ראי שעל הקיר כתב:
קודם כל, כל התת-דיון הזה התחיל מהודעה ארוכה בנוסח "נראה אותך על בשרך בתחום שבו אתה עוסק". עניתי לזה בהודעה ארוכה משלי שלא טרחת כנראה לקרוא. אז בקיצור נמרץ, אני עוסק במקרה בהייטק, ורואה את זה קורה כל הזמן כולל בחטיבה שאני עובד בה. אז הנה, "ראיתם אותי".
וההשוואה נכונה באבוה. ההבדל הוא רק באפשרות הטכנית לבצע את זה...
אנחנו הרי לא מדברים על חברות שונות. אנחנו מדברים על אותה חברה, המטה שלה בישראל והיא רשומה בישראל, ויש לה 1100 משרות, והיא לוקחת 1000 מהן ומפטרת את העובדים הישראלים ומעבריה את המשרות שלהם להודו. אין כל מניעה חוקית לעשות את זה, וכאמור זה קורה כל הזמן, כולל ממש לידי. וזה קורה לא רק בהייטק, גם בכמה תחומי לו-טק זה קורה. היא לא צמצמה, היא עדיין מעסיקה 1100 עובדים כמו קודם, אבל עכשיו 1000 מהם הם זרים.
מה זה משנה לעובדים הישראלים אם ההודי שהחליף אותם מושיב את תחתו בהודו או בישראל? מבחינתם התוצאה זהה. חברה ישראלית לקחה משרה מעובד ישראלי והעבירה אותה לזר, והיא יכולה לעשות את זה עם 80%, 90%, או אפילו עם 100% מהעובדים. אם יקחו את המשרה שלי יום אחד ובמקומי יעסיקו הודי, וזה יכול תכל'ס לקרות בכל יום נתון - זה ישנה לי איפה הוא פיזית יושב?
אגב, מה צריך לעשות עם מתכנתים מתאזרחים? אולי עוד שנה הם יעשו רילוקיישן ויעזבו?
(והאתגר שהציב בפניך אורן בעינו עומד).
א. בקשר לאתגר של אורן , אכן אתגר קשה.
ניסיתי , אנסה שוב במועד מאחר יותר , יש אפשרות שאיפשהו ב2017 הורדו מגבלות על עובדים מומחים בהייטק (יש לי רק כתבות ולא חוק)
בכל מקרה בעבר העלתי ולדעתי גם לכאן את החוק שדיבר על התנאים להעסקת עובד זר מומחה
כולל קישור לחוק
אל תתפוס אותי בתנאים המדויקים אבל היו תנאים כלכליים להבאה שלו (היה צריך להרוויח מעל לפעמיים השכר הממוצע בחברה/במדינה משהו כזה
והיה שם תנאי שדיבר על זה שאחוז העובדים הזרים לא יעלה על 10% ? מכמות העובדים.
בקיצור אני עוד אנסה למצוא.
ב. יש הבדל גדול
גם אני עבדתי כעשור בהייטק (עד שעשיתי את השטות ועברתי להוראה)
יש הבדל אדיר בין לשלם למישהו בחול שיעשה עבודה לבין להביא עובד לישראל שיעשה את העבודה.
ההבדל הוא גדול מאוד למרות שמה איכפת לעובד שפותר אם הוא איבד את עבודתו בגלל שהעבירו את התפקיד שלו למישהו בהודו או שהביאו הודי לעבוד במקומו פה.
אין למדינה שלנו שום יכולת להשפיע על מה שקורה לחברות ישראליות בסניפים שלהם בחול
בטוח שלא על חברות זרות שיש להן סניפים בישראל
אבל יש לנו יכולת להשפיע על מה שקורה בארץ לסניפים והחברות בארץ
מי שפותח כאן עסק מקבל מצד אחד הטבות במיסוי ותשלומים אך מצד שני יש לו צורך להעמוד בתנאים כלשהם שנקבעים על ידי המדינה
נשאל את זה אחרת
נראה לך הגיוני שמחר יבואו לגור פה 30,000 הודים שכולם מתכנתים שיעבדו ברבע מחיר ומחר כל ראשי הצוותים בכל החברות שעוסקות בתכנות בישראל יהיו פועלים הודיים ?
נראה לך שגם אם זה אפשרי היום , זה יתאפשר בפועל ?
שכל הישראלים יתעסקו בQA כי זה מה שנשאר ? (ולא יגיעו לעולם לפיתוח כי הם טובים כבר טובים בQA )
או שאף מעסיק ישראלי לא ירצה להעסיק בוגרים ישראלים כי צריך להשקיע הרבה בפיתוח שלהם ואפשר במקומם במחיר נמוך יותר ליבא הודי שכבר עבר את ההכשרה במקום אחר
מבטיח לך שאם יאשרו ובפועל בשטח יגיעו כמויות זרים אדירות שיקחו את כל המשרות הבכירות בכל ענפי ההיטק , הממשלה תעצור את זה.
ההיטק הוא מנוע צמיחה של הכלכלה שלנו אבל זה לא יהיה על חשבון כל העובדים הישראלים.
וזה באמת לא על חשבונינו , בסוף לדעתי עדיין יש הרבה יותר ביקוש מהיצע בהייטק