סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל חולון 19/20
הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 11:46 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע לגבי הרקורד של לאומית, אבל מרקוס פוסטר שחקן אדיר לצערי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 12:22 pm 
Hall of Famer

ביזאד סופריאן כתב:
הגארד מרקוס פוסטר חתם בחולון.
החתמה מצוינת בעיני. שחקן שנתן קריירת מכללות מעולה בקרייטון, הפציץ בדרום קוריאה בשנה האחרונה. אתלט, שומר מצוין, שפת גוף חיובית, יד טובה מאוד מבחוץ. שחקן רעב. הוא יהיה מעולה באירופה.
שאפו גדול לדרוקר.

25 נ'ק 5 אס- ו4 ריב בקוריאה בעונה שעברה עם 40 אחוז מחוץ לקשת.ס.גארד שיכול לעזור גם בהובלת הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 1:20 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
אני זכרתי פה השתפכויות על דקוואן ג׳ונס שהפך תוך איזה חודש לבדיחה. שון ג׳ונס בזמנו גם היה ״מפלצת״ לדעתי ואם אני לא טועה, היית מאוד סקפטי גם לגבי טיישון תומאס. בונוס: מי השחקן שנאמר עליו ״שומר טוב מאוד, נמרץ, יד טובה מבחוץ. פה ושם תנועות גב לסל״? נכון מאוד! מי שהפך בעיני רבים לסמל חולוני ולימים ייאמר לגביו:
לאומית כתב:
מייק מוזר העלוב עדיין כאן
אבל אם בתחושה שלך אתה פוגע בול בדרך כלל (ואכן, היו לך גם פגיעות מרשימות), עלא כיפאק - אין לי מספיק נתונים שסותרים את זה, כמובן, וזה היה רק כמה דקות של שעשוע בארכיון.

אני חייב לציין שכל מה שלאומית כתב על שחקני חולון עונה שעברה הוא צדק, לגבי דקוואן אחרי שני משחקים הוא רשם שהוא בורך ממגע ובורח מהכדור, לגבי סקוטי קטל אותו עוד לפני שנחת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 1:36 pm 
Junior

כמו שאמרתי, יכול להיות שבתמונה הכללית ביזאד הוא אחד הסקאוטים עם טביעת העין הכי טובים באירופה, אין לי מושג.

בכל מקרה, זה הדו״ח לגבי ג׳ונס:

לאומית1 כתב:
לא פחות משהוא אתלט הוא גם סוסון לא קטן וברגע שהוא עובר שחקן בצעד ראשון קשה מאוד לעצור אותו, בוודאי בליגה כמו שלנו. לדעתי הוא הולך לתפוס את מקומו של דייסון כשחקן המגרש הפתוח הטוב בליגה שלנו.

ראיתי משחקים שלו שהלכו עד הסוף. היה מעניין לראות שהוא לא היסס לקחת שלשות במהלכים מכריעים וזה מראה שיש לו ביטחון בזריקה. בסך הכל אפשר להגיד שהוא 203 שמשחק קצת יותר נמוך מהגובה שלו, ישחק אצלנו 3 וגם 4 כי יש לו יכולת להוריד את השחקן שלו למטה.

בסך הכל בהינתן התקציב שלנו לזרים שלא שונה מהותית מזה של אילת נגיד, בהינתן האובססיה של המאמן שלנו לסגור סגל ביולי ובהינתן זה שקשה מאוד למצוא שחקנים מוכחים בעמדה הזו בכסף שלנו ובטח בשלב הזה של העונה, הרי שמדובר בהחתמה טובה פלוס.

הוא לא יהיה הבעיה שלנו.

ופינקסטון? מישהו זוכר פה את ג׳ייבון פינקסטון שהיה חתום בחולון במשך שעה ורבע בתחילת העונה?

לאומית 2 כתב:
האבן הורודה החתמה לא רעה בכלל. בפולין שיחק 3 ולפעמים 4, שומר טוב. יכול לשים שלשה מפעם לפעם.

זאת היתה הפעם האחרונה. אני מבטיח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 1:53 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
כמו שאמרתי, יכול להיות שבתמונה הכללית ביזאד הוא אחד הסקאוטים עם טביעת העין הכי טובים באירופה, אין לי מושג.

בכל מקרה, זה הדו״ח לגבי ג׳ונס:

לאומית1 כתב:
לא פחות משהוא אתלט הוא גם סוסון לא קטן וברגע שהוא עובר שחקן בצעד ראשון קשה מאוד לעצור אותו, בוודאי בליגה כמו שלנו. לדעתי הוא הולך לתפוס את מקומו של דייסון כשחקן המגרש הפתוח הטוב בליגה שלנו.

ראיתי משחקים שלו שהלכו עד הסוף. היה מעניין לראות שהוא לא היסס לקחת שלשות במהלכים מכריעים וזה מראה שיש לו ביטחון בזריקה. בסך הכל אפשר להגיד שהוא 203 שמשחק קצת יותר נמוך מהגובה שלו, ישחק אצלנו 3 וגם 4 כי יש לו יכולת להוריד את השחקן שלו למטה.

בסך הכל בהינתן התקציב שלנו לזרים שלא שונה מהותית מזה של אילת נגיד, בהינתן האובססיה של המאמן שלנו לסגור סגל ביולי ובהינתן זה שקשה מאוד למצוא שחקנים מוכחים בעמדה הזו בכסף שלנו ובטח בשלב הזה של העונה, הרי שמדובר בהחתמה טובה פלוס.

הוא לא יהיה הבעיה שלנו.

ופינקסטון? מישהו זוכר פה את ג׳ייבון פינקסטון שהיה חתום בחולון במשך שעה ורבע בתחילת העונה?

לאומית 2 כתב:
האבן הורודה החתמה לא רעה בכלל. בפולין שיחק 3 ולפעמים 4, שומר טוב. יכול לשים שלשה מפעם לפעם.

זאת היתה הפעם האחרונה. אני מבטיח...
a

פינקסטון אבחנה מדויקת. אגב עונה סבירה לחלוטין ביוון. את דקוואן, כפי שניסו להסביר לך, קלטתי כבר במחזור הראשון, עוד שהפציץ 25 נקודות.
אבל תמשיך לעבוד חביבי 8) עד עכשיו הגעת לשנת 2015 עם מוזר והאחוזי פגיעה שלי מדהימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 2:31 pm 
Freshman

הבאת 2 דוגמאות לא רלווטיות
פינקסטון לא שיחק אפילו דקה היות והביאו את שון ג'ונס במקומו
דקוואן כל מה שהוא רשם נכון - רק הבחור לא הגיע לשחק... אחרי משחק לאומית כבר קלט שהוא בא לנפוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 3:02 pm 
Junior

כל אחד ואחוזי הפגיעה שמדהימים אותו ושוב - אין לי את הסטטיסטיקה המלאה שלך אז אולי אתה באמת כל מה שאתה אומר שאתה. אני כן הבאתי כמה וכמה הערכות שלך שאפשר בהחלט להתווכח איתן לגבי שון ודקוואן ג׳ונס (אני לתומי חשבתי שסקאוט טוב שפוגע כמעט תמיד צריך להעריך מה יהיה עם השחקן *לפני* שהוא מגיע ולא אחרי, אבל אולי זה רק אני), טיישון תומאס, מייק מוזר ופינקסטון. אבל אם אתה מתעקש שפינקסטון אכן היה החתמה לא רעה בכלל, אז לא נראה לי שיש פה הרבה מקום לוויכוח. אני בכל מקרה סיימתי, למרות שהחיטוט בארכיון באמת היה נחמד...

נאחל לפוסטר הצלחה, כי הוא באמת נראה שחקן מעניין ושייזהר מהצוות הרפואי של חולון, כי איכשהו זה בדרך כלל נגמר שם במניסקוס קרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 9:50 pm 
Junior

פוסטר שיתף פעולה עם טילמן אגב בוונג'ו הקוריאנית, הכוונה לטילמן שחתם בגליל (ולדעתי יתברר כשחקן מעולה).

לא כל כך מבין את התמריץ של שחקנים כמו פוסטר וטילמן לצאת ישר מהמכללה לקוריאה. לחיות שם זה אחלה וחוויה והכל אבל אם אני זוכר נכון, הם משחקים רק עם שני זרים בקבוצה. זה לא מכין אותם לשום דבר שיפגשו באירופה. טילמן נתן שנה שעברה משחק של 46 נקודות ו-14 ריבאונד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 10:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כסף טוב יש שם?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 8:16 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

(הודעת הפועל חולון)
שמחים לבשר על החתמתו של שחקן זר שלישי בשורות המועדון.
הסנטר לטביוס וויליאמס, 30, 2.04 מ', חתם על חוזה לעונה הקרובה ומצטרף לסגל ההולך ונבנה ע"י שרון דרוקר והצוות המקצועי.
השחקן בעל העבר האירופי העשיר, היה בזמנו השחקן השני בהיסטוריה שהעמיד עצמו לדראפט ללא שעבר במכללה כלשהי.
הוא נבחר במקום ה-48 בסיבוב השני ע"י המיאמי היט ונשלח לשחק בליגת הפיתוח במדי טולסה 66.
בעונת 2011 עבר לשחק באירופה כשתחנתו הראשונה הייתה חובנטוד בדלונה בליגה הספרדית.
בעונת 2012 עבר לבאמברג הגרמנית עימה שיחק גם ביורוליג.
במהלך אותה עונה חזר לליגה הספרדית לסבילה, בה שיחק עונה וחצי.
בעונת 2014/15 עבר לבילבאו ובעונת 2015/16 עבר לקזאן הרוסית בשורותיה שיחק במשך שתי עונות, בעונה הראשונה שיחקה הקבוצה במסגרת היורוקאפ שם קלע 9.7 נק' וקטף 6.9 רב' בממוצע ב- 20 דקות משחק.
בעונה שלאחר מכן שיחק עם הקבוצה ביורוליג שם קלע 7 נק' וקטף 5 רב' ב-17 דקות בממוצע למשחק.
בליגת ה-VTB קלע 8 נק' וקטף 5.5 רב' ב-19 דקות למשחק.
בעונת 2017/18 הצטרף לוולנסיה הספרדית אך מיעט לשחק בליגה וביורוליג בגלל פציעה ממנה סבל.
את עונת 2018/19 החל באיגוקאה הבוסנית בשורותיה קלע 12 נק' וקטף 4 רב' ב-18 דק' בממוצע למשחק במסגרת הליגה האדריאטית.
במהלך העונה חזר לליגה הספרדית והצטרף לסראגוסה בשורותיה קלע 5 נק' וקטף 4 רב' בממוצע ב-14 דקות משחק.
מאמן הקבוצה, שרון דרוקר אמר לאחר ההחתמה:
"לטביוס שחקן מנוסה ששיחק במועדונים גדולים, אנחנו שמחים לצרף אותו אלינו לסגולים, יתרום לנו מנסיונו ויכולתו במסגרת העונה המאתגרת שלפנינו, ברוך הבא!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 8:17 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

רקורד מעניין, לא נכחישה, אבל עדיין מעדיף את הוויליאמס שלנו :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 8:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פששש, לטאביוס וויליאמס זה שחקן שרק לפני כמה עונות היה ביורוליג. אני זוכר אותו כריבאונדר ומסיים יוצא מן הכלל. כנראה שהוא לא חזר מהפציעה כל כך טוב אם הוא מגיע עכשיו לחולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 9:31 am 
Sophomore

שחקן שחקן. שאפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 9:37 am 
Freshman

sir charles כתב:
פששש, לטאביוס וויליאמס זה שחקן שרק לפני כמה עונות היה ביורוליג. אני זוכר אותו כריבאונדר ומסיים יוצא מן הכלל. כנראה שהוא לא חזר מהפציעה כל כך טוב אם הוא מגיע עכשיו לחולון.

איזה פציעה היתה לו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 10:04 am 
Hall of Famer

אני בטוח שהיו עשרות שחקנים לפניו שלא עבר במכללה לפני הדראפט. החל בקובי וכלה בקורליאון יאנג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 10:14 am 
Junior

זו באמת הודעה מאוד מביכה של חולון. הוא השחקן הראשון שהלך ישירות לדי ליג מהתיכון, ולמעשה שיחק בליגת הפיתוח בזמן שהוא לא רשאי לשחק ב-nba. זה שחולון מציגה את זה מדובר באיזה תקדים שמעיד על היכולות שלו (הוא נרשם לקולג' אבל לא הצליח להתקבל בגלל יכולות אקדמיות נמוכות) זה בכלל מצחיק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 10:22 am 
Hall of Famer

PFE כתב:
sir charles כתב:

איזה פציעה היתה לו?

בוולנסיה הוא נפצע באימונים לפני העונה והושבת לחודשים. היו לו סיבוכים כלשהם בהחלמה ובשיקום, והוא לא באמת חזר לעצמו. מקווה בשביל חולון שהוא לא מגיע כשבר כלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:06 am 
Junior

שחקן מעל גיל 30, זו אחת הסיבות שחתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:20 am 
Hall of Famer

גיל 30 זה כזה מבוגר? לא כולם אליהו והלפרין, אתה יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:25 am 
Junior

בדיוק, זה אחלה גיל לשחקן כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

arie כתב:
בדיוק, זה אחלה גיל לשחקן כדורסל.

קצת פחות לשחקן שמבוסס על אתלטיות ועבר פציעה שהתקשה להתאושש ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:51 pm 
Junior

הבעיה זו הפציעה ולא הגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:54 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
זו באמת הודעה מאוד מביכה של חולון. הוא השחקן הראשון שהלך ישירות לדי ליג מהתיכון, ולמעשה שיחק בליגת הפיתוח בזמן שהוא לא רשאי לשחק ב-nba. זה שחולון מציגה את זה מדובר באיזה תקדים שמעיד על היכולות שלו (הוא נרשם לקולג' אבל לא הצליח להתקבל בגלל יכולות אקדמיות נמוכות) זה בכלל מצחיק...

ואם הטמטום של ההודעה של חולון עוד יכול להתקבל בהבנה, אז מנהיים מערוץ הספורט שעושה קופי פייסט לקשקוש הזה ומפרסם את זה תחת שמו, כבר באמת עושה מעצמו צחוק. לא ברור איך בנאדם שקצת אוהב כדורסל יכול לכתוב את זה, ואיך אין עורך שיוריד את זה מהאתר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 3:25 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
נביא בעירו כתב:

ואם הטמטום של ההודעה של חולון עוד יכול להתקבל בהבנה, אז מנהיים מערוץ הספורט שעושה קופי פייסט לקשקוש הזה ומפרסם את זה תחת שמו, כבר באמת עושה מעצמו צחוק. לא ברור איך בנאדם שקצת אוהב כדורסל יכול לכתוב את זה, ואיך אין עורך שיוריד את זה מהאתר...

נביא בעירו... נראה שכל מה שקשור לחולון מדליק אותך ואתה מחפש רק את השלילי... תפרגן קצת לא יזיק לך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 5:03 pm 
Junior

חלילה וחס. חולון קבוצה מרגשת מאוד ובעולם האפור שבו כל השנה משחקים נגד נס ציונה ואשדוד, היא חיונית כדי לשמור על העניין הדועך בליגה המקומית. לצערי, לא בכל מקרה יש חיובי שאפשר להתרכז בו. יודע מה? אני אנסה בכל זאת: איזה מגניב וחיובי זה שלמרות שכל חובב nba יודע על גארנט, קובי, אמארה, לברון וכל השאר, בחולון עשו גוגל טרנסלייט על ערך הויקיפדיה של לטביוס וויליאמס והם בטוחים שהוא השני שעשה את זה בהיסטוריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 275 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], uriel17, עופר האדום ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: