סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:45 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
להסתער על מה? מכבי מכוונת למקום התשיעי. הם לא יגידו את זה בקול רם, כי זה לא משהו בשביל מכירת המנויים, אבל זה המצב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 11:57 am 
Sophomore

ברייאנט שחקן נהדר ודי נדיר ששחקן נותן עונה כל כך טובה בעונת הרוקי המקצוענית שלו. הוא לא סתם סקורר אלא שחקן עם אינטיליגנציית משחק מאוד גבוהה, מוסר נהדר, נע נהדר בלי כדור ולא מכריח זריקות. יש לו עוד הרבה לאן להשתפר אבל אין לי בכלל ספק שהוא יוכל להתמודד עם רמת יורוליג ולא יחזור כאן מקרה סימונס (שהיה טיפוס אחר לגמרי). אני חושב שבמחיר הנמוך שלו ובעובדה שלא שמו שחקן מוביל ויקר על העמדה של זוסמן ואבדיה זו החתמה טובה מאוד. זה גם משחרר עוד כסף לרכז שיגיע (בהנחה שיגיע - אצל מכבי אף פעם אי אפשר לדעת...) ושלא צפוי להיות זול.
מעבר לרכז, שהוא קריטי להצלחה של העונה הקרובה, חשוב מאוד לאייש את עמדה 4 בשחקן רציני. אם זה יהיה כספי אז צריך לטעמי להוסיף עוד זר שיעלה מהספסל ויוכל לשחק בעמדות 4-5. אם זה לא יהיה כספי אז הייתי מנסה להשקיע בשחקן כמו סינגלטון וסוגר איתו את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 12:03 pm 
Hall of Famer

כרגע חתומים במכבי 6 זרים.אנג'לו לדעתי החתמה מיותרת ויקרה במיוחד אם כספי חותם .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 12:32 pm 
Junior

מי שמאושרת עכשיו זו הפועל אילת. שתקבל ממכבי מימון לזר לעונה הבאה. אחד הדברים החכמים היחידים שעשו בתחילת שנה שעברה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 12:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה שזה יממן להם זר? אין להם חובות לכסות?
לדעתי אם כבר משהו משמח אותם זה שהם כנראה סגרו עניינים עם בראיינט בלי בוררות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 12:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא יודע, אני חושב שבראיינט שחקן טוב אבל אני לא רואה אצלו אפסייד גדול במיוחד. אצל וויל קלייבורן למשל ראית שהוא אתלט ברמה אחרת שעם שיפור בקליעה ובקבלת החלטות בהחלט שווה יורוליג. בראיינט מזכיר לי יותר את טרה סימונס מבחינת התאמה ליורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 1:32 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
לא יודע, אני חושב שבראיינט שחקן טוב אבל אני לא רואה אצלו אפסייד גדול במיוחד. אצל וויל קלייבורן למשל ראית שהוא אתלט ברמה אחרת שעם שיפור בקליעה ובקבלת החלטות בהחלט שווה יורוליג. בראיינט מזכיר לי יותר את טרה סימונס מבחינת התאמה ליורוליג.

בדיוק להיפך. זה כמו שתאמר שקיין הוא התלט נהדר שעם שיפור בקליעה ובקבלת ההחלטות יהיה שחקן יורוליג נהדר. דווקא לבראיינט יש המון כלים והוא רק צריך לקבל עוד קצת ניסיון ברמות הגבוהות כדי להשתלב שם. יש לו קליעה נהדרת, חדירה טובה, אינטיליגנציית משחק גבוהה והבנת משחק ברמה מאוד גבוהה. עצם העובדה שהוא לא אתלט גדול (אגב, הוא אתלט הרבה יותר טוב ממיייקל רול) לא מפחיתה ממה שיש לו ועם זה הוא בהחלט יכול להיות 2-3 איכותי ביורוליג. צריך גם להתייחס למחיר הזול יחסית שישחרר עוד כסף לרכז איכותי, בתקווה שיצליחו להביא אחד כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 1:39 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אלייז׳ה ברייאנט, מצידו, חתם. האמת - אחלה שחקן (ובתור אוהד של קבוצה שמאותה אילת הצליחה לדוג דווקא את זלמנסון אולי עדיף לי לסתום). מצד שני, ברייאנט נתן עונה אחת מרשימה בחיים. מעולם לא התמודד באיזשהי רמה באירופה ועשוי לגלות שהחיים זה לא משחקים נגד וייס, תמיר בלאט, נסטרנקו ופמברטון...

הדג העיקרי שהפועל דגה מאילת הוא סולימן בריימו. עם כל הכבוד, לא היה צריך את אילת בשביל לגלות את זלמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 1:42 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

בדיוק להיפך. זה כמו שתאמר שקיין הוא התלט נהדר שעם שיפור בקליעה ובקבלת ההחלטות יהיה שחקן יורוליג נהדר. דווקא לבראיינט יש המון כלים והוא רק צריך לקבל עוד קצת ניסיון ברמות הגבוהות כדי להשתלב שם. יש לו קליעה נהדרת, חדירה טובה, אינטיליגנציית משחק גבוהה והבנת משחק ברמה מאוד גבוהה. עצם העובדה שהוא לא אתלט גדול (אגב, הוא אתלט הרבה יותר טוב ממיייקל רול) לא מפחיתה ממה שיש לו ועם זה הוא בהחלט יכול להיות 2-3 איכותי ביורוליג. צריך גם להתייחס למחיר הזול יחסית שישחרר עוד כסף לרכז איכותי, בתקווה שיצליחו להביא אחד כזה.

זהו שהשאלה היא אם מכבי בכלל עדיין מכוונים להביא רכז מוביל (שאז בראיינט יעלה מהספסל) או לפתוח עם ווילבקין ובראיינט בגארדים?
כשחקן שעולה מהספסל במחיר שלו הוא כנראה שווה את ההימור (למרות שלדעתי הוא לא יכול לשחק כסמול ויוצר קצת פקק בעמדה 2 יחד עם סקוטי וזוסמן) אבל כשחקן חמישייה לצד ווילבקין כרכז? שג'ורדן יעזור לנו...

ולגבי קיין מול קלייבורן - קלייבורן היה קלע סטריקי בעונה שלו בחולון אבל עדיין אאל"ט מלך הסלים בליגה או קרוב לזה. קיין לעומתו תמיד היה נגר ויישאר נגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 2:25 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:

זהו שהשאלה היא אם מכבי בכלל עדיין מכוונים להביא רכז מוביל (שאז בראיינט יעלה מהספסל) או לפתוח עם ווילבקין ובראיינט בגארדים?
כשחקן שעולה מהספסל במחיר שלו הוא כנראה שווה את ההימור (למרות שלדעתי הוא לא יכול לשחק כסמול ויוצר קצת פקק בעמדה 2 יחד עם סקוטי וזוסמן) אבל כשחקן חמישייה לצד ווילבקין כרכז? שג'ורדן יעזור לנו...

ולגבי קיין מול קלייבורן - קלייבורן היה קלע סטריקי בעונה שלו בחולון אבל עדיין אאל"ט מלך הסלים בליגה או קרוב לזה. קיין לעומתו תמיד היה נגר ויישאר נגר.

מסכים לגמרי שאם ווילבקין ובראיינט צפויים לעלות בחמישיה בעמדות 1 ו-2 אז אלוהים ישמור אותנו אבל אם לא ויגיע רכז רציני אז זו החתמה טובה.

לגבי קלייבורן - הוא היה קלע סביר בליגה אבל את עיקר הנקודות שלו עשה בזכות האתלטיות האדירה שלו. בצסק"א הוא הפך באופן מפתיע גם לקלע לא רע בכלל. ברור לי שבראיינט לא יוכל לקלוע ביורוליג בקלות כמו שהוא עשה בליגה אבל נתוני הבסיס שלו מספיק טובים כדי להצליח גם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 3:02 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

גם אם בראיינט שחקן סביר ליורוליג זה לא נוגד את העובדה שהדבר האחרון שהסגל הנוכחי היה צריך הוא זרים לספסל בעמדות 2 ו3, במיוחד שיש שם ישראלים מוכשרים כמו זוסמן ואבדיה. בכיף יכלו לוותר על קלויארו ובראיינט ולהשקיע את הכסף ברכז וסמול פותחים.
פאק, רק בסכומי הבייאאוט שמכבי משלמים לקבוצות אחרות הם היו יכולים להביא שחקן נוסף...

אלא אם ממש יפתיעו עם החתמה של רכז ו4 אני איבדתי תקווה בקבוצה הזאת. אם גם בלאק יעזוב בסוף אז נראה לי שימי חמישי יתפנו לי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 3:26 pm 
Hall of Famer

אני דווקא די אופטימי לגבי בראיינט ביורוליג, אבל מצטרף לתהיות בנוגע לרכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 4:39 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לי נראה שהם פשוט ויתרו על להביא רכז נוסף וילכו למערכה עם ווילבקין + וולטרס. היכונו לאינסוף כדרורים חסרי פואנטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 4:43 pm 
Freshman

לא נראה לי, אפילו בהנהלת מכבי לא כאלה מטומטמים. יביאו רכז כלשהו, השאילה הגדולה האם הוא יהיה ברמה הדרושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 6:37 pm 
Junior

רועי כהן אומר ב-103FM ששווי העסקה היא 600 אלף דולר לשנתיים (כאמור 100,00$ בייאאוט לאילת). פשוט עסקה מצויינת למכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 8:12 pm 
Freshman

ורק אני שואל למה לא הביאו את טוקוטו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:25 pm 
Sophomore

מכביתלאביביניו כתב:
ורק אני שואל למה לא הביאו את טוקוטו?

נראה לי שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 9:30 pm 
Junior

שחקן נפלא טוקוטו. מישהו יודע כמה נתנו לו בסן פבלו ? ולמה ירושלים וחולון לא פזלו ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:07 pm 
Hall of Famer

יש כאן התעלמות לא מובנת לטעמי מוולטרס
לא שאני מהלל כל החתמה והחתמה של מכבי, אבל ווילבקין, וולטרס, בראיינט (לצד המחליפים הישראלים) זה קו אחורי על סף הראוי, ואם משאירים זאת כך ומחזקים כהלכה עמדות אחרות (מה שסביר שלא יקרה אמנם) זה לא רע בכלל בסטנדרטים של מכבי.
הרי את מי וולטרס ובראיינט בעצם מחליפים - פארגו ורול...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

מצד שני מכבי לא פועלת בחלל ריק. הקווים האחוריים של מי שהיא רואה כקבוצת ההתייחסות שלה ביורוליג (בצדק או שלא בצדק זה כבר ויכוח אחר), התחזקו מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:22 pm 
Hall of Famer

השאלה אם יביאו בנוסף לכספי שכנראה יחתום זר אחד או שניים .
בנוגע לעמדת הרכז כרגע יש להם רק אחד טבעי וולטרס ועושה רושם שיביאו קומבוגארד זר נוסף אחריי שהבינו שווילבקין הרבה יותר יעיל בעמדה 2 מעמדה 1.

בזירה המקומית לדעתי זוסמן ואבדיה יקבלו הרבה דקות משחק השאלה מה הקרדיט שיתנו להם ביורוליג שנזכיר שהעונה הולך להיות ארוך מתיש וקשה מתמיד עם 34 משחקים לפחות!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 12:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
יש כאן התעלמות לא מובנת לטעמי מוולטרס
לא שאני מהלל כל החתמה והחתמה של מכבי, אבל ווילבקין, וולטרס, בראיינט (לצד המחליפים הישראלים) זה קו אחורי על סף הראוי, ואם משאירים זאת כך ומחזקים כהלכה עמדות אחרות (מה שסביר שלא יקרה אמנם) זה לא רע בכלל בסטנדרטים של מכבי.
הרי את מי וולטרס ובראיינט בעצם מחליפים - פארגו ורול...

אף אחד מהשחקנים שציינת אינו מוסר גדול או מגן מעל לבינוני, שני מצרכים חסרים מאוד בקו האחורי.
אני אישית (ואני מתאר לעצמי שכל אוהד של מכבי) לא רוצה לראות עונה שלמה נוספת בה ווילבקין מנהל את ההתקפות בכדרורים אינסופיים שמסתיימים בזריקה שלו לסל. בראיינט לדוגמא הוא שחקן שחי מחיתוכים ובאילת היה מי שימצא אותו במצבים האלה (בן שימול) ולצד ווילבקין הוא פשוט לא יקבל כדורים במקומות הנכונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:21 pm 
Hall of Famer

בסוף הבעיה הגדולה לדעתי היא ווילבקין בעצמו...
אבל זה סוג של נתון בעונה הנוכחית

לא רואה מה התועלת הכה גדולה בהבאה כעת של גארד זר בינוני נוסף וחלוקת כ-100 דקות משחק (עמדות 1-2 ונניח חצי מהזמן בעמדה 3 כתחליף לקלויארו) בינו לבין ווילבקין (25 דקות נניח), וולטרס (20), בראיינט (15) לצד ג'ון די, זוסמן ואבדיה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 4:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
בסוף הבעיה הגדולה לדעתי היא ווילבקין בעצמו...
אבל זה סוג של נתון בעונה הנוכחית

לא רואה מה התועלת הכה גדולה בהבאה כעת של גארד זר בינוני נוסף וחלוקת כ-100 דקות משחק (עמדות 1-2 ונניח חצי מהזמן בעמדה 3 כתחליף לקלויארו) בינו לבין ווילבקין (25 דקות נניח), וולטרס (20), בראיינט (15) לצד ג'ון די, זוסמן ואבדיה.

נתחיל מזה שאין ספק שהטעות הראשונית של מכבי היתה שהם שמו את כל הז'יטונים בקיץ שעבר על ווילבקין מבלי לוודא שהוא אכן רכז, אבל אם כבר ממשיכים איתו אז צריך להקיף אותו בשחקנים שיחפו עליו ויעזרו לו להוציא לפועל את יכולות הסקורינג שלו.
לא נראה לי שמישהו יתכחש לכך שווילבקין לא יודע לנהל משחק, ויחד עם העזיבה של רול (ובמידה פחותה יותר קיין) למכבי אין אף שחקן שהוא מוסר מעל לבינוני, וכשמוסיפים לכך שאין בקו האחורי אף סטופר הגנתי (עם כל הכבוד לזוסמן) אז זה מתבקש שיביאו גארד נוסף. מבחינתי שיהיה שחקן אפור כמו האקט/יוביץ', אבל הסגל הזה זקוק נואשות לעוד גארד גדול שיכול לרכז.
לגבי העומס בעמדות הגארד, אנחנו עומדים מול עונה ארוכה וגם ככה לדעתי זוסמן ואבדיה יקבלו את רוב הדקות שלהם בעמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 4:34 pm 
Hall of Famer

מה שהוא אמר.
בנוסף, אם ימצאו עוד שחקן טוב לעמדה 4 מכבי צריכה להביא אותו ולשקול להיפטר מחוזהו של קלויארו או להשאיל אותו, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, doron_ke, uriel17, עופר האדום ו 35 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: