סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 12:01 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא כל כך רואה את ההשוואה למירון רוינה (שלא חשדתי בו בכלל כפוטנציאל ליגת על). שניהם אתלטיים וזהו פחות או יותר. לאביבי יש קליעה שלרוינה אין והוא רץ יותר את המגרש עם סיומות יותר טכניות מתחת לסל. אם כבר השוואה יותר קלה לארצי שאכן הפך לשחקן ליגת על לגיטימי השנה והתפרנס השנה ברמת ליגת העל (אפשר לחשוב) מהדברים האלה בדיוק.

גם בהגנה הוא מתמודד יפה מאוד עם שחקנים גבוהים ממנו. הוא חזק, אתלטי ויש לו חתיכת מוטת ידיים וזה בהחלט יכול לבוא לידי ביטוי בהגנה ברמת ליגת על שיוכל לכסות 4 וגם סנטרים נמוכים כמו שמנהלינו אוהבים.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 12:03 am 
Junior

ולדעתי בפתיחת המחצית השנייה המקדונים לא הרימו זריקה לסל כמעט חמש דקות והמאמן שלהם גם נרדם בשמירה...

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 5:25 am 
Sophomore

ראיתי חלקים מהמשחק של ליטא מול לטביה. ליטא נראית כמו ליגה אחרת לגמרי ממונטנגרו. הנבחרת תצטרך משחק שיא בשביל לעבור אותם. ההערכה שלי שלא עוברים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 8:36 am 
ודים כתב:
התסריט הריאלי בעיני: מסיימים 2 או 3 בשלב הראשון, כן מנצחים בשמינית הגמר, מפסידים ברבע הגמר ומסיימים מקום 5 או 6. אבדיה מסיים בין המובילים בכל הטורניר בנק', באס' ובמדד היעילות. זה כמובן יותר ניחוש מאשר הערכה מבוססת.

עד עכשיו, ודים, אפשר רק להצטער שלא מילאת ווינר. "הניחוש" שלך מדוייק אחד לאחד.

נזכיר שנבחרת ישראל הפסידה לנבחרת ליטא בהארכה באחד ממשחקי ההכנה האחרונים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 8:37 am 
Junior

אם לא תרשמו גם איך נגמר המשחק, אני אצטרך לנחש או להיכנס לאתר ערוץ הספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 8:38 am 
picknroll כתב:
אם לא תרשמו גם איך נגמר המשחק, אני אצטרך לנחש או להיכנס לאתר ערוץ הספורט

מכביתלאביביניו כתב:
ישראל ברבע הגמר אחרי ניצחון 69:88

זה לא מספיק לך?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 8:40 am 
Junior

צודק, פספסתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 8:58 am 
Junior

חוץ מהתחזית לגבי אבדיה. ים מדר ראש וכתפיים מעל אבדיה עד עכשיו, עם כל הסימפטיה להגנה והריבאונד של דני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 10:06 am 
Hall of Famer

האם נתחיל כעת לשמוע שים מדר נכנס לפנקסי ה-NBA לקראת הדראפט הבא?
ברור שאין לו נתונים פיזיים כמו לאבדיה, אבל נניח כבחירת סיבוב שני על תקן "שחקן מוכשר מאוד, שספק אם יוכל להשתלב בליגה" - הוא נשמע סביר לדעתי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 11:20 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
חוץ מהתחזית לגבי אבדיה. ים מדר ראש וכתפיים מעל אבדיה עד עכשיו, עם כל הסימפטיה להגנה והריבאונד של דני.

כן, טעיתי בגדול. לא חשבתי שמדר יהיה כל כך טוב בטורניר וכל כך משמעותי. אני עדיין חושב שאבדיה יותר חשוב ממדר לנבחרת, בלי קשר לפוטנציאל NBA ודברים כאלה, אבל הייתי בטוח שזו תהיה נבחרת של שחקן אחד, שאבדיה יקלע כל משחק 20-25 ושחקנים אחרים בקושי יגיעו ל-10. בפועל גם שחקנים חוץ מאבדיה ומדר תורמים הרבה התקפית.

כשראיתי את מדר פעם ראשונה קצת לפני שהיה בן 16, הוא היה רכז טוב מאוד לליגת נערים, לא תיארתי לעצמי שתוך כמה שנים הוא יהפוך לפוטנציאל NBA. להגנתי יאמר שהוא היה אז בערך 1.75.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 11:49 am 
Junior

לדעתי אתם נסחפים עם מדר. הוא ממש לא פוטנציאל NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 12:12 pm 
Hall of Famer

קראביץ' נותן טורניר מעולה קצת אחריי מדר ואבדיה וחייב לקבל יותר דקות בבארשבע שבמקום כל המתאזרחים שם שיתנו לו לשחק הוא בטח לא פחות מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 1:18 pm 
מנהל פורום

kfir כתב:

למה לא?
קשה לי להשוות אותו לרכזים אחרים שהגיעו ל-NBA שלא אמריקאים, מה גם שרובם לא הגיעו דרך הדראפט, אלא רק אחרי שכיכבו ברמות הגבוהות באירופה, אבל הוא כן מזכיר מאוד את זאגארס הלטבי הצעיר שמיועד לבחירה בסיבוב הראשון בדראפט הקרוב.
מרגיש לי שאם ים היה גדל בארה"ב ולא בבית דגן, אז סרטונים שלו עושה קרוסים היו מסתובבים ברשת כבר כמה שנים והיה סביבו הרבה הייפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 1:35 pm 
Sophomore

זו לא דעה מבוססת יותר מדי, אבל בתחושה שלי, קומבו-גארדים וגארדים סקוררים זה התפקיד שהכי קשה לאירופאים להיכנס בו ל-NBA ולהתמודד מול שחקנים אמריקאים.
השחקנים הכי מוכשרים שיש לאירופה להציע בעמדה הזאת בשנים האחרונות כמו דה קולו, תאודוסיץ' ושבד, שבאירופה עושים מה שהם רוצים, לא הצליחו ב-NBA.
כלומר אפילו אם ים מדר יגיע לרמה כזאת (וזו תחזית מאוד מאוד אופטימית), יש מצב טוב שזה לא יהיה מספיק ל-NBA.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

נערך לאחרונה על ידי חוצפן חיובי בתאריך ה' יולי 18, 2019 5:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 1:35 pm 
מנהל פורום

למי שלא מכיר את ארתוראס זאגארס:
https://www.youtube.com/watch?v=PQim9wjhHd4
סגנון מאוד דומה, נתונים גופניים כמעט זהים והם אפילו בני כמעט אותו גיל. ההבדל הגדול הוא שהלטבי מככב באליפויות גילאים של דרג א' כבר כמה שנים והוא הרבה יותר מוכר לסקאוטים.

אגב, הוא כרגע מתואשש מפציעה ארוכה ולכן לא הגיע לאליפות העולם לנוער ולא לטורניר העתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 2:47 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
זו לא דעה מבוססת יותר מדי, אבל בתחושה שלי, קומבו-גארדים וגארדים סקוררים זה התפקיד שהכי קשה לאירופאים להיכנס בו ל-NBA ולהתמודד מול שחקנים אמריקאים.
השחקנים הכי מוכשרים שיש לאירופה להציע בעמדה הזאת בשנים האחרונות כמו דה קולו, תאודוסיץ' ושבד, שבאירופה עושים מה שהם רוצים, לא הצליחו ב-NBA.
כלומר אפילו אם ים מדר יגיע לרמה כזאת (וזו תחזית מאוד מאוד אופטימית), יש מצב טוב שזה יהיה מספיק ל-NBA.

זה נכון, אמנם, אבל אני חושב שיש כאן גם עניין של גיל, תאודוסיץ' הגיע ל-NBA בגיל 30, דה-קולו בגיל 25 ושבד בגיל 24, אלו גילאים די מאוחרים לרוקים להכנס לליגה, זה גם אומר שההסתגלות יותר קשה לפעמים וגם שלקבוצות יש פחות סבלנות מצד אחד ויותר ציפיות מצד שני ממה שיש להן בשביל רוקי בן 19-20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 3:06 pm 
Sophomore

kfir כתב:

אני מסכים איתך , יש לו טורניר נהדר עד כה , אבל לא בהרבה יותר טוב מהטורניר שנתן בלאט לפני שנתיים , והוא שומר עוד פחות טוב מבלאט. אני חושב שהוא שכונתי מדי , צריך עוד להתבגר , אבל בהחלט צופה לו עתיד וורוד בליגה שלנו וגם בליגות אירופאיות , בכירות יותר או פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 3:16 pm 
Freshman

Equilibrium כתב:
kfir כתב:

אני מסכים איתך , יש לו טורניר נהדר עד כה , אבל לא בהרבה יותר טוב מהטורניר שנתן בלאט לפני שנתיים , והוא שומר עוד פחות טוב מבלאט. אני חושב שהוא שכונתי מדי , צריך עוד להתבגר , אבל בהחלט צופה לו עתיד וורוד בליגה שלנו וגם בליגות אירופאיות , בכירות יותר או פחות.

מדר אתלט וזריז יותר מבלאט שומר הרבה יותר טוב ממנו , קצת שכונתי אבל יתבגר וישתפר
בלאט עם הרבה יותר חוכמת משחק אבל איטי לא מסוגל לשמור על שחקנים זריזים עם לוק של קוביה הונגרית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 3:21 pm 
Junior

ההשוואה בינו לבין בלאט מגוחכת, הפערים בכישרון אסטרונומיים לדעתי. גם להגיד שהוא שומר פחות טוב מבלאט זה בדיחה. בלאט לא מסוגל לשמור, מדר כשהוא בפוקוס ורוצה הוא שומר און דה בול מעולה עם ידיים מצוינות.
לגבי האנ.בי.איי, כרגע זה נראה רחוק. מצד שני, הפריצה שלו מטאורית וקשה לדעת איפה זה יעצר. תאודוסיץ', שבד ודה קולו אמנם לא הצליחו, אבל הם כן הגיעו לשם (שלא לדבר על זה שהציפיות מהם היו אחרות לגמרי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 3:56 pm 
מנהל פורום

ברור, לא כל שחקן שמככב בטורנירים האלה הוא אוט' פוטנציאל NBA ובלאט הוא הדוגמא הכי טובה שישר עולה לראש, והוא גם ממש לא היחיד.
עדיין, יש מן הרגשה, שהיא לא מבוססת על סטט', אלא על האופן שבו מדר השתפר והתפתח, שהתקרה שלו הרבה יותר גבוהה ושהוא הולך להיות משהו מיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 8:36 pm 
Sophomore

הערב מול הליטאים החזקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 9:10 pm 
Sophomore

אבדייה עם כמה פעולות הגנה משובחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 9:16 pm 
Sophomore

הנבחרת בטירוף, במיוחד אלבר עם 14 כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 9:23 pm 
Junior

הזוי שלא שרקו שם לפאול של אלבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2019 10:22 pm 
Hall of Famer

מי זה הרז אדם הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: