סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 5:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 3:27 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:
לדעתי הוא ממצב את עצמו להשיג עוד איזה 2-3 אליפויות. לא חושב שזאת הגדרה של לוזר, אבל זה רק אני.

אז לא לוזר, סתם אפס. אם הוא לא מסוגל לנצח עם אנתוני פאקינג דיוויס (ותוספות מתאימות) ופשוט חייב גם להוסיף את האלוף וmvp גמר הטרי שכבר ניצח אותו בעבר, אז אולי הוא יזכה בעוד אליפויות אבל זה לא יעשה אותו ספורטאי פחות קטן.

כל מילה.
ואני אוסיף, הוא יכול לקחת גם עוד 4 אליפויות רצופות עכשיו (לא סביר, אבל גם לא תרחיש מופרח והיה וקוואי באמת מצטרף, דיוויס חותם על הארכה וכולם נשארים בריאים) ולשבור את שיא הנקודות ב-NBA, הוא לעולם לא יהיה מעל ג'ורדן בסיכום הסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 3:31 pm 
Hall of Famer

חדגבה פציע מאד ולברון גם מבוגר. לייקרס בריאים ים קוואי זה מועמדת מספר אחת זה ברור אבל סיכוי לא קטן לפציעות שם.
יש לי הרגשה שראסל יעבור בטרייד.
איגי בטח יגמור לצד לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 3:42 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
לא הבנתי. הווריירס החליפו את דוראנט בראסל, איבדו את איגי, עם תקרת שכר מפוצצת שלא מאפשרת להם להביא סמול פורוורד ברמה טובה ועם ועידת סנטרים של המתנ"ס המקומי והם סגרו את האליפות ל-5 השנים הבאות?
רק אני אזכיר שבמהלך העונה הנוכחית ממש לא היה ברור מי השחקן העדיף, הרכז המחליף של הנטס דווינדי וראסל. מה שפלייאוף אחד בו הנטס עפו בסיבוב הראשון עושה כנראה שמקפיץ שחקן למעמד של עדיף על קיירי אירווינג והחלפה של דוראנט בו סוגרת אליפויות.

יש הרבה שאלות פתוחות לגבי ההשתלבות של ראסל בווריירס. בניגוד לקיי.די. למשל, שהיה מושלם, ראסל צריך את הכדור בשביל למקסם את האפקטיביות שלו. איך זה יתאים עם המשחק של הווריירס ומי בדיוק רוצה לשים את הכדור ביד של ראסל כשיש לך את קרי? איך קליי תומפסון יתפקד בהגנה כסמול פורוורד כשהוא יצטרך לשמור על השחקנים היותר מאסיביים וגבוהים של העמדה כמו דוראנט או לברון? וכמובן מה יהיה עם הרכב יום הדין. מי יהיה השחקן החמישי?

אין ספק שהווריירס יצאו בצורה מאד יפה ממצב שיכול היה לרסק אותם כשהם הצליחו להשאיר את קליי ולמצוא איזשהו תחליף לדוראנט. אבל הם נחלשו ולא מספיק מתייחסים למשמעות האיבוד של איגי.

בזירת הביזאר, פיניקס סאנס ממשיכים להביא ווטרנים לסגל. הם כנראה מחפשים את הפיסה שכל כך הייתה חסרה להם שנה שעברה לאליפות.

השאלה היא האם ומתי גולדן סטייט יעבירו את ראסל, ומה הם יצליחו להשיג בתמורה.
כרגע בעמדות 3-5 חתומים אצלם דריימונד גרין, דמיאן ג'ונס ואלפונזו מקיני, וזהו. וכמובן בלי שקל בתקרה, שהופכת ל-hard cap בעקבות ה-sign and trade.
אם הם לא יצליחו להשיג פורוורד משמעותי במקום ראסל, לדעתי הם לא יכולים להגיע לשום מקום.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 3:54 pm 
Junior

chaiel49 כתב:
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:
לדעתי הוא ממצב את עצמו להשיג עוד איזה 2-3 אליפויות. לא חושב שזאת הגדרה של לוזר, אבל זה רק אני.

אז לא לוזר, סתם אפס. אם הוא לא מסוגל לנצח עם אנתוני פאקינג דיוויס (ותוספות מתאימות) ופשוט חייב גם להוסיף את האלוף וmvp גמר הטרי שכבר ניצח אותו בעבר, אז אולי הוא יזכה בעוד אליפויות אבל זה לא יעשה אותו ספורטאי פחות קטן.

כל מילה.
ואני אוסיף, הוא יכול לקחת גם עוד 4 אליפויות רצופות עכשיו (לא סביר, אבל גם לא תרחיש מופרח והיה וקוואי באמת מצטרף, דיוויס חותם על הארכה וכולם נשארים בריאים) ולשבור את שיא הנקודות ב-NBA, הוא לעולם לא יהיה מעל ג'ורדן בסיכום הסופי.

דבר ראשון, הוא מעולם לא יהיה מעל ג׳רדן בכל מקרה. זה כבר אבוד מזמן.
דבר שני, במידה וקוואי חותם אני לוקח את ההתערבות שהצעת.
דבר שלישי, להזכיר חתימה של איגי כאיזה משהו שאמור להקטין את האליפות זה ממש לא בכיוון. אפשר לדבר על קוואי כמובן בהקשר הזה, אבל טריו של לברון דיוויס וקוואי לא כזה מרשים בעיני, בהתחשב בזה שלברון בן 35 ודיוויס בעיני אוברייטד ויש לו הרבה מה להוכיח לפני שנספור אותו ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 5:44 pm 
Hall of Famer

יש לי הרגשה הם יעבירו את ראסל לאיזה מינסוטה שהיתה חמה עליו או פיניקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 5:58 pm 
מנהל פורום

ומה הם יקבלו בתמורה?

אי אפשר לבנות מדינה על קרי, גרין ותומפסון שיחזור מתישהו ולא ברור איך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 6:12 pm 
Sophomore

satriani כתב:
יש לי הרגשה הם יעבירו את ראסל לאיזה מינסוטה שהיתה חמה עליו או פיניקס

פיניקס כבר הלכו על רוביו בחוזה מופרך.
מינסוטה זה הגיוני.
אפשרות אחת זה שהווריורס יחליטו להמר על וויגינס, בתקווה שליד קלעים כמו קרי וקליי ומוסרים כמו קרי ודריימונד הוא פתאום יפרוץ. כמובן שראסל שווה יותר, אבל ראסל תמורת וויגינס ובחירות (נגיד שתי בחירות סיבוב ראשון) לא נשמע בלתי-סביר. לא טרייד מדהים לווריורס אבל הם לא במצב טוב כרגע. אפשרות נוספת זה חבילה סביב קובינגטון אבל אני לא יודע איך יהיה אפשר לאזן את המשכורות בטרייד כזה.

עוד אפשרות זה ראסל לפילי תמורת טוביאס האריס. ייתן לפילי יותר קליעה וחמישייה הרבה יותר הגיונית. יעזור מאוד גם לווריורס.

בכל מקרה אי אפשר להעביר את ראסל לפני ה-15 בינואר כמדומני.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 6:21 pm 
Hall of Famer

אין לווריורס סיבה ״להמר״ על וויגינס. הוא אחד החוזים הגרועים בליגה כרגע.
ראסל תמורת טוביאס זה טרייד מעניין. גם תמורת קובינגטון (אם כי ראסל שווה יותר).
אני מניח שג״ס יבדקו את ההתאמה עד ינואר ויחליטו בהתאם. יכול להיות מעניין דווקא.
ריווח נהדר, יכולת מסירה, אינטיליגנציית משחק גבוהה. לא רע בכלל בהתחשב בעזיבה של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 6:48 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
chaiel49 כתב:
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:

אבל טריו של לברון דיוויס וקוואי לא כזה מרשים בעיני, בהתחשב בזה שלברון בן 35 ודיוויס בעיני אוברייטד ויש לו הרבה מה להוכיח לפני שנספור אותו ברצינות.

שוויק1 כתב:
chaiel49 כתב:
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:
טריו של לברון דיוויס וקוואי לא כזה מרשים בעיני, בהתחשב בזה שלברון בן 35 ודיוויס בעיני אוברייטד ויש לו הרבה מה להוכיח לפני שנספור אותו ברצינות.

אני מסכים שדיוויס הוא אוברייטד אבל מכאן ועד טריו לא כזה מרשים יש מרחק גדול מאוד.
קוואי הוא סופרסטאר שהרגע הוביל קבוצה לאליפות, לברון היה השחקן הטוב בליגה במשך שנים, יש וויכוח אם הוא סופרסטאר עדיין או לא אבל הוא ללא ספק עדיין שחקן עצום ודיוויס הוא לכל הפחות על סף הטופ10 של הליגה, גם אם אתה כמוני, לא מאוהדיו. על פניו, זה מתכון לקונטנדרית מובילה (אפילו בשנה הראשונה).
אני אשמח שקוואי יילך למקום אחר וישאיר את לברון ודיוויס לתהות איך מגינים על שחקני הקבוצה היריבה אבל הטריו הזה עלול להיות קטלני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:

יש לך את אותם מחשבות גם על קארי ודוראנט?

מבחינתי דוראנט גם יצא קטן כשעבר לג"ס.
קארי לא ממש קשור לדיון כי הוא (יחד עם קליי ודריימונד) התחיל בקבוצה באופן אורגני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הבנתי, אם הוא בן 35 ומביא שחקן אוברייטד לידו אז הוא חייב להסתפק בזה ומה שיוצא יוצא?

(לא משנה שכבר ניהלנו את הדיון הזה 5000 פעם עם כל וריאציה אפשרית של שחקנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:45 pm 
Sophomore

ATT על לברון: "יש וויכוח אם הוא סופרסטאר עדיין או לא אבל הוא ללא ספק עדיין שחקן עצום"

יש ויכוח אם לברון סופרסטאר?
לברון הוא מגה-סופר-דופר-סטאר, הן מבחינה מקצועית ובטח ובטח שמבחינה שיווקית. אין בכלל מה לדבר על הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:47 pm 
Hall of Famer

אז מסתבר שהפיצוץ הבלתי נמנע בין באטלר לחסן וויטסייד נמנע, והאחרון עובר לפורטלנד תמורת הארקלס ולאונרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:54 pm 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
ATT על לברון: "יש וויכוח אם הוא סופרסטאר עדיין או לא אבל הוא ללא ספק עדיין שחקן עצום"

יש ויכוח אם לברון סופרסטאר?
לברון הוא מגה-סופר-דופר-סטאר, הן מבחינה מקצועית ובטח ובטח שמבחינה שיווקית. אין בכלל מה לדבר על הנושא.

הבחינה השיווקית לא מעניינת אותי.
מבחינה מקצועית, אני לא בטוח אם הוא בטופ5 של הליגה.
רוב האנשים חושבים שכן, אני אישית לא בטוח.
מצד שני, בדיוק התפנה שם המקום של דוראנט אז... :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:55 pm 
Junior

sir charles כתב:
sheky כתב:
sir charles כתב:
עמוס לב כתב:

יש לך את אותם מחשבות גם על קארי ודוראנט?

מבחינתי דוראנט גם יצא קטן כשעבר לג"ס.
קארי לא ממש קשור לדיון כי הוא (יחד עם קליי ודריימונד) התחיל בקבוצה באופן אורגני.

אני מבקש, לא קטן אלא אפס...

ולמה קארי לא קשור לדיון? קארי לקח חלק מאוד פעיל בשכנוע של דוראנט לבוא לגולדן סטייט. יש לא מעט טענות שלסטפ היה חלק מכריע בהגעה של דוראנט ובבטחון שקארי נתן לו שלא יהיו מאבקי אגו.
אז שחקן שהיה פעמיים MVP לא יכול לקחת אליפות עם פאקינג קליי-דריימונד-איגי בקבוצה עם המאזן הטוב בהיסטוריה? הוא חייב להוסיף את הMVP לפניו ואת אחד הסקוררים הגדולים בהיסטוריה?

לברון בקבוצה הזאת כבר עונה שניה וחתום שם ל4 שנים בלי קשר למי יגיע... אם קאווי יחתום אתה מוזמן להפנות אליו את טענות האפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:56 pm 
Hall of Famer

גם אני לא בטוח.

אגב ATT, איך האליפות של טורונטו מסתדרת לך עם כל הנוסחאות המורכבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:56 pm 
Senior

אם קוואי באמת יעבור ללייקרס הביקורת שלי על לברון תהיה על שני דברים:
קודם כל בזה שהוא, עם המעברים התכופים שלו בכל פעם שהקבוצה מאבדת מומנטום, ייסד בליגה תרבות שבה הכוכבים רק מחפשים כל הזמן עים איזה צד מרוחה החמאה, איפה יש יותר אפסייד ואיפה נעים יוכלו פשוט לשחק עם 2 השחקנים הכי טובים שהם מוצאים לצידם.
זה אולי לגיטימי, אולי זה חצוף אפילו להעביר על זה ביקורת כי אותם שחקנים עושים את הליגה וכו', אבל לא ככה הייתי רוצה שהליגה תיראה ולא יודע כילד, כשהילדים שהם השחקנים הכי טובים בשכונה מתעקשים כל הזמן להיות באותה קבוצה כדי לקרוע את כולם, כל האחרים חושבים שהם מעפנים. אז כששחקני nba מתנהלים ככה קשה שלא להתבאס על זה.

שנית, הטאמפרינג הבלתי פוסק ומכבש הלחצים שהוא מפעיל יעל כל כוכב שהוא מעריך ומיודד איתו הם אלו שהביאו את דיוויס לשם ואם וכאשר קוואי יצטרף, אני בטוח שזה יהיה בגלל זה.
זו כבר א. השתנה מסוימת על חוקי הליגה ו-ב. עוד דרך שלו לקדם את התרבות שדיברתי עליה בחלק הראשון של ההודעה.

מעבר לזה, ברור שזכותו לקוות שכוכבים כמו קוואי יצטרפו אליו ואי אפשר לצפות ממנו להטיל וטו על זה או משהו אם קוואי רוצה להצטרף אליו, אבל כל מי שלא מת על נושא הסופר-טימס צריך לזכור את חלקו הגדול של לברון בתופעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 7:57 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אז מסתבר שהפיצוץ הבלתי נמנע בין באטלר לחסן וויטסייד נמנע, והאחרון עובר לפורטלנד תמורת הארקלס ולאונרד.

ׁ(קוואי) לאונרד עבר להיט?!?!?!

וברצינות, על מה מדובר? למה שיהיה פיצוץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:04 pm 
Junior

מאיירס לאונרד אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:04 pm 
Senior

וויטסייד הוא המועד לפיצוץ עם באטלר.
האמת שאין לי מושג מה פורטלנד עשו כאן, וויטסייד הדקייס ודי אובר דה היל מבחינת תפוקה בגלל הגישה שלו, ומצד שני אחרי שהם מאבדים את אמונו מוותרים גם על הארקלס, כאילו שעמדות 3-4 לא היו מספיק דלילות בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:06 pm 
Sophomore

Att כתב:
אין לווריורס סיבה ״להמר״ על וויגינס. הוא אחד החוזים הגרועים בליגה כרגע.
ראסל תמורת טוביאס זה טרייד מעניין. גם תמורת קובינגטון (אם כי ראסל שווה יותר).
אני מניח שג״ס יבדקו את ההתאמה עד ינואר ויחליטו בהתאם. יכול להיות מעניין דווקא.
ריווח נהדר, יכולת מסירה, אינטיליגנציית משחק גבוהה. לא רע בכלל בהתחשב בעזיבה של דוראנט.

מארק סטיין חושב אחרת ממך לגבי ראסל:

"D'Angelo Russell does not fit there whatsoever," said Marc Stein of the New York Times on the Dan Patrick Show. "They just did not want to see Kevin Durant walk out the door with no compensation. ... They will trade him. It's just a matter of when."

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... lo-Russell

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:20 pm 
Junior

stavs כתב:
קודם כל בזה שהוא, עם המעברים התכופים שלו בכל פעם שהקבוצה מאבדת מומנטום, ייסד בליגה תרבות שבה הכוכבים רק מחפשים כל הזמן עים איזה צד מרוחה החמאה, איפה יש יותר אפסייד ואיפה נעים יוכלו פשוט לשחק עם 2 השחקנים הכי טובים שהם מוצאים לצידם.
זה אולי לגיטימי, אולי זה חצוף אפילו להעביר על זה ביקורת כי אותם שחקנים עושים את הליגה וכו', אבל לא ככה הייתי רוצה שהליגה תיראה ולא יודע כילד, כשהילדים שהם השחקנים הכי טובים בשכונה מתעקשים כל הזמן להיות באותה קבוצה כדי לקרוע את כולם, כל האחרים חושבים שהם מעפנים. אז כששחקני nba מתנהלים ככה קשה שלא להתבאס על זה.

שנית, הטאמפרינג הבלתי פוסק ומכבש הלחצים שהוא מפעיל יעל כל כוכב שהוא מעריך ומיודד איתו הם אלו שהביאו את דיוויס לשם ואם וכאשר קוואי יצטרף, אני בטוח שזה יהיה בגלל זה.
זו כבר א. השתנה מסוימת על חוקי הליגה ו-ב. עוד דרך שלו לקדם את התרבות שדיברתי עליה בחלק הראשון של ההודעה.

מעבר לזה, ברור שזכותו לקוות שכוכבים כמו קוואי יצטרפו אליו ואי אפשר לצפות ממנו להטיל וטו על זה או משהו אם קוואי רוצה להצטרף אליו, אבל כל מי שלא מת על נושא הסופר-טימס צריך לזכור את חלקו הגדול של לברון בתופעה.

אני מסכים עם רוח הדברים אבל בצורה חלקית.
אתה צריך לזכור שכשלברון עבר למיאמי הוא סיים 7 עונות בקליבלנד כשהאולסטאר היחיד שהוא שיחק איתו בכל שבע העונות שם היה מו וויליאמס. שחקן שנחשב לאולי הטוב בליגה ומצפים ממנו (והוא מעצמו) להיות אחד הגדולים במשחק מוצא את עצמו מתקרב לשיא הקריירה כשאין לידו שחקנים יותר מסבירים.
אתה מסתכל על הגדולים באמת ואתה רואה שם את מייקל עם עוד הול אוף פיימר (סקוטי) ובחלק מהאליפויות עם הול אוף פיימר נוסף (רודמן). לארי ומג'יק שיחקו עם כמויות של הול אוף פיימרס וסך הכל רשימת הגדולים שלקחו אליפות בלי שחקן מוביל נוסף לידם מסתכמת לדעתי רק בנוביצקי (בעת המודרנית, פחות מכיר מה קרה בשנות ה70 ודרומה)
אז לברון התחיל מגמה שהמשיכה אחרי זה עם דוראנט ומשם לבאטלר, קיירי, דיוויס וכל שחקן שלא מרוצה מההנהלה שבעצם אומר שאם הקבוצה לא דואגת לבנות סביבי קבוצה מנצחת אז אני אבנה קבוצה מנצחת במקום אחר.

כמו כל מטוטלת היא עברה מצד אחד (שכל הכוח אצל הקבוצות) לצד אחר (שכל הכוח אצל השחקנים) ואני מנחש שמתישהו היא תתאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:30 pm 
Freshman

טרוי דניאלס בלייקרס!!!
2.1 מיליון לעונה אחת.
:bra_vo: :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:32 pm 
Sophomore

stavs כתב:
וויטסייד הוא המועד לפיצוץ עם באטלר.
האמת שאין לי מושג מה פורטלנד עשו כאן, וויטסייד הדקייס ודי אובר דה היל מבחינת תפוקה בגלל הגישה שלו, ומצד שני אחרי שהם מאבדים את אמונו מוותרים גם על הארקלס, כאילו שעמדות 3-4 לא היו מספיק דלילות בעונה שעברה.

אני יכול להבין את ההיגיון מאחורי הטרייד הזה. נורקיץ' אמור להפסיד את רוב העונה הסדירה, קאנטר ילך למקום אחר, ובלי סנטר נורמלי למשך רוב העונה, הבלייזרס חוששים לגבי המיקום שלהם בעונה הסדירה, אולי אפילו עד כדי איבוד המקום בפלייאוף.
אני לא יודע כמה ווייטסייד היה רע במיאמי לאחרונה ולמה הם שנאו אותו כל כך, אבל הוא עדיין סיים את העונה האחרונה ראשון בליגה באחוזי ריבאונד ושני בליגה באחוזי חסימות, כך שהוא כן נועל את עמדת הסנטר עבור פורטלנד. אני חושב שהוא גם מאוד מתאים לסכמה ההגנתית של פורטלנד שבה הגבוה בעיקר נשאר בצבע, והוא יוכל לשמש מטריה אווירית (מה שלא היה לפורטלנד בשנים האחרונות עם אף גבוה), ובצד ההתקפי ליהנות מהאש שלילארד ומקולום מושכים כדי להוות מטרה ללובים.

מצד שני, לאבד את הארקלס אחרי שכבר אמינו הלך זו אכן מכה. בעמדה 3 יש את הוד שחתם על חוזה מצוין עבור פורטלנד, בייזמור שעדיף הגנתית (והתקפית) עשרות מונים על טרנר הגרוטאה, והבלייזרס גם לקחו בדראפט את נאסיר ליטל, שנחשב אולי לשחקן ההגנה הכי טוב בדראפט וכבר הוכתר ע"י כולם כגניבה של הדראפט (דורג 8-11 בכל המוקים האחרונים ואיכשהו התדרדר ביום הדראפט למקום ה-25). בעמדה 4 יש כרגע רק את זאק קולינס (ואת סקאל לאביסייר), שגם יצטרך לשמש כנראה כ-5 מחליף, וזה אומר שכל עוד לא יהיו שינויים נוספים בסגל, הבלייזרס ישחקו הרבה בסמול-בול קיצוני עם הוד/בייזמור/ליטל בעמדה 4.

הבאסה מהטרייד הזה היא שבעוד שמדובר בטרייד סביר לבלייזרס, עבור ההיט זהו טרייד נהדר שפותר להם את המצב עם באטלר בצורה אידאלית. לכן הייתי מצפה לאיזשהו פיצוי נוסף מההיט כדי לאזן את הרווח של שני הצדדים מהטרייד הזה, משהו שלא דווח עליו לפחות עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 8:51 pm 
Freshman

פורטלנד שנה הבאה מסיימת את החוזה העצום של וייטסייד, ייתכן שרוצים להביא סופר סטאר במקומו, מיאמי בונה בובה של קבוצה.
בכלל השנה עונת המלפפונים משוגעת מתמיד, לא זוכר שנה כזו אף פעם

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: