סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 1:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
א. בינתיים אני רואה שווקא ארגון הצברים טהורי הדם נסוג בו מהכוונה להטיל מגבלות על כלל המתאזרחים.
ב. מה זה "על מעבר בין נבחרות"? מה קשור מעבר בין נבחרות? רוינה לא ביקש לשחק בנבחרת פינלנד. אתה טוען שהוא ביקש לשחק כמקומי בליגה הפינית כאזרח פיני מבטן ומלידה, ונדחה כיוון ששיחק בנבחרת של מדינה אחרת. זה אתה אמרת לא אני.
אז מה ההבדל בינו לבין שולדברנד ששיחק (או אולי עדיין משחק) בנבחרת של מדינה אחרת? לשיטתך.

אגב, אתה בעד שמתאזרח חדש שמופלה בזכויותיו מול צבר טהור דם - עדיין יהיה בעל אותן חובות של צבר טהור דם? כלומר אם מזמנים אותו לנבחרת למשל, הוא צריך להתייצב כמו חייל? (וזה בלי קשר לעמדתי שנבחרת ספורט לא צריכה להיות חובה פסאודו-צבאית על אף אחד, צבר או מתאזרח).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 1:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ועדה... עכשיו הגענו כבר לחריגים, שיתרבו עם הזמן, אז עדיף לא להתחיל עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:15 pm 
Hall of Famer

לפחות בשנים הבאות לא נשמע יותר טענות בנוסח "בשביל מה מכבי צריכה את זוסמן/אבדיה/<הכנס בוגר מחלקת נוער כרצונך>". עכשיו מכבי צריכה אותם, עוד לפני צורך מקצועי שיש או אין, כדי למלא את מכסת ה-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:21 pm 
Junior

יחד עם שילוב צמצום החוק הרוסי זה יהיה פחות דרמטי, מה שיקרה לדעתי, זה שתהיה החלטה על 4 בוגרי מחלקות נוער ומתאזרחים לא יוזכרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:28 pm 
Hall of Famer

לדעתי יוזכרו גם יוזכרו.
ארגון טהורי הדם לדעתי פחד מאד מבג"ץ ולכן ירד מההגבלות על כלל המתאזרחים, וצריך לציין שעשה בחוכמה. הרי המתאזרחים הוותיקים לא ישחקו לנצח, החדשים שמגיעים אם יגיעו תחת הקנסות הדרקוניים האלה - עוד לא יודעים מי נגד מי, לא מכירים אף אחד, לא היה להן זמן להתאגד כך שיש פחות סיכוי שיוכלו להיאבק בצורה אפקטיבית על הזכויות שלהם. לאט לאט המתאזרחים הוותיקים יפרשו וייפלטו מהליגה ולא יהיו מתאזרחים שיחליפו אותם. ארגון טהורי הדם ישיג את מטרתו, ליגה טהורה לעד, זה רק ייקח טיפה יותר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:31 pm 
Hall of Famer

בסוף בפועל מרבית הנעשה הוא אחיזת עיניים
אם באמת רוצים לתמרץ קבוצות להיות רק עם 3 זרים (לא שאני בעד זה) - אז תציעו איזה סדר גודל של מיליון שקל מענק, כדי שתהיה לכך אולי כדאיות כלכלית/מקצועית. הרי הגיעו כעת 5 מיליון שקלים למנהלת ליוזמות כגון זו (לכאורה לפחות).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:35 pm 
Hall of Famer

לפחות מירי רגב, ברוב "חוכמתה", חושפת את האמת למי שעוד חשב שמדובר במאבק בין ראשי המועדונים לארגון טהורי הדם. אין ביניהם מאבק, הם באותו צד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 2:38 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בסוף בפועל מרבית הנעשה הוא אחיזת עיניים
אם באמת רוצים לתמרץ קבוצות להיות רק עם 3 זרים (לא שאני בעד זה) - אז תציעו איזה סדר גודל של מיליון שקל מענק, כדי שתהיה לכך אולי כדאיות כלכלית/מקצועית. הרי הגיעו כעת 5 מיליון שקלים למנהלת ליוזמות כגון זו (לכאורה לפחות).

למה לתמרץ, כלומר לשלם כסף, אם אפשר לקנוס? כלומר להכניס כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 3:02 pm 
Junior

אז מה זה אומר לגבי הדני של באר שבע (הרץ) וג'וש פראונד מאשדוד ? ששנה הבאה משלמים עליהם קנס של מאתיים אלף ש"ח ?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 3:04 pm 
Sophomore

צ'מע ראי אתה יכול לעבוד בקמפיינים פוליטיים.
היכולת שלך לקחת נושא מורכב ולהפוך אותו לדיכוטומי תוך כדי שאתה עושה דה לגיטימציה לצד אחד באמת ראויה לציון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

דובראש כתב:
היכולת שלך לקחת נושא מורכב ולהפוך אותו לדיכוטומי תוך כדי שאתה עושה דה לגיטימציה לצד אחד באמת ראויה לציון

אתה האחרון שיכול להטיף לי.
טוב, אחד האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 3:12 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
אז מה זה אומר לגבי הדני של באר שבע (הרץ) וג'וש פראונד מאשדוד ? ששנה הבאה משלמים עליהם קנס של מאתיים אלף ש"ח ?

כן. כך גם על טי ג'יי קליין (אבל עדיין יחייבו אותו לבוא לנבחרת! הוא אזרח ישראלי וצבא זה צבא!) וכנראה על ההורים של כוכבי העתודה בשנים הבאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 4:07 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
דובראש כתב:

אתה האחרון שיכול להטיף לי.
טוב, אחד האחרונים.

לפחות אתה לא אומר שאני טועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 4:11 pm 
Hall of Famer

אני גם לא צריך. אתה לא בפוזיציה להטיף לי ודעתך עלי לא באמת משנה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 4:57 pm 
Hall of Famer

ואני עדיין מחכה לתשובה מאדום88, וגם החתול מוזמן לענות, מהו כדור הבדולח שבעזרתו מבחינים בין ג'וש פרוינד (נניח לצורך העניין שלא יישאר פה הרבה, אבל אני לא מתיימר לדעת מראש) לבין הדייויד בלאטים והווילי סימסים של העולם. מראש, לא בחוכמה בדיעבד. הרי במנגנון החדש כולם פסולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 6:33 pm 
Freshman

לא הבנתי את ההגיון במתאזרח חדש, הוא גם משלם קנס וגם לא נחשב כישראלי בחוק הרוסי.. במה הוא "גרוע" יותר מזר? בעצם ייתכן מצב שיגיע לליגה שחקן יהודי שיכול להחשב כמתאזרח אבל הקבוצה תעדיף לרשום אותו כזר ולהמנע מתשלום הקנס.. או שאני מפספס משהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 6:36 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ואני עדיין מחכה לתשובה מאדום88, וגם החתול מוזמן לענות, מהו כדור הבדולח שבעזרתו מבחינים בין ג'וש פרוינד (נניח לצורך העניין שלא יישאר פה הרבה, אבל אני לא מתיימר לדעת מראש) לבין הדייויד בלאטים והווילי סימסים של העולם. מראש, לא בחוכמה בדיעבד. הרי במנגנון החדש כולם פסולים.

לא הוזמנתי, אבל נתפרץ לדלת הפתוחה. קודם כל, אף אחד לא "פסול". אבל כן, זה מקשה עליהם ועל הקבוצות להעמיס לפי משקל רק כי זה זול ולראות מה יוצא.

ועכשיו לטענה העקרונית. לא יודע במה אתה עוסק. בוא נניח לצורך העניין שאתה מתכנת מחשבים. השקעת שנים בהכשרה כדי להגיע למקצועיות ויכולות מסויימות. עבדת קשה מאוד ולמעשה, אתה לא רע, גם אם לא הכי טוב שיש. השוק מוגבל ויש מספר מסויים של מקומות עבודה למתכנתים בחברות הכי טובות. אבל בהודו יש מאות אלפי מתכנתים ומתוכם כמות לא קטנה שמוכשרת יותר ממך. אז יום אחד החליטו לאפשר לחברה שלך להביא את מיטב המתכנתים ההודים, כמעט ללא הגבלה. אם אתה טוב מספיק להתחרות איתם, תישאר בעניינים. אבל לא רק זה. בגלל הסכם מיוחד עם הממשלה ההודית (בכל זאת, יש מיליארד מהם וצריך שיאהבו אותנו), למעשה הרבה יותר משתלם לחברה שלך להביא את המתכנתים ההודים מאשר להעסיק אותך, כי הם פטורים ממס עד לרמות שכר די גבוהות. אפילו לא צריך להביא את העילית שבעילית. יש כל כך הרבה מהם, שאפשר להביא גם את הדרג השני והם לא פחות טובים מהמקומיים (חלקם אפילו יותר). הבוס שלך הוא ציוני דגול. אבל ביזנס זה ביזנס. אז לך לך בבקשה לחפש עבודה אחרת או שתלך לעבוד בשכר מינימלי בבדיקת תוכנה בחברות ליגה שנייה.

ואז קם אחד המתכנתים הממורמרים, נקרא לו שיר בלון, ומחליט להקים, לא עלינו, ארגון עובדים. ואחת הדרישות של בלון היא להטיל מגבלות מסויימות על המתכנתים ההודים, כן אפילו על היהודים שביניהם, כשהם מגיעים לכאן. נניח לקנוס בסכום כלשהו חברות שמביאות המון מהם ולחייב חברות להעסיק כמות מסויימת של מקומיים. בלון כמובן הוא לא פורץ דרך. יש בעולם מאות ממשלות, מדינות וערים שבהן יש תקנות דומות שמנסות להגן על העובד המקומי, גם אם הוא "עצלן, בטלן, חמדן, ולא יוצלח". אבל אתה, איש עקרונות שכמותך, לא מוכן לשמוע על זה. הגבלות? מה פתאום? שישתדלו עוד קצת המתכנתים העצלנים וטהורי הדם הללו. כולם לא יותר מחבורה של גזענים, שלא מוכנים לראות את ההודים המוכשרים מתחרים איתם על מקומות העבודה שלהם ולוקחים 80% מהמשרות היוקרתיות הפנויות. "הסתדרות"? "ארגוני עובדים"? מה זה הקומוניזם הזה? תנו לשוק החופשי לעשות את שלו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 6:39 pm 
Junior

רק מה, המתכנתים הישראלים המוכשרים מוצאים את דרכם בעולם ורבים מהם בעמק הסיליקון, בעוד ה"מוצלחים" המקומיים לא מצליחים אפילו לשחק בפינלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 6:58 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לדעתי יוזכרו גם יוזכרו.
ארגון טהורי הדם לדעתי פחד מאד מבג"ץ ולכן ירד מההגבלות על כלל המתאזרחים, וצריך לציין שעשה בחוכמה. הרי המתאזרחים הוותיקים לא ישחקו לנצח, החדשים שמגיעים אם יגיעו תחת הקנסות הדרקוניים האלה - עוד לא יודעים מי נגד מי, לא מכירים אף אחד, לא היה להן זמן להתאגד כך שיש פחות סיכוי שיוכלו להיאבק בצורה אפקטיבית על הזכויות שלהם. לאט לאט המתאזרחים הוותיקים יפרשו וייפלטו מהליגה ולא יהיו מתאזרחים שיחליפו אותם. ארגון טהורי הדם ישיג את מטרתו, ליגה טהורה לעד, זה רק ייקח טיפה יותר זמן.

אני לא חושב שיש שם פחד מיוחד מבגצ
אף אחד לא יגיע לבגצ אלה אם יש מאחוריו קבוצה שיש לה אינטרס לזה.

החוקים נכתבו כדי להתאים למכבי הנוכחית , אין שום קשר לשום דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 6:59 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא הוזמנתי, אבל נתפרץ לדלת הפתוחה. קודם כל, אף אחד לא "פסול". אבל כן, זה מקשה עליהם ועל הקבוצות להעמיס לפי משקל רק כי זה זול ולראות מה יוצא.

ועכשיו לטענה העקרונית. לא יודע במה אתה עוסק. בוא נניח לצורך העניין שאתה מתכנת מחשבים. השקעת שנים בהכשרה כדי להגיע למקצועיות ויכולות מסויימות. עבדת קשה מאוד ולמעשה, אתה לא רע, גם אם לא הכי טוב שיש. השוק מוגבל ויש מספר מסויים של מקומות עבודה למתכנתים בחברות הכי טובות. אבל בהודו יש מאות אלפי מתכנתים ומתוכם כמות לא קטנה שמוכשרת יותר ממך. אז יום אחד החליטו לאפשר לחברה שלך להביא את מיטב המתכנתים ההודים, כמעט ללא הגבלה. אם אתה טוב מספיק להתחרות איתם, תישאר בעניינים. אבל לא רק זה. בגלל הסכם מיוחד עם הממשלה ההודית (בכל זאת, יש מיליארד מהם וצריך שיאהבו אותנו), למעשה הרבה יותר משתלם לחברה שלך להביא את המתכנתים ההודים מאשר להעסיק אותך, כי הם פטורים ממס עד לרמות שכר די גבוהות. אפילו לא צריך להביא את העילית שבעילית. יש כל כך הרבה מהם, שאפשר להביא גם את הדרג השני והם לא פחות טובים מהמקומיים (חלקם אפילו יותר). הבוס שלך הוא ציוני דגול. אבל ביזנס זה ביזנס. אז לך לך בבקשה לחפש עבודה אחרת או שתלך לעבוד בשכר מינימלי בבדיקת תוכנה בחברות ליגה שנייה.

ואז קם אחד המתכנתים הממורמרים, נקרא לו שיר בלון, ומחליט להקים, לא עלינו, ארגון עובדים. ואחת הדרישות של בלון היא להטיל מגבלות מסויימות על המתכנתים ההודים, כן אפילו על היהודים שביניהם, כשהם מגיעים לכאן. נניח לקנוס בסכום כלשהו חברות שמביאות המון מהם ולחייב חברות להעסיק כמות מסויימת של מקומיים. בלון כמובן הוא לא פורץ דרך. יש בעולם מאות ממשלות, מדינות וערים שבהן יש תקנות דומות שמנסות להגן על העובד המקומי, גם אם הוא "עצלן, בטלן, חמדן, ולא יוצלח". אבל אתה, איש עקרונות שכמותך, לא מוכן לשמוע על זה. הגבלות? מה פתאום? שישתדלו עוד קצת המתכנתים העצלנים וטהורי הדם הללו. כולם לא יותר מחבורה של גזענים, שלא מוכנים לראות את ההודים המוכשרים מתחרים איתם על מקומות העבודה שלהם ולוקחים 80% מהמשרות היוקרתיות הפנויות. "הסתדרות"? "ארגוני עובדים"? מה זה הקומוניזם הזה? תנו לשוק החופשי לעשות את שלו!

אה, זה סתם במקרה לא הזכרתי אותך. מתנצל על חוסר הנימוס. ראה את עצמך כמוזמן ולא כמתפרץ, וברוך הבא.

שמח ששאלת, כי כבר עניתי לשאלה זהה בעבר.
אני לא מתכנת אבל מאד קרוב לזה, מהנדס בהייטק שמתעסק בתקשורת סלולרית ועובד בחברה שעוסקת בפיתוחים בנושא. המציאות של התחום שאני עוסק בו די זהה לדוגמת התכנות שהעלית.
ואתה יודע מה? כל מה שאתה מתאר שם קורה בתחום שלי כל הזמן, רק בדרך אחרת. החברה שאני עובד בה אולי לא תביא לכאן הודים, כי היא לא צריכה לעשות את זה. היא יכולה לעשות בכל רגע נתון מה שבכדורסל אי אפשר לעשות - לקחת את המשרה שלי ולהעביר אותה להודו. זה קורה בתחומי הפיתוח כל הזמן. כנראה שזה אפילו משתלם לה יותר מלהביא את ההודים לישראל.
אז תגיד "זה לא אותו דבר"? מבחינתי זה לגמרי אותו דבר. החברה שבה אני עובד יכולה בכל רגע נתון לקחת משרה של עובד ישראלי ולתת אותה להודי, וזה קורה כל הזמן, לא רק בחברה שלי כמובן. התוצאה מבחינת העובד היא אותה תוצאה - החברה שלי העסיקה זר במקום ישראלי.
לא יעזור כאן שיר ולא יעזור כאן בלון. אם תהייה מספיק טוב וישתלם לחברה להמשיך להעסיק אותך בישראל, יעשו את זה, ואם לא אז לא. בחברה שאני עובד זה אפילו קרה ממש בחטיבה שלי, שנרכשה בתור סטארטאפ ישראלי לגמרי, והיום היא מעורבת בין ישראלים להודים. והם טוביםן ההודים האלה, אי אפשר להגיד שהם לא טובים, וכנראה יותר זולים ממני. אני אמנם לא בפוזיציה לראות את משכורותיהם ועלותם, אבל אני מתאר לעצמי שבבנגלור האנשים זולים יותר למעביד מאשר במרכז ישראל.
אז כל מה שאתה מתאר, אני ושכמותי כבר חווים. לא ראיתי שקם ארגון שקורא לשמור את החברה טהורה לעד ולזרוק את כל הפולשים האלה עם המבטא והעור הכהה.
למותר לציין שאין בתחום שלי שום מכסות. החברה יכולה גם להעביר את כל החטיבה להודו אם היא רוצה.

בקיצור, כל נסיון להגיד לי "נראה אותך, על בשרך" וכו' - נועד לכשלון. אני חווה את זה בסביבתי כל הזמן. מה אני עושה? מתמקצע במה שאני עושה, לומד תחומים חדשים עם התקדמות הטכנולוגיה, ונהייה (כך אני מקווה) יותר טוב, אפילו בגילי המופלג (שיש אומרים שאורך הקריירה בו, אם לא עברת ל-front office, די מקבילה לספורטאי...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 7:03 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

ב. מה זה "על מעבר בין נבחרות"? מה קשור מעבר בין נבחרות? רוינה לא ביקש לשחק בנבחרת פינלנד. אתה טוען שהוא ביקש לשחק כמקומי בליגה הפינית כאזרח פיני מבטן ומלידה, ונדחה כיוון ששיחק בנבחרת של מדינה אחרת. זה אתה אמרת לא אני.
אז מה ההבדל בינו לבין שולדברנד ששיחק (או אולי עדיין משחק) בנבחרת של מדינה אחרת? לשיטתך.

אגב, אתה בעד שמתאזרח חדש שמופלה בזכויותיו מול צבר טהור דם - עדיין יהיה בעל אותן חובות של צבר טהור דם? כלומר אם מזמנים אותו לנבחרת למשל, הוא צריך להתייצב כמו חייל? (וזה בלי קשר לעמדתי שנבחרת ספורט לא צריכה להיות חובה פסאודו-צבאית על אף אחד, צבר או מתאזרח).

לפיבא יש חוקים שלא קשורים אחד לשני (אני לא באמת יודע אולי זה אותו חוק בסעיפים אחרים ) אבל בפועל אתה מוגדר כמתאזרח אם קיבלת אזרחות אחרי גיל 18.
חוץ מזה יש חוק אחר שמונע משחקן לשחק ב2 נבחרות
אמארה סטודמאייר לא יכול לשחק בנבחרת ישראל כי הוא שיחק בנבחרת ארה"ב .
הוא לא יכול לשחק בנבחרת גם על התקן האחד שיש למתאזרח (למרות שאין וויכוח שהוא מתאזרח)
אפילו אם אתה אזרח במדינה ולא מתאזרח (למשל אבדיה ) אתה נפסל מאחת המדינות שלך ברגע שאתה משחק בשניה (אין קשר בקטע הזה של החוק לעובדה שאתה אזרח או מתאזרח )

בפינלנד כנראה אימצו את 2 החוקים.
לי מספיק שבארץ יאמצו את החוק לגבי כמות המתאזרחים ולא לגבי הגבלות המעבר שלהם מנבחרת לנבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 7:05 pm 
Hall of Famer

Mano כתב:
לא הבנתי את ההגיון במתאזרח חדש, הוא גם משלם קנס וגם לא נחשב כישראלי בחוק הרוסי.. במה הוא "גרוע" יותר מזר? בעצם ייתכן מצב שיגיע לליגה שחקן יהודי שיכול להחשב כמתאזרח אבל הקבוצה תעדיף לרשום אותו כזר ולהמנע מתשלום הקנס.. או שאני מפספס משהו?

למיטב הבנתי את נוסח המכתב ששלח לרעבי למנהלת ולארגון טהורי הדם, מתאזרח כן ייחשב לישראלי לצורך החוק שעדיין קוראים לו בטעות "רוסי" (הוא קיים רק בישראל ובפולין, נכון להיום).
מה שעוד הבנתי מהמכתב הזה - מדובר על "48 חודשים ברצף" כדי להיחשב למתאזרח וותיק. מכאן אני מבין שאם מתאזרח עוזב זמנית את ישראל, נניח כדי לשחק שנה במקום אחר - הוא מאבד את הוותק שלו. אם אלכס טיוס, למשל, ירצה לחזור לישראל - הוא ייחשב מתאזרח חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 7:06 pm 
Sophomore

arie כתב:
רק מה, המתכנתים הישראלים המוכשרים מוצאים את דרכם בעולם ורבים מהם בעמק הסיליקון, בעוד ה"מוצלחים" המקומיים לא מצליחים אפילו לשחק בפינלנד.

אה, אם זה ככה, אז כנראה שכל מי שבוחר ללמוד תכנות הוא חרוץ במידה בלתי רגילה וכל מי שבוחר להיות ספורטאי הוא סתם עצלן, חסר כישרון וחמדן.

אגב, עובדתית יש המון מתכנתים (או כל סוג עובדים אחר בשוק הישראלי) של רוצים או לא יכולים, ממגוון סיבות, להתנייד להם בעולם. אז בואו פשוט נקרא לאלו חבורות עצלנים/גזענים ונאפשר להביא המוני עובדים ממדינות אחרות, שחברות לא צריכות לשלם עליהם מס (ההיפך ממה שאולי היית חושב -- הטבות מיסים למי שמעסיק מקומיים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 7:10 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לפיבא יש חוקים שלא קשורים אחד לשני (אני לא באמת יודע אולי זה אותו חוק בסעיפים אחרים ) אבל בפועל אתה מוגדר כמתאזרח אם קיבלת אזרחות אחרי גיל 18.
חוץ מזה יש חוק אחר שמונע משחקן לשחק ב2 נבחרות
אמארה סטודמאייר לא יכול לשחק בנבחרת ישראל כי הוא שיחק בנבחרת ארה"ב .
הוא לא יכול לשחק בנבחרת גם על התקן האחד שיש למתאזרח (למרות שאין וויכוח שהוא מתאזרח)
אפילו אם אתה אזרח במדינה ולא מתאזרח (למשל אבדיה ) אתה נפסל מאחת המדינות שלך ברגע שאתה משחק בשניה (אין קשר בקטע הזה של החוק לעובדה שאתה אזרח או מתאזרח )

בפינלנד כנראה אימצו את 2 החוקים.
לי מספיק שבארץ יאמצו את החוק לגבי כמות המתאזרחים ולא לגבי הגבלות המעבר שלהם מנבחרת לנבחרת

אז בקיצור לא חוקי פיב"א. חוקי NTK.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2019 7:10 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
מה שעוד הבנתי מהמכתב הזה - מדובר על "48 חודשים ברצף" כדי להיחשב למתאזרח וותיק. מכאן אני מבין שאם מתאזרח עוזב זמנית את ישראל, נניח כדי לשחק שנה במקום אחר - הוא מאבד את הוותק שלו. אם אלכס טיוס, למשל, ירצה לחזור לישראל - הוא ייחשב מתאזרח חדש.

שזה דבר מצוין
אגב לא רק הוא כל שחקן שמסרב להגיע לנבחרת מבחינתי יכול לאבד את מקומו כישראלי בליגה שלנו
גם אם זה שחקן שגדל בגן הפעמון בירושלים וגם אם הוא הכי ישראלי שיש וכל יום עצמאות עושה על האש באי תנועה באיילון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: red, uriel17, יואי, עופר האדום ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: