סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 1:22 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
חייב לומר שחשבתי שאהיה בעננים אחרי האליפות הזו של טורונטו, אבל יצאתי עם טעם חמוץ אחרי הפציעה של תומפסון שממש קרעה לי את הלב.
היה משהו די הירואי אפילו בסדרת גמר של קליי שפתאום נראה לי מאוד אנדרייטד מאז הצירוף של דוראנט.

ועם זאת, לא היו פה לא מעט שטענו שדוראנט לא השחקן הכי טוב בווריורס ולא אחד מה3 הכי חשובים שם? אם אפילו חצי טענה שהם יותר טובים בלעדיו.
אז מפה ועד 'קבוצה שלא עושה פלייאוף כרגע'? זו המשמעות של תומפסון מבחינתכם? ההבדל בין קבוצה לא פחות טובה מאלופת השנתיים האחרונות לקבוצה שלא ממש שווה פלייאוף? לדעתי או שזה קצת מוגזם או שיש פה כמה כובעים שצריכים להיאכל בנוגע לדוראנט, ואני שוב בשוק על שהיה ספק על החשיבות שלו.

אני מאוד מאוד מקווה שזה טום עידן הביג-4 של הווריורס ושדוראנט ותומפסון יחזרו לעצמם בצורה מלאה ומהירה, על קליי באמת ממש כואב לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 2:20 pm 
Junior

ובינתיים ביקום מקביל, השלשה של קארי נכנסת. גרין חוגג באגרסיביות, מקבל טכנית ומורחק ממשחק 7. הווריירס מחזיקים איכשהו שלושה רבעים למרות פציעות של שלושה שחקני חמישיה: ירבקו ששובר את המרפק, לוני שמחמיר את הפציעה במהלך המשחק (במחצית מסירים לו את כלוב הצלעות והוא חוזר לרבע הרביעי) ואיגודאלה שמאבד רגל. לרבע הרביעי ג״ס מגיעה ביתרון 8, אחרי משחק שיא של מקיני וליבינגסטון. שלוש דקות לסיום, ג׳ייקוב אוואנס מתנגש עם ג׳ורדן בל וקווין קוק במאבק על הריבאונד, שלושתם מורדים על זוג קביים אחד ועל הכתפיים של סיאקם ואיבקה. ג״ס נשארים עם שלושה שחקנים על המגרש, וביתרון 1 בדקה האחרונה קאזינס מקבל תוקף אחרי שנשם לכיוונו של לאורי. קייל קולע את השתיים מהקו ומעלה ליתרון, ג״ס מאבדים את הכדור. לנארד מחזיק את הכדור בחצי שלו עם 5 שניות על השעון וכשאף אחד משחקני הווריירס לא באזור, אבל נרס לוקח פסק זמן. אחרי ההפסד הוא יגיד ״חשבתי שהשחקנים צריכים להתכונן נפשית לזכייה באליפות״. לאורי מנסה להוציא, הכדור ניתז מהראש של לוני לסל, המשחק נגמר. דוראנט זוכה באם וי פי, קארי לא מתוסכל אפילו טיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 4:09 pm 
Junior

לא ראיתי את הסדרה

מהתקצירים נראה שג"ס לא עשו הגנת גמר. יש שם שחקני שפל הגנתי דוגמת קאזינס וקוק שכל מה שעשו זה לעשות הכל הפוך. גם גרין נכשל טוטאלית מול סיאקם וזה מפתיע

גולדן פשוט היו יכולים לקחת את זה גם בלי דוראנט, ונכשלו, נראה שבראש ובראשונה בגלל הגנה

לקבל 111.5 נק' למשחק בסדרת גמר זו בושה וחרפה, זה לא מה שמצופה מאלופת הNBA שלוש פעמים. כשלון טוטאלי בהגנה.

סיאקם חגג על דריימונד, עלה ל20 נק' למשחק.
לאורי חגג עם מעל 16 למשחק על קארי.
ואן פליט עשה מה בראש שלו, לתת לשחקן ברמת מחליף נחמד 14 נק' למשחק בגמר הNBA זה בושה וחרפה. האיש הכפיל את הממוצע שלו מהפלייאוף המזרחי.
מארק גאסול ואיבקה יחד עשו 23 למשחק, כשבפלייאוף המזרחי עשו באזור 17-18 יחד.

לקבל משישה (!!!) שחקנים ממוצע דאבל פיגרס, אחד מהם עם 28.5 ואחד עם 20? קבוצה שבשאר הפלייאוף רק שלושה עשו ממוצע דאבל פיגרס?

ג"ס בשפל מוטיבציוני. לא באו ברעל. הפסידו. שנה הבאה יבואו ברעל. הפסידו את ההזדמנות ל5 אליפויות רצוף.. מניח שיסיימו בכל זאת עם שושלת סטייל השואוטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 4:12 pm 
Junior

כל כך הרבה תובנות בלי לראות את הסדרה, וואו
ממליץ לראות בשידור חוזר, סדרה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 4:19 pm 
Hall of Famer

אכן, פלאש אתה מחרטט וחבל
דריימונד במיוחד שמר בשביל חצי קבוצה. בטח ובטח שאתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 5:03 pm 
Junior

מסכים עם סתיו לגבי התחושה החמוצה.

מאוד רציתי שטורונטו ייקחו כי תמיד כיף להיות בעד האנדרדוג (בטח אם הפייבוריטים הם מהגדולים בכל הזמנים) אבל אחרי הפציעה של קליי זה מרגיש חמוץ קצת.

הפציעה של דוראנט פחות הפריעה לי, הוא לא היה חלק אינטגרלי בסדרה ולמרות שהוא שם שלוש שנים (ואולי השחקן הטוב שם בשלושת השנים האלו) הוא מרגיש לי כמו רגל תותבת ( מאוד מאוד יקרה ומוצלחת). גם אחרי 3 שנים גולדן-סטייט בתפיסתי זה עדיין קארי-קליי-גרין-איגי ולכן שדוראנט נפצע זה פחות הרגיש לי חמוץ כי עדיין טורונטו נלחמו מול גולדן סטייט "האמיתית", אלו ששם מההתחלה.
ברגע שקליי נפצע זה הרגיש פספוס, לא כוכבית חלילה, אבל בהחלט לא מתוק כמו שחשבתי.

ומעבר להכל הפציעה של קליי מבעסת, הוא שחקן מדהים בשני צדדי המגרש (עשה עבודה מעולה על קאווי) וכמו קארי וגרין זה קל להתחבר לשחקן שכמה שהוא טוב הוא לא חייב להיות במרכז אור הזרקורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 5:40 pm 
Freshman

תומפסון היה השחקן הטוב על המגרש עד הפציעה ובפער משמעותי , זה כל הסיפור על רגל אחת .

ופלאש צודק שההגנה הייתה ביזיון אבל אין לך שום דרך להגן ברמה סבירה כשקוק מקיני וקאזינס מקבלים דקות משמעותיות.

לא היה שום דבר שגולדן יכלו לעשות כדי לשנות את רוע הגזירה.

וכן , פציעות הן חלק מהספורט . גולדן הלכה על כל הקופה עם שחקני העל שלה מתוך הבנה שלא יישאר להם שקל לשחקני המשנה , זה הביא להם שתי אליפויות ודומיננטיות היסטורית, הפעם הם נפלו בצד הלא נכון של המזל ונשארו עם שחקני משנה שלא יכולים לשחק בפלייאוף כשחקנים משמעותיים והפסידו .

לסיכום תקרת השכר מחייבת בחירה בין קבוצה עמוקה או קבוצת על עם שמיכה קצרה , לא חושב שמישהו בגולדן מתחרט על הבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 6:24 pm 
Freshman

זה שקאזינס דביל זה ידוע.
אנשים פה לא מבינים או לא מדגישים עד כמה קליי הוא שחקן יותר שלם מהשאר, גרין אמר את זה.. קליי שומר נהדר - ההגנה היתה הרבה יותר יציבה שהוא שיחק לא קרי ולא דוראנט שומרים כמוהו

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 8:38 pm 
Junior

אין חמיצות, לכולם יש פציעות.
קליי משוגע, לא רואה בעיניים, ועוד קולע את העונשין אחר כך. אם יספיק לחזור לפלייאוף שנה הבאה, אז עדיין קרי, דריימונד וקליי הם אחלה קבוצה
קוואי לא היה גרוע, הסיבה שהוא לא קלע שלושים למשחק היא ששמרו אותו בדאבל טים וטריפל טים עם שומרים מעולים. לאורי וון פליט וגרין ואיבאקה וגאסול וסיאקאם, כל אחד בתורו נתן משהו.
הסל של קאזינס היה מטורף.
ון פליט נתן שלשה ענקית. איזה קור רוח יש לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 14, 2019 9:07 pm 
מנהל פורום

picknroll כתב:
אין חמיצות, לכולם יש פציעות.
קליי משוגע, לא רואה בעיניים, ועוד קולע את העונשין אחר כך. אם יספיק לחזור לפלייאוף שנה הבאה, אז עדיין קרי, דריימונד וקליי הם אחלה קבוצה.

לחזור לשחק ישר בפלייאוף אחרי קרע בצולבת? ניראה לי לא הגיוני. זה קרה מתישהו? לדעתי אף אחד לא יאשר דבר כזה.
או שהוא יוכל לחזור באזור פברואר, במקרה הממש אופטימי, או שהוא כבר ישב בחוץ בכל העונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2019 1:00 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
יש איזה סידור עם התקרת שכר במקרים האלה?

יש סידור קלוש למדי. החוזי מקס של דוראנט וקליי יחשבו בתקרת השכר מה שלא ייחושב זה המשכורות של השחקנים שיוחתמו במקומם וגם זה עד לרמה של מיד לבל או 50% מהחוזה של השחקן הפצוע מה שיותר נמוך. ברור שבמקרה הזה מיד לבל יותר נמוך. בקיצור בעונה הקרובה זו קבוצה של דריימונד וסטף עם השלמות ותוספות. בזמן שהקבוצה של משלמת מס ומשכורות כאילו משחקים ארבעה שחקני מקס. טוויסט מאוד לא צפוי בעלילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2019 5:16 pm 
Hall of Famer

צריך שניים לטנגו. לא קליי ולא דוראנט חייבים להסכים, למרות שבמצב הנוכחי לקבל חוזה מקס מהווריורס בהחלט יכול להמתיק את הגלולה.
ואם הווריורס באמת מחתימים אותם, זו הופכת בקלות (אם היא לא כבר) הקבוצה היקרה בהיסטוריה של הליגה. כמה נוח כשיש בעלים שאין לו בעיה לפתוח את הכיס ולשלם מס מותרות, מה שרוב הבעלים בליגה נמנעים בכל מחיר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2019 9:46 pm 
Hall of Famer

דוראנט בקלות יכול להמר על עצמו. לקחת את אופציית השחקן, להרוויח רק 31 מיליון דולר בעונה הבאה, להתמקד בלהחלים ואז בקיץ הבא כשהוא בריא ללכת על חוזה המקס' איפה שבא לו. הבעיה של הווריירס זה שהם כל כך מעל מס המותרות, שגם אם הם מחתימים את קליי, דוראנט ובשנה הבאה את דריימונד גרין שמסיים חוזה, הם פותחים את 2021 עם אותם 4 חוזים בלבד (פלוס חוזי רוקיז, שכנראה הם בסוף הסיבוב הראשון, סיבוב שני) ועם החוזים האלו הם חורגים מתקרת השכר. זאת אומרת ששאר הסגל צריך להיות מורכב משחקני מיד לוול ושחקני מינימום ווטרן. אפשר לקחת אליפות ככה, אבל לא יהיה פשוט להשיג סגל מסביב שבאמת תורם. ראינו את זה אצל הווריירס בשנתיים האחרונות שהתוספות שלהם בחוזים הללו לא תרמו כמעט כלום לקבוצה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 15, 2019 11:25 pm 
Hall of Famer

בתור MVP של הליגה שהחליט ללכת על בטוח וחתם אצל הווריורס, אני לא בטוח שדוראנט הוא מהטיפוסים שמהמרים על עצמם במצב כזה. בטח ובטח אחרי קרע בגיד אכילס.

ואני רק אזכיר למי ששכח בני כמה הווריורס יהיו בקיץ 2020:
קליי - 30
דריימונד - 30
קארי - 32
איגי - 36
ליבינגסטון - 35 (דיבורים על פרישה כבר עלו במהלך העונה)
דוראנט - 32

בקיצור, לא מחלקה גריאטרית, אבל בהחלט אחרי השיא של הקריירה.
שאלוהים ישמור את הבעלים של הווריורס איך הוא יתמודד כספית אם הוא מחתים את תומפסון ודוראנט ל-5 שנים קדימה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2019 12:54 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לא ראיתי את הסדרה
מהתקצירים נראה שג"ס לא עשו הגנת גמר

בתקצירים לא מראים כמעט אך ורק את הסלים שנקלעים?
אז איך ניתן להעריך כך כמו שצריך רמה הגנתית?!

אגב כוכביות, לדעתי עם קליי משחק כל הסדרה ללא אף פציעה - עדיין טורונטו היו לוקחים.
עם דוראנט ולוני כשירים לאורך כל הדרך בנוסף - סיכוי טוב שזהות האלופה הייתה משתנה, אבל אני עדיין חושב שהייתה מתרחשת פה סידרה תחרותית של 6-7 משחקים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 16, 2019 1:48 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
דוראנט בקלות יכול להמר על עצמו. לקחת את אופציית השחקן, להרוויח רק 31 מיליון דולר בעונה הבאה, להתמקד בלהחלים ואז בקיץ הבא כשהוא בריא ללכת על חוזה המקס' איפה שבא לו. הבעיה של הווריירס זה שהם כל כך מעל מס המותרות, שגם אם הם מחתימים את קליי, דוראנט ובשנה הבאה את דריימונד גרין שמסיים חוזה, הם פותחים את 2021 עם אותם 4 חוזים בלבד (פלוס חוזי רוקיז, שכנראה הם בסוף הסיבוב הראשון, סיבוב שני) ועם החוזים האלו הם חורגים מתקרת השכר. זאת אומרת ששאר הסגל צריך להיות מורכב משחקני מיד לוול ושחקני מינימום ווטרן. אפשר לקחת אליפות ככה, אבל לא יהיה פשוט להשיג סגל מסביב שבאמת תורם. ראינו את זה אצל הווריירס בשנתיים האחרונות שהתוספות שלהם בחוזים הללו לא תרמו כמעט כלום לקבוצה.

הבעיה של הווריורס היא לא שארבעה חוזי מקס יגרמו להם לחרוג מתקרת השכר. הבעיה שגם שלושה חוזי מקס (קרי וכנראה דריימונד גרין ותומפסון) יגרמו להם לחרוג מעל תקרת השכר.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2019 11:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ניק נרס ממשיך עם הכדורסל בקנדה ואישר רשמית שהוא יאמן את נבחרת קנדה בגביע העולם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2019 3:36 pm 
Freshman

לדעתי אם קליי משחק כל הסידרה זה נגמר 4-2 גולדן אבל כבר לא תהיה לנו תשובה לשאלה הזו .

את משחק שש הם היו מנצחים כמעט בוודאות, הובילו אומנם רק ב-5 אבל המומנטום היה לגמרי בצד שלהם.

בנוסף היו מנצחים אחד ממשחקי 3-4 , מה שקרה זה שקרי נשחק במשחק חסר סיכוי והגיע למשחק 4 עם הלשון בחוץ.

בהרכב מלא גם בלי דוראנט הם היו לוקחים אחד ממשחקי בבית במקרה הרע ואת שניהם במקרה הטוב .

בכל מקרה זה ישאר תמיד בגדר ספקולציות, בשורה הסופית היו פה פציעות של 2 מ-4 הסופרסטארים של הקבוצה וטורונטו ידעה לנצל את זה באופן אופטימלי.

מה שאני פחות מבין זה למה כולם מדברים על זה שתומפסון סיים את העונה אם קרע ברצועה הצולבת משבית ספורטאים בדרך כלל ל 6-8 חודשים זה אומר שהוא חוזר בדצמבר במקרה הטוב ובפבואר במקרה הרע .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 17, 2019 3:40 pm 
Sophomore

אני מסכים.
אבל לעולם לא נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 344 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44, Google [Bot], oren_80, uriel17 ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: