סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 9:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 772 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 8:38 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד הלפרין גם פירסם שגרינברג יהיה זמין לאשדוד רק בסוף ספטמבר, אחרי שיסיים לקבל טכניות כעוזר מאמן קנדה.

כרגיל אצל אשדוד. הכל חאפריות אחת גדולה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 9:03 am 
מנהל פורום

אדום88 כתב:
כל אתרי הספורט מדווחים פה אחד: ליאור אליהו סיכם באשדוד.

אמרו בכתבות שבין השיקולים שלו היה:
- קרוב לבית (נניח שהגיוני).
- קבוצה שלא משחקת באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 9:32 am 
Junior

דווקא אפשר להבין את זה לא ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 9:41 am 
Junior

אחר כך באו בטענות לקטש שחבט בו.... הבחור מחפש רק להעביר את הזמן בנעימים עד הפרישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 9:45 am 
Junior

Shiver כתב:
אדום88 כתב:

אמרו בכתבות שבין השיקולים שלו היה:
- קרוב לבית (נניח שהגיוני).
- קבוצה שלא משחקת באירופה.

אפשר להבין. אתה יודע איזה מבאס זה לא להגיע לאימונים שכדי לא להגיע אליהם צריך לא לנסוע 50 דק׳ לכל כיוון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 9:51 am 
Junior

שאתם מסתכלים ימינה ושמאלה בעבודה שלכם. כולם אוהבים אותה באותה צורה ? אם לא, למה שזה יהיה שונה בכדורסל ?

הציפייה שלכם והחבטות שאתם נותנים לאליהו על העניין הזה נאיביים משהו. אני יכול להבין למה אחרי כל כך הרבה שנים הוא מבקש לשהות פחות בטרמינל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:01 am 
Junior

אני מסתכל ימינה ושמאלה בעבודה שלי, ואף אחד (לא מימיני ולא משמאלי!) לא מקבל 500 אלף דולר בשנה כדי לשחק פעם ביום, במשך כמה שעות (כולל נסיעות), משחק כדור נחמד מאוד שלמזלו הטוב יצא שהוא מאוד מאוד מוכשר בו. חלק מאלה שיושבים לימיני אפילו אומרים שטיסה ליום-יומיים פעם בשבועיים לאיזשהי עיר באירופה כחלק מהעבודה, זה לא גורל כל כך נוראי.

יובב, ברור שרמות שונות של מוטיבציה לעבודה שלך זו תופעה טבעית. ליאור אליהו הוא מקרה קיצוני וביחד עם עוד כל מיני דברים שקשורים בו ובמקום העבודה הספציפי שלו נוצרת סיטואציה די ייחודית וטבעי שצוחקים עליו קצת מדי פעם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:04 am 
Hall of Famer

אני הייתי מגדולי המבקרים של ליאור אליהו. לא אוהב אותו כשחקן, אבל אני לא מבין איך בגילו לא ניתן להבין שיקול של לא לשחק פעמיים בשבוע.
הכסף אותו כסף פלוס מינוס. הוא אבא די טרי, הנסיעות כל שבועיים למשחק באירופה זה דבר מתיש. הוא כבר לא שחקן צעיר שיש לו מה להוכיח או להתקדם. אני לחלוטין מבין אותו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:04 am 
Junior

ברור, כולנו אומרים לבוס שלנו שכבר לא בא לנו לעשות חלק מהעבודה כי התבגרנו וזה לא לעניין עכשיו לנסוע לישיבות מחוץ למשרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אתם מתרכזים בנסיעות לאירופה, אוי כמה זה מתיש, ושוכחים שהרבה פעמים מתיש אותו גם להתאמן פעם ביום.
אני חייב לומר שזה משעשע בעיקר לראות את מי שטוען שסתם יורדים על כדורסלנים ישראלים ומוסר העבודה שלהם, מגן על מי שהוא אולי הפרסוניפיקציה הכי גדולה של זה והדוגמה הכי בולטת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 24, 2019 10:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:09 am 
Junior

מה קשור עניין הכסף שהוא מרוויח לרמת העניין שלו במקצוע ? באיזשהו שלב בקריירה שלו הכישרון חיפה על זה וככל שהגיל נוקף אז פחות ופחות בא לו להילחם בשביל זה. נראה לי קורלטיבי להמון אנשים שמסתובבים סביבנו וזה ממש לא קשור לרמת השכר שהם מרוויחים.

בפורום הזה התקבעה איזושהי סכמת חשיבה שמתעלמת לחלוטין ממצבים מנטליים/נפשיים של שחקן. סיפורים כמו אליהו אתה גם שומע חדשות לבקרים במכללות. שחקנים פי כמה יותר מוכשרים ממנו שלא מגיעים לכלום בגלל שהם לא אוהבים את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:13 am 
Hall of Famer

ובכן, איש לא מפריע לו לחפש את האושר במקום אחר. כל עוד הוא בכדורסל, חוסר החשק והמוטיבציה שלו יהיו מושא לביקורת. עם כל הכבוד, נימוק כמו "go easy on him, הוא לא אוהב מה שהוא עושה" - לא תופס, ואני עדין פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:17 am 
Junior

עוד מעט תגיד שאפשר להבין עובד שירות לקוחות שצורח על לקוחות מפני שהוא שחוק... אתה שחוק, תעבור למקצוע אחר, או תרד לליגה הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 10:23 am 
Junior

יובב, אתה טוען טענה מאוד עמוקה מבחינה פילוסופית. משהו כמו ״אנוש אני וכל דבר אנושי אינו זר לי״ של איזה רומאי אחד, אם אני לא טועה. זה חמוד. באותה מידה אפשר לצעוק עלינו למה לצחוק על מישהו שאחוזי העונשין שלו ירדו מ-70% ל-30% (״מה, לא ראיתם אף פעם קריסה מנטאלית בחיים שלכם?״), או סתם על מי שמעיף איירבול מהעונשין (״מה, אתם לא יודעים שהידיים רועדות לפעמים?״). אבל אני מבקש ממך להפעיל את ההבנה האוניברסלית שלך כלפי תופעות אנושיות גם כלפי בני תמותה כמונו, שאוהבים להשתעשע לפעמים, גם על חשבון הזולת, בעיקר עם הזולת הספציפי הזה הוא מיליונר עם פרצוף חמוץ שלא אוהב את הדבר היחיד שהוא יודע לעשות בעולם הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 11:21 am 
Junior

אף אחד לא מונע מכם לצחוק, אל תתקרבן, זאת בערך זוית הכיסוי היחידה של אליהו כאן בפורום כבר שנים. רק שאפעס, כמו שעמוס כתב, התלונות עכשיו לא ממש מחוברות למציאות.

אני מפעיל את ההבנה האנושית שלי גם כלפיכם וסובל את מנטליות הטוקבקיסטים הזאת די בשקט עד שזה ממש חוצה את רמת הביזאר. כמו ברגע שאריה הופך פטרוני ומכריז "אם שחקן כדורסל שחוק, שיעוף לי מהעיניים (למקצוע אחר או ללאומית) או שאתה מתנצל על זה שאתה כותב הודעה על כדורסל כשמונים אחוז מהתגובות שלך הן דאחקות או ביקורת על אחרים.

בלי קשר לפילוסוף רומי או סטואי, הנטייה של חלקכם להוציא אגרסיות מודחקות והחשיבה הדיכוטומית היא עיקר העניין ולפעמים לא פחות ביזארית מהצלילה באחוזי העונשין של אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 11:48 am 
Junior

החתול יובב כתב:
אני מפעיל את ההבנה האנושית שלי גם כלפיכם וסובל את מנטליות הטוקבקיסטים הזאת די בשקט עד שזה ממש חוצה את רמת הביזאר.

החתול יובב כתב:
אל תתקרבן

ועכשיו, בחיי שרק מתוך סקרנות: זו כבר פעם שנייה שאתה כותב שהתנצלתי כי כתבתי הודעה על כדורסל. זה באמת משהו עשיתי? בפני מי התנצלתי? סלחו לי? והסטטיסטיקה לגבי ההודעות שלי - זה משהו בדוק? באמת 80% ביקורת על אחרים שלא קשורה לכדורסל? באיזה נושאים אני מבקר את כולם? אני מרגיש כמו ההוא בפייט קלאב שמגלה את האמת על מה שהוא עשה כל הזמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 11:54 am 
Senior

אני עם יובב, אם הטיסות או האימונים קשים לאליהו, אני לא רואה סיבה שזה לא יבוא לידי ביטוי בבחירת הקבוצה שבה ישחק. הגלוריפיקציה הזו ששחקן כדורסל לגיטימי הוא רק זה שעולה לכל משחק עם כל הפאשן בעולם ואם לא, דינו כדין עובד שירות לקוחות שצועק על הלקוחות (במלים אחרות - שילך לעבוד במקום אחר) היא ילדותית משהו במחילה.

כמובן שחוסר מוטיבציה, הוא לא איזה תכונה שיש לשבח וברור שאין מניעה לרדת עליו באופן אישי על העצלנות הזו ככה שאולי בקטע הזה אני דווקא לא בדיוק עם יובב. מצד שלישי, הירידה הזו אכן הפכה לאובססיה קלה כאן ככה שפה אני אולי בכל זאת בצד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:00 pm 
Hall of Famer

אדום88 כתב:

מחליף את נמרוד לוי שעשה את הדרך ההפוכה יורדממ450 אלף דולר נטו ל120 אמור לקבל הרבה דקות משחק וחוזר לשתף פעולה עם בראד.

סהר מנבחרת הנוער ונער פוסטר במכבי ת''א בוגרים סגר בהוד השרון מהלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:06 pm 
מה שבטוח, שאם לא בא לך על נסיעות ארוכות לאימונים או נסיעות לחו"ל למשחקים, עדיף לחתום בקבוצה שמתאימה לרצונות שלך ולא ללכת לקבוצה שמשחקת פעמיים בשבוע ואז לשדר שזה לא כ"כ בא לך טוב.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:24 pm 
Hall of Famer

אני חושב שמה שמרגיז אנשים במיוחד בליאור אליהו זו המחשבה מה יכול היה להיות. הוא לדעתי השחקן הכי כשרוני שצמח כאן, לפחות עד אבדיה שאותו עוד נראה.
וכן, אני מעריך הרבה יותר כדורסלנים פחות כשרוניים שנלחמים כדי למצות את יכולותיהם מכדורסלנים סופר כשרוניים שהם גם עצלנים וחסרי מוטיבציה. כזה טיפוס מוזר אני.

למה מיקי ברקוביץ' יותר מוערך, ברוב המקרים, מדורון ג'מצ'י? ואני לא חושב שג'מצ'י היה חסר מוטיבציה כמו אליהו, ממש לא. אבל לשם המשל. הרי ג'מצ'י ניחן במתת אל שאם היה למיקי ברקוביץ', הוא היה נהייה מפלצת של ממש. גבוה יותר, חזק יותר, אתלטי יותר, וכמובן עם יכולת קליעה טבעית הרבה יותר טובה. אבל מיקי זוכה להערכה מיוחדת כי בעבודה קשה הוא מיצה והעצים את יכולותיו, וגם סיגל לעצמו יכולות שלא באו לו מלידה, וככה הגיע למה שהגיע.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 24, 2019 12:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:27 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני חושב שמה שמרגיז אנשים במיוחד בליאור אליהו זו המחשבה מה יכול היה להיות. הוא לדעתי השחקן הכי כשרוני שצמח כאן, לפחות עד אבדיה שאותו עוד נראה.
וכן, אני מעריך הרבה יותר כדורסלנים פחות כשרוניים שנלחמים כדי למצות את יכולותיהם מכדורסלנים סופר כשרוניים שהם גם עצלנים וחסרי מוטיבציה. כזה טיפוס מוזר אני.

בדיוק, אנחנו מדברים על אנשים שמכבדים את המקצוע שלהם ומנסים להשתפר ולא ללכת אחורה, ברור שזה לגיטימי לבחור בקל ובפשוט, אבל אנחנו לא חייבים לאהוב את זה וזה לא ממש אופייני לשחקנים ברמות הגבוהות ולכן יורדים עליו בצדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 1:06 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

למה מיקי ברקוביץ' יותר מוערך, ברוב המקרים, מדורון ג'מצ'י? ואני לא חושב שג'מצ'י היה חסר מוטיבציה כמו אליהו, ממש לא. אבל לשם המשל. הרי ג'מצ'י ניחן במתת אל שאם היה למיקי ברקוביץ', הוא היה נהייה מפלצת של ממש. גבוה יותר, חזק יותר, אתלטי יותר, וכמובן עם יכולת קליעה טבעית הרבה יותר טובה. אבל מיקי זוכה להערכה מיוחדת כי בעבודה קשה הוא מיצה והעצים את יכולותיו, וגם סיגל לעצמו יכולות שלא באו לו מלידה, וככה הגיע למה שהגיע.

אם אליהו היה משקיע בעבודה על הגוף שלו רבע ממה שג'מצ'י היה משקיע, דיינו (לא בא לחלוק על הנקודה שלך בכלל). אצל ג'מצ'י חוסר ההשקעעה ניכר בעיקר על המגרש, בצד שבו מי שזורק שלשות ומטביע במתפרצות זו הקבוצה השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 1:11 pm 
Hall of Famer

לאליהו הייתה דווקא תקופה, בשנים הראשונות במכבי, שהוא עבד יפה על הגוף שלו והעלה לא מעט מסה. האירוניה הייתה שככל שהוא העלה מסה ונהייה יותר חזק, ככה הוא יותר ויותר נרתע ממגע...
לגבי ג'מצ'י, היו נגדו טענות גם בצד ההתקפי, שהוא מסתמך יותר מדי על הקליעה ופחות מפתח צדדים אחרים שאתלט כמוהו (והוא בהחלט היה אתלט אדיר) יכול לשדרג איתם את המשחק שלו. אבל אין מה להשוות את המוטיבציה שלו לחוסר מוטיבציה של אליהו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יולי 24, 2019 1:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 1:11 pm 
Senior

אין מחלוקת על זה שאליהו הוא עצלן מדופלם ובזבוז חד פעמי של כשרון חד פעמי.
משזה נאמר, עדיין שופטים אותו לחומרא. מה ההבדל בינו לבין מהנדס שמסרב לקידום בעבודה בגלל שמבקש להימנע מטיסות לחו"ל או עו"ד שדוחה הצעת עבודה במשרד גדול כי לא רוצה לנסוע שעה לעבודה (או לא רוצה לעבוד שעות ארוכות)?
ברור שאנחנו כאוהדים היינו רוצים לראות אותו מלהטט למעננו על המגרש, לא מתאים לו, אפשר לחשוב.
חבל וכו' אבל ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 1:24 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
לאליהו הייתה דווקא תקופה, בשנים הראשונות במכבי, שהוא עבד יפה על הגוף שלו והעלה לא מעט מסה. האירוניה הייתה שככל שהוא העלה מסה ונהייה יותר חזק, ככה הוא יותר ויותר נרתע ממגע...
לגבי ג'מצ'י, היו נגדו טענות גם בצד ההתקפי, שהוא מסתמך יותר מדי על הקליעה ופחות מפתח צדדים אחרים שאתלט כמוהו (והוא בהחלט היה אתלט אדיר) יכול לשדרג איתם את המשחק שלו. אבל אין מה להשוות את המוטיבציה שלו לחוסר מוטיבציה של אליהו.

אצל אליהו הירידה באתלטיות מאוד מאוד ניכרת ולא מהיום, והוא עכשיו בגיל שאחריו ג'מצ'י שיחק עוד איזה שש עונות. לגבי ההסתמכות של ג'מצי' על קליעה, טוב, תראה, הוא פשוט הקדים את זמנו. אבל אני חושב שהטענה הזו עושה לו קצת עוול, הוא היה קולע בד"כ באחוזים מדהימים גם לשתיים, אאז"נ, מסיים מתפרצות נפלא, הרבבה בזכות האתלטיות. מסתמא, חוסר העניין שגילה בירידה להגנה סייע גם הוא בעניין הזה.

תומר, שאלה של נקודת מבט. אז כן, אפשר להבין עורך דין שלא רוצה לעבוד שעות של הרצוג-פוקס-נאמן (אני מכיר מאוד מאוד מקרוב מישהו כזה). אבל אפשר גם להעריך שמישהו כזה לא יגיע להיות הרצוג, פוקס או נאמן, וכל עוד הוא מתעקש לעבוד בהרצוג-פוקס-נאמן ולקבל שכר של שותף מנהל בבהרצוג-פוקס-נאמן, זה גם לגיטימי ללעוג לו (אני אישית לא בקטע, אב בהחלט מבין את הלעג).
ואם מדובר במישהו שהיה הכוכב של הפקולטה, ובצעירותו הוביל כמה עיסקאות ענק וניצח בכמה תיקים היסטוריים, אז אפשר גם להיות קצת מאוכזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 772 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], G ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: