סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 2019/20
הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2019 12:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הוקיץ' כתב:
החתול יובב כתב:
אין בעיה מי ישפוט את דרגת הכשלון של שוכמן ? מר כדורסל רמי כהן ? זה שיש לו שליש משקל בהחלטות מקצועיות ומחליט לחתוך את לימונד עוד לפני התייעצות עם המאמן הבא שהגיע כעבור חודש.

ותפסיק להיתמם. לא ראיתי שלנציאנו ואיזיק הזמינו את עמית שמחון לשיחת שימוע ואסרו עליו להיכנס לאולם כי הוא מדבק..או יניב מזרחי את אלישי כדיר. יש דברים שמיוחדים רק לידידיה ורמי ועוד כל מיני חלמאים באילת, נהריה שמנסים להתנער מהתחייבויות שלא אכפת להם שמילה שלהם היא לא מילה וכו ומנסים לשבור זרים וישראלים כאחד.

אם משהו לא מטריד אותך במה שלימונד תיאר אז חבל. קטונתי להבין את הקסם שרמי כהן מהלך על חלק מהאנשים. שאול אייזנברג הדור הבא.

אני מאוד אוהב את לימונד, אבל הוא דיבר שם המון המון שטויות. וכן, מאוד מטריד אותי כל הפרשות האלו והסגנון הכללי, אבל לא לזה אתה התייחסת אלא לעצם השחרור, אז תפסיק אתה להיתמם. עלק זרים וישראלים כאחד.
ואם נדבר מבחינה מקצועית, אז אני חושב שהשחרור של לימונד ובטח ובטח השחרור של מנקו מוצדקים. אם קיבל את ההחלטה רמי כהן, ידידיה רפפורט או ארנב הפסחא פחות מעניין אותי. מה זה עזר לי כשנתנו לפרנקו לקבל החלטות אם ההחלטות שהוא קיבל היו לוותר על בנקס, להשאיר את מקי עונה שלמה, להשאיר את מנקו לעונה נוספת וכו'?

ואגב, כל זה לא קשור אפילו בקצת למה ששוכמן תיאר ולא ברור לי מה אתה רוצה מחייו.

כל ההתנהלות של הקבוצה שלך בשנים האחרונות היא לא טובה בלשון המעטה .עם אחד מ4 התקציבים הגבוהים בשנים האחרונים היחס של עלות תועלת הוא גרוע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:13 am 
Junior

ברק חקלאי מ-YNET טוען שמלקולם גריפין על סף סיכום בת"א
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 50,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 4:31 pm 
Hall of Famer

אחריי ההחתמה של גריפין הרכז על פי ערוץ 5 הפור' רודריגז במומ עם המועדון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 10:39 pm 
Junior

חתם, שתי החתמות לא רעות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 12:20 am 
Junior

אתה נקרא די מרוצה יחסית לזה שבנו קו אחורי בלי המון שכל ועם שחקנים שמשייטים סביב 30 אחוז מחוץ לקשת ביום בהיר. וזה בנוסף לרודריגז שלא פגע בג'י ליג בקטגוריה הזו ושוכמן שהלך אחורה בגלבוע.

שלא נדבר על קבוצה נמוכה עם קו קדמי בגובה 2.01.. ועוד יזרקו כסף מיותר על איזה ישראלי גבוה מיותר שיאסוף כמה דקות. בעמדה הזו אין כשרון ומיותר להשקיע בה כסף.

אבל אחרי שהשקיעו חצי מיליון שקל להחליף את לימונד ב10 דקות של שוכמן שינופף ויטריף, אז אני מניח שהכל אפשרי.

היו צריכים להביא זר רביעי גבוה (סימפסון סטייל).

הם לדעתי די יצוקים בחלק התחתון אלא אם כן פרוויס יתעלה על עצמו. בליגה של שתי יורדות, הכל אפשרי.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 5:00 am 
Sophomore

הייתי מצפה שאחרי 3 אליפויות של גולדן סטייט עם דריימונד גרין בתור הסנטר המוביל נפסיק לשמוע את הקשקושים על גובה של הקו הקדמי, אבל כנראה שיש כאלה שעדיין תקועים במאה הקודמת...

היתרון הכי גדול של הסגל שנבנה הוא הסייז של החמישייה (פלוס שוכמן שיהיה השחקן השישי). שישה שחקנים כמעט באותו גובה וגודל, משני גארדים של 1.93 פיזיים ואתלטים כמו גריפין ופרוויס שיכולים לשמור בכיף על 3 ו-4 עמדות בליגה שלנו, דרך פורוורד אתלטי כמו דזי (בהנחה שיוריד במשקל) ועד סנטר נייד כמו טרדוול שיכול לצאת מהצבע ולשמור על גארדים יחסית באפקטיביות. הרכב שיכול להחליף כמעט כל חסימה זה יתרון עצום בכדורסל המודרני. אין פיתרון הגנתי טוב יותר היום מאשר הרכב שיכול להחליף על חסימות. אז אין ביג מן אימתני, אוי ואבוי... אגב, באליפות שראשל"צ לקחו, חוץ מזלמנסון שבעיקר נופף מגבות, מי היה השחקן הכי גבוה ומה היה גובהו?

לגבי הקליעה יש בהחלט סיבה לחשוש, אבל משום מה החלטת לסמן את ההחלטות המקצועית בהפועל כמטרה אז אתה מעוות את העובדות לשם כך. גריפין ושוכמן קלעים חלשים, זה ברור. אבל פרוויס, אחד מאותם שחקנים שאליהם אתה מתייחס שמשייטים סביב 30 אחוז מחוץ לקשת, ועוד ביום בהיר, אמנם קלע 2.2 שלשות ב-31% בעונה האחרונה, אבל עונה לפני כן קלע למעלה מ-3 שלשות למשחק ב-39%, ובשלוש העונות שלו ביוקון היה שחקן של שתי שלשות למשחק ב-36%. כמה שחקנים עם יכולת קליעה כזאת מגיעים לארץ? או שבמשך כמה שנים היו ימים ממש ממש בהירים? גם רודריגז אמנם קלע באחוזים רעים העונה בג'י-ליג (כמו הרבה רוקיז), אבל במכללות היה קלעי טוב שקלע 1.8 שלשות ב-37% בעונתו האחרונה, ו-36% בממוצע לאורך ארבע שנים. בנוסף יש את תומר שבחצי השני של העונה קלע ב-40% לשלוש ואת בריסקר.

שאר הטענות אפילו פחות הגיוניות. בלי המון שכל? מאיפה הבאת את הקשקוש הזה? מלקולם גריפין בהחלט שחקן עם שכל, דזי רודריגז שחקן חכם עם feel מצוין למשחק, שוכמן הוא קודם כל שחקן חכם. פרוויס הוא סימן שאלה אבל לדעתי הבעיה שלו היא יותר ביטחון מאשר חוכמת משחק. גם תומר וטרדוול הם שחקנים חכמים. כולם שחקנים עם יחס אסיסטים/איבודים מצוין יחסית לעמדה שלהם, אינדיקציה טובה מאוד לחכמת משחק וקבלת החלטות.

חצי מיליון שקל על לימונד ו-10 דקות של שוכמן זה סתם מספרים שמוציאים אותך ליצן וגורמים לי לתהות אם אני עושה טעות שאני טורח לענות למה שאתה כותב.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 8:12 am 
Junior

כמו אוהדי הפועל ירושלים שכל הזמן מאוכזבים שלא מביאים "סנטר אימתני" כשבעצם התפקיד הזה נעלם כמעט לגמרי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 10:25 am 
Junior

חוצפן חיובי כתב:
הייתי מצפה שאחרי 3 אליפויות של גולדן סטייט עם דריימונד גרין בתור הסנטר המוביל נפסיק לשמוע את הקשקושים על גובה של הקו הקדמי, אבל כנראה שיש כאלה שעדיין תקועים במאה הקודמת...

אני לא יודע מה העמדה שלי לגבי הויכוח (אינטואיטיבית - קבוצה שלא משחקת באירופה לא באמת זקוקה לגובה ומאסה בצבע), אבל זו ספציפית לא טענה מאוד חכמה. זה שאפשר לנצח בלי שחקנים גבוהים זה כמובן נכון, אבל זה עדיין לא אומר שמחסור בגובה לא יכול להתברר כקריטי. לגולדן סטייט (שתמיד דאגה שיהיה איזה לוני-בוגוט-מגי-קאזינס ליד דריימונד) יש את הקו האחורי ההתקפי הכי טוב בתולדות המשחק. מן הסתם, זה מאפשר כל מיני אלתורים בקו הקדמי. אני לא בטוח שהפועל תל אביב, עם פרוויס-שוכמן-גריפין-מדר, יכולה להסיק מזה משהו לגבי הבנייה שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 10:53 am 
Junior

הפועל ת"א גם לא משחקת נגד יוסטון, טורונטו, או אפילו פילדלפיה... בליגה שלנו זה מספיק מעל לראש, ראה אילת בעונה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 11:11 am 
Junior

קבוצה שתשמור חזק ותרוץ. הבעיה, קבוצת סמול בול. תומר גינת הכי גבוהה בסגל.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 12:02 pm 
Hall of Famer

על פי אתר ערוץ 5 יש מצב שיביאו עוד שחקן פנים ישראלי בכיר כי הקו הקדמי שלהם קצר מדי לעומת קו אחורי עמוק ומוכשר.כרגע הקבוצה לא מספיק מאוזנת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:05 pm 
Junior

מסכים עם החוצפן שעוד לדעתי זנח כמה דברים הזויים בהודעה של החתול כמו לדוגמה שהיינו צריכים להביא שחקן דוגמת סימפסון, שחקן שכמו טרידוול הוא אך ורק 5, לא מוסיף לנו שום דבר שאין לנו ולא יאפשר לנו לשחק עם תומר וארבעה זרים.
גם ההנחה שאנחנו יצוקים בחלק התחתון של הטבלה היא הזויה. לא רק שאין לך מושג מה הסגלים של שאר הקבוצות, אפילו לגבי הסגל של הפועל אין לך מושג כי רודריגז ופרוויס הם סימני שאלה לא קטנים. בכל הנוגע לסגל ישראלי הפועל כרגיל נמצאת בטופ של הליגה.
ובעיני הבעיה בקו הקדמי היא בכלל לא סנטימטרים, אלא אתלטיות. אין אף שחקן שמשחק מעל הטבעת, חוסם ועולה לאלי הופים. זה יחד עם הקליעה מבחוץ אלה החסרונות הבולטים כרגע בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 4:00 pm 
Junior

מצחיק הפטיש לשחק עם 4 זרים + גינת, שבשנים האחרונות הפועל הקבוצה הכי גרועה בליגה בבחירת זרים (יחד עם הרצליה). קודם כל, תראו מה רמתם ומצבם המנטלי של זריכם ואז תחליטו שחייבים לשחק x. אבל מלכאלה שלא בודקים סטטיסטיקות ומופתעים שמנקו היה טוב מגרין ופרסל או קוראים הללויה שמיני אקון פרסל נוחתים פה באמצע השנה..נו טוב.

ההחלטה, כמו שנביא העיר, שככה זה הכדורסל המודרני וככה צריך לשחק גם נאיבית משהו. אנחנו כולה דנים פה על ליגת האילתורים, חאפ לאפ וכזאת שרמי כהן הוא gm לגיטימי כן ? רמת הכישרון שמסתובבת פה, לא בדיוק מצדיקה היצמדות טוטאלית לקונספציה וכאילו לא ראינו פה מאמן קבוצת תחתית שהקבוצה שלו כבר שנתיים שורדת עם סנטר 2.10, פאואר 2.08 וסמול 2.06. אולי גם הוא לא מבין איך "צריך" לשחק.

רודני פרוויס, הטאלנט הבולט בקרופ, נכשל עד כה בקריירה בכל מסגרת שבה הוא שיחק. הוא נכשל בnc state, לא עמד בלחץ ביוקון עוד אחרי שהייתה לו שנת התבשלות בחוץ לעבוד על עצמו והעונה האחרונה שלו בג'י ליג הייתה מזעזעת. הוא איבד לגמרי את הביטחון בזריקה שלו, נראה מהוסס וירה לא איירבול אחד או שניים. לזכותו ייאמר, שהוא לא ניסה להכריח זריקות בכוח ולא שיחק צ'כונה אבל זה באמת הדבר הטוב היחיד שאפשר להגיד עליו. שחקן עם סף שבירה מאוד נמוך ויש פה הרבה דגלים אדומים מכדי להיאחז בעונת הג'י ליג הראשונה שלו כדי להוכיח משהו.

וכן, אני חושב שלצאת למערכה עם גינת ב4, טרידוול ונסטרנקו שכזה זו התאבדות הגנתית. טרידוול אתלט, אבל גמד ומוטת ידיים לא גבוהה במיוחד. שידור חוזר של יכולות הגנתיות כמו קלי וויטינגטון שנה שעברה בגלבוע. ומה קורה שטרידוול פצוע או בבעיית עבירות ? גינת ונסטרנקו בפנים זה מבוא לכתישה וצבע פרוץ. נס ציונה הולכת להביא שני גבוהים זרים, חיפה קבוצה גבוהה, לראשון יש הרבה יותר סנטימטרים ואיכות בקו הקדמי + בלייזר שהוא פורוורד הגנתי איכותי. להפועל אין שום דבר מזה, עם כל הכבוד ללחץ ובלאגן.

אני לא מאמין בפרוויס, לא אוהב את רודריגז וחושב שהקו קדמי שלכם הגנתית מגוחך. מכבי תא, ירושלים, חולון, ראשון ונס צי בנויות טוב יותר. שוב אם פרוויס יפתיע ושאר הקבוצות יפשלו בבחירת זרים, הכל אפשרי. אבל לא הייתי מהמר על זה כרגע.

אגב, גם עם כל הזרים שרמי כהן בחר נפלאים השנה. תמיד היה אפשר לשחק כמה דקות עם גינת כ-3, ולקחת עוד שני גבוהים זרים. עם השיפור של גינת מבחוץ, הוא בעצמו צריך היה להתחיל ללחוץ לראות יותר דקות בעמדה הזו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 4:21 pm 
Sophomore

זה שאתה מציע לשחק עם גינת בעמדה 3 מייתרת את הצורך לענות לך ברצינות. שחקן שהחיסרון העיקרי שלו זה שהוא לא מספיק זריז לעמדה 4 ואתה מציע לתת לו דקות בעמדה 3... הזוי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 12:04 am 
Freshman

חוצפן חיובי כתב:
זה שאתה מציע לשחק עם גינת בעמדה 3 מייתרת את הצורך לענות לך ברצינות. שחקן שהחיסרון העיקרי שלו זה שהוא לא מספיק זריז לעמדה 4 ואתה מציע לתת לו דקות בעמדה 3... הזוי.

אתה טורח להגיב לאדם שמקשקש שטות שמנקו היה טוב יותר מגרין ולנהל איתו דיון על כדורסל?
באמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 12:56 am 
Junior

אתה מוזמן להוכיח שגרין בהפועל היה טוב ממנקו בתקופה המקבילה באילת. יש לי הרגשה שלא תצליח.

לגבי גינת, שוב אותו מאמן לא מודרני שאוהב לשחק עם גבוהים. נתן לעציץ לא פחות ידוע מגינת וכזה שכוח צביקה השתגע ממנו בראשון, לעבור לעמדה 3 ולהתחיל לרדוף אחרי סמולים יריבים. דווקא היה ניסיון לא רע ממה שראיתי.

גינת, בדקות מסויימות, עם שני גבוהים אתלטיים לצידו שמחפים באזור הצבע יעשה פחות נזק הגנתי מאשר בעמדה 4. זה לא קשור לזריזות, הוא לא חזק מספיק ורך מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 9:14 am 
Sophomore

החתול יובב כתב:
אתה מוזמן להוכיח שגרין בהפועל היה טוב ממנקו בתקופה המקבילה באילת. יש לי הרגשה שלא תצליח.

לגבי גינת, שוב אותו מאמן לא מודרני שאוהב לשחק עם גבוהים. נתן לעציץ לא פחות ידוע מגינת וכזה שכוח צביקה השתגע ממנו בראשון, לעבור לעמדה 3 ולהתחיל לרדוף אחרי סמולים יריבים. דווקא היה ניסיון לא רע ממה שראיתי.

גינת, בדקות מסויימות, עם שני גבוהים אתלטיים לצידו שמחפים באזור הצבע יעשה פחות נזק הגנתי מאשר בעמדה 4. זה לא קשור לזריזות, הוא לא חזק מספיק ורך מאוד.

8.5 נק' למנקו לעומת 12.5 נק' לגרין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 9:33 am 
Junior

אתם באמת לוקחים את זה לכיוון מספרים? הקשר בין היכולת של מנקו לבין היכולת של גרין זה כמו הקשר בין אופניים חשמליות לטסלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 11:30 am 
Sophomore

arie כתב:
אתם באמת לוקחים את זה לכיוון מספרים? הקשר בין היכולת של מנקו לבין היכולת של גרין זה כמו הקשר בין אופניים חשמליות לטסלה.

כל דבר שיסתום לכל מיני שחקנים אמיתיים את הפה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 12:32 pm 
Freshman

החתול יובב כתב:

אתה מוזמן לעשות את ההיפך. אני בהבדל ממך ראיתי אותם משחקים. גרין היה פחות טוב ממה שקיוויתי שיהיה אבל מנקו היה אפס אצלנו ונשאר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 6:36 pm 
Junior

אתם מכריחים אותי להקליק על פרופיל השחקן של גארלון הרבה יותר מידי פעמים ממה שהוא שווה. מזל שאתם לא רוצים השוואה לאקון פרסל.

שחקן a : דקות כדורסל - 438. בהן קלע השחקן 187 נקודות ב45 אחוזים ל-2, 34 אחוזים מחוץ לקשת. 70 ריבאונדים ואיבד יותר ממה שמסר.

שחקן b : דקות כדורסל - 430. בהן קלע 191 ב54 אחוזים ל-2 ו40 אחוז מחוץ לקשת. 70 ריבאונדים זהים לחלוטין אבל שחקן b מסר 13 אסיסטים יותר מאיבודים.

מי השחקן ששיחק ביוון ומי זה שלא הורשה להיכנס לאולם ?

בפלייאוף.

שחקן a : מחריד. 5.5 נקודות ב22 דקות. אפס אסיסטים. 2 מ-13 מהשדה.

שחקן b : סיפק 11.6 נקודות ב 56 אחוז ל 2 ו53 אחוז מחוץ לקשת.

מנקו בפחות דקות קלע יותר, ביעילות התקפית הרבה יותר טובה משל גארלון. מסר גם מידי פעם.

בפלייאוף מנקו רק התעלה על עצמו עם חמישה משחקים מצויינים ביעילות התקפית משובחת בעוד גארלון נתן שני משחקים ש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 7:33 pm 
Sophomore

שמע, אתה מביך, באמת.
מההחלטה הלא מובנת להשוות דווקא את הנתונים של מנקו באילת ולא בסיטוציה זהה בהפועל (כלומר, כן מובנת, כמובן מסיבות לא ענייניות).
דרך ההשוואה הדמגוגית והשמטה מכוונת של כל מדד סטטיסטי שלא בא לך טוב (אחוזים מהקו, חטיפות, חסימות).
ועד הגדרה של "פלייאוף מחריד" לשחקן שנתן משחק אחד לא טוב ועוד משחק שבו הוא שבר את האצבע אחרי 3 דקות.
לא שגרין שחקן גדול (הוא כן שחקן נחמד), אבל אני אמשיך לחכות ליום שבו מנקו יסיים עונה עם ממוצע של 14 נקודות למשחק ביורופ קאפ, או ידרוך על הפרקט במשחק יורוליג. ניחוש שלי: זה לא יקרה אף פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 7:58 pm 
Junior

מביך זה לזעוק הללויה שמביאים אקון פרסל..

למרות ההערכות והקביעות המוזרות שלך אתה ממשיך לחלק ציונים. אותך לא אצליח לשכנע להיות פחות ספקטרומי, אבל אני מקווה שהכעס העצום והמשטמה של דורונקה כלפי מנקו שככה במעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 9:09 pm 
Sophomore

החתול יובב כתב:
אתם מכריחים אותי להקליק על פרופיל השחקן של גארלון הרבה יותר מידי פעמים ממה שהוא שווה. מזל שאתם לא רוצים השוואה לאקון פרסל.

שחקן a : דקות כדורסל - 438. בהן קלע השחקן 187 נקודות ב45 אחוזים ל-2, 34 אחוזים מחוץ לקשת. 70 ריבאונדים ואיבד יותר ממה שמסר.

שחקן b : דקות כדורסל - 430. בהן קלע 191 ב54 אחוזים ל-2 ו40 אחוז מחוץ לקשת. 70 ריבאונדים זהים לחלוטין אבל שחקן b מסר 13 אסיסטים יותר מאיבודים.

מי השחקן ששיחק ביוון ומי זה שלא הורשה להיכנס לאולם ?

בפלייאוף.

שחקן a : מחריד. 5.5 נקודות ב22 דקות. אפס אסיסטים. 2 מ-13 מהשדה.

שחקן b : סיפק 11.6 נקודות ב 56 אחוז ל 2 ו53 אחוז מחוץ לקשת.

מנקו בפחות דקות קלע יותר, ביעילות התקפית הרבה יותר טובה משל גארלון. מסר גם מידי פעם.

בפלייאוף מנקו רק התעלה על עצמו עם חמישה משחקים מצויינים ביעילות התקפית משובחת בעוד גארלון נתן שני משחקים ש...

מאיפה הבאת את הנתונים האלה?
אני הסתכלתי באתר של מנהלת הליגה וראיתי ממוצע נק' שונה לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 9:10 pm 
Sophomore

ואגב בקרב אוהדי הפועל ובקרב אוהדי ירושלים יש תמימות שנים לגבי שני פלופים ששיחקו בשתי הקבוצות
אחד מהם זה מנקו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 220 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], דניאל, נביא בעירו ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: