מאנו כתב:
יביאו שחקנים אחרים... יש הרבה שחקנים טובים בליגה.
התכוונתי יותר לעומק במובן הפונקציונאלי של המילה. הרבה קלעים הרבה שומרים קשוחים - אבל אתה צודק. שימוש לקוי במילה.
הבאתי את זה מצפייה במשחקים. אני חושב שווסטברוק מסוגל לפנות את הבמה לשחקן אחר... התפקוד של שניהם על המגרש פחות מעניין. זה יותר עניין של אגו, ואם ניתן להרכיב סכמה שבה הארדן ו-ווסטברוק מצטיינים ביחד (ואני מאמין שניתן), אני לא חושב שיהיה זה ווסטברוק שיפגע בכך.
ווסטברוק שחקן שאוהבים לא לאהוב ובצדק. הוא לא כזה טוב כדי שישחק כמו שהוא משחק. אבל לצד זה, הוא גם שחקן כדורסל ממש ממש טוב ובהחלט יכול להיות גם היום מספר 2 בקונטנדרית, בטח בקבוצה עם חמישייה כל כך מאוזנת וורסאטילית כמו יוסטון. הארדן לדעתי לא מספיק טוב בפלייאוף ובסוף ווסטברוק לא יכול לתת מה שפול נותן כשהוא בשיאו (והיו רגעים שפול היה מדהים ביוסטון, עד לאותה פציעה).
כבר לא כל כך פשוט להביא שחקנים אחרים וטובים במצבם הנוכחי. אין להם בחירות לחלק, אין להם צעירים מעניינים למסור. אני לא ממש רואה איך הם מצליחים להשיג עכשיו מישהו שיהיה אפשר לסמוך עליו לפלייאוף והוא לא הימור מוחלט.
אני מסכים איתך עם השורה התחתונה. אין ספק שמבחינת כישרון נטו, ווסטברוק אמור להיות מספיק בשביל להיחשב כמספר 2 של קונטנדרית. הבעיה, להבנתי, משולבת עם כך שבגלל סגנון המשחק שלו שאר הקבוצה חייבת להיות מותאמת אליו מאוד, במיוחד מספר 1 בקבוצה כזו, כדי שהיא תהפוך מקונטנדרית על הנייר לקונטנדרית במציאות. ואחרי שזה נאמר, יכול להיות שהארדן הוא אחד הכוכבים הפחות מתאימים לשחק לצד ווסטברוק. הארדן כבר שנים נעמד בפינה עם מבט לא מתעניין ורגליים לא זזות כמעט בכל מהלך שבו התרגיל לא מערב אותו. זה אולי משפט שנהפך קצת נדוש על "שני שחקנים שחייבים את הכדור ביד" אבל אם הוא נכון לגבי שחקנים כלשהם זה בדיוק שני אלו. לפחות אחד מהם ייצטרך לעשות הרבה מאוד שינויים במשחק ההתקפה שלו בשביל שהציוות הזה יוכל לאיים בפלייאוף.
הזוי ככל שזה יישמע, אני חושב שלווסטברוק דווקא היה יותר סיכוי להביא טבעת בקבוצה שהוא מספר 1 שלה, אבל מותאמת אליו כראוי, עם מאמן חזק. לצערו ולדעתי לצער כל עולם הכדורסל, מעולם לא היה לו מאמן חזק שידע לנווט את המשחק שלו.