סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 9:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 9:07 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
kakon3 כתב:
גולדן חמישית בתחזיות עם 1 ל-13 לזכות, לדעתי קצת מזלזלים בה, וקארי קליי וגרין זה לפחות 20% סיכוי לאליפות.

השאלה היא מתי קליי יחזור.

וחוץ מזה, יעשה להם טוב לבוא מלמטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 11:03 am 
Hall of Famer

טיוס ג'ונס המינסוטי חותם ל-3 שנים בממפיס, 8 לעונה.
למיני יש אפשרות להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 11:45 am 
Sophomore

rony כתב:
מילווקי קצת דרכה במקום או אפילו הלכה טיפה אחורה עם האיבוד של ברוגדון ועדיין לא הוכיחה שהיא יותר מקבוצת עונת סדירה מצוינת.

הגיעו לגמר המזרח והפסידו לאלופה באותה תוצאה שבה הפסידה ג"ס.
נראה לי קצת יותר מעונה סדירה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 12:08 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
גולדן חמישית בתחזיות עם 1 ל-13 לזכות, לדעתי קצת מזלזלים בה, וקארי קליי וגרין זה לפחות 20% סיכוי לאליפות.

זה בגלל שתומפסון חוזר רק בפברואר ....כשהוא יחזור פרשנים בארהב' טוענים שהם ישחקו לסירוגין עם 3 גארדים ראסל לצד קרי ותומפסון .ציוות מעניין.

דרך אגב מי הראשונה על פי התחזיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 12:44 pm 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
rony כתב:
מילווקי קצת דרכה במקום או אפילו הלכה טיפה אחורה עם האיבוד של ברוגדון ועדיין לא הוכיחה שהיא יותר מקבוצת עונת סדירה מצוינת.

רק שמילווקי הייתה בריאה לגמרי למיטב זכרוני וג"ס שבורה, פצועה ומפורקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 12:59 pm 
Sophomore

rony כתב:
דעתן בגרוש כתב:
rony כתב:

רק שמילווקי הייתה בריאה לגמרי למיטב זכרוני וג"ס שבורה, פצועה ומפורקת.

זה תומך בטענה שטורונטו לא יותר טובה מג"ס - אלא היתה יותר טובה בנקודת הזמן של הפלייאוף האחרון.
זה לא סותר את הטענה שמילווקי הלכו הרבה מעבר לעונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 1:16 pm 
Senior

מילווקי למשך 11 המשחקים הראשונים שלהם בפלייאוף נראו מעולה, הפסידו רק פעם אחת (לבוסטון) ועשו רושם של הרבה מעבר לקבוצת עונה סדירה מצוינת - נכון שהיה שם סוויפ מול דטרויט עם חצי בלייק ובוסטון התפוררה לה קצת, אבל אותי הם מאוד הרשימו.
מהרגע שטורונטו חזרו לסדרה, הרבה מהחולשות שלהם נחשפו והכל היה נראה אחרת, לא ברור גם כמה הם יצליחו לתקן את החולשות האלו לעונה הבאה, אבל מהמזרח ללא קוואי (ובהנחה שגם ללא דוראנט ב100% כשירות), הם כן יכולים להגיע לגמר. מה שכן, אם אמביד את הורפורד יצליחו לסגור את יאניס כמו גאסול את איבקה/סיאקם, יהיה להם קשה מאוד לעבור את פילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 2:22 pm 
Hall of Famer

כל עוד פילי לא משדרגים את הקו האחורי שלהם הם לא איום על כלום ועל שום דבר לדעתי, ליד סימונס הם צריכים קבוצה של צלפים, אז הורפורד, האריס ואמביד בפנים זה נחמד אבל לא מדהים, וג'וש ריצ'רדסון ב-2 זה לא יותר מסביר, אבל הוא עוד לא הראה שהוא שווה חמישייה בקונטנדרית, וחוץ ממנו ומסימונס אין להם אף גארד ששווה רוטציה בקבוצה נורמלית. בעיניי ההחתמה של הורפורד הייתה ממש לא טובה מבחינתם, הם לא צריכים חיזוק לקו הקדמי אלא אם כן הם מתכוונים להעביר את אמביד

לגבי מילווקי, הם בהחלט קבוצה טובה, והם כרגע הדיפולט לצאת מהמזרח לדעתי, אבל יאניס, טוב ככל שיהיה, עדיין לא מספיק מול לברון-דיוויס, קוואי-ג'ורג', הארדן-פול-קאפלה או קארי-קליי-גרין. אני לא חושב שמידלטון-בלדסו זה מספיק טוב בתור אופציות שנייה ושלישית בקבוצה אלופה, הם איבדו את ברוגדון ומירוטיץ' והחתימו את היל, ווסלי מתיוז ורובין לופז, שנמוך מסויים לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 3:33 pm 
Junior

ריצרדסון סקורר נחמד עם קליעה מצויינת מבחוץ. הוא לא ברדאר של אף אחד, כי הוא היה תקוע בבינוניות של מיאמי. לא הייתי מגדיר את פילי כנטולת קליעה מבחוץ לחלוטין. מניח שיהיו לה הזדמנויות להוסיף קלעים במהלך העונה.

ולא כל כך ברור לי איך אפשר לייתר שחקן כמו הורפורד. לפחות בשנה שנתיים הקרובות עד שייהפך לעול על הקאפ של הסיקסרס הוא משלים ביחד עם אמביד צוות הגנתי מפחיד. בהתקפה נראה הרבה את סימונס מריץ איתו את הפיק אנד פופ אני מניח. הסיקסרס ובקלות המועמדים הבולטים לצאת מהמזרח. היעד הראשון מבחינתם זאת עונה בריאה של אמביד את הורפורד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 5:06 pm 
Sophomore

סימונס כל כך לא מתאים למה שנהיה שם... הם הולכים חזק לקבוצה פשוט מפוצלת עם ההבאה הזאת של הורפורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 8:09 pm 
Sophomore

פרסטי ממשיך לאסוף בחירות דראפט, הפעם בחירת סיבוב ראשון מדנבר ב-2020 תמורת ג'רמי גרנט.
ג'בארי פארקר באטלנטה.
ג'מייקל גרין ממשיך בקליפרס.
אייברי בראדלי בלייקרס.
כולן ממהרות למלא את הסגלים כי לא נעים להן לסרב לאמארה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 8:47 pm 
Junior

אייברי בראדלי זו החתמה מצוינת ללייקרס!

לגבי הטרייד של ג'רמי גרנט - מוזר לתת את ה4 הפותח שלך (שהוא גם שחקן צעיר) בשביל בחירה באיזור ה20-30 כנראה. אני מניח שהכיוון הוא חיסול כללי של הקבוצה אבל השאלה היא אם יש קונים לווטסברוק...
מעניין אם גם שרודר ואדאמס על המדף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 8:51 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אייברי בראדלי זו החתמה מצוינת ללייקרס!

לגבי הטרייד של ג'רמי גרנט - מוזר לתת את ה4 הפותח שלך (שהוא גם שחקן צעיר) בשביל בחירה באיזור ה20-30 כנראה. אני מניח שהכיוון הוא חיסול כללי של הקבוצה אבל השאלה היא אם יש קונים לווטסברוק...
מעניין אם גם שרודר ואדאמס על המדף

Galinari

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 8:59 pm 
Sophomore

הלייקרס מביאים את בראדלי על חוזה לשנתיים, שחקן שהקליפרס העיפו על טיל שנה שעברה כדי להביא את.....ג'מייקל גרין!
גרין בהחתמה פשוט מצויינת חוזר לקליפרס על ה-ROOM EXCEPTION (עשר מיליון לשנתיים - אופציית שחקן בשנה השנייה)
החוזה האחרון שלו בממפיס היה על 17 לשנתיים!
אשכרה שחקן* שמוכן לבוא ולוותר על כסף כדי לבוא לפאקינג קליפרס - מי היה מאמין...

*לא מבוגר בכלל אגב, ככה שלא וטרן שויתר על כסף בשביל טבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 9:32 pm 
Hall of Famer

אוקלהומה משדרים כל סיגנל אפשרי בערך שהם במכירת חיסול, אחרת באמת לא ברור הטרייד על שחקן שהחלום הקיצוני ביותר (כמעט) שלך הוא למצוא שחקן ברמתו בבחירת סוף סיבוב ראשון...

השאלה מה "קבוצות הדרג השני" שהסגל שלהם עדיין לא שלם ומאוזן לחלוטין יכולות להציע (לאו דווקא על ווסטברוק - לא יודע אם הייתי מביא שחקן כזה שחתום על 170M למשך 4 שנים קדימה...):
למשל טורונטו - יכולים לתת את אחד מהחוזים הנגמרים שלהם (נניח גאסול) פלוס אולי צ'ופר כלשהו (באם נדרש), תמורת סטיבן אדאמס. כך טורונטו מאריכה את האיכות של הקו הקדמי שלה קדימה, למרות שמן הסתם זה לא צעד קל להיפרד מרצון משחקן שזה עתה נתן תרומה משמעותית מאוד לריצת אליפות.
למשל בוסטון - אני לא משוכנע שאי אפשר לדחוף את הייוורד לאוקלהומה לצד נניח שתי בחירות סיבוב ראשון נמוכות צפויות השנה (של בוסטון עצמה ומילווקי) תמורת אדאמס ואולי שחקן נוסף שאוקלהומה רוצה להיפטר ממנו ממילא (שרודר?). זה גם יוסיף לבוסטון איכות, גם יצעיר את הסגל עוד יותר, גם יסדר את העמדות - נשמע לא רע...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 10:48 pm 
Hall of Famer

אומרי ספלמן ואלק ברקס בווריורס. הראשון הוטרד עבור דמיאן ג'ונס.
לא חושב שזה משמעותי במיוחד למרות שאני כן חושב שלספלמן יש פוטנציאל גדול מאשר לג'ונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 11:00 pm 
Freshman

נאפייר בסוף בווריורס? או שהוא עבר בסוף למיניסוטה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 11:03 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
לא חושב שזה משמעותי במיוחד למרות שאני כן חושב שלספלמן יש פוטנציאל גדול מאשר לג'ונס.

אני עדיין לא מצליח להבין איך הם הצליחו להשיג את קאולי-סטיין בקצת מעבר למינימום.
אז נכון זה לא התקופה של לפני 4 שנים שכל המנהימים והביומבויים דפקו חוזים שהיו גבוהים מאד (גם להיום ובטח שלתקופתם),
ונכון שהוא גם לא קולע מבחוץ או חוסם טוב, אבל עדיין, סנטר של 12 ו 8.5 ב 27 דקות בשנה שעברה, ללא היסטוריית פציעות .. .
שווה קצת יותר . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 08, 2019 11:30 pm 
Hall of Famer

ווסטברוק חופשי להטרדה עכשיו
לא אפול מהכיסא אם הלייקרס ינסו להשיג אותו. ווסטברוק + לברון + חדגבה + קאזינס זו קבוצה שכבר תהיה גדולה על הליגה בכמה דרגות. לא בטוח אם יש להם את הכלים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2019 12:03 am 
Sophomore

ממש לא מסכים איתך, אבל גם לא אתחיל לפרט כי טכנית/מספרית אני לא חושב שזה בכלל אפשרי גם אם פרסטי היה נותן אותו בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2019 12:40 am 
Hall of Famer

יש מצב שהוא היה נותן אותו בחינםף אילו היה יכול...
כלומר עד כדי שצריך איזון משכורות כלשהו והוא צריך גם "לא להיראות פראייר מדי"
השאלה מי ירצה לקחת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2019 1:23 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
נורטון כתב:

אז נכון זה לא התקופה של לפני 4 שנים שכל המנהימים והביומבויים דפקו חוזים שהיו גבוהים מאד (גם להיום ובטח שלתקופתם),
ונכון שהוא גם לא קולע מבחוץ או חוסם טוב, אבל עדיין, סנטר של 12 ו 8.5 ב 27 דקות בשנה שעברה, ללא היסטוריית פציעות .. .
שווה קצת יותר . . .

לא בהכרח.
אנחנו בעידן שבו יש לא מעט סנטרים טובים ובמקביל לא מעט שחקנים נודדים מעמדה 4 לעמדה 5, במשרה חלקית או מלאה, כך שהעמדה עמוסה.
קאולי-סטיין עצמו לא הוכיח את עצמו בסקרמנטו. הוא שחקן מתסכל למדי שנחשב לעצלן ומופיע רק לעתים, מראה ניצוצות ואז נעלם שוב.
אם הוא ישמור על יציבות ויראה רמה גבוהה, אולי הוא יעלה בשכר אבל בינתיים, זה פחות או יותר מה שהוא שווה.
אגב, נרלנס נואל הוא שחקן לא בהכרח פחות טוב והוא על הוט׳ מינימום באוקלוהומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2019 1:31 am 
Sophomore

נראה לי שקאולי סטיין בכל זאת הראה קצת יותר מנואלס עד כה. אבל אם נואלס שווה מינימום, אז החוזה של קאולי סטיין הגיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2019 6:40 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
ווסטברוק חופשי להטרדה עכשיו
לא אפול מהכיסא אם הלייקרס ינסו להשיג אותו. ווסטברוק + לברון + חדגבה + קאזינס זו קבוצה שכבר תהיה גדולה על הליגה בכמה דרגות. לא בטוח אם יש להם את הכלים.

אין להם איך להשיג אותו גם אם היו רוצים, הוא יושב על חוזה של 38 מיליון לעונה הקרובה ופשוט אין להם מספיק מקום בקאפ לספוג אותו. אגב, אם לא החוזה המטומטם שהם נתנו לדנג לפני 3 שנים אז אני חושב שהם כן יכלו לספוג את ווסטברוק לפני שהם התחילו להחתים את כל הפרי-אייג'נטס שהם אספו בימים האחרונים, אבל הם משלמים לדנג 5 מיליון בעונה הקרובה (ועוד 5 מיליון בכ"א משתי העונות הבאות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 09, 2019 7:12 am 
Hall of Famer

Att כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:

שווה קצת יותר . . .

לא בהכרח.
אנחנו בעידן שבו יש לא מעט סנטרים טובים ובמקביל לא מעט שחקנים נודדים מעמדה 4 לעמדה 5, במשרה חלקית או מלאה, כך שהעמדה עמוסה.
קאולי-סטיין עצמו לא הוכיח את עצמו בסקרמנטו. הוא שחקן מתסכל למדי שנחשב לעצלן ומופיע רק לעתים, מראה ניצוצות ואז נעלם שוב.
אם הוא ישמור על יציבות ויראה רמה גבוהה, אולי הוא יעלה בשכר אבל בינתיים, זה פחות או יותר מה שהוא שווה.
אגב, נרלנס נואל הוא שחקן לא בהכרח פחות טוב והוא על הוט׳ מינימום באוקלוהומה.

סטיין רמה מעל נואל וזה לא קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: