סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2019/20
הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2019 1:45 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הפועל ת''א במגעים עם דיאנג'לו אריסון ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 06, 2019 2:56 pm 
Junior

זה נשמע מופרך בכל קנה מידה.
הבן אדם מגיע מעונה מצוינת ב-VTB.
קשקוש לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2019 1:07 pm 
Junior

זר שני לבית הלחמי:
הגארד האמריקני רודני פרוויס (25, 1.93 מ'), ששיחק לפני שנתיים באורלנדו מג'יק, חתם בת"א לעונה אחת.

שיחק בעונה האחרונה בקבוצת סו פולס בליגת הפיתוח, שם הופיע ב-49 משחקים (פתח ב-29) ורשם 14.5 נקודות, 3.9 ריבאונדים ו-3.8 אסיסטים ב-33 דקות למשחק.

הכרזת המועדון-
ציטוט:
הפועל SP מצר תל אביב שמחה להודיע על צירופו של הגארד האמריקני רודני פרוויס (25, 1.93) שילבש את המדים האדומים בעונה הקרובה.

לפרוויס, בוגר מכללות צפון קרוליינה סטייט וקונטיקט, עבר קצר ב-NBA לאחר ששיחק 16 משחקים במדי אורלנדו מג'יק, שם קלע שש נקודות בממוצע למשחק ב-18 דקות בממוצע בעונת 2017/18.

בנוסף, שיחק בשנתיים האחרונות בליגת הפיתוח שם היה חלק מחמישיית הרוקים המצטיינים לשנת 2018, אחרי שקלע 20.5 נקודות (39.4% מעבר לקשת) והוסיף כארבעה ריבאונדים, 3.4 אסיסטים ו-1.4 חטיפות למשחק במדי לייקלנד מג'יק. בעונה שעברה שיחק בסו פולס, וקלע 14.5 נקודות בממוצע למשחק.

בשנת 2012, שיחק פרוויס בנבחרת הנוער האמריקנית שזכתה באליפות אמריקה. הוא גם נמנה על סגל הנבחרת שהתמודדה במשחקי מוקדמות גביע העולם.

מאמן הקבוצה אריאל בית הלחמי: "שמח מאוד על ההחתמה על רודני, שבחר להתחיל את הקריירה האירופית שלו בהפועל. הוא מתאים לסגנון ולרוח שאנחנו רוצים לראות השנה מהקבוצה שלנו. אני מודה להנהלה שהתאמצה ופעלה מהר כדי להחתים שחקן כזה, כשבשבועות הקרובים אנחנו נמשיך לעבוד ולהשלים את הסגל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2019 3:01 pm 
Freshman

שם מחייב בהפועל תל אביב, פרוויס :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2019 7:06 pm 
Junior

חשבתי שהביאו את הסקאוטר של הגליל להביא דברים יותר מעניינים מזה.

הימור על עוד כתבה על גרל מקניל בדצמבר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2019 9:35 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
חשבתי שהביאו את הסקאוטר של הגליל להביא דברים יותר מעניינים מזה.

הימור על עוד כתבה על גרל מקניל בדצמבר.

לא נפלתי מביצועיו גם בשנה שעברה בגלבוע. להביא 4 שחקנים שלא עושים הגנה זה לא רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 27, 2019 11:43 pm 
Hall of Famer

מה השם של הסקאוטר מהגליל?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 8:32 am 
Junior

עידן אוסטרייך.

הם פשוט לא לומדים את הלקח ומביאים שחקנים שהקריירה שלהם מג'עג'עת ונמצאים בקו ירידה. פרוויס היה רע בליגת הפיתוח שנה שעברה. במשחקים האחרונים איבד לגמרי את האמון בזריקה שלו ושפך איירבולים ללא הפסקה. במשחק העומד גם די אין לו הרבה למכור באחד על אחד, לא מוסר מתוחכם, לא שחקן הגנה מעולה. מתאים למשחק ריצה. שאני אראה מועדון ישראלי מסתמך על משחק ריצה, לחץ לאורך שנה אולי אשתכנע שהוא מתאים למשהו.

עם ההחתמה הבינונית הזאת, יש עכשיו הרבה לחץ למצוא רכז נורמלי (שזה קשה שבעתיים). אם הם יביאו 3 זר במקום סימפסון כזה, בכלל קבוצות ישחקו להם מעל הראש.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 9:29 am 
Hall of Famer

חשדתי שמדובר בעידן. נו טוף...

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 12:02 pm 
Junior

לא מת על ההחתמה הזאת.
שחקן עם נתונים פיזיים אדירים ויכולת גבוהה במגרש הפתוח (מה שמאוד מתאים לבית הלחמי), אבל מאוד מוגבל מהרבה בחינות ואם הקליעה שלו לא נופלת הוא יכול לעשות הרבה נזק.
מה שכן, להגיד על סמך ההחתמה הזאת שהפועל לא לומדים לקח זה בדיחה. הבעיה בזרים של שנה שעברה לא הייתה שהם הגיעו אחרי עונה רעה, אלא שהם היו שחקנים גמורים. שולר, אמינו וגם מקניל כבר היו אחרי השיא. פרוויס סך הכל בן 25 עם עונה אחת טובה ברזומה ועונה אחת בינונית מינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 4:15 pm 
Junior

"תיראו מופתעים" - לימונד הגיש תביעה למוסד לבוררות של איגוד בגובה של 400,000 שח כנגד הפועל תל אביב
https://www.one.co.il/Article/19-20/2,6 ... tml?ref=hp

לפי אור שקדי מוואלה:
ציטוט:
לימונד התבקש במהלך העונה החולפת לקצץ כ-20 אלף דולר בשכרו, ובתמורה לכך הוארך חוזהו לעונה הבאה ב-110 אלף דולר. בתחילת הקיץ הוא זומן ל"שיחה דחופה" אצל ראשי המועדון רמי כהן וידידיה רפפורט, ובה הם בישרו לו כי הוא לא בתוכניות המקצועיות ולמעשה שחררו אותו.

עו"ד יהב ארגמן: "רביב הסכים להפחית בשכרו בעונה הקודמת בתנאי שיאריכו לו את החוזה, וכשקיבל את הודעת השחרור הוא פנה מיד לארגון השחקנים...לא הגענו להסכמות ולכן נצטרך להגיע להליך משפטי. על הפרק לא נמצא רק החוזה התקף, אלא גם זכויות סוציאליות שנגזרות ממנו והזכות לשימוע לפני פיטורים".

עו"ד גבריאל קראוס מונה לבורר מטעם האיגוד, והדיון הראשון בנושא יתקיים ב-25 באוגוסט.

https://sports.walla.co.il/item/3250045

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 5:53 pm 
Junior

אדום88 כתב:
"תיראו מופתעים" - לימונד הגיש תביעה למוסד לבוררות של איגוד בגובה של 400,000 שח כנגד הפועל תל אביב
https://www.one.co.il/Article/19-20/2,6 ... tml?ref=hp

לפי אור שקדי מוואלה:
ציטוט:
לימונד התבקש במהלך העונה החולפת לקצץ כ-20 אלף דולר בשכרו, ובתמורה לכך הוארך חוזהו לעונה הבאה ב-110 אלף דולר. בתחילת הקיץ הוא זומן ל"שיחה דחופה" אצל ראשי המועדון רמי כהן וידידיה רפפורט, ובה הם בישרו לו כי הוא לא בתוכניות המקצועיות ולמעשה שחררו אותו.

עו"ד יהב ארגמן: "רביב הסכים להפחית בשכרו בעונה הקודמת בתנאי שיאריכו לו את החוזה, וכשקיבל את הודעת השחרור הוא פנה מיד לארגון השחקנים...לא הגענו להסכמות ולכן נצטרך להגיע להליך משפטי. על הפרק לא נמצא רק החוזה התקף, אלא גם זכויות סוציאליות שנגזרות ממנו והזכות לשימוע לפני פיטורים".

עו"ד גבריאל קראוס מונה לבורר מטעם האיגוד, והדיון הראשון בנושא יתקיים ב-25 באוגוסט.

https://sports.walla.co.il/item/3250045

אם אתה כבר טורח ומצטט מהכתבה. למה אתה לא מביא את תגובת המועדון.
קשה, מדי או לא תואם לאג'נדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 6:21 pm 
Junior

לא רואה טעם לצטט תגובה גנרית של מועדון שלא לשלם לשחקנים שלו ו/או לפגוע בזכויותיהם של שחקניו נהיה דבר שבשגרה

או שגם רביב לימונד הסמל הוא נוכל ?? ביינתים לפי התגובות ברשתות החברתיות ובפורום השדים, כולם כולל כולם בצד של רביב. אז לא...להנהלה כזו לא מגיע שאצטט את התגובה האוטומטית, שאם אתה שואל אותי אז דובר המועדון פשוט עשה קופי פייסט ממה שהגיבו לאותו סיפור עם רפי מנקו ושאר השחקנים שתבעו את המועדון (זה הרי לא רק שניהם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 28, 2019 7:01 pm 
Freshman

אדום88 כתב:
לא רואה טעם לצטט תגובה גנרית של מועדון שלא לשלם לשחקנים שלו ו/או לפגוע בזכויותיהם של שחקניו נהיה דבר שבשגרה

או שגם רביב לימונד הסמל הוא נוכל ?? ביינתים לפי התגובות ברשתות החברתיות ובפורום השדים, כולם כולל כולם בצד של רביב. אז לא...להנהלה כזו לא מגיע שאצטט את התגובה האוטומטית, שאם אתה שואל אותי אז דובר המועדון פשוט עשה קופי פייסט ממה שהגיבו לאותו סיפור עם רפי מנקו ושאר השחקנים שתבעו את המועדון (זה הרי לא רק שניהם).

כואב הלב כשלא מצליחים להיפרד בצורה מכובדת משחקן שהוביל את המועדון אבל מצד שני התגובה שלך כאן צבועה לא פחות מהנהלת הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 4:48 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

רק עכשיו שמתי לב להודעה הזאת.
מעוניין להסביר מה הכוונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 9:04 pm 
Freshman

כל האיכסה יוצאת החוצה....

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... 90&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 9:01 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עמוס לב כתב:

יצא לי להיפגש כמה פעמים עם עידן. בוא נגיד שלא התרשמתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 9:14 am 
מנהל פורום

לא הבנתי מה הטענה של רביב.

היה לו חוזה שלא כובד? או שהוא מדבר רק על הבטחה עתידית בע"פ להארכת חוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 10:26 am 
Junior

עמוס לב כתב:
הוקיץ' כתב:
עמוס לב כתב:

יצא לי להיפגש כמה פעמים עם עידן. בוא נגיד שלא התרשמתי.

שמע, אני לא מכיר אותו באופן אישי, אבל אי אפשר להתווכח שהאיש הביא לגלבוע המון מציאות בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 10:59 am 
Junior

זה רק אני או שלימונד זרק קטנה לשוכמן בראיון ? הוא אמר משהו בסגנון שהם עכשיו מוכרים לוקשים לקהל על קבוצה שתיבנה ב"רוח הפועל" וכו' וכולל שחקנים שאוהבים לנפנף הרבה בידיים..

האמת שהכתבות האחרונות על שוכמן, ממש מורידות לי ממנו. אני מבין שזה הדלק שמניע אותך וכו אבל רבאק תראה לאיפה אתה מכניס את עצמך. עם איזה אנשים ועבור איזה קהל (לפחות חלקו) - ככה תיראה קצת פחות מגוחך בכתבות וידאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 11:18 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
זה רק אני או שלימונד זרק קטנה לשוכמן בראיון ? הוא אמר משהו בסגנון שהם עכשיו מוכרים לוקשים לקהל על קבוצה שתיבנה ב"רוח הפועל" וכו' וכולל שחקנים שאוהבים לנפנף הרבה בידיים..

האמת שהכתבות האחרונות על שוכמן, ממש מורידות לי ממנו. אני מבין שזה הדלק שמניע אותך וכו אבל רבאק תראה לאיפה אתה מכניס את עצמך. עם איזה אנשים ועבור איזה קהל (לפחות חלקו) - ככה תיראה קצת פחות מגוחך בכתבות וידאו.

מה שוכמן אמר/עשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 11:31 am 
Junior

מתייחס לכתבת וידאו של מנהיים איתו בערוץ הספורט.

דיבר על הסמל, הקהל נופף באגרופים ליציעים ריקים וכו'. בקונטקסט של מה שעובר עליו שנה שעברה בגלבוע ובעיקר מה שקורה בהפועל (מנקו, לימונד, הקהל ושני השועלים) נראה לי נאיבי עד אימה מצידו.

תסריט של הפועל לא פוגעת בזרים (במיוחד לאור הבסיס החזק בציר ראשון-נס ציונה), הקבוצה מתדרדרת, שוכמן לא עולה מעל שלושים אחוז מחוץ לקשת ואז ישיבה בהולה של שני השועלים ששואלים שבשביל זה שילמנו 100 אלף שקל השבחה ? נראית לי כמו אופציה מיידית ואמיתית בעתיד של שוכמן שהוא צריך לקחת אותה בחשבון. הקהל לא ממש יהיה לצידו, יזרקו וישכחו אותו מאוד מהר גם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 11:44 am 
Junior

הא? לפי מה שראיתי, כל מה שהוא אמר זה שהוא שמח להגיע למקום עם הרבה קהל ואנרגיות ושמזה הוא ניזון. מה לא נכון בזה?
והטענה שלך כאילו יש משהו שונה בהתנהלות של הפועל (או של הקהל של הפועל) מכל קבוצה אחרת היא מגוחכת.
האם הוא צריך לקחת בחשבון שיש מצב שאם הוא לא יהיה מספיק טוב ישחררו אותו? כן. נראה לי שכל עובד בעולם החופשי צריך לקחת בחשבון את האפשרות הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 12:02 pm 
Junior

אין בעיה מי ישפוט את דרגת הכשלון של שוכמן ? מר כדורסל רמי כהן ? זה שיש לו שליש משקל בהחלטות מקצועיות ומחליט לחתוך את לימונד עוד לפני התייעצות עם המאמן הבא שהגיע כעבור חודש.

ותפסיק להיתמם. לא ראיתי שלנציאנו ואיזיק הזמינו את עמית שמחון לשיחת שימוע ואסרו עליו להיכנס לאולם כי הוא מדבק..או יניב מזרחי את אלישי כדיר. יש דברים שמיוחדים רק לידידיה ורמי ועוד כל מיני חלמאים באילת, נהריה שמנסים להתנער מהתחייבויות שלא אכפת להם שמילה שלהם היא לא מילה וכו ומנסים לשבור זרים וישראלים כאחד.

אם משהו לא מטריד אותך במה שלימונד תיאר אז חבל. קטונתי להבין את הקסם שרמי כהן מהלך על חלק מהאנשים. שאול אייזנברג הדור הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 12:14 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
אין בעיה מי ישפוט את דרגת הכשלון של שוכמן ? מר כדורסל רמי כהן ? זה שיש לו שליש משקל בהחלטות מקצועיות ומחליט לחתוך את לימונד עוד לפני התייעצות עם המאמן הבא שהגיע כעבור חודש.

ותפסיק להיתמם. לא ראיתי שלנציאנו ואיזיק הזמינו את עמית שמחון לשיחת שימוע ואסרו עליו להיכנס לאולם כי הוא מדבק..או יניב מזרחי את אלישי כדיר. יש דברים שמיוחדים רק לידידיה ורמי ועוד כל מיני חלמאים באילת, נהריה שמנסים להתנער מהתחייבויות שלא אכפת להם שמילה שלהם היא לא מילה וכו ומנסים לשבור זרים וישראלים כאחד.

אם משהו לא מטריד אותך במה שלימונד תיאר אז חבל. קטונתי להבין את הקסם שרמי כהן מהלך על חלק מהאנשים. שאול אייזנברג הדור הבא.

אני מאוד אוהב את לימונד, אבל הוא דיבר שם המון המון שטויות. וכן, מאוד מטריד אותי כל הפרשות האלו והסגנון הכללי, אבל לא לזה אתה התייחסת אלא לעצם השחרור, אז תפסיק אתה להיתמם. עלק זרים וישראלים כאחד.
ואם נדבר מבחינה מקצועית, אז אני חושב שהשחרור של לימונד ובטח ובטח השחרור של מנקו מוצדקים. אם קיבל את ההחלטה רמי כהן, ידידיה רפפורט או ארנב הפסחא פחות מעניין אותי. מה זה עזר לי כשנתנו לפרנקו לקבל החלטות אם ההחלטות שהוא קיבל היו לוותר על בנקס, להשאיר את מקי עונה שלמה, להשאיר את מנקו לעונה נוספת וכו'?

ואגב, כל זה לא קשור אפילו בקצת למה ששוכמן תיאר ולא ברור לי מה אתה רוצה מחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki ו 68 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: