סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 9:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא הבנתי. הווריירס החליפו את דוראנט בראסל, איבדו את איגי, עם תקרת שכר מפוצצת שלא מאפשרת להם להביא סמול פורוורד ברמה טובה ועם ועידת סנטרים של המתנ"ס המקומי והם סגרו את האליפות ל-5 השנים הבאות?
רק אני אזכיר שבמהלך העונה הנוכחית ממש לא היה ברור מי השחקן העדיף, הרכז המחליף של הנטס דווינדי וראסל. מה שפלייאוף אחד בו הנטס עפו בסיבוב הראשון עושה כנראה שמקפיץ שחקן למעמד של עדיף על קיירי אירווינג והחלפה של דוראנט בו סוגרת אליפויות.

יש הרבה שאלות פתוחות לגבי ההשתלבות של ראסל בווריירס. בניגוד לקיי.די. למשל, שהיה מושלם, ראסל צריך את הכדור בשביל למקסם את האפקטיביות שלו. איך זה יתאים עם המשחק של הווריירס ומי בדיוק רוצה לשים את הכדור ביד של ראסל כשיש לך את קרי? איך קליי תומפסון יתפקד בהגנה כסמול פורוורד כשהוא יצטרך לשמור על השחקנים היותר מאסיביים וגבוהים של העמדה כמו דוראנט או לברון? וכמובן מה יהיה עם הרכב יום הדין. מי יהיה השחקן החמישי?

אין ספק שהווריירס יצאו בצורה מאד יפה ממצב שיכול היה לרסק אותם כשהם הצליחו להשאיר את קליי ולמצוא איזשהו תחליף לדוראנט. אבל הם נחלשו ולא מספיק מתייחסים למשמעות האיבוד של איגי.

בזירת הביזאר, פיניקס סאנס ממשיכים להביא ווטרנים לסגל. הם כנראה מחפשים את הפיסה שכל כך הייתה חסרה להם שנה שעברה לאליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 9:50 am 
מנהל פורום

זה לא שהייתה להם הרבה ברירה עם דוראנט.

איגי יחגוג בתחילת השנה הבאה 36, הגיע הזמן להחליף מודל.

לטעמי הווריורס עשו מהלך אמיץ כדי לנסות לסחוט את הלימון של קרי ותומפסון עד הסוף, עם צ'אנס אחרון אמיתי לשנה-שנתיים הקרובות לפני שהשושלת מתפרקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 9:52 am 
Junior

אני גם לא משתגע על המהלך של הווריירס, אם כי כנראה שזה היה המהלך הכי טוב שהם יכלו לבצע.
ראסל הוא לא התאמה נוחה ליד קארי וקליי, לא מבחינת הסגנון (מחזיק הרבה בכדור) ומן הסתם לא מבחינת העמדה.
אני גם חושב שאיגי הוא יותר קריטי ממה שנותנים לו קרדיט (בפלייאוף). הוא שומר נפלא גם בגילו וכשממש צריך אותו הוא גם יודע לשים נקודות (והיה לו חיבור מעולה עם גרין).

אני כנראה הייתי עושה בדיוק אותו דבר, בעיקר בגלל שיכולת ההחתמה של GSW מוגבלת מאוד בגלל תקרת שכר וכנראה לא היו יכולים להביא באמת מחליף לKD.
מבין כל האפשרויות זו כנראה הטובה ביותר, אבל אני מאוד אופתע אם גולדן סטייט (גם עם קליי) עדיין תהיה פייבוריטית לאליפות (כנראה שעדיין תהיה קונטנדורית במידה זו או אחרת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 9:53 am 
Senior

rony כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הורפורד לסיקסרס זו החתמה מעולה לשני הצדדים. הוא יכול לשחק ליד ובמקום אמביד, הוא מסוג השחקנים האלט שהנוכחות שלו בלבד מורידה איבודי כדור, הוא יוכל לשחק פחות דקות ולהגיע רענן יותר לפלייאוף, הסיקסרס לקחו מאמביד את האיום הכי גדול שלו, הוסיפו לעצמם את אחד מהשחקנים היחידים שיכולים להקשות על יאניס, והפכו לדעתי למועמדת מספר אחת לאליפות בשנה הבאה (אלא אם קליי חוזר מוקדם וטוב מהצפוי)

מי הקו האחורי של פילי כרגע תזכיר לי? כי כרגע עושה רושם שהם בדרך לעלות עם חמישיה של לאנדרי שאמט, בן סימונס, טוביאס, הורפורד ואמביד, זו חמישיה סופר כבדה עם בעיה לא פשוטה של קליעה מבחוץ.

תחליף את שאמט בריצ'רדסון. כבד, אבל אל רע.
אני תכלס מעריך שאחד מבין האריס והורפורד יעלה מהספסל ואיזשהו 2-3 יעלה בחמישייה, אולי הרוקי החדש שלהם?

בכל מקרה, זה הימור רציני, אבל אני יחסית אוהב אותו - כמו שציפה אמר, הם מסירים את הורפורד מהדרך של אמביד, הם מייצרים קו קדמי שבנוי מצוין ללהפריע ליאניס, מוסיפים עוד הרבה אינטליגנציה, ואם כבר הם הפסידו את באטלר ג'וש ריצ'ארדסון זה תחליף סביר - ההגנה שלהם יכולה להיות מדהימה.
יכול להיות מבריק מצידם אם הם יצליחו להחליף את סימונס ברכז ברמה דומה, אבל כזה שמרווח את המשחק.

מעבר לזה, אני אפילו לא יודע במה להתחיל - קרה כ"כ הרבה בלילה אחד. עאלק אסור לקבוצות להיפגש עם שחקנים לפני ה1 ביולי, אין פה עסקה אחת שלא נידונה ע"י שני הצדדים מראש.

ובנוגע לאיגי - זה מרגיש לי מסוג המקרים שבהם ממפיס שבבניה מחדש תחתוך אותו באיזשהו שלב והוא יחזור לג"ס מהדלת האחורית, כמו שקורה הרבה פעמים עם וטרנים; למרות שבעצם זו תהיה שטות מצידם - אם נעזוב לרגע את התרומה שלו לחדר ההלבשה, הם יוכלו לקבל עליו תמורה נחמדה במהלך העונה מאיזו יוסטון, מילווקי או פילדלפיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 9:58 am 
Hall of Famer

itay2 כתב:
שאמט בקליפרס. אם הוא היה בפילי, המצב היה הרבה יותר טוב.

צודק צודק, הבלאגן של הלילה בלבל אותי לגמרי ושכחתי שהוא עבר כבר לקראת הדדליין. אז אפשר להחליף את שאמט בג'וש ריצ'רדסון (שיהפוך את החמישיה של פילי לעוד יותר גבוהה וכבדה כשכולם 2 מ' ומעלה) או בטי.ג'יי מקונל, רכז מחליף חביב, אבל אחד שב-314 משחקים בקריירה קלע בסך הכל 83 שלשות, מה שאומר שלו ולסימונס ביחד, ב-474 משחקים בקריירה, יש... 83 שלשות, פחות מ-0.2 למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 10:19 am 
מנהל פורום

לי נראה שהמהלך הזה ירשם כטעות גדולה של ברוקלין
לא יודע איך דוראנט יחזור מהפציעה וקיירי כבר הראה את המגבלות שלו. שני החוזים האלה יגבילו אותם מאוד בהבאת שחקנים משלימים. זה עוד עלול להתברר כמהדורה שנייה של הפיאקסו הקודם שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 10:24 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
לא יודע איך דוראנט יחזור מהפציעה וקיירי כבר הראה את המגבלות שלו. שני החוזים האלה יגבילו אותם מאוד בהבאת שחקנים משלימים. זה עוד עלול להתברר כמהדורה שנייה של הםיאקסו הקודם שלהם

מסכים לגמרי, זה יגמר בערך כמו הפיאסקו עם פירס וגארנט, הם יצליחו לגרד *אולי* עונת פלייאוף סבירה אחת או שתיים לפני שהכל יתפרק שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 11:01 am 
Sophomore

לג"ס לא היתה כל כך ברירה אלא לקחת את מה שהציעו להם על הס&ט.
אני בטוח שהם היו שמחים להעביר את ראסל הלאה תמורת עומק ושחקנים מתאימים.
אבל ייתכן שאני טועה.
הם הצליחו לקחת אליפויות עם דוראנט שדי הרס להם את סכמה ההתקפית - לא שראסל הוא ק.ד., עם כל הכבוד לטרייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 11:19 am 
Sophomore

''הצליחו'' לקחת אליפויות עם דוראנט, ממש הישג מדהים ;;-)))
(סתם, אני בטוח שלא לזה התכוונת, סתם שעשע אותי. אפשר להמשיך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 11:33 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
לא יודע איך דוראנט יחזור מהפציעה וקיירי כבר הראה את המגבלות שלו. שני החוזים האלה יגבילו אותם מאוד בהבאת שחקנים משלימים. זה עוד עלול להתברר כמהדורה שנייה של הפיאקסו הקודם שלהם

ומה בדיוק האלטרנטיבה? לבנות קבוצה סביב דיאנג'לו?

כמו ג"ס, גם בברוקלין עשו את ההימור המתבקש. להנחית ביום אחד שני סופרסטארים לקבוצה שהיא יחסית קטנה ובלי מסורת זה הישג חסר תקדים.
כל הקבוצות היו שמחות לעשות דבר דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 11:38 am 
Junior

החוזה של ראסל מוגן או שג"ס יכולים להעביר אותו בטרייד בזמן הקרוב תמורת חוזה דומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 11:51 am 
מנהל פורום

בינתיים יש דיווחים שקוואי שוקל ברצינות לחבור ללייקרס.

בנוסף הלייקרס שמים עין על איגודאלה שכנראה ישוחרר מממפיס, יחתימו את רונדו על חוזה מינימום.
מועמדים נוספים הם סת' קארי ודני גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 12:13 pm 
Hall of Famer

הווריוס ישחקו עם 3 גארדים לסירוגין שתומפסון יחזור מהפציעה בפברואר כנראה .בינתיים ראסל יעזור לקארי .

קוואי מתלבט בין הלייקרס לקליפרס ......על פי הפרשנים בארהב' כרגע הנטייה היא לכיוון לברון אבל הכל עוד פתוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 12:21 pm 
Sophomore

אם קוואי עובר ללייקרס יהיה לי הרבה יותר זמן פנוי מהמתוכנן בשנתיים הקרובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 12:30 pm 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:

הבעיה שישארו להם פירורים לשאר השחקנים ויצטרכו להחתים אותם על חוזי מינימום כמו שהוצע כבר לרונדו....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 12:48 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
chaiel49 כתב:

הבעיה שישארו להם פירורים לשאר השחקנים ויצטרכו להחתים אותם על חוזי מינימום כמו שהוצע כבר לרונדו....

אני מוכן להתערב עם מי שרוצה כאן ועכשיו (על ארוחה בסיגנון נורטון/נדב) שאא"כ פציעה בסיגנון דוראנט, הלייקרס ייקחו אליפות.
עם רונדו, עם שמונדו ואפילו עם אוויר.
תעדכנו אותי אבל כשתיגמר העונה, כי אני כבר לא אעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
אבל ייתכן שאני טועה.
הם הצליחו לקחת אליפויות עם דוראנט שדי הרס להם את סכמה ההתקפית - לא שראסל הוא ק.ד., עם כל הכבוד לטרייד.

ברור שלווריירס לא הייתה ברירה והם הצליחו להוציא לימונדה מהלימון של דוראנט. אבל אנשים הגדירו את המהלך הזה כגאוני והיה אחד שרשם שהאליפות סגורה לווריירס לחמש השנים הקרובות, ועל זה היגבתי.
היו גם אנשים שהגדירו את המהלך של קליבלנד להשיג את אייזיאה תומאס כגאוני. אז?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 1:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ברור כל כך למה ג"ס צריכים את ראסל. קו אחורי שלו ושל קארי עלול להיות בעייתי מאוד בהגנה ואין להם כרגע אף SF.

מאוד אוהב את ההחתמות של ניו אורלינס. רדיק ופייבורס מגיעים בעמדות החסרות. הם אמנם לא בדיוק מתאימים לטיימליין של זאיון אבל מדובר בשני וטרנים לא מאוד מבוגרים עם טונות ניסיון.

אוי הניקס... כמה עלובים אפשר להיות? ויתרו על דוראנט בשביל להחתים 3 PF ב114 מיליון סה"כ שרק אחד מהם באמת שחקן טוב.

זה מדהים אותי כל פעם מחדש הסכומים שנזרקים על שחקנים שלא עשו כמעט כלום בליגה או סתם שחקנים בינוניים - 31 לשנתיים לבובי פורטיס, 37 ל3 לקורי ג'וזף, 29 ל3 לאמינו, 25 לשנתיים לאריזה + 88 ל4 לבארנס (wtf סקרמנטו?).

אני חושב שאם לברון מצרף אליו עכשיו את קאווי (ואיגודלה) אחרי דייוויס, הוא סופית ממצב את עצמו כלוזר. יש עוד איזה final's mvp שפספסת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 1:53 pm 
Hall of Famer

לדעתי הוא ממצב את עצמו להשיג עוד איזה 2-3 אליפויות. לא חושב שזאת הגדרה של לוזר, אבל זה רק אני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 2:02 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
דעתן בגרוש כתב:
אבל ייתכן שאני טועה.

ברור שלווריירס לא הייתה ברירה והם הצליחו להוציא לימונדה מהלימון של דוראנט. אבל אנשים הגדירו את המהלך הזה כגאוני והיה אחד שרשם שהאליפות סגורה לווריירס לחמש השנים הקרובות, ועל זה היגבתי.
היו גם אנשים שהגדירו את המהלך של קליבלנד להשיג את אייזיאה תומאס כגאוני. אז?

אני די מסכים איתך.
יש מן הסתם לא מעט שחקנים שג"ס היו מעדיפים באותו הסכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 2:03 pm 
Sophomore

מאדים כתב:
החוזה של ראסל מוגן או שג"ס יכולים להעביר אותו בטרייד בזמן הקרוב תמורת חוזה דומה?

Same thoughts here

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 2:32 pm 
Senior

אני נוטה להסכים עם חיאל - ההחלטה שקוואי יקבל תכריע כמעט לגמרי עם אנחנו הולכים לעונה פתוחה, מסקרנת ועם הרבה סימני שאלה מרגשים ומרעננים אחרי מבול השינויים של הלילה האחרון, או שמא לעונה ששם האלופה רשום לה על המצח בענק ובאוירה מאוסה לגמרי.

זה לא יוריד לי לגמרי את תחביב הnba מסדר היום, אבל כן יקצץ לי משמעותית ברמת העניין.
ליגה שלמה מסתכלת על קוואי שוב ומקווה שהוא יקבל החלטות לפי הטים דאנקן שבו ולא לפי הגרסא המפונקת שניהלה אותו לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 2:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
לדעתי הוא ממצב את עצמו להשיג עוד איזה 2-3 אליפויות. לא חושב שזאת הגדרה של לוזר, אבל זה רק אני.

אז לא לוזר, סתם אפס. אם הוא לא מסוגל לנצח עם אנתוני פאקינג דיוויס (ותוספות מתאימות) ופשוט חייב גם להוסיף את האלוף וmvp גמר הטרי שכבר ניצח אותו בעבר, אז אולי הוא יזכה בעוד אליפויות אבל זה לא יעשה אותו ספורטאי פחות קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 2:55 pm 
Freshman

מה האופציות של גולדן מבחינת הספסל?

למעשה זה מה שהרג אותם בפלייאוף החולף , התחושה שכל שנייה שהספסל מקבל יכולה לגמור את המשחק גרמה לחזרה מוקדמת של שחקנים / שחיקה .

אם הם יצליחו איך שהוא לבנות ספסל סביר הם עדיין יהיו המועמדים המובילים אלא אם כן לאונרד מצטרף ללברון ו/או תומפסון לא חוזר מהפציעה באותה רמה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 3:22 pm 
Junior

sir charles כתב:
עמוס לב כתב:

אז לא לוזר, סתם אפס. אם הוא לא מסוגל לנצח עם אנתוני פאקינג דיוויס (ותוספות מתאימות) ופשוט חייב גם להוסיף את האלוף וmvp גמר הטרי שכבר ניצח אותו בעבר, אז אולי הוא יזכה בעוד אליפויות אבל זה לא יעשה אותו ספורטאי פחות קטן.

יש לך את אותם מחשבות גם על קארי ודוראנט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: