סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 8:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אף אחד למיטב זכרוני. כנראה הצוות הרפואי לקח שנת שבתון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 10:04 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
ובשנה שלפני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2019 10:25 pm 
Hall of Famer

שנתיים שבתון. כנראה אחרי דווין סמית וקווינסי מילר צריך שבתון ארוך במיוחד.
עכשיו נראה שחושבים לסיים אותו.
איך אתה השנה? אופטימי כתמיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:38 am 
מנהל פורום

זה רק אני שחושב שאייסי באירופה הרבה יותר 5 מ-4?
ציוות שלו עם בלאק/האנטר אמנם אתלטי אבל נגרי מבחינת יכולות אישיות והיכולת לייצר סל לבד, על אף השיפור בקליעה מבחוץ אצלו

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 5:30 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

בהחלט אופטימי כתמיד (לא רק בספורט אלא בהרבה היבטים בחיים).

לפחות אני מקווה שבחלוף שתי עונות (וכנראה שהעונה הנוכחית תהיה השלישית) שבהן מכבי לא פעלה בהתאם לקו שעליו אתה אוהב ללחוץ השכם וערב, תה תחדל מלעשות זאת (נסה למצוא נושא אחר שבו מכבי לא פועלת נכון ולנגן עליו חזור ושנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 7:36 am 
Hall of Famer

יצוין רק שבמבחן התוצאה, ראי צודק (לצערי).

מה שכן, ונדמה שכבר כתבתי קודם, אני מאד אוהב חלק גדול מההרכב של הקבוצה, כולל שחקנים שאני מכיר מהנ.ב.א כמו וולטרס, בלאק ואייסי. אני באמת מאמין שאם מכבי תצליח להביא מישהו כמו ג'ריאן גרנט, יש גם סיכוי לפיינל פור (למרות שאני לא באמת מכיר את הנשמות הפועלות ביורוליג, היום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 8:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

סיכוי לפיינל פור אני לא רואה גם במשקפיים מאוד ורודים, במקסימום ניאבק על אחד המקומות האחרונים בהצלבה.
יש פה כמה שחקנים חביבים ואני מרוצה שנפתרו מקיין ואובריינט, אבל הקבוצה הזאת סובלת מכמה קשיים מבניים רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 10:47 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:

גם הטיפול בפארגו - כלומר ההערכות על זמן ההחלמה ועל רמת התפקוד לאחריה, קשור לצוות הרפואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:19 am 
Hall of Famer

אכן, למרות שאני לא בטוח שבמקרה הזה מישהו שאל אותם.

ובלי שהרגשנו תם גם המועד המאוחר של טאריק בלאק, כלומר הוא נשאר סופית.
זה לא מוריד בכהוא זה את הסמרטוטיות של הנהלת מכבי אם האריכה לו את המועד. כמו שנשאר יכל גם ללכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:51 am 
Hall of Famer

לגביי טיילר אניס, די חיבבתי אותו מהמעט שראיתי אותו במכללות וב-NBA, לא מספיק אתלטי ומהיר ל-NBA, אבל שחקן חכם, שומר טוב, מוסר טוב, סקורר לא רע ומאוד crafty. הנקודה היא שזה לא שחקן שהיה משמעותי ביורוליג קודם, למעשה אפשר להגיד שיש לו כמעט 0 ניסיון אירופאי, ואחרי פציעה כ"כ קשה, אני חושב שזה הימור גדול מדי מבחינת מכבי לעמדת הרכז הפותח. אם הוא החלים לגמרי אז הוא יכול להיות יופי של גניבה, אבל מספיק להיזכר בגורדון הייוורד שנפצע בצורה דומה מאוד שנה קודם ואיך נראתה עונת החזרה שלו, זה לא נוראי, אבל זה גם לא מספיק טוב.

מבין כל המלפפונים שנשארו על השולחן, אני די מסכים עם נורטון שג'ריאן גראנט הוא כנראה האופציה המועדפת, בטח בהשוואה לאניס ולמייק ג'יימס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 11:57 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אכן, למרות שאני לא בטוח שבמקרה הזה מישהו שאל אותם.

ובלי שהרגשנו תם גם המועד המאוחר של טאריק בלאק, כלומר הוא נשאר סופית.
זה לא מוריד בכהוא זה את הסמרטוטיות של הנהלת מכבי אם האריכה לו את המועד. כמו שנשאר יכל גם ללכת.

חכה.
אולי עוד נשמע שבעצם האריכו לו את האופציה בשבועיים לפי הלוח הסיני ולכן יש עוד כמה ימים לפקיעת האופציה.

עד שאני לא רואה אותו קופץ לג׳אמפ בול לא אהיה סגור שהוא נשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:03 pm 
Junior

למי שתהה...
אדום88 כתב:
ירון25 כתב:
והנה בישראל היום מאשרים

יעקב מאיר קצת חובבן ולא פעם אחת מנבא תחזיות שלא מתקיימות.
לא הייתי ממהר להסיק מהדברים שלו ש"הנה בלאק בדרך לNBA".

בסך הכל כתב כתבה הגיונית; בלאק מחפש קבוצה ב-NBA עד ה31.7, בהתאם לסיכום שלו עם מכבי.
הוא לא גילה סוד כמוס.

הדדליין שאפשר לטאריק בלאק למצוא קבוצה ב-NBA פג הבוקר (חמישי) והמשמעות היא שהחוזה שלו במכבי ת"א נכנס לתוקף.
הסנטר יהיה חלק מהקבוצה בעונה הבאה באופן סופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:07 pm 
Hall of Famer

רועי כהן פרסם עכשיו באתר ערוץ 5 שהדדליין לבלאק היה עד חצות ה31 ביולי שעון ניויורק :mrgreen:

לא מבין למה מכבי צריכה לקחת הימור על העמדה הכי חשובה לא הספיק לה הפציעה של פארגו בעונה שעברה שחזר ממנה שחקן פחות טוב.?

בעמדת הרכז הפותח מכבי צריכה ללכת על מנייה בטוחה לפחות מבחינה בריאותית.....אולי לא נשאר מספיק כסף בגלל החוזה המנופח וחסר הפרופורציות שהולכים לתת לכספי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:14 pm 
Hall of Famer

מכבי עוד לא לקחה שום הימור. אבל עצם זה שחושבים על זה מעלה הרהורים נוגים על עונות קודמות. בלשון עדינה מכבי לא הוכיחה רקורד מרשים במיוחד של אבחון חומרה של פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 12:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אניס בעונה היחידה שלו בסירקיוז היה יופי של מנהל משחק. רכז קבוצתי שחושב מסירה ומשחק תחת שליטה וחוטף טוב עם ידיים מהירות, אבל הוא אף פעם לא היה אתלט מי יודע מה ויש לו גזרה דקיקה ואני בספק שהוא יצליח לשמור היטב על גארדים פיזיים או אתלטים. במנש הוא מאוד התקשה מול האתלטיות ואחוזי הקליעה שלו היו מאוד נמוכים ואחרי פציעה כמו שעבר אפשר להניח שהוא יחשוש קצת לחדור לצבע.

בכלל למכבי אין בסגל אף שחקן שיכול לשמור בהצלחה על גארדים זריזים או סווינגמנים אתלטים. זוסמן למרות הידיים הארוכות לא מספיק פיזי לעמדה 3 ונותן לגארדים זריזים לעבור אותו בקלות יתרה, קלויארו אמנם פיזי אבל איטי ודיבה נמוך מדי ולא מהווה פיתרון מעבר לדקות ספורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 1:22 pm 
Sophomore

אניס, בהנחה שהוא בריא, הוא רכז נהדר. מנהל משחק אמיתי שכשיחזור לכושר וילמד את הכדורסל באירופה יכול להיות אחד הרכזים הטובים ביורוליג. הוא גם משלים טוב את ווילבקין, מאחר שהוא שומר נהדר ואקטיבי - גם אישית וגם קבוצתית, מוסר טוב וחודר מצויין לסל. הייתי כמובן מעדיף שיגיע שחקן בריא ולא פצוע אבל אם הוא הבריא לגמרי אז בעלות שלו (שאני מניח שהיא לא ממש גבוהה) מכבי לא יכולה למצוא מישהו שאפילו מתקרב לרמה שלו. גם אני הייתי שמח אם היה מגיע לכאן רכז שהוא כוכב על באירופה, אבל אנחנו מכירים את התקציב של מכבי (שלדעתי עלה השנה) ולכן קשה לצפות מהם להחתים רכז יקר מאוד אחרי שחתומים שחקנים יקרים כמו ווילבקין, כספי ובלאק ובנוסף אליהם גם אייסי והאנטר. הקו הקדמי של מכבי צפוי להיות אחד העוצמתיים שיש ביורוליג והקו האחורי תלוי מאוד בבריאות של אניס ובקפיצת המדרגה שאבדיה יעשה. אם אניס אכן בריא לחלוטין (וזה אם לא קטן) וכספי מגיע אז במכבי בנו קבוצה סולידית מאוד שתוכל בהחלט לעשות צעד קדימה ולהעפיל לרבע גמר היורוליג, אולי אפילו ממקום 6-7. בארץ היא אמורה להיות דומיננטית בצורה משמעותית מאוד ולא להתקשות יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 1:48 pm 
Hall of Famer

קודם כל הרבה קבוצות ביורוליג התחזקו על הנייר בצורה יותר משמעותית מכבי ת''א שכנראה שוב תיאבק על המקום ה8.....
בקשר לליגה הישראלית לא לשכוח ש3 זרים של מכבי יהיו על אזרחי וזה סגל שונה משמעותית מהיורוליג.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 2:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
אניס, בהנחה שהוא בריא, הוא רכז נהדר. מנהל משחק אמיתי שכשיחזור לכושר וילמד את הכדורסל באירופה יכול להיות אחד הרכזים הטובים ביורוליג. הוא גם משלים טוב את ווילבקין, מאחר שהוא שומר נהדר ואקטיבי - גם אישית וגם קבוצתית, מוסר טוב וחודר מצויין לסל. הייתי כמובן מעדיף שיגיע שחקן בריא ולא פצוע אבל אם הוא הבריא לגמרי אז בעלות שלו (שאני מניח שהיא לא ממש גבוהה) מכבי לא יכולה למצוא מישהו שאפילו מתקרב לרמה שלו. גם אני הייתי שמח אם היה מגיע לכאן רכז שהוא כוכב על באירופה, אבל אנחנו מכירים את התקציב של מכבי (שלדעתי עלה השנה) ולכן קשה לצפות מהם להחתים רכז יקר מאוד אחרי שחתומים שחקנים יקרים כמו ווילבקין, כספי ובלאק ובנוסף אליהם גם אייסי והאנטר. הקו הקדמי של מכבי צפוי להיות אחד העוצמתיים שיש ביורוליג והקו האחורי תלוי מאוד בבריאות של אניס ובקפיצת המדרגה שאבדיה יעשה. אם אניס אכן בריא לחלוטין (וזה אם לא קטן) וכספי מגיע אז במכבי בנו קבוצה סולידית מאוד שתוכל בהחלט לעשות צעד קדימה ולהעפיל לרבע גמר היורוליג, אולי אפילו ממקום 6-7. בארץ היא אמורה להיות דומיננטית בצורה משמעותית מאוד ולא להתקשות יותר מדי.

דוקא קליפ הסקאוטינג שלו של מייק שמיץ מראה שהוא אמנם קורא נהדר מסירות ויש לו ידיים מהירות אבל בהגנה 1 על 1 הוא לא משהו והוא גם לא אתלטי או מהיר במיוחד מה שמקשה עליו לחדור מול שומרים טובים.
אני גם חושב שהוא יתקשה להגן על שוטינג גארדים מה שאומר שהוא וסקוטי יתקשו לשחק יחד בהגנה לאורך דקות רבות, שזו הבעיה של מכבי ברוב העונות האחרונות עם הקווים האחוריים הקטנים שהיא מעמידה, ואין לנו השנה את קיין שיחפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 3:00 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

דוקא קליפ הסקאוטינג שלו של מייק שמיץ מראה שהוא אמנם קורא נהדר מסירות ויש לו ידיים מהירות אבל בהגנה 1 על 1 הוא לא משהו והוא גם לא אתלטי או מהיר במיוחד מה שמקשה עליו לחדור מול שומרים טובים.
אני גם חושב שהוא יתקשה להגן על שוטינג גארדים מה שאומר שהוא וסקוטי יתקשו לשחק יחד בהגנה לאורך דקות רבות, שזו הבעיה של מכבי ברוב העונות האחרונות עם הקווים האחוריים הקטנים שהיא מעמידה, ואין לנו השנה את קיין שיחפה.

אולי מול האתלטיות של הגארדים המובילים ב-NBA הוא יתקשה, אבל לא רואה בעיה שהוא ישמור על מספרי 1 ו-2 ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 3:02 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
קודם כל הרבה קבוצות ביורוליג התחזקו על הנייר בצורה יותר משמעותית מכבי ת''א שכנראה שוב תיאבק על המקום ה8.....
בקשר לליגה הישראלית לא לשכוח ש3 זרים של מכבי יהיו על אזרחי וזה סגל שונה משמעותית מהיורוליג.......

יש קבוצות יורוליג שהתחזקו אבל אם אניס בריא וכספי מגיע גם היא התחזקה משמעותית.
לגבי הליגה הישראלית - שים בצד את קלויארו, וולטרס ועוד אחד הזרים (נניח בראינט או האנטר) ועדיין יש לך את אניס, ווילבקין, אייסי ובלאק בתוספת בראינט/האנטר יחד עם 5 ישראלים מצויינים. אין שום קבוצה בליגה שמסוגלת להתמודד עם דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 8:54 pm 
Hall of Famer

זה אולי יותר לכוון מכבי 20/21, אבל תגידו - מכבי א' ומכבי ב' זה כזה רעיון גרוע? חוסך מיליון שקלים פלוס בונוס על שלושה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 9:35 pm 
Freshman

שישחקו בליגה רק עם בראיינט קלויארו והאנטר ויתנו לזרים הטובים באמת לנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 9:55 pm 
Hall of Famer

אז ג'רמי לין פנוי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2019 10:35 pm 
Hall of Famer

הלוואי שהיו למכבי את הביצים לשחק בליגה עם שלושה זרים, ובעונה הבאה גם בלי המתאזרחים שלה. ישחקו שלושה זרים, הצברים שיהיו ושחקני נוער להשלים את הסגל. השאר שישחקו רק ביורוליג.
ואז לבוא לליגה ולגבות את הבונוס.
למרבה הצער זה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 12:28 pm 
Hall of Famer

מכבי יורדת מהאריס בגלל הפציעה
https://mobile.mako.co.il/Sports-basket ... c61026.htm

קומבוגארדים בכירים פנויים ....
גראנט
דילייני
אדאמס

לדעתי יש סיכוי סביר שאחד מהם יוחתם במכבי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, B.Grant44, Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 144 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: