סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 11:06 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לפחות מבחינה פיזית הוא מתאים יותר משניהם, ומתאים יותר משניהם לתפקיד 3&D. לא שזה אומר שהוא יכול לקבל חוזה אבל סיכוי כלשהו קיים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 12:19 pm 
Junior

הסיכוי שלו מגרד את האפס מלמטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 2:08 pm 
Hall of Famer

אני חייב להזכיר שגם על כספי אמרו דברים דומים (ולא, לא צריך להזכיר את ההבדלים ביניהם באופי). אם זוסמן יחליט שהוא הולך על ה-NBA בכל הכוח כולל ליגות קיץ, מחנות אימון ומה שלא יהיה, אני בהחלט רואה מצב שהוא מצליח להשיג שם דריסת רגל, לא תרחיש מופרך בעיני אם הסוכן שלו מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 2:28 pm 
Hall of Famer

על פי רועי כהן הרכז וולטרס יחתום רישמית בסופ'ש ומכבי יביאו עוד קומבוגארד זר בעלות של לפחות מיליון דולר לעונה.
המגמה היא ללכת על קונספציה של 8 זרים.תיוס בדרך החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

מפה לשם במכבי יהיו 3 זרים כנראה עם חוזה של למעלה ממיליון דולר
בנוסף אולי אובראיינט שלא רחוק משם
ואני מניח שיהיה איזה ישראלי אחד על חוזה גבוה (טיוס/אמארה/כספי?)

אז הם לגמרי שם מבחינה תקציבית וכו'
לא שזה ימנע מהם את ה-mindset שתקציבית הם קבוצה אמצע-תחתית ביורוליג (פאקינג הרכז הפותח של קבוצת ההצלבה מז'לגיריס - מגיע אליהם כנראה כרכז מחליף)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 5:24 pm 
Sophomore

מה זה משנה מה התקציב. דני דין וחבורתו הוכיחו עונה אחרי עונה שיש להם כישרון נדיר להעלים מיליונים.
אני עוד זוכר את הטענות כנגד בלאט אחרי הזכיה ביורוליג ואיך הכל בזכותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 5:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אין מה להתברבר יותר מדי. מדובר בצוות מקצועי שמעדיף להשאיר שני שחקנים מזיקים כמו קיין ואובריינט רק כי הראשון הוא השחקן היחיד בקבוצה (מלבד בלאק) שעושה הגנה ובגלל שהם חוששים שהשני פתאום יממש את הפוטנציאל שלו בקבוצה אחרת. בתכלס הם פשוט לא יודעים לבחור זרים (נזכיר למי ששכח ששניים מהשחקנים הכי חשובים בגמר היורוליג האחרון שיחקו בארץ והצטיינו מול עיניהם הבוחנות של אבי אבן ושות')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 8:58 pm 
Junior

rony כתב:
אני חייב להזכיר שגם על כספי אמרו דברים דומים (ולא, לא צריך להזכיר את ההבדלים ביניהם באופי). אם זוסמן יחליט שהוא הולך על ה-NBA בכל הכוח כולל ליגות קיץ, מחנות אימון ומה שלא יהיה, אני בהחלט רואה מצב שהוא מצליח להשיג שם דריסת רגל, לא תרחיש מופרך בעיני אם הסוכן שלו מספיק טוב.

לא הבנתי איך זה שהיו כאלה שלא האמינו בכספי רלוונטי במשהו לזוסמן.
כספי מוכשר פי כמה ועדיין מה שהחזיק אותו שם זה האופי ולא שום דבר אחר. לזוסמן אין לא את הכישרון ולא את האופי.
הכישרון שלו מאוד מאוד אוברייטד בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 10:18 pm 
Hall of Famer

זוסמן היום קלעי יותר טוב ושומר יותר טוב ממה שכספי היה בגילו, ולא בקצת לטעמי. אני לא חושב שיש לו את האופי של כספי וגם לא את הנחישות ללכת על ה-NBA בכל מחיר, כנראה שגם לא את הבטחון העצמי ומוסר העבודה, וגם מבחינה אתלטית לכספי יש יתרון, אבל אני כן חושב שאם הוא יחליט ללכת על זה הקיץ בכל הכוח, זה לא מופרך שהוא יצליח להשיג איזשהו חוזה בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2019 11:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לזוסמן יש פוטנציאל בעיקר בזכות מוטת הידיים הארוכה שלו שמרטיבה את האמריקאים. לגבי הכישרון ובעיקר האופי הדעות חלוקות. יש כאלו שטוענים שבזכות העבודה הקשה והמנהיגות השקטה שלו העתודה זכתה באליפות אירופה בקיץ שעבר ומצד שני הוא הכי נחבא אל הכלים במכבי וממשיך להיראות הססן רוב הזמן, גם מול מגנים שהוא יכול וצריך לקחת לסל. אני גם ממש לא מסכים לדעה הרווחת בקרב הפרשנים מארה"ב שהוא מוסר טוב בתנועה. ממש לא! הוא כן מוסר טוב בעמידה אבל בד"כ הרבה פחות מדויק בכדרור (שזה החיסרון הגדול שלו כגארד, במיוחד תחת לחץ). הוא כן שיפר את הגנת האחד על אחד שלו לאורך העונה, מה שהקנה לו דקות אצל ספירופולוס למרות חסרונותיו בהתקפה.
בשביל להגיע לליגה (ולהחזיק בה מעמד) הוא יהיה חייב להעלות קצת מסה, לשפר את הסיומת בטבעת, לייצב את הקליעה מבחוץ ורצוי גם לשפר את הכדרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 12:21 am 
Junior

rony כתב:
זוסמן היום קלעי יותר טוב ושומר יותר טוב ממה שכספי היה בגילו, ולא בקצת לטעמי. אני לא חושב שיש לו את האופי של כספי וגם לא את הנחישות ללכת על ה-NBA בכל מחיר, כנראה שגם לא את הבטחון העצמי ומוסר העבודה, וגם מבחינה אתלטית לכספי יש יתרון, אבל אני כן חושב שאם הוא יחליט ללכת על זה הקיץ בכל הכוח, זה לא מופרך שהוא יצליח להשיג איזשהו חוזה בליגה.

נניח שכן (ולפחות לגבי הקליעה, הנתונים לא ממש תומכים בזה), אז? זה לא שמדובר באיזה שומר גדול או קלעי מחונן.
בסופו של דבר זוסמן במרבית העונה היה נטל הגנתי על מכבי ביורוליג, וזה עוד הטיקט שלו. זה נכון שלקראת הסוף הוא השתפר, אבל זה לא שהוא הפך לאיזה סטופר או משהו. בסך הכל הוא היה מספיק סביר כדי שהדקות שלו לא יעלו למכבי ביוקר.
כמו שאמרתי, אני לא מעריך את הכישרון שלו, אבל האמת שזה עוד פחות משמעותי לעומת האופי החלש שלו. זה מה שכנראה ימנע ממנו לממש את הפוטנציאל. בעיני זה די מופרך שהוא ישיג חוזה על סמך מחנות האימונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 3:31 am 
Freshman

sir charles כתב:
הוא הכי נחבא אל הכלים במכבי וממשיך להיראות הססן רוב הזמן, גם מול מגנים שהוא יכול וצריך לקחת לסל. אני גם ממש לא מסכים לדעה הרווחת בקרב הפרשנים מארה"ב שהוא מוסר טוב בתנועה. ממש לא! הוא כן מוסר טוב בעמידה אבל בד"כ הרבה פחות מדויק בכדרור (שזה החיסרון הגדול שלו כגארד, במיוחד תחת לחץ).
בשביל להגיע לליגה (ולהחזיק בה מעמד) הוא יהיה חייב להעלות קצת מסה, לשפר את הסיומת בטבעת, לייצב את הקליעה מבחוץ ורצוי גם לשפר את הכדרור.

אמל"ק:

כדי להגיע לליגה (ולהחזיק בה מעמד), יובל זוסמן צריך להיות שחקן שהוא לא יובל זוסמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 8:11 am 
Junior

בסופו של דבר בחירות סיבוב שני זה בחירות פוטנציאל ולזוסמן יש אפסייד מסויים להתפתח להיות שחקן רוטציה מועיל. השנה האחרונה בעיקר הראתה שהאופי שלו לא דוחף אותו לקחת את מה שמוכנים לתת לו, ולכן בסבירות גבוהה האפסייד הזה לא יתממש. זה עדיין לא אומר שלא תהיה קבוצה שתאמין באפסייד שלו מספיק כדי לבזבז עליו בחירת סיבוב שני. ברזומה שלו מופיע mvp אליפות אירופה ושחקן רוטציה ביורוליג, וזה לא מעט בגילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 9:26 am 
Junior

אם הייתי צריך להמר האם זוסמן יהיה בנבא או לא, הייתי מהמר שלא. עם זאת, אני לא מבין את כל אלה שקובעים בצורה כל כך נחרצת שהוא לא יגיע לנבא. למרבה הצער אי אפשר לבדוק מה אנשים כתבו בפורום לפני הדראפט שבו כספי נבחר, אבל למיטב זכרוני הרוב הגדול לא חשב שהוא יהפוך לשחקן משמעותי יחסית בנבא, ועם כל הכבוד, חלק מהדיבורים שיש עכשיו על האופי של כספי, הם חוכמה בדיעבד לאור ההצלחה שלו. שוב, אי אפשר לבדוק, אבל אני זוכר לא מעט ביקורת על האופי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 9:30 am 
Junior

עזבו את כספי, מי חשב ביולי 2013 מקל יחתום בדאלאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 9:38 am 
Junior

מדברים פה כאילו להיות כספי זה איזשהי דרישה מינימלית כדי להגיע ל-NBA, ולא מבינים כמה הקריירה שלו אדירה. כמעט 600 משחקים, רבע מהם כשחקן חמישייה, 20 דק' בממוצע למשחק, על פני 10 עונות רצופות בלי לחזור לאירופה ובלי להתנדנד הלוך חזור בין הליגה לדי ליג, זה משהו שכמעט כל שחקן כדורסל על הפלנטה חולם עליו. זוסמן יכול לעשות קריירה מכובדת וצנועה ב-nba גם אם יהיה שחקן הרבה פחות משמעותי מכספי. יש הרבה שחקנים כמוהו שלא הגיעו ל-nba והרבה שחקנים כמוהו שכן הגיעו. לדעתי, הוא שומר מצויין ואם ישפר עוד קצת את הקליעה הוא לגמרי שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 11:22 am 
Hall of Famer

אני בספק כמה שחקנים בעבר היו עם רזומה שכזה (שנתיים מעולות והישגיות בנבחרת העתודה, קצת ניסיון ברמות של יורוליג ונבחרת בוגרת) ולא קיבלו אפילו צ'אנס של בחירה בדראפט וצ'אנס רציני לפחות מצד קבוצה בודדת.
מה יעשה משם זה כבר סיפור אחר...

אגב, פורסם כעת בכמה מקורות שהוא מרוויח ממש ממש גרושים במכבי...
עידו גור אף ציין סכום מדויק של 36 אלף דולר בשנה הבאה.
הזוי, ובהחלט מהווה תמריץ נוסף ללכת לכל ליגת קיץ שהיא, G-league וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 1:06 pm 
Hall of Famer

זוסמן בריאיון לאתר ערוץ 5 אומר שאין לו בעיה לשחק בליגת הפיתוח כדי להגיע לנבא.כאמור החוזה שלו הוא על 40 אלף דולר נטו בלבד במכבי ת'א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 5:02 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני בספק כמה שחקנים בעבר היו עם רזומה שכזה (שנתיים מעולות והישגיות בנבחרת העתודה, קצת ניסיון ברמות של יורוליג ונבחרת בוגרת) ולא קיבלו אפילו צ'אנס של בחירה בדראפט וצ'אנס רציני לפחות מצד קבוצה בודדת.
מה יעשה משם זה כבר סיפור אחר...

אגב, פורסם כעת בכמה מקורות שהוא מרוויח ממש ממש גרושים במכבי...
עידו גור אף ציין סכום מדויק של 36 אלף דולר בשנה הבאה.
הזוי, ובהחלט מהווה תמריץ נוסף ללכת לכל ליגת קיץ שהיא, G-league וכו'

אז אתה בהחלט טועה. כלומר, בהחלט סביר מאוד שהוא יבחר איפשהו בסוף הסיבוב השני, אבל בין זה לבין צ'אנס באנ.בי.איי יש מרחק לא קטן (כפי שיעידו הלפרין ואליהו לדוגמה).
כמובן שבניגוד להלפרין ואליהו יכול להיות שהוא כן יחליט ללכת על זה אול אין (אם כי נדמה לי ששניהם ניסו ללכת למחנות), אבל לדעתי הוא פשוט לא מספיק מרשים בשלב הזה כדי באמת לצלוח אותם. ביורוליג ואפילו בליגת העל הוא מתקשה הגנתית לא מעט (בעיקר פיזית אגב) וזה אמור להיות הטיקט שלו. מה יקרה בליגות קיץ מול כל מיני אתלטים אמריקאיים שמתים להוכיח את עצמם?
ושוב, בעיני הבעיה העיקרית זה פחות סט היכולות הלא מאוד מרשים בשלב הזה ויותר זה שהוא פשוט פחדן והססן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 7:37 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת
בחירה היא בעצמה צ'אנס - יש קבוצה שמאמינה בך, עוקבת אחריך, אני מניח שמאחורי הקלעים מייעצת לך על תוכנית עבודה וכו'
זה שזה רחוק מלהקנות לך מקום על המגרש שם - ברור

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 20, 2019 10:30 pm 
Hall of Famer

לא רואה שום בסיס סביר להשוואה בין עמרי כספי ליובל זוסמן. לעמרי כספי היה כתוב בגיל 18 באותיות זוהרות על הגופייה "הישראלי הראשון בNBA", על זו של יובל זוסמן בגיל 21 (איזה כיף שאפשר לדעת את הגיל שלו רק בזכות השם) כתוב באותיות דהויות משהו "ספק שחקן מוביל ביורוקאפ".

זה לא קשור רק ליכולות (וצריך לומר תיכף ומיד שכספי בנוי הרבה יותר טוב, אתלט יותר טוב, ובאופן כללי יותר טוב בכל אספקט חשוב בכדורסל), אלא אפילו בעיקר קשור לסטייט אוף מיינד וגישה למשחק. כספי אף פעם לא שיחק כמו ילד או בגישה של שחקן משלים בארץ וביורוליג. תמיד היו לו ביצים גדולות, רצח בעיניים, ונתן את ההרגשה שהוא רוצה ויכול להיות האלפא דוג. לא עקבתי אחרי העונה האחרונה של מכבי ת"א, אבל מאד אופתע לשמוע אם זוסמן מביא את העניין הזה למגרש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2019 12:49 am 
Hall of Famer

הוא לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2019 12:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

וואלה בכותרת קצת מבלבלת בעמוד הראשי - חלום ה-NBA עדיין בחיים. יובל זוסמן לא הצליח להיבחר בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2019 12:49 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
האמת שזה לא ממש מבלבל... לדעתי עדיף להיות פרי אייג'נט מאשר בחירת סיבוב שני שהזכויות שלו תקועות אצל מישהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 21, 2019 5:37 pm 
Hall of Famer

אז אם הוא כן היה נבחר, היו אומרים שהחלום מת??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: