סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

ארבעת השחקנים שאתם רוצים שאכין עליהם סרטון
דני אבדיה 17%  17%  [ 8 ]
ים מדר 21%  21%  [ 10 ]
רז אדם 10%  10%  [ 5 ]
יאיר קרביץ 10%  10%  [ 5 ]
יותם חנוכי 21%  21%  [ 10 ]
עידן אלבר 21%  21%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 21, 2019 2:10 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
שלום לכולם!
לאחר משחק הגמר אני מתכנן לעלות 4 סרטוני הייליטס על שחקני נבחרת העתודה, אז תעזרו לי ותבחרו את ארבעת השחקנים שאתם רוצים שאכין עליהם סרטון.
אחריי שיהיו תוצאות ואחליט על מי אני מכין, אפרסם בת'רד הזה את ארבעת הסרטונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 22, 2019 7:58 am 
Freshman

אז הנה סרטון ראשון כמובן על הMVP של הטורניר :

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 12:57 am 
Freshman

והגיע תורו גם של ים מדר שנתן טורניר מהסרטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 23, 2019 1:20 pm 
Junior

גם בפיבא עשו סרטון לאבדיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 10:12 pm 
Junior

למי יש espn+?
https://www.espn.com/nba/insider/story/ ... spect-2020

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2019 11:44 pm 
Junior

https://sport1.maariv.co.il/basketball/ ... cle-819888

אז התקציר הוא שהוא יכול להגיע למקום ראשון...
לא יודע אם הייתי הולך עד שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 12:10 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
https://sport1.maariv.co.il/basketball/NBA/Article-819888

אז התקציר הוא שהוא יכול להגיע למקום ראשון...
לא יודע אם הייתי הולך עד שם

אם בנדר הלך רביעי אחרי שהראה הרבה פחות מאבדיה, אז אני לא חושב שזה מופרך לגמרי אם אבדיה ייתן עונה מרשימה במכבי. מצד שני, בנדר נבחר בשנתון די מחורבן ועוד אחד שמלכתחילה ההייפ סביבו היה די נמוך, אף סופרסטאר, אולסטאר אחד או שניים (שגם הם די גבוליים-סימונס ואולי סיאקם יהיה בקרוב עם הפריצה שלו) ועוד כמה שחקנים נחמדים אך כרגע לא נוצצים במיוחד (ג'יילן בראון, ברוגדון, באדי הילד, ג'מאל מאריי, אינגראם, סאבוניס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 1:08 pm 
Hall of Famer

דראפט לא משהו בינתיים אבל לא עבר מספיק זמן בשביל לקבוע.
יש עוד שני שחקנים נחמדים - לוורט שיש לו פוטנציאל להפוך השנה ליותר מסתם שחקן נחמד (הראה ניצוצות של כוכב)
ודג׳נטה מוריי שחוזר מפציעה ואומרים שהוא טוב, לא ראיתי אותו מספיק.

אני חושב שהמימדים של בנדר עזרו לו להיבחר גבוה ועצם זה שפיניקס (עם ההנהלה קודמת) בחרו בחלק העליון של הדראפט גם עזר.
זה היה די ברור שהוא יהיה באסט (לפחות לרוב חברי הפורום כאן) או לפחות פרויקט רב שנים.
פיניקס עברו הלאה ובעצם, בנדר צריך להוכיח שיש לו מספיק ביטחון ויכולות כדי להשתלב בליגה.
אני לא ממש מאמין בו אבל אולי כרול פלייר בקבוצה טובה שמפנה אותו לקליעות שלוש, הוא יהיה יעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 1:20 pm 
Hall of Famer

לאוורט ודיונטה מאריי נחמדים, לא רואה סיכוי גדול שמישהו מהם יהיה אולסטאר (כלומר, אולי חד או דו-פעמית כן, אבל לא חושב שמישהו מהם יגיע לרמה של אולסטאר קבוע עם 4-5-6 הופעות ברזומה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 2:14 pm 
מנהל פורום

המסלול של בנדר בהחלט תואם עד כה לאבדיה. גם אם מבחינת נתונים וסגנון יש הרבה הבדלים.
לא לשכוח שהמיקום של הבחירה זה יחסי. כל דראפט זה רמת שחקנים אחרת. הרבה יכול להשתנות בשנה, אבל אני לא רואה שבדראפט הנוכחי כוכבים גדולים בצמרת ובטח לא עומק. אבל נראה עוד חצי שנה.
בנדר, כמו אבדיה, בנה את המניה שלו בהתחלה על זה שכיכב שנתיים רצוף בטורנירי גילאים. שם הוא הראה יכולת להוביל כדור, למסור, לקלוע, לחסום, לקחת המון ריב', אתלטיות וכל זה בגובה 2.13. עדיין אבל מול שחקנים בני גילו או שנה מעליו. אחר כך המניה שלו עלתה לאחר כמה הופעות טובות במחנות שונים, כולל המחנה באירופה לקראת הדראפט עצמו. את אף אחד ב-NBA לא ממש עניין הביצועים הלא יציבים שלו בר"ג בליגה הלאומית בגיל 17, וגם לא ממש היכולת החלשה במכבי בגיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 3:24 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
המסלול של בנדר בהחלט תואם עד כה לאבדיה. גם אם מבחינת נתונים וסגנון יש הרבה הבדלים.
לא לשכוח שהמיקום של הבחירה זה יחסי. כל דראפט זה רמת שחקנים אחרת. הרבה יכול להשתנות בשנה, אבל אני לא רואה שבדראפט הנוכחי כוכבים גדולים בצמרת ובטח לא עומק. אבל נראה עוד חצי שנה.
בנדר, כמו אבדיה, בנה את המניה שלו בהתחלה על זה שכיכב שנתיים רצוף בטורנירי גילאים. שם הוא הראה יכולת להוביל כדור, למסור, לקלוע, לחסום, לקחת המון ריב', אתלטיות וכל זה בגובה 2.13. עדיין אבל מול שחקנים בני גילו או שנה מעליו. אחר כך המניה שלו עלתה לאחר כמה הופעות טובות במחנות שונים, כולל המחנה באירופה לקראת הדראפט עצמו. את אף אחד ב-NBA לא ממש עניין הביצועים הלא יציבים שלו בר"ג בליגה הלאומית בגיל 17, וגם לא ממש היכולת החלשה במכבי בגיל 18.

השאלה אם הסיקו משהו בנ.ב.א. ממקרה בנדר ומקרים אחרים או שהם פשוט מניחים שזה חלק מההימור האם שחקנים יהיו אפקטיביים אחרי שיבצעו את המעבר לרמת נ.ב.א.
לא ראיתי את בנדר משחק בטורנירי הגילאים השונים אבל מעניין אם הוא נראה אחרת שם גם מבחינה מנטלית. יש בו משהו אבוד, מהוסס, לא החלטי, פאסיבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 4:15 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
ודים כתב:

השאלה אם הסיקו משהו בנ.ב.א. ממקרה בנדר ומקרים אחרים או שהם פשוט מניחים שזה חלק מההימור האם שחקנים יהיו אפקטיביים אחרי שיבצעו את המעבר לרמת נ.ב.א.
לא ראיתי את בנדר משחק בטורנירי הגילאים השונים אבל מעניין אם הוא נראה אחרת שם גם מבחינה מנטלית. יש בו משהו אבוד, מהוסס, לא החלטי, פאסיבי...

אפשר לראות טיפה פה:
https://www.youtube.com/watch?v=vN5ayG1rNrc
יש מצב שיהיה אפשר גם למצוא משחקים מלאים.

זה בעצם הקיץ לפני שהוא הגיע לארץ. בסרטון הוא בן 16.5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 5:31 pm 
Hall of Famer

גם שם, במעט שראיתי, נראה קצת מבוהל ועם שפת גוף לא מדהימה :)
אבל החדירה שלו לפחות הייתה אסרטיבית עם דאנק בסופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 10:19 am 
Hall of Famer

ודים כתב:

אני חושב שההופעות שלו באליפויות הגיל פחות נלקחו בחשבון. הוא לא השתתף באליפות האחרונה לפני שהוא נבחר בדראפט, כלומר דובר על אליפות גילאים שנערכה שנתיים לפני שהוא נבחר.
אני מניח שלא התחשבו יותר מדי בהופעות שלו במכבי ופספסו בגדול. כי את הדברים הרעים אפשר היה לראות כבר שם ואת הדברים המיוחדים שדיברו עליהם, כמו ראיית המשחק ויכולת הובלת הכדור יכולת להבין שהם במקרה הטוב משהו שיש עוד הרבה לעבוד עליו, במקרה הרע (או במציאות כפי שהתגלתה) לא קיימים.
אני מניח ששתי הסיבות המרכזיות שבגללן הוא נבחר היו שילוב הסייז שלו עם יכולת הקליעה מבחוץ שגרמו לאנשי האן.בי.איי לחשוב במונחי נוביצקי הבא וכנראה גם אימונים אישיים טובים לפני הדראפט .
בסופו של דבר שחקן עושה נפח עבודה מסויים שמציב אותו במעמד מסויים לפני הדראפט ואז מגיעים האימונים האישיים שמהווים את הפיסה הכי חשובה אצל מקבלי ההחלטות באן.בי.איי. כלומר אבדיה לא ייפול לסיבוב השני גם אם הוא יהיה גרוע באימונים אישיים, אם הוא ימשיך למצב את עצמו ככישרון טופ 10 בדראפט, אבל הוא בהחלט יכול לגלוש לכיוון המקום ה-20 עם אימונים אישיים רעים. אימונים אישיים טובים יכולים להקפיץ אותו קצת למעלה.

כספי לדוגמא הוכיח את האופי הפייטרי שלו באימונים האישיים וזה מה שהבטיח לו את הסיבוב הראשון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה