סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מצטער לצנן את ההתלהבות לגבי אלבר, אבל אני לא רואה שם פוטנציאל.
כן הוא ווינר גדול, אבל הוא לא מסוגל לקפוץ מעל מדרגה, הוא לא יודע לרכז והוא שחקן לא חכם בלשון המעטה (יש לו מוד אחד בגדול - ראש בקיר לתוך הסל).
האם הוא יכול לקבל צ'אנס בליגת העל? כנראה שכן, אבל שחקן מוביל הוא לא יהיה אף פעם לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:27 pm 
Junior

picknroll כתב:
stpsg כתב:
שיחקו מדהים חוץ משתי הדקות האחרונות. לא ראיתי נבחרת ישראלית כזאת אתלטית. בלי להגזים, מזכיר קבוצות מליגה יותר גדולה. אבדיה ממש עושה הכל על המגרש, לא חושב שהמיקום שלו במוקים של השנה הבאה משקף את רמת ההייפ שצריכה להיות סביבו. שחקן בגודל הזה שמוריד כדור ככה ותוקף את הסל בכזאת אגרסיביות ואתלטיות לא היה פה הרבה זמן. המשחק מעבר של ישראל בכלל היה ראוי לצל״ש. בשנה שעברה עם זוסמן זה היה נראה כמו בוגרים נגד ילדים, הוא ממש טרף את המגרש עם הפיזיות שלו. השנה זה היה יותר בסגנון גולדן סטייט (להבדיל, כן) - אתלטים לא גבוהים במיוחד שמשחקים חכם ומתואם והורגים קבוצות בהגנה.

המוק של אי אס פי אן שם אותו במקום 5. זה גבוה.
לדעתי הוא בחירת לוטרי, אבל במקום חמש יש בדרך כלל שחקנים יותר טובים ממנו.
רק בשביל ההשוואה, שחקנים שנבחרו מקום חמש בשנים קודמות:
טריי יאנג, דארון פוקס, כריס דאן, הזוניה, אקסום, אלכס לן, תומאס רובינסון, ולנסיונאס, קאזינס, רוביו, קווין לאב, ג'ף גרין, שלדון

חמש זה בהחלט גבוה. אני התייחסתי למוק שדירג אותו 26 שנראה לי מאוד, מאוד נמוך. לא מכיר את מחזור הדראפט הקרוב מספיק טוב, לא יודע אם הוא צריך להיות 7, 10 או 14 אבל קשה לי להאמין שיש 20 שחקנים יותר טובים ממנו בגיל הזה אחרי מה שראיתי. אתלטיות, ראיית משחק, גישה מלוכלכת כשצריך, מפחיד לחשוב מה הוא יוכל לעשות עם מאמן טוב שיעבוד איתו על שיוף הקליעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:27 pm 
Junior

אתה קצת מקדים את המאוחר.

יש עוד שנה-שנתיים עד שנותנים לו את המפתחות. הם בעיקר צריכים לעבוד לו עכשיו חזק על הראש, כי הרבה אנשים ילחשו לו את מה שכתבת וזה יכול רק לבלבל אותו.

לדעתי הם היו צריכים להישאר עם לימונד ואיתו. ככה לא היו משלמים סכומים מטורפים לשחרור של לימונד וחוסכים את המאה אלף ש"ח שחרור והשבחה של שוכמן. עכשיו הם יצטרכו להתפלל שאוסטרייך יעשה ניסים וימצא להם פוינט גארד הנרי סק סטייל. אבל זה קורא אחד ל..ויש הרבה יותר דאלאס מורים בשוק.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:30 pm 
Junior

מה שיותר מפריע לי באלבר שההובלת כדור שלו לא מספיק טובה...עוד משהו שלים מדר יש ואנחנו לוקחים כמובן מאליו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:38 pm 
מנהל פורום

אהמממ... אבדיה שחקן מאד מיוחד, כן. אבל אני חושב שלהגדיר אותו כאתלט שלא נראה כאן זה קצת מוגזם. גם בטורניר הזה היו לא מעט מקרים שחוסר באתלטיות מנעה ממנו להגיע לטבעת כמו שצריך, ככה שהיציאה מהמקום שלו לא מלהיבה במיוחד, ואני גם לא ראיתי ממנו איזשהו ניתור יוצא דופן.
אני חושב שהוא מספיק חכם עם שליטה מספיק טובה בכדור וקליעה מספיק טובה כדי שמישהו בגודל שלו יבחר מוקדם בסיבוב הראשון בדראפט, ואפילו יעשה קריירה נחמדה ב-NBA. אבל הוא לא אתלט מדהים במיוחד, גם לא במונחים אירופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:41 pm 
Sophomore

ודים כתב:
picknroll כתב:
stpsg כתב:
שיחקו מדהים חוץ משתי הדקות האחרונות. לא ראיתי נבחרת ישראלית כזאת אתלטית. בלי להגזים, מזכיר קבוצות מליגה יותר גדולה. אבדיה ממש עושה הכל על המגרש, לא חושב שהמיקום שלו במוקים של השנה הבאה משקף את רמת ההייפ שצריכה להיות סביבו. שחקן בגודל הזה שמוריד כדור ככה ותוקף את הסל בכזאת אגרסיביות ואתלטיות לא היה פה הרבה זמן. המשחק מעבר של ישראל בכלל היה ראוי לצל״ש. בשנה שעברה עם זוסמן זה היה נראה כמו בוגרים נגד ילדים, הוא ממש טרף את המגרש עם הפיזיות שלו. השנה זה היה יותר בסגנון גולדן סטייט (להבדיל, כן) - אתלטים לא גבוהים במיוחד שמשחקים חכם ומתואם והורגים קבוצות בהגנה.

טריי יאנג, דארון פוקס, כריס דאן, הזוניה, אקסום, אלכס לן, תומאס רובינסון, ולנסיונאס, קאזינס, רוביו, קווין לאב, ג'ף גרין, שלדון

לדעתי זה כבר שווה אשכול נפרד, אבל בכל מקרה יש בזה משהו. אנחנו מתלהבים ממנו ובצד, אבל אם חושבים לרגע - באמת יש לו סיכוי להיות אולסטאר ב-NBA? בדראפט ממוצע בחירות כל כך גבוהות זה שחקנים שפוטנציאלית אמורים להפוך לכוכבים ב-NBA. לא יודע אם אבדיה באמת שם. מצד שני... לכו תדעו. אגב היו גם דראפטים חלשים שבהם לקחו גם שחקנים שהיה ברור שהם לא יהיו כוכבים אבל חשבו שהם יהיו "מניה בטוחה".

צריך גם לשים לב שדני התמודד מול השחקנים שאמורים להיות איתו בדראפט כמה וכמה פעמים מול עייני הסקאוטרים וחלק מהדירוג שלו הוא בגלל היכולת שלו מולם.

ועוד דבר שצריך לחשוב עליו הוא שדני עדיין בתיכון.
הרבה מהשחקנים המדוברים בבחירות 4-7 הגיעו אחרי קולג' של בין שנה אחת לשלוש שנים.
אני מניח שההרעות לגביו לוקחות בחשבון את זה שגם הוא ישתפר בזמן שיש לו עד הדראפט , ומי יודע , אולי באמת הוא יוכל להתמודד ברמה עם כל השמות הגדולים שנזרקו פה לאוויר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:46 pm 
Junior

להגיד שהכדרור והמסירה שלו "מספיק טובים" זה חתיכת אנדרסטייטמנט.

באנ.בי.איי הוא קודם כל צריך לקלוע טוב מבחוץ. מהרגע הזה, הכל ייראה יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:48 pm 
מנהל פורום

N.T.K כתב:
ודים כתב:
picknroll כתב:
stpsg כתב:

לדעתי זה כבר שווה אשכול נפרד, אבל בכל מקרה יש בזה משהו. אנחנו מתלהבים ממנו ובצד, אבל אם חושבים לרגע - באמת יש לו סיכוי להיות אולסטאר ב-NBA? בדראפט ממוצע בחירות כל כך גבוהות זה שחקנים שפוטנציאלית אמורים להפוך לכוכבים ב-NBA. לא יודע אם אבדיה באמת שם. מצד שני... לכו תדעו. אגב היו גם דראפטים חלשים שבהם לקחו גם שחקנים שהיה ברור שהם לא יהיו כוכבים אבל חשבו שהם יהיו "מניה בטוחה".

צריך גם לשים לב שדני התמודד מול השחקנים שאמורים להיות איתו בדראפט כמה וכמה פעמים מול עייני הסקאוטרים וחלק מהדירוג שלו הוא בגלל היכולת שלו מולם.

ועוד דבר שצריך לחשוב עליו הוא שדני עדיין בתיכון.
הרבה מהשחקנים המדוברים בבחירות 4-7 הגיעו אחרי קולג' של בין שנה אחת לשלוש שנים.
אני מניח שההרעות לגביו לוקחות בחשבון את זה שגם הוא ישתפר בזמן שיש לו עד הדראפט , ומי יודע , אולי באמת הוא יוכל להתמודד ברמה עם כל השמות הגדולים שנזרקו פה לאוויר

עשית קצת סמטוחה.
אבדיה סיים תיכון ויש לו עכשיו עוד עונה לפני הדראפט. אני מתמקד כרגע רק במוק של דראפט-נט אבל זה רק מתוך נוחות. אז כל השחקנים כרגע בעשיריה הראשונה הם כאלה שעכשיו סיימו תיכון, כמו אבדיה. חלקם הולכים לשנה במכללות וחלקם ישחקו עונה באירופה.
אגב, אם ניקו מניון, שהוא שחקן נחמד וכבר שיחק אפילו בנבחרת איטליה הבוגרת, מדורג אצלם שביעי אז אבדיה גם יכול להיות מדורג חמישי בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 11:53 pm 
Junior

ואני חולק על ודים בעניין פורת/פניני. הם דומים חיצונית שתי טיפות, אבל גיא היה הרבה יותר נייד ואתלטי מפורת בגילו.

פורת שחקן ליגה שנייה ותו לא.

חוץ מהשלישייה מעניין מה יקרה עם אלבר,אדם,קרביץ, זיס ואביבי. כמה מהם ייפלו חלל לעסקנונה הכללית. היה מרתק הניתוח המבריק של תומר ירון בכתבה מהארץ למה קרביץ העדיף לרדת ללאומית [כי לזיס יש שבע דקות ועשרים שניות ולקרביץ שלוש דקות וארבעים]. נחזיק אצבעות שקרביץ יעלה עם רעננה ושהמועדון המיותר הזה מבאר שבע יעשה את הדרך ההפוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:04 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
ואני חולק על ודים בעניין פורת/פניני. הם דומים חיצונית שתי טיפות, אבל גיא היה הרבה יותר נייד ואתלטי מפורת בגילו.

פורת שחקן ליגה שנייה ותו לא.

חוץ מהשלישייה מעניין מה יקרה עם אלבר,אדם,קרביץ, זיס ואביבי. כמה מהם ייפלו חלל לעסקנונה הכללית. היה מרתק הניתוח המבריק של תומר ירון בכתבה מהארץ למה קרביץ העדיף לרדת ללאומית [כי לזיס יש שבע דקות ועשרים שניות ולקרביץ שלוש דקות וארבעים]. נחזיק אצבעות שקרביץ יעלה עם רעננה ושהמועדון המיותר הזה מבאר שבע יעשה את הדרך ההפוכה.

יכול להיות שהדמיון הפיזי השפיע עליי.
מרגיש לי שיש לו את המניאקיות והוינריות כן לתרום בליגת העל בעתיד. נראה עוד 5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:40 am 
Junior

אני לא רואה את פורת, אביבי ואדם הופכים לשחקני ליגת העל. אולי אולי אביבי.
קרביץ, זיס ואלבר יכולים אבל זה תלוי סיטואציה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 1:23 am 
Hall of Famer

נבחרת ישראל משחקת מאד אגרסיבי במחצית הראשונה ואז מתי שהוא ברבע השלישי עולים הבולדוגים ומתחילים להרביץ וזה עובד.
אני לא אומר את זה כגנאי, אלא בהתפעלות. ממתי אנחנו הילדים הכי חזקים בשכונה? אני לא בטוח שאפילו אבדיה ומדר הכי מוכשרים, לספרדים היו כמה שחקנים מוכשרים מאד בעיני (5, 11, 15), אבל בוודאות היינו הכי פיזיים. אף נבחרת לא הצליחה להתמודד עם הפיזיות שלנו, בעיקר בקו האחורי.

כל הכבוד לרז אדם על מה שעשה למען הנבחרת, אבל הוא שחקן דוחה. אם זה מה שהוא מביא גם במסגרות האחרות שבהן הוא משחק, מקווה שיעלם בתהומות השכחה של הליגה הארצית ודרומה מכך.

אני לא יודע אם זה ענייני רוטציה קבועים, אבל אלבר וחנוכי היו נוראיים בחצי הראשון ובית הלחמי נתן להם דקות ברבע השלישי והם, ביחד עם אבדיה, היו אחראים על הבריחה שלנו. בית הלחמי בקלות היה יכול לוותר עליהם.

עןד משהו שמראה על האופי - לאורך כל האליפות הנבחרת הייתה נוראית מהקו, כולל 46% מול הליטאים ברבע הגמר. בחצי גמר הם קלעו ב-77% ובגמר ב-83%. גם בניצחון הקריטי על איטליה במשחק שהיה די צמוד הנבחרת קלעה מעל 80% מהקו.

וכמובן יש את שאלת האילו. מה היה קורה אם צ'יצ'אשווילי לא היה נפצע? משום מה ממה שראיתי ממנו, הוא פחות מתאים לנבחרת הזאת, שהגבוהים שלה היו פועלים שחורים שנתנו גוף ואגרסיביות כמה שיותר. ממה שראיתי מצ'יצ'יאשווילי, אגרסיבי הגנתית הוא לא, אבל אולי לא ראיתי מספיק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 1:55 am 
Hall of Famer

קצת אחרי אופוריה של הישג גדול, כך שאולי אני מושפע רגשית, אבל לי אבדיה הזכיר קצת את שאריץ׳, בגרסה זריזה יותר.
אתם חושבים שאבדיה מסוגל לשחק 4 בנ.ב.א.?
אני לא רואה אותו שומר על מספרי 3, שיהיו זריזים מדי עבורו.

לא נראה לי שהייתי בוחר בו בדראפט (כי אני מעדיף לכוון גבוה מאוד ואני בספק אם יש לו אפסייד של כוכב)
אבל אני חושב שהוא מסוגל על פניו להיות בחירת סוף לוטרי עד אזור בחירה 20
ואם ישתפר וישתפשף להיות בסופו של דבר חלק מרוטציה של קבוצה טובה.

רודיאונס קורוקס מהנטס קצת מזכיר אותו, אם כי לדעתי רודיאונס זריז יותר (מסוגל לשמור על מספרי 3) ואולי עם אפסייד גבוה יותר.
בקיצור, לא מופרך שאבדיה יסתובב בנ.ב.א. מספר שנים ואולי יצליח להשתלב יפה. אני בעדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:01 am 
Sophomore

על פי האתר של האליפות, אבדיה השיג שיא שאף שחקן לא ישבור כנראה.

חמישי בנקודות, באסיסטים, בריבאונדים ובחטיפות!
ושני בחסימות, בשביל הגיוון.
מה שנקרא אול אראונד פלייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:08 am 
Hall of Famer

Att כתב:
לא נראה לי שהייתי בוחר בו בדראפט (כי אני מעדיף לכוון גבוה מאוד ואני בספק אם יש לו אפסייד של כוכב)

לא היית בוחר בו בדראפט בכלל? אם לקבוצה הייתה בחירה 16 והוא היה נשאר על הלוח, היית מייעץ להם לא לבחור בו, כי עדיף לבחור מישהו עם אפסייד של כוכב? ובבחירה 28?
דרך אגב, נתנו פה שמות של בחירות במקום מספר 5 בדראפט. לא משהו בכלל.
טריי יאנג ודארון פוקס הם פוטנציאלים גדולים עם תקרת אולסטאר.
תומאס רובינסון, אלכס לן, שלדון וויליאמס הם כשלונות דראפט גדולים מאד.
כריס דאן, ג'ף גרין, חזוניה (אפשר להוריד אותו לדרג הכשלונות), הם בחירות בלעההה, שאבדיה יכול להגיע לקריירה תואמת ויותר.
אקסום הוא סימן שאלה, הפציעות הרגו אותו, אבל כרגע הוא צריך להיות בדרג הכשלונות.
ולנצ'יואנס, רוביו התפתחו לשחקני חמישיה/רוטציה טובים. קריירה שכזאת תהיה הצלחה גדולה מאד לאבדיה.
לאב וקאזינס הם הסופרסטארים היחידים שיצאו ממקום 5 בדראפט ב-13 השנים האחרונות, וגם הם עם פגמים מאד בולטים.
בקיצר, לא משהו לבחור במקום 5 בדראפט. אם אני זוכר נכון, מקום 6 יותר נוראי, מקום 7 לפחות מניב תוצאות כמו מקום 5.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:34 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

לא היית בוחר בו בדראפט בכלל? אם לקבוצה הייתה בחירה 16 והוא היה נשאר על הלוח, היית מייעץ להם לא לבחור בו, כי עדיף לבחור מישהו עם אפסייד של כוכב? ובבחירה 28?

מטבע הדברים זה תלוי באיכות השחקנים על הלוח.
אני אישית מעדיף בחירות עם אפסייד גבוה וסביר שהייתי מתקשה להתפשר על שחקן שאני סבור שעשוי להיות שחקן רוטציה לכל היותר בבחירה 16.

העפתי מבט על הדראפט של שאריץ׳ (שהזכיר לי קצת את אבדיה למרות שהוא גבוה ממנו)
ואפילו בבחירה 28 (ניסיון שלך להגזים אני מניח) ולאחר מכן, ישנם 5-6 שחקנים טובים משאריץ׳ (שהוא אחלה שחקן רוטציה) או ברמה דומה לשלו.
יוקיץ׳ (טופ10 בליגה), דינווידי, האריס, ג׳רמי גראנט, קייל אנדרסון ודוויט פאוול.

* סקאוטינג הוא לא צד חזק שלי אבל נקודת ההנחה שלי כאן היא שאבדיה לא יהיה כוכב בליגה. מקווה שאני טועה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 3:59 am 
Freshman

אבדיה יכול כבר היום לעשות דברים שסאריץ אף פעם לא עשה (יכול להיות שגם ההיפך נכון, הם פשוט שחקנים שונים). היכולת של אבדיה פשוט להוביל את הכדור ולעלות לשלשה מכדרור היא מרשימה לשחקן בגובה הזה, והיא אחד הדברים הכי מבוקשים בליגה היום. גם זה שהוא מגוון כל כך - חסימות, חטיפות, אסיסטים, מראה על המון פוטנציאל.

לדעתי סטרץ' 4 ב nba הוא יכול להיות, השאלה כמה יותר מזה. אני סקרן מאוד לראות לאיזה שחקן הוא יתפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 7:47 am 
Junior

רז אדם הגזים. אבל קצת מוגזם הטרמינולוגיה של דוחה. קצת עלה לו לראש אפשר איפושהו להבין אחרי שנה בארצית ובלאומית ופתאום להיות (ולהיות טוב) בסט אפ כזה.

לא כל כך מבין את הסיכום שלו כ"אולי שחקן ליגת על" הוא פוטנציאל ליגת על ברור. קודם כל נתחיל מהבסיס, הוא השתפר מאוד מקמפיין הנוער האחרון. הוא ממש הפתיע אותי בהובלת הכדור שלו [שאולי אפילו טובה משל אלבר] והצליח פה ושם אפילו לעקוף שחקן בכדרור. באליפות הקודמת לא ראיתי אותו מכדרר כמעט בכלל.

תשוו אותו לנקודת ייחוס כמו יחזקאל סקוורר. אדם מכדרר יותר טוב, קלע טיפה יותר מגוון [מסוגל לעלות מכדרור], פוטנציאל להיות שחקן הגנה טוב כמו סקוורר ואולי אפילו יותר [אקסטרא 10 ס"מ], מנטלית יצא לו מוגזם במשחקים האחרונים אבל הוא לא שחקן מנומס וטוב שכך בשנים הראשונות בליגה.

למעשה אם אני קבוצת תחתית, הייתי מהמר עליו כבר עכשיו. עוד שנה בטח, אם הוא ממשיך להתקדם בנתניה.

ואני מזכיר רכזים מחליפים שמסתובבים בליגה : ג'ייק פמברטון, עודד ברנדווין, דיוויד כהן, ניב משגב, עדי כהן סבן, גיל אמיתי,זיו בן צבי.

רמת הכישרון לא בשמיים, בואו נגיד בעדינות.

לדעתי הוא ואביבי המוכשרים בחבורה שמניתי. אלבר מקרה מסובך יותר. וזיס וקרביץ יקומו וייפלו על הקליעה שלהם מבחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 8:00 am 
Junior

יש לא מעט פוטנציאל לנבחרת בוגרת טובה בעתיד. הלוואי ששחקנים כמו זוסמן, בריסקר, אבדיה וים מדר יעשו פריצה העונה.
אם כי צריך לקחת בעירבון מוגבל מאוד את ההופעות באליפויות גילאים. נראה לי שיותר שחקנים שהרשימו מאוד באליפויות האלה לא הגיעו לכלום (ביחס לציפיות) מאשר כאלה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 8:15 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
אני אגב היחיד שחושב שהשיפוט היום היה הנוראי ביותר בכל הטורניר? לפחות במשחקים של ישראל. פתאום שורקים כל נגיעה, פתאום מחליטים לא לשרוק כששחקנים ספרדים נופלים על ים מדר פעמיים וגורמים לו לאבד, ואז שוב שורקים כל נגיעה. גולטנדינג שלא נתנו, בלתי ספורטיבית ברורה לדעתי שגם לא קיבלנו.

רק לציין שלא היה גולטנדינג (אני מתאר לעצמי שאתה מתייחס לאי שריקה שלפני הטכנית של בית הלחמי) ולא משנה כמה גור שלף הדביל יחזור על זה. הכדור נגע בקרש כתוצאה מהחסימה של השחקן הספרדי ולא לפני. גם בדקות הסיום היתה מתפרצת של ישראל שנראה לי שהסתיימה בשלשה שהעלתה ליתרון הכי גדול, מהלך מומנטום שהתחיל אחרי עבירה די ברורה ל3 של אבדיה (שכנראה לא רצו לשרוק לו פעמיים באותו משחק אחרת לא ברור איך השופטים החליקו לו).

דרך אגב, יש איזו עצומה שאפשר להגיש שתמנע את הסבל הנקרא גור שלף הפרשן? זה עבר כל גבול. כמה שטויות אפשר ללהג במשחק? והכל בצורה עילגת ובהתלהבות של בן טיפש עשרה. אתה יודע, מותר לתת ביקורת על שחקן ישראלי מדי פעם... אני מבין שאבדיה הוא הביאה החדשה של מיקי ברקוביץ אבל כשהוא מאבד כדורים במסירות מפגרות ואז מאשים את החברים שלא תפסו את המסירה אפשר לציין את זה לרעתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 8:43 am 
Junior

בגלל זה יש כפתור הנמכת ווליום, שומעים עדיין את הקהל אבל לא את הצמד הנוראי רסקין את שלף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 9:00 am 
Junior

בהמשך למה עמוס כתב. האליפות הזאת גם סגרה את הפקק של דברי הבלע של האוזמן ושכמותיו [כולל מיני בוטים שמסתובבים בפורום זה] על השחקן הישראלי בהתחבר ליכולות הפיזיות שלו, מוסר העבודה שלו והעבודה ההגנתית שלו.

משנת לידה 94/95 ואני מחבר לשחקנים משלוש נבחרות העתודה האחרונות : אתלטיות/מבנה גוף : זיו [האתלט הכי גדול שהיה כאן, קורלציה הפוכה למוח], שוכמן, קולשוב, ארצי, גוט, אביבי, זיס, בני, זוסמן, קופרברג ויותם חנוכי.

שחקני הגנה : שוכמן, גוט, זוסמן, זיו, בני, רוינה, זיס, קרביץ, אדם, אבדיה ואפילו אלבר במשחקים האחרונים.

גם שחקנים עם נחיתות השלימו פערים. זלמנסון עשה טרנספורציה, לוי ובלאט העלו מסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 9:53 am 
Senior

אבדיה יהיה חייב לשפר משמעותית את הקליעה שלו כדי להיות שחקן באמת משמעותי בNBA, וזה נראה בהחלט אפשרי אצלו, אבל יש לו חושים כל-כך טובים למשחק שהוא יוכל להיות שחקן רוטציה גם אם לא.
יש לו את היכולת הזו של לעשות מהלכים גדולים בהגנה at will - כאילו פשוט להחליט שהוא משיג עכשיו את הכדור ולהצליח לעשות את זה, ולא מאוד משנה מה שחקן ההתקפה יעשה איתו.
הוא גם נראה יותר ארוך בגפיים ממה שחשבתי, אני לא יודע כמה מעבר לים לוקחים ברצינות את אליפויות האלו, אבל הוא נתן בה שואוקייס נהדר של הפוטנציאל שלו.

יהיה מאוד מסקרן לראות איך הנבחרת הבוגרת תראה בעוד כ5 שנים והאם רצף ההצלחות הזה בעתודה יתורגם למשהו. גם אם לא, שתי הנבחרות האחרונות היו כיפיות לאללה והביאו הנאה לאומיות מהמשחק שלא ראינו הרבה זמן - גם אם להתפתחות של השחקנים זה לאו דווקא הכי טוב שאנחנו לוקחים כל-כך ברצינות את הטורנירים האלו, כאוהד זה ממש כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 10:11 am 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:

מטבע הדברים זה תלוי באיכות השחקנים על הלוח.
אני אישית מעדיף בחירות עם אפסייד גבוה וסביר שהייתי מתקשה להתפשר על שחקן שאני סבור שעשוי להיות שחקן רוטציה לכל היותר בבחירה 16.

העפתי מבט על הדראפט של שאריץ׳ (שהזכיר לי קצת את אבדיה למרות שהוא גבוה ממנו)
ואפילו בבחירה 28 (ניסיון שלך להגזים אני מניח) ולאחר מכן, ישנם 5-6 שחקנים טובים משאריץ׳ (שהוא אחלה שחקן רוטציה) או ברמה דומה לשלו.
יוקיץ׳ (טופ10 בליגה), דינווידי, האריס, ג׳רמי גראנט, קייל אנדרסון ודוויט פאוול.
.

כרגע עברנו על בחירות מספר 5 ב-13 השנה האחרונות וראינו שמעל 50% מהם לא היו שחקני חמישיה בקריירה שלהם. אז אתה מדבר איתי על בחירות אפסייד של מעל לשחקן רוטציה בבחירה 28 ושלא היית בוחר באבדיה? אתה רוצה לבדוק כמה שחקנים בבחירה מספר 28 ב-13 השנה האחרונות עדיין בליגה? כמה בחמישיה? אז התשובה היא ששמונה מתוך הבחירות הללו כבר לא בליגה. מתוך אלו שלא בליגה, היחידים שגם עשו איזשהו אימפקט היו טיאגו ספילטר ונוריס קול, לא ממש אימפקט. אף אחד מהשחקנים שנותרו בליגה הוא לא שחקן חמישיה, אולי וויין אלינגטון יכול להיחשב כשחקן רוטציה. אני מניח שבלי היסוס היית בוחר בדראפט 2012 את פרי ג'ונס המאד מוכשר והיית מקבל 143 משחקים ללא שום השפעה במשך 3 עונות, לפני שהוא היה נפלט לך. לא עדיף שחקן רוטציה בלי סיכוי לכוכבות כמו אבדיה? לגבי השמות שזרקת, אני לא חושב שגראנט, אנדרסון, פאוול הם שחקנים טובים משאריץ'. על האריס ניתן להתווכח.
ואני לא ניסיתי להגזים עם ציון בחירה 28, כי אתה רשמת שלא היית בוחר אותו בכלל בדראפט. אם היית רושם שלא היית בוחר אותו בלוטרי, אז לא הייתי מציין בחירה מספר 28 מן הסתם ולטענה כזאת היה קייס הרבה יותר מוצק, למרות שבשולי הלוטרי בכל דראפט ניתן למצוא יותר משחקן אחד שהאפסייד שלו הוא שחקן רוטציה טוב ולא הרבה יותר מזה.

אני באמת חושב שהציפיה שלך מהערכת הכישרון בבחירות הדראפט לא מעוגנת בתוצאות האמיתיות של הדראפט. אז כמובן שניתן לגשת בגישה של האנשים באן.בי.איי לא יודעים מה לעשות ורק אם היו נותנים לי לבחור הייתי כל שנה מביא באמצע סיבוב ראשון איזה קוואיי לאונרד או יוקיץ' ואפשר להבין שיש כל כך הרבה משתנים בבחירות דראפט שההערכה מי יצליח וכמה מאד מאד קשה. וכן, אפילו בבחירות מספר 1 שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נבחר מספר 1 באמת היה השחקן הכי טוב בדראפט שלו. אולי צריך ללכת עד דווייט הווארד ב-2004, בוודאי לברון שנה קודם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 10:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מי אמר שאבדיה יהיה בכלל available לנבחרת אחרי שילך ל-NBA?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: