סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 3:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ושני הגארדים של אוקייסי חוזרים לשתף פעולה.
יהיה חם ביוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 5:11 am 
Sophomore

כמעט כל הקלפים נטרפו הקיץ הזה.
יוסטון תשחק מן הסתם במתכונת שעבדה עם פול כשעל המגרש יהיה כל הזמן אחד מבין שני הכוכבים שיניע את ההתקפה. אבל יצטרכו לעשות התאמות לווסטברוק, ששונה מפול ביותר ממובן אחד. הימור, אבל כזה שעשוי להשתלם.
את האינטרס של אוקלהומה אני פחות מבין. הם מקבלים שחקן זקן ופחות טוב שיושב על חוזה גרוע כמעט באותה המידה.

עריכה: עכשיו הבנתי שאוקלהומה קיבלה בתמורה שתי בחירות סיבוב ראשון, אחת ב2024 ואחת ב2026, וכן אפשרות להחליף בחירות ב2021 ו2025. בESPN מציינים שאחרי העסקאות שלהם, לאוקלהומה עשויות להיות 15 בחירות סיבוב ראשון בין 2020-2026, אני מניח שבחלק מהן הם יסחרו, אבל זה עדיין נתון מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 6:53 am 
Sophomore

טרייד של ייאוש של יוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 9:10 am 
Hall of Famer

האינטרס של אוקלהומה ברור. אחרי העזיבה של ג'ורג' זה לא סגל שיכול להתקרב לפלייאוף, ואם כבר אז כבר, אפשר לפרק את החבילה.

טרייד של ייאוש? אני לא חושב. ווסטברוק סיים את העונה האחרונה עם ממוצע טריפל דאבל, ואנשים התייחסו לזה בנונשלנטיות כאילו זה הדבר הטבעי בעולם. שים את הבחירות בצד, הם קיבלו את השחקן הטוב יותר בטרייד הזה ובפער משמעותי. בהנחה שכולם בריאים, הם לגמרי הולכים על יתרון ביתיות. לדעתי חסר שם אולי עוד איזה שחקן או שניים לספסל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 11:01 am 
Hall of Famer

בסוף זה מתבקש כי אלו שני שחקנים ללא שוק של ממש ושהיה קשה מאוד "לתפור טרייד במידותיהם"
אז פשוט עושים החלפה ביניהם...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 11:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא ברור איך דאנטוני יגרום לזה לעבוד. גם ווסטברוק וגם הארדן חייבים את הכדור ביד ובנוסף ראסל הוא אחד מקלעי החוץ הגרועים בליגה ושחקן שלא נע כשהכדור לא בידיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 11:08 am 
Hall of Famer

הארדן ופול לא הסתדרו חברתית בעונה האחרונה.
אני לא אוהב את ווסטברוק אבל לדעתי השילוב שלו עם הארדן יכול להיות קטלני .הם קודם כל חברים טובים.הארדן ישחק כנראה הרבה יותר בעמדה 2.
קאפלה יהנה מהפיקאנדרול אבל עדיין הצוות המסייע לא מספיק איכותי .

בסוכניות ההימורים בארהב נכון לעכשיו

1.ל.א.קליפרס
2.יוסטון
3.לייקרס
4.גולדן סטייט

המערב הפרוע,,. :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 11:57 am 
Hall of Famer

אולי הלייקרס יילכו על פול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 11:58 am 
Hall of Famer

שיחוק של אוקלוהומה.
לא מת על זה מבחינת הרוקטס אבל הם הלכו על כל הקופה עם פול וממשיכים בקו הסופר אגרסיבי שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:03 pm 
Hall of Famer

עוד יתרונות מצד אוקלהומה - החוזה של פול גם מסתיים שנה קודם (בהינתן שווסטברוק יממש ביום מן הימים אופציית שחקן של 46.7M בעונת 22-23...), ולא יזיק אולי לנצח גם קצת פחות בעונה-שתיים הקרובות (באם ממילא אין סיכויים למשהו משמעותי מדי) - ואת זה כנראה קל יותר להשיג עם שחקן תחרותי פחות מווסטברוק.

אגב, גם להארדן אופציית שחקן זהה באותה העונה, אז יכול להיות ש-93.5M מהקאפ של קבוצה יושקעו בשני שחקנים, שאז כבר יכול מאוד להיות אפילו לא יהיו באזור הטופ של הליגה...
נחמד סך הכל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:30 pm 
Senior

אוקלוהומה עושים דברים יפים הקיץ עם השגת הבחירות העתידיות, זה די הזוי הכמות שיש להם.
ועם זאת, הם עדיין לא קבוצה גרועה - כריס פול, שג"א, פרגוסון, גלינארי ואדאמס? אם כולם בריאים זו קבוצה די נחמדה, במזרח זה שווה פלייאוף בכיף (במערב כנראה שלא).
לא שכזה דחוף להם להפסיד, אם גם ככה אם מחזיקים איזה 10 בחירות סיבוב ראשון ל6 שנים הקרובות, אבל יהיה מעניין לראות מה יקרה עם אדאמס, פול וגלינארי - לא בטוח שנגמרו המהלכים של פרסטי.

ביוסטון דאנטוני יצטרך להמציא קצת מחדש את ההתקפה כדי להפיק מזה את המקסימום, אבל לכו תדעו - גם לא האמנו שהארדן+פול יעבוד עם כדור אחד.
אם ווסטברוק הצליח לשבוע מהישגים סטטיסטים ויצליח להתמסר כשחקן שהתפקיד שלו הוא קודם כל להיות בולדוג בהגנה, סילון במתפרצות והתקפות מעבר ולתקוף את הטבעת, גם אוף דה בול, זה יכול לעבוד. אבל הם צריכים עוד קלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:31 pm 
Hall of Famer

אני מאוד אוהב את מה שאוקלוהומה סיטי עושים.
אני גם מאמין שיצליחו להעביר את פול בשלב מסוים.

פרסטי הוא GM כל כך שנוי במחלוקת.
מצד אחד, בנה שושלת פוטנציאלית עם בחירות דראפט נהדרות.
מצד שני, הרס שושלת פוטנציאלית עם אחד הטריידים האומללים ביותר שאי פעם התקיימו בליגה.
על הדרך, בנה קבוצות מיושנות וכבדות בעוד שהכדורסל התקדם הלאה, שכר מאמנים חלשים עד בינוניים, לא הצליח לחזק את הספסל במשך שנים (משהו שיוג׳ירי למשל עושה בקלות שנה אחרי שנה).

ועכשיו, אחלה טריידים על פול ג׳ורג׳ ו-ווסטברוק לקבוצות הנכונות.
לא ברור מה יהיו הבחירות אבל בהחלט יש אפסייד ואני מניח שאוקלוהומה (אם אכן יתחייבו לבנייה אגרסיבית מחדש ויעשו מהלכים נוספים כמו שסתיו כתב) תהיה אחת הקבוצות הגרועות בליגה בשנים הקרובות כך שיהיו לפרסטי הזדמנויות ליצור משהו מיוחד בפעם ה-2, בתקווה שהפעם לא יפרק אותו לפני שהאליפויות יגיעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:38 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ההתרשמות הראשונה שלי היא שפרסטי שגל כאן את מוריי בראש חוצות.

חשבתי על הטרייד הזה ברגע שפול ג'ורג' נשלח, אבל בראש שלי זה היה אחד על אחד או שאוקלוהומה תשלח בחירה, נניח. במקום זה היא מקבלת 2 בחירות + שתי החלפות ?!

שני החוזים רעילים, אבל זה של ווסטברוק ארוך בשנה. פול מבוגר יותר, אבל המשחק שלו מזדקן טוב יותר, יש סיכוי לא רע שתוך שנתיים ווסטברוק יהיה עציץ.

אני און דה רקורד שווסטברוק הוא ליאבליטי בפלייאוף. פול הוא עדיין שחקן פלייאוף מעולה.

אנשים מתלהבים מהנוסטלגיה של הארדן+ווסטברוק, אבל שוכחים קצת ווסטברוק+הארדן לא בדיוק היו שילוב אדיר גם ב-OKC - הארדן היה השחקן השישי שם ! הוא ווטסברוק פחות או יותר לקחו תורות במי מנהל את המשחק כרגע. עכשיו הם יצטרכו לשחק באותה חמישיה רוב הזמן ובאמת באמת לשחק אחד עם השני.

בקיצור, פרסטי גם קיבל את השחקן הטוב יותר בעסקה, גם על חוזה קצר יותר, וגם בחירות. הזוי. הדיבורים עכשיו זה שהוא ינסה לגלגל את פול הלאה, נראה מי הבא בתור שנותן לו מלאנתלפים בחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:38 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
ההתרשמות הראשונה שלי היא שפרסטי שגל כאן את מוריי בראש חוצות.

חשבתי על הטרייד הזה ברגע שפול ג'ורג' נשלח, אבל בראש שלי זה היה אחד על אחד או שאוקלוהומה תשלח בחירה, נניח. במקום זה היא מקבלת 2 בחירות + שתי החלפות ?!

שני החוזים רעילים, אבל זה של ווסטברוק ארוך בשנה. פול מבוגר יותר, אבל המשחק שלו מזדקן טוב יותר, יש סיכוי לא רע שתוך שנתיים ווסטברוק יהיה עציץ.

אני און דה רקורד שווסטברוק הוא ליאבליטי בפלייאוף. פול הוא עדיין שחקן פלייאוף מעולה.

אנשים מתלהבים מהנוסטלגיה של הארדן+ווסטברוק, אבל שוכחים קצת ווסטברוק+הארדן לא בדיוק היו שילוב אדיר גם ב-OKC - הארדן היה השחקן השישי שם ! הוא ווטסברוק פחות או יותר לקחו תורות במי מנהל את המשחק כרגע. עכשיו הם יצטרכו לשחק באותה חמישיה רוב הזמן ובאמת באמת לשחק אחד עם השני.

בקיצור, פרסטי גם קיבל את השחקן הטוב יותר בעסקה, גם על חוזה קצר יותר, וגם בחירות. הזוי. הדיבורים עכשיו זה שהוא ינסה לגלגל את פול הלאה, נראה מי הבא בתור שנותן לו מלאנתלפים בחירות.

מסכים

ואני מעריך שהתשובה היא מיאמי בתמורה למשהו צנוע יחסית (ווינסלו + בחירה או משהו בסגנון) אבל הלייקרס הם (בעיניי) גם אופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:45 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
טרייד של ייאוש? אני לא חושב. ווסטברוק סיים את העונה האחרונה עם ממוצע טריפל דאבל, ואנשים התייחסו לזה בנונשלנטיות כאילו זה הדבר הטבעי בעולם. שים את הבחירות בצד, הם קיבלו את השחקן הטוב יותר בטרייד הזה ובפער משמעותי. בהנחה שכולם בריאים, הם לגמרי הולכים על יתרון ביתיות. לדעתי חסר שם אולי עוד איזה שחקן או שניים לספסל.

פה בפורום אולי באמת התייחסו לזה בנונשלנטיות כי בתרבות הספורט שלנו הרבה יותר מעריכים ניצחונות ושחקנים שמובילים את הקבוצות שלהם לניצחון. מניח שבארה"ב יש סביב זה הרבה יותר התלהבות ויש אנשים שיבואו למשחקים רק בשביל לראות את ראסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 12:54 pm 
Hall of Famer

אני לא מבין איך השניים יסתדרו ביחד. פול לקח את המושב ה-2 ונתן להארדן להוביל + הוא קלע מצוין כך שמסוגל לשחק באפקטיביות אוף דה בול.
מה ווסטברוק יעשה?
אני מניח שיתנו לו להוביל כדור והארדן יחזור לעמדה מס׳ 2 אבל זה שינוי די חד ממה שהם עשו בשנתיים-שלוש האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 1:29 pm 
Sophomore

Att כתב:
אני לא מבין איך השניים יסתדרו ביחד. פול לקח את המושב ה-2 ונתן להארדן להוביל + הוא קלע מצוין כך שמסוגל לשחק באפקטיביות אוף דה בול.
מה ווסטברוק יעשה?
אני מניח שיתנו לו להוביל כדור והארדן יחזור לעמדה מס׳ 2 אבל זה שינוי די חד ממה שהם עשו בשנתיים-שלוש האחרונות.

היה לפני כמה שנים, סרטון ב-bbasketball שהראה כימיה יפה שהייתה בין הארדן ווסטברוק, כשהארדן מרכז ווסטברוק נע בין חיתוכים לסל. אני הרבה זמן חושב שווסטברוק הוא יותר 2 מ-1. יכול להיות שזה יעבוד. אני לא מתנגד להחלפה של פול בווסטברוק. אני מתנגד הגבוה מאוד שיוסטון נסחטה לשלם, עבור שחקן עם אופי בעייתי שנמצא בצד היורד של הקריירה ועם חוזה כזה. רק בגלל שהארדן לא סובל את פול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 2:29 pm 
Hall of Famer

ווסטברוק הוא טיפוס בעייתי, אבל אם יש סגנון משחק שמתאים לו זה יוסטון - לרוץ כמה שיותר מהר ואז לאט לאט להגביר. הוא בכושר מצוין (עונה 3 ברצף של טריפל דאבל ממוצע למשחק) ואם הרוקטס ממשיכים עם הראן אנד גאן של דאנטוני, לרוב הקבוצות (שלא לדבר על לייקרס עם לברון בפוינט) יהיה מאוד קשה לעצור אותם, לפחות בעונה הסדירה.

לגבי פול, צריך להודות - הוא כבר בחלק היורד של הקריירה. בעונה האחרונה הוא שיחק בסה"כ 58 משחקים, סיים עם 15.6 נק' למשחק, 8.2 אס' (רחוק מהימים שעשה 10 למשחק), 42% מהשדה בלבד, 36% לשלוש, ואפילו אחוזי הקו ירדו ל-86% אחרי 4 עונות של אזור 89-92%.
זה לא אומר שהוא לא יכול לקחת קבוצה כמו אוקלהומה ודווקא בתוך הוואקום הזה לעשות פלאים, ואולי אפילו זה מה שהוא צריך כדי לפרוח מחדש, אבל זה ברור שהיכולות של היום לא מאפשרות לו לסחוב קבוצה לאליפות, גם לא בתור כינור שני. אולי בתור כינור שלישי וגם זה לא בטוח.

ולכן, זה ברור לי גם שיוסטון אלו שהיו צריכים לשלם. פרסטי כבר הבין שהמועדון הולך לריבילדינג, ואם כבר אז כבר תפרק הכל. לדעתי בקרוב הוא יחפש להעביר את פול תמורת חוזים נגמרים ו/או בחירות דראפט נוספות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 2:36 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
על מה אתה מדבר בדיוק ? יוסטון בבאטום 5 של הקבוצות בליגה מבחינת קצב. שום ראן אנד גאן. הם משחקים כדורסל בידודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 2:53 pm 
Hall of Famer

חסכת לי בדיקה אבל כן, יוסטון משחקים לאט.
מאוד מאוד מאוד שונה מהשיטה של דאנת'וני בעבר.
אולי הם יתאימו את עצמם לווסטברוק.

מתקשה לראות אותם משחקים באותה שיטה בהצלחה עם ווסטברוק שקולע ב-29% מהשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 2:59 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שמוריי יודע מה הוא עושה.
כרגע זה נראה שהוא שילם מחיר גבוה כדי לקחת את מה שעשוי במהירות להתפתח לאחד החוזים הגרועים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 3:41 pm 
Freshman

עכשיו ליוסטון יש שני שחקנים שמומחים בלנפח סטטיסטיקות, לא לעשות הגנה ולזכות ב-MVP בעונה הרגילה. שיהיה בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 6:10 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
על מה אתה מדבר בדיוק ? יוסטון בבאטום 5 של הקבוצות בליגה מבחינת קצב. שום ראן אנד גאן. הם משחקים כדורסל בידודים.

1. הקצב השנה היה מופרע לחלוטין, לא דומה לכלום.
2. באופן לא מפתיע, יוסטון התדרדרה בקצב המשחק ברגע שהגיע אחד כריס פול לעיירה. אם יש מישהו שלא יכול להתרוצץ מצד לצד במשך משחק שלם זה פול. לפחות לא בשלב הזה של הקריירה. זה צפוי להשתנות ברגע שווסטברוק יגיע, ולדעתי בעונה הקרובה הם יחזרו לטופ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 6:41 pm 
Senior

יוסטון של לפני כריס פול הייתה קבוצה שדחפה את הכדור קדימה די הרבה. אני לא יודע אם הם ווסטברוק הם צריכים להפוך לקבוצת ראן אנד גאן והתקפות של 7 שניות אחרי סל, אבל זה יהיה בזבוז מוחלט לא לנצל את המסירות הארוכות של הארדן ואת ווסטברוק, קאפלה ליציאה מהירה להתקפות מעבר מתי שרק ניתן.

ההתקפה העומדת אולי תמשיך עם המורי בול וזה יוריד את הקצב הממוצע, אבל אם הם לא יצברו הרבה מאוד נקודות במעבר זה יהיה טיפשי מצידם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2019 10:30 pm 
Hall of Famer

זה די הזוי שלדריל מורי, אביר הסטט' המתקדמות והיעילות ההתקפית יש כזה פטיש לשחקנים הכי לא יעילים התקפית במשחק. קודם זה היה הניסיון הכושל עם מלו. עכשיו ווסטברוק.
אני גם לא עף על הטרייד של אוק סיטי. הסוואפ של עוד שנתיים לא באמת מעניין. 2 הבחירות העתידיות מוגנות טופ 4, כך שיש להן ערך, אבל זה לא הום ראן. בכלל, אני לא מבין מדיניות של צבירת נכסים לעוד 5 שנים. אתה כל כך לא יודע להעריך איפה תהיה בנק' הזמן הזאת שנכסים כאלו הם נייס טו האב, ברור, אבל לא איזה נוקאאוט שאתה מדבר עליו בעסקאות. סתם דוגמא, הינקי באמת עשה עסקאות עם סיכוי גבוה להשיג בחירות גבוהות ולא אחת. בסופו של דבר מכל העסקאות האלו הבחירה הגבוהה ביותר הייתה 9 או 10.

מאחר שלדעתי אוק-סיטי הולכת למכור את כריס פול בחוסר, אז גם לא יהיה ניתן להגיד שהם השיגו את השחקן הטוב ביותר בעסקה (נניח, אפשר גם על זה להתווכח).

הדבר היחידי המעודד מכל המהלכים הללו עבור אוק.סיטי זה שפרסטי באמת מעריך כישרון שחקנים לדראפט מחונן. נראה אם הוא יחזיק את השנים הללו. הימור שלי זה שהזמן שלו בת'אנדר מוגבל ביותר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 157 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה