סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 7:56 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 10:42 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
מי אמר שאבדיה יהיה בכלל available לנבחרת אחרי שילך ל-NBA?
נהפוכו, הניסיון עם כספי מעיד שהוא לא יהיה, אולי למעט מקרי קצה נדירים. מצד שני הקריירה של כספי היא מלווה גם בלא מעט פציעות אשר בגינן הוא נעדר ממשחקי הנבחרת...ז"א שההסקה ממה שהיה ב-10 השנים האחרונות עם כספי עלולה מעט לתעתע.

כנראה שהאמת נמצאת איפשהו באמצע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 10:47 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
וכן, אפילו בבחירות מספר 1 שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נבחר מספר 1 באמת היה השחקן הכי טוב בדראפט שלו. אולי צריך ללכת עד דווייט הווארד ב-2004, בוודאי לברון שנה קודם.

מי היית בוחר בדראפט 2015 לפני קא"ט?

גם סימונס ב-2016, עם כל חוסר חיבתי אליו, בהחלט ראוי (למרות שסיאקם, לאור העונה האחרונה, נותן לו פייט רציני) ודיוויס ב-2012.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 10:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אדום88 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מי אמר שאבדיה יהיה בכלל available לנבחרת אחרי שילך ל-NBA?
נהפוכו, הניסיון עם כספי מעיד שהוא לא יהיה, אולי למעט מקרי קצה נדירים. מצד שני הקריירה של כספי היא מלווה גם בלא מעט פציעות אשר בגינן הוא נעדר ממשחקי הנבחרת...ז"א שההסקה ממה שהיה ב-10 השנים האחרונות עם כספי עלולה מעט לתעתע.

כנראה שהאמת נמצאת איפשהו באמצע...

בוא נתחיל מזה שמה ששונה מימי כספי הוא דווקא פסימי יותר - היום רוב משחקי פיב"א מתקיימים ב"חלונות" הגאוניים שהיא עשתה, תוך כדי העונה. שחקני NBA בהגדרה מנועים מלשחק בהם.
לגבי כספי אני זוכר פעם אחת לפחות שויתרו לו כי הוא היה צריך לחפש קבוצה, כלומר לדאוג לקריירה המקצוענית שלו.

אנקדוטה בנושא אחר - אבדיה הוא ה-MVP הכי צעיר בתולדות אליפות אירופה לעתודה, שבר את השיא של ניקיטה קורבאנוב מ-2005. שני אלה יחד עם ניקוס זיסיס הם היחידים שלקחו את ה-MVP מתחת לגיל 19.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 10:57 am 
Hall of Famer

פורטוגל, צ'כיה ובלגיה עלו מדרג ב' לאליפות של שנה הבאה שתיערך בליטא, במקום פולין, סרביה ולטביה שירדו לדרג ב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 11:33 am 
מנהל פורום

אז עכשיו מסתבר שיש דיבור על כך שאולי אבדיה בכל זאת יצא גם לטורניר הנוער שיתחיל ברומניה עוד כמה ימים.
לפי מה שפורסם, פיני גרשון לוחץ עליו להשתתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 11:40 am 
Hall of Famer

למה... בשביל מה זה טוב?
מתי הוא מסיים גיל נוער כבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 11:54 am 
Junior

אני מניח שזה טוב בעיקר בשביל שפיני יוכל להתהדר בעוד הישגים שהוא כביכול אחראי עליהם, ואני גם מניח שהאופן שבו הוא מנסה למכור את זה לאבדיה זה משהו כמו: ״בוא, תדפוק 30 נק׳ למשחק, תגביר את ההייפ ותעלה את המיקום שלך בדראפט״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 11:57 am 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
פורטוגל, צ'כיה ובלגיה עלו מדרג ב' לאליפות של שנה הבאה שתיערך בליטא, במקום פולין, סרביה ולטביה שירדו לדרג ב'.

בולטת בהיעדרותה מדרג א' - רוסיה (וגם, במידה מועטה יותר, פינלנד)
מה קורה להם שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:12 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
מצטער לצנן את ההתלהבות לגבי אלבר, אבל אני לא רואה שם פוטנציאל.
כן הוא ווינר גדול, אבל הוא לא מסוגל לקפוץ מעל מדרגה, הוא לא יודע לרכז והוא שחקן לא חכם בלשון המעטה (יש לו מוד אחד בגדול - ראש בקיר לתוך הסל).
האם הוא יכול לקבל צ'אנס בליגת העל? כנראה שכן, אבל שחקן מוביל הוא לא יהיה אף פעם לדעתי.

הוא דווקא שחקן עם אינטלגנצית משחק טובה קליעה יציבה מבחוץ ומשחק הגנה טוב.הוא ס.גארד ולא רכז יכול לעזור בהובלת הכדור והוא במומ'' עם מכבי אשדוד.

אביבי ישחק בהרצליה
פורת וקראביץ' ברעננה.

לדעתי גם אבדיה גם מדר וחנוכי יקבלו יותר דקות משחק בליגת העל בעונה הקרובה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:18 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
למה... בשביל מה זה טוב?

נזכיר שגם בשנה שעברה הוא עזר לנוער שהיו חסרים ניצחון אחד לעלות דרג.

3 עולות לדרג א בטורניר הקרוב ויש לנו סגל יותר מוכשר לדעתי על הנייר משנה שעברה במיוחד עם אבדיה יצטרף.

בקשר לעתודה לפחות 6 שחקנים יכולים להמשיך גם בשנה הבאה עם הנבחרת לא כולל אבדיה שבגלל הדראפט והנבא כנראה לא יטול חלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:34 pm 
Junior

על פי YNET -
אם אבדיה ישחק זה יהיה רק בשלבים היותר מאוחרים. כלומר, אם הנבחרת תעפיל לרבע הגמר שייערך ב-2 באוגוסט.
יתכן שאבדיה יצטרף לפני המשחק האחרון בשלב הבתים (31 ביולי) במקרה שניצחון בו ייקבע עלייה לשמונה האחרונות.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 28,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:39 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
למה... בשביל מה זה טוב?

נזכיר שגם בשנה שעברה הוא עזר לנוער שהיו חסרים ניצחון אחד לעלות דרג.

3 עולות לדרג א בטורניר הקרוב ויש לנו סגל יותר מוכשר לדעתי על הנייר משנה שעברה במיוחד עם אבדיה יצטרף.

לא "היו חסרים ניצחון אחד לעלות דרג". היו חסרים ניצחון אחד כדי לעלות בכלל מהשלב הראשון להצלבה. זה שאחר כך ניצחו את כל משחקי הדירוג חסרי המשמעות והציגו את זה כאילו נפלו רק על משחק אחד זה משהו אחר.

והסגל בטח לא מוכשר יותר השנה. שנה שעברה היה סגל מעולה. היה את אבדיה ומדר, שזה כבר צמד שלא יחזור על עצמו. היה את אלבר, מלכה ולוינסון, כולם מהעתודה הנוכחית.
ההבדל הוא שהשנה על הנייר אין ממש תחרות על עלייה לדרג א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:50 pm 
Hall of Famer

לכיס של מי הלכו כל ההכנסות מהאליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 12:57 pm 
Hall of Famer

ביבי.

סתם. אני מתאר לעצמי שלכיס של פיב"א בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 1:23 pm 
Hall of Famer

בנוער יהיה מעניין לעקוב אחריי דוברת מראשלצ וכמובן הענק לוי מאוסטודינטס 2.18 ס''מ והרבה פוטנציאל.. .......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:16 pm 
Sophomore

בשיטת המוקדמות הנוכחית הוא בטח לא יהיה זמין במוקדמות, אבל אם הנבחרת תעלה לאליפות אירופה, יש סיכוי לא רע שהוא יגיע (ואני לא מדבר על שנה הבאה שבה סביר להניח שהוא יהיה עסוק במנש מעל הראש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:27 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
עמוס לב כתב:
Att כתב:
לא נראה לי שהייתי בוחר בו בדראפט (כי אני מעדיף לכוון גבוה מאוד ואני בספק אם יש לו אפסייד של כוכב)
אבל אני חושב שהוא מסוגל על פניו להיות בחירת סוף לוטרי עד אזור בחירה 20
ואם ישתפר וישתפשף להיות בסופו של דבר חלק מרוטציה של קבוצה טובה.

לא היית בוחר בו בדראפט בכלל? אם לקבוצה הייתה בחירה 16 והוא היה נשאר על הלוח, היית מייעץ להם לא לבחור בו, כי עדיף לבחור מישהו עם אפסייד של כוכב? ובבחירה 28?

מטבע הדברים זה תלוי באיכות השחקנים על הלוח.
אני אישית מעדיף בחירות עם אפסייד גבוה וסביר שהייתי מתקשה להתפשר על שחקן שאני סבור שעשוי להיות שחקן רוטציה לכל היותר בבחירה 16.

העפתי מבט על הדראפט של שאריץ׳ (שהזכיר לי קצת את אבדיה למרות שהוא גבוה ממנו)
ואפילו בבחירה 28 (ניסיון שלך להגזים אני מניח) ולאחר מכן, ישנם 5-6 שחקנים טובים משאריץ׳ (שהוא אחלה שחקן רוטציה) או ברמה דומה לשלו.
יוקיץ׳ (טופ10 בליגה), דינווידי, האריס, ג׳רמי גראנט, קייל אנדרסון ודוויט פאוול.
.

כרגע עברנו על בחירות מספר 5 ב-13 השנה האחרונות וראינו שמעל 50% מהם לא היו שחקני חמישיה בקריירה שלהם. אז אתה מדבר איתי על בחירות אפסייד של מעל לשחקן רוטציה בבחירה 28 ושלא היית בוחר באבדיה? אתה רוצה לבדוק כמה שחקנים בבחירה מספר 28 ב-13 השנה האחרונות עדיין בליגה? כמה בחמישיה? אז התשובה היא ששמונה מתוך הבחירות הללו כבר לא בליגה. מתוך אלו שלא בליגה, היחידים שגם עשו איזשהו אימפקט היו טיאגו ספילטר ונוריס קול, לא ממש אימפקט. אף אחד מהשחקנים שנותרו בליגה הוא לא שחקן חמישיה, אולי וויין אלינגטון יכול להיחשב כשחקן רוטציה. אני מניח שבלי היסוס היית בוחר בדראפט 2012 את פרי ג'ונס המאד מוכשר והיית מקבל 143 משחקים ללא שום השפעה במשך 3 עונות, לפני שהוא היה נפלט לך. לא עדיף שחקן רוטציה בלי סיכוי לכוכבות כמו אבדיה? לגבי השמות שזרקת, אני לא חושב שגראנט, אנדרסון, פאוול הם שחקנים טובים משאריץ'. על האריס ניתן להתווכח.
ואני לא ניסיתי להגזים עם ציון בחירה 28, כי אתה רשמת שלא היית בוחר אותו בכלל בדראפט. אם היית רושם שלא היית בוחר אותו בלוטרי, אז לא הייתי מציין בחירה מספר 28 מן הסתם ולטענה כזאת היה קייס הרבה יותר מוצק, למרות שבשולי הלוטרי בכל דראפט ניתן למצוא יותר משחקן אחד שהאפסייד שלו הוא שחקן רוטציה טוב ולא הרבה יותר מזה.

אני באמת חושב שהציפיה שלך מהערכת הכישרון בבחירות הדראפט לא מעוגנת בתוצאות האמיתיות של הדראפט. אז כמובן שניתן לגשת בגישה של האנשים באן.בי.איי לא יודעים מה לעשות ורק אם היו נותנים לי לבחור הייתי כל שנה מביא באמצע סיבוב ראשון איזה קוואיי לאונרד או יוקיץ' ואפשר להבין שיש כל כך הרבה משתנים בבחירות דראפט שההערכה מי יצליח וכמה מאד מאד קשה. וכן, אפילו בבחירות מספר 1 שאני לא זוכר מתי בפעם האחרונה נבחר מספר 1 באמת היה השחקן הכי טוב בדראפט שלו. אולי צריך ללכת עד דווייט הווארד ב-2004, בוודאי לברון שנה קודם.

א. אין צורך לעוות את מה שכתבתי. לא כתבתי שהשחקנים האלו טובים משאריץ׳ (מלבד יוקיץ׳ כמובן) אלא ברמה דומה לו.
ב. אני לא חושב שאבדיה יגיע לבחירה ה-28. אני חושב - כמו שכבר כתבתי - שהוא מסוגל להיות בחירת סוף לוטרי עד אזור בחירה 20. אולי אפילו לפני כן.
ג. אני התרשמתי ואף הופתעתי מאבדיה (שלא ראיתי קודם לכן בלייב) בטורניר. חושב שאבדיה יכול להתפתח להיות שחקן רוטציה טוב בנ.ב.א. מסורתית, זה הופך אותו לבחירה טובה בסך הכל.
ד. בסביבות המקום ה-16 אני מעדיף לבחור שחקן עם אפסייד. כרגע אני מעריך שהאפסייד של אבדיה מוגבל ושהוא לא יהיה כוכב בליגה (מקווה שאני טועה, פה ושם היה איזה סטפ-בק א-לה דונצ׳יץ׳ שגרם לי להרהר). אם היה לי שחקן עם אפסייד גבוה יותר על הלוח, שאני מאמין בו, כנראה שהייתי בוחר אותו. אני רואה את הדראפט כמקום שבו אני יכול פוטנציאלית למצוא כוכבים. לא נעלם מעיניי שאפשר גם לפספס ושלא כל בחירה היא הבחירה הנכונה אבל שחקני רוטציה אפשר להשיג גם בדרכים אחרות וכוכבים... לרוב הקבוצות קשה מאוד להשיג בשוק החופשי.

במובן הזה, הטרייד של מיניסוטה על שאריץ׳ הוא הימור סביר.
The Suns traded their sixth overall pick to Minnesota Timberwolves for Dario Saric and the No. 11 pick.
הם שלחו את שאריץ׳ - שהוא אחלה שחקן רוטציה בעיניי, אני מאוד מחבב אותו - לפיניקס
תמורת טיפוס של מספר מקומות בדראפט כדי לבחור את קאלבר (שמועות אומרות שהם כיוונו לגרלנד אבל פספסו), שחקן שהם חשבו (לא ברור אם בצדק או לא) שהוא אחד מ5 השחקנים הטובים בדראפט ושחקן עם פוטנציאל מעניין להצעיד אותם קדימה.

פיניקס מצידם רצו לייצב את הסגל עם שאריץ׳ שהוא מקצוען ושחקן שמגיע עם מנטליות נכונה, סטרץ׳ 4 עם קליעה טובה ויכולת מסירה ברמה גבוהה.
מיניסוטה הלכו לדוג אחרי כוכבים פוטנציאליים.
לאורך זמן, אני אוהב יותר את הגישה של מיניסוטה מאשר את זו של פיניקס.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' יולי 22, 2019 5:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 2:38 pm 
Hall of Famer

הבוגרת קיבלנו הגרלה עם ספרד פולין ואחת מבין סלובקיה קפריסין או רומניה.
זה למוקדמות אליפות אירופה 2021.
3 עולות מכל בית ככה שסיכוי גבוה מאוד שנעפיל

לדעתי יש בסיס טוב לנבחרת הבוגרת ......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 4:26 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
החתול יובב כתב:
ים מדר צריך לקבל 10 דקות וזה בסדר. מן הסתם זה יהיה יותר..סקפטי שהפועל תצליח לפגוע עם פוינט גארד זר.

השאלה אם הפועל ת"א תחפש רכז זר או שבצורה מודעת תיתן למדר להוביל.

אם בלאט יכול להיות רכז ראשון בהפועל ירושלים אז לא רואה למה מדר לא יכול בת"א. מהמעט שראיתי אני הייתי מעדיף אותו להפועל ירושלים על בלאט יש לו אפסייד הרבה יותר גדול.

באמת רציתי לשאול, how is that working out for you, הקטע של תמיר בלאט כרכז ראשון בירושלים?
כי לא ראיתי שהאוהדים הירושלמים פה מרוצים מהקרדיט שהוא מקבל.
לא בטוח שלהסתמך עליו בתור דוגמה זה הדבר הנכון לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 5:02 pm 
Junior

הבכיינים לא מרוצים, האחרים מוכנים בהחלט לתת לו הזדמנות, אני ממש לא חושב שהוא זה שיגרום להפועל להצליח או לא, יש מספיק שחקנים אחרים שיחפו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 5:24 pm 
Junior

אם ככה הרבה בכיינים התאגדו להם בפורום סלניוז במין צירוף מקרים מופלא שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 7:29 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
גמליאל כתב:
החתול יובב כתב:
ים מדר צריך לקבל 10 דקות וזה בסדר. מן הסתם זה יהיה יותר..סקפטי שהפועל תצליח לפגוע עם פוינט גארד זר.

אם בלאט יכול להיות רכז ראשון בהפועל ירושלים אז לא רואה למה מדר לא יכול בת"א. מהמעט שראיתי אני הייתי מעדיף אותו להפועל ירושלים על בלאט יש לו אפסייד הרבה יותר גדול.

באמת רציתי לשאול, how is that working out for you, הקטע של תמיר בלאט כרכז ראשון בירושלים?

אני (ולדעתי רוב האוהדים) ממש לא מרוצה מבלאט. וזאת אחת הטענות הגדולות לקטש.. אבל זה בעיקר בגלל איך שהוא נראה באירופה, לא חושב שאם היינו משחקים רק בליגה כמו הפועל ת"א זה היה כל כך מופרך.

ודבר נוסף, כבר נגזר עלי לתת לרכז לא בשל להתגלח על חשבוני באמת הייתי מעדיף את מדר על בלאט. הוא פשוט מביא פחות חסרונות (במיוחד בהגנה) ויכול להשלים גארד זר הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 9:32 pm 
Hall of Famer

יואי כתב:
בשיטת המוקדמות הנוכחית הוא בטח לא יהיה זמין במוקדמות, אבל אם הנבחרת תעלה לאליפות אירופה, יש סיכוי לא רע שהוא יגיע (ואני לא מדבר על שנה הבאה שבה סביר להניח שהוא יהיה עסוק במנש מעל הראש).

יכול להיות שיגיע ויכול להיות שלא. הוא לא יהיה איזה סופרסטאר ב-NBA, אני מתאר לעצמי - הוא יהיה שחקן שיצטרך, אחרי חוזה ה-3 שנים שיקבל, להיאבק על מקומו בליגה. כספי במצב כזה לא הגיע לנבחרת, למיטב זכרוני גם מקל דילג על קמפיין כשדאלאס לחצו שיישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 9:34 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
גמליאל כתב:
החתול יובב כתב:

אני (ולדעתי רוב האוהדים) ממש לא מרוצה מבלאט. וזאת אחת הטענות הגדולות לקטש.. אבל זה בעיקר בגלל איך שהוא נראה באירופה, לא חושב שאם היינו משחקים רק בליגה כמו הפועל ת"א זה היה כל כך מופרך.

ודבר נוסף, כבר נגזר עלי לתת לרכז לא בשל להתגלח על חשבוני באמת הייתי מעדיף את מדר על בלאט. הוא פשוט מביא פחות חסרונות (במיוחד בהגנה) ויכול להשלים גארד זר הרבה יותר טוב.

לא יודע, כשראיתי את נמרוד טישמן מפרפר אותו חשבתי שזה כן קצת מופרך. לגבי מדר, כמו שרמזו לך פה אוהדי הפועל האמיתית, הוא עוד לא הוכיח שהוא שווה את הדקות במסגרת בוגרים. יכול להיות שהוא יוכיח השנה, יכול להיות גם שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 9:52 pm 
Sophomore

אני מאוד אוהב את מדר. הוא מגניב. הוא יהיה שחקן ליגת על טוב. והוא ימשיך להיות מגניב וזה ממש נחמד שחקן ישראלי מגניב. מוסר טוב, זריז כזה ,חמקמק. ידיים ארוכות בהגנה. אחלה שחקן.

אם מדברים על אבדיה, ומדברים על נבא, אז אני לא ממש על הסוס שלו. אני חושב שפיזית הוא נמצא בטופ של אליפויות הגילאים. הוא לא מכדרר מספיק טוב, הוא לא קולע מספיק טוב, הוא הולך רק ימינה, הוא לא אתלט מספיק טוב, הוא מוסר בסדר (הוא כן ממש מחפש למסור שזו אחת מהתכונות המרשימות שלו), אבל יש לו המון מסירות סופר רשלניות ואובדן ריכוז. כשלא הולך לו הוא תופס את הראש, שזה הכי גרוע.
בנבא סביר להניח שיהיה שחקן משלים ולא אחד של 20 נק'. הוא יצטרך לעשות שיפט רציני בסטייט אוף מיינד כדי להיכנס לתפקיד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 459 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: