סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 3:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
RREEDDTT. כתב:
מכבי יורדת מהאריס בגלל הפציעה
https://mobile.mako.co.il/Sports-basket ... c61026.htm

קומבוגארדים בכירים פנויים ....
גראנט
דילייני
אדאמס

לדעתי יש סיכוי סביר שאחד מהם יוחתם במכבי.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:12 pm 
Hall of Famer

כספי יחזור לארץ בעוד כ10 ימים אחריי שיסדיר את כל העניינים שלו בארהב' הוא לא מחפש שם קבוצה כך על פי עידו גור.

אני לא יתפלא אם בגלל העומס העצום השנה ביורוליג נראה בלא מעט משחקי ליגה מקומית את מכבי פותחת ב5 עם 2 זרים בלבד ועם זוסמן ...אבדיה וכספי.........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
RREEDDTT. כתב:

גראנט
דילייני
אדאמס

1) למה ציטטת את עצמך?
2) מי זה האריס?
3) כמה באחוזים אתה נותן לכך שאחד מהשלושה יחתום במכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:24 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
RREEDDTT. כתב:
RREEDDTT. כתב:

גראנט
דילייני
אדאמס

1) למה ציטטת את עצמך?
2) מי זה האריס?
3) כמה באחוזים אתה נותן לכך שאחד מהשלושה יחתום במכבי?

האניס כמובן.קיבלו שכל שם.
רועי כהן הזכיר את גראנט כמה פעמים כמועמד מוביל לעמדת הרכז במכבי .אדאמס ודילייני כמו ווילבקין נוטים יותר לעמדה 2 לעומת גראנט שהוא רכז יותר טבעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:52 pm 
Freshman

דילייני נוטה ל2??????????????

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 2:11 pm 
Hall of Famer

מכביתלאביביניו כתב:
דילייני נוטה ל2??????????????

בסין בעונה האחרונה תופקד בעיקר כס.גארד באופן כללי הוא קומבו גארד

כספי יחתום בשבוע הבא במכבי על פי וואן
https://m.one.co.il/Mobile/Article/19-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 1:01 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
RREEDDTT. כתב:

האניס כמובן.

כמובן.
(כן, אני יודע שאתה משבש שמות בכוונה והאכלתי עכשיו את הטרול)

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 1:15 pm 
Hall of Famer

על פי וואלה כספי in קלויארו out?
https://live.sekindo.com/live/liveClick ... alla.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 1:17 pm 
Hall of Famer

על פי וואלה כספי in קלויארו out?
https://live.sekido.com/live/liveClick. ... walla.coil

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 1:18 pm 
Hall of Famer

אובריינט קרוב לחתימה בבסקוניה....
פארגו וקיין עדיין ללא קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 5:35 pm 
Sophomore

לגבי כספי וקלויארו - באופן עקרוני, בעונה כזו ארוכה ומתישה יש צורך בסגל ארוך של 13-14 שחקנים ואני לא רואה יותר מדי ממורמרים בסגל כזה כי יש מספיק דקות לכולם, מה עוד שאני מניח שכמעט בכל משחק יהיה שחקן פצוע או חולה. הבעיה היא שסגל עמוק לא צריך בהכרח לכלול שחקן שולי כמו קלויארו בעלות של חצי מיליון דולר נטו. זה בזבוז כסף, בטח לקבוצה עם אמצעים מוגבלים כמו מכבי.

אבל הבעיה של מכבי בכלל לא שם. הבעיה היא בקו האחורי שכרגע הוא חלש מאוד. ווילבקין הוא אחלה, וולטרס הוא מחליף נהדר ובראינט הוא סימן שאלה שיכול להיות גארד סבבה. זוסמן כבר הוכיח שמלבד הבלחות פה ושם הוא שחקן יורוליג בינוני מאוד במקרה הטוב, אבדיה הוא בוסר ובטח לא יהיה כוכב יורוליג בעונה הראשונה בה הוא מקבל דקות ואילו דיברתולומאו הוא שחקן שמלבד כמה דקות של אנרגיה פה ושם לא רלוונטי ליורוליג. חסר כמו אויר לנשימה מנהל משחק ויוצר איכותי ואת זה אני מתקשה לראות את מכבי מוצאת במחיר סביר בשלב הזה של הקיץ. בלי שחקן כזה היא לא תוכל להתמודד על מקום ברבע הגמר, אבל מצד שני - אם ישכילו להביא גארד ברמה גבוהה מאוד דוגמת דילייני או אדאמס - היא יכולה בין לילה להפוך לקבוצה שתתחרה על עליה לפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 8:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
לגבי כספי וקלויארו - באופן עקרוני, בעונה כזו ארוכה ומתישה יש צורך בסגל ארוך של 13-14 שחקנים ואני לא רואה יותר מדי ממורמרים בסגל כזה כי יש מספיק דקות לכולם, מה עוד שאני מניח שכמעט בכל משחק יהיה שחקן פצוע או חולה. הבעיה היא שסגל עמוק לא צריך בהכרח לכלול שחקן שולי כמו קלויארו בעלות של חצי מיליון דולר נטו. זה בזבוז כסף, בטח לקבוצה עם אמצעים מוגבלים כמו מכבי.

אבל הבעיה של מכבי בכלל לא שם. הבעיה היא בקו האחורי שכרגע הוא חלש מאוד. ווילבקין הוא אחלה, וולטרס הוא מחליף נהדר ובראינט הוא סימן שאלה שיכול להיות גארד סבבה. זוסמן כבר הוכיח שמלבד הבלחות פה ושם הוא שחקן יורוליג בינוני מאוד במקרה הטוב, אבדיה הוא בוסר ובטח לא יהיה כוכב יורוליג בעונה הראשונה בה הוא מקבל דקות ואילו דיברתולומאו הוא שחקן שמלבד כמה דקות של אנרגיה פה ושם לא רלוונטי ליורוליג. חסר כמו אויר לנשימה מנהל משחק ויוצר איכותי ואת זה אני מתקשה לראות את מכבי מוצאת במחיר סביר בשלב הזה של הקיץ. בלי שחקן כזה היא לא תוכל להתמודד על מקום ברבע הגמר, אבל מצד שני - אם ישכילו להביא גארד ברמה גבוהה מאוד דוגמת דילייני או אדאמס - היא יכולה בין לילה להפוך לקבוצה שתתחרה על עליה לפיינל פור.

אני לא רוצה את דילייני או אדמס. דילייני לדעתי ירד מאוד ביכולת מאז העונה בקובאן, הוא בצד הלא נכון של גיל 30 ולמרות שהוא אף פעם לא היה מבוסס אתלטיות במיוחד נראה שהשנים שלו בליגה הסינית השפיעו והוא הרבה יותר מסתפק בזריקות מבחוץ מאשר חודר ומגן גדול הוא אף פעם לא היה. אם הוא יגיע אני צופה ליכולת סטייל הקדנציה השניה של פארמר.

אדמס שחקן מצוין, אקספלוסיבי ומגן יותר טוב מדילייני אבל הוא 1.85 ויותר סקורר מרכז וזה פשוט לא יעבוד לצד ווילבקין.

אני מעדיף להתפשר על איכות בשביל התאמה יותר טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 11:58 pm 
Freshman

דילייני היחיד שיחתימו זה פול

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 10:39 am 
Sophomore

sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

אני לא רוצה את דילייני או אדמס. דילייני לדעתי ירד מאוד ביכולת מאז העונה בקובאן, הוא בצד הלא נכון של גיל 30 ולמרות שהוא אף פעם לא היה מבוסס אתלטיות במיוחד נראה שהשנים שלו בליגה הסינית השפיעו והוא הרבה יותר מסתפק בזריקות מבחוץ מאשר חודר ומגן גדול הוא אף פעם לא היה. אם הוא יגיע אני צופה ליכולת סטייל הקדנציה השניה של פארמר.

אדמס שחקן מצוין, אקספלוסיבי ומגן יותר טוב מדילייני אבל הוא 1.85 ויותר סקורר מרכז וזה פשוט לא יעבוד לצד ווילבקין.

אוקיי, זורם איתך. את מי היית מביא בשלב הזה של הקיץ?

מלבד שני אלה, שהם מאוד יקרים, היחידים שעולים לי לראש שהם חופשיים, טובים, עם ניסיון אירופי (אחרת תקבל חתול בשק), יכולים להתאים לסגל הקיים וגם להתאים ליכולות הכספיות של מכבי הם נוריס קול (שאנחנו מכירים גם את מגרעותיו, בעיקר במשחק העומד) וטוני דגלאס (שהבעיה העיקרית שלו זה הגיל).

נערך לאחרונה על ידי קודי (יובל) בתאריך ב' אוגוסט 05, 2019 12:49 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 12:36 pm 
Hall of Famer

פארגו וקיין הפסידו בחצי גמר טורניר הכדורסל ולא יזכו ב2 מיליון דולר ולך תמצא קבוצה נורמלית באוגוסט. ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 2:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
sir charles כתב:
קודי (יובל) כתב:

אוקיי, זורם איתך. את מי היית מביא בשלב הזה של הקיץ?

מלבד שני אלה, שהם מאוד יקרים, היחידים שעולים לי לראש שהם חופשיים, טובים, עם ניסיון אירופי (אחרת תקבל חתול בשק), יכולים להתאים לסגל הקיים וגם להתאים ליכולות הכספיות של מכבי הם נוריס קול (שאנחנו מכירים גם את מגרעותיו, בעיקר במשחק העומד) וטוני דגלאס (שהבעיה העיקרית שלו זה הגיל).

לא עולה לי לראש רכז מתאים עם ניסיון אירופאי. קודי מילר-מקינטייר, פיריה הנרי, ארון ג'קסון, יוביץ', לורנזו בראון - כולם חתמו בקבוצות אחרות.

קול ממש לא מתאים. אחד הרכזים המוסרים הגרועים שהיו פה. טוני דגלאס נתן עונה טובה אבל הוא אכן מבוגר מדי.

אני חושב שג'ריאן גראנט הכי מתאים אבל יש דיווחים שהוא מועמד לגלאטסראי.

בכל אופן אני די בטוח שמי שמכבי לא יביאו אני לא אהיה מרוצה כי אני לא ממש מתלהב מאף אחת מההחתמות הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 2:12 pm 
Sophomore

מסכים שהיו הקיץ לא מעט שחקנים שהיו יכולים להתאים, הבעיה שכרגע כמעט אין כלום בשוק ולכן כתבתי שאם דילייני או אדאמס הם אפשרות הייתי מביא אותם בלי להסס, גם אם הם לא פרפקט פיט לסגל הקיים. פשוט חיכו עד עכשיו אז לך תמצא מישהו שהוא בול מה שמחפשים. ג'ריאן גראנט יכול להתאים אבל אין לך מושג איך ואם בכל הוא יסתגל לכדורסל האירופי ולחיים בפעם הראשונה מחוץ לארה"ב. רבים וטובים ממנו נכשלו בנקודה הזאת.
לטעמי, יתר ההחתמות הקיץ היו לא רעות בכלל אבל המון תלוי ברכז שיגיע. אם יבוא איזה תואם ריי בשקל וחצי אז לא ממש משנות יתר ההחתמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 2:19 pm 
Hall of Famer

אני מחבב את גראנט וחושב שהיו צריכים לטרגט אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 4:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לשחק בגלטסראי זה כמעט כמו לשחק באילת. סוג של פילנתרופיה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 5:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודי (יובל) כתב:
מסכים שהיו הקיץ לא מעט שחקנים שהיו יכולים להתאים, הבעיה שכרגע כמעט אין כלום בשוק ולכן כתבתי שאם דילייני או אדאמס הם אפשרות הייתי מביא אותם בלי להסס, גם אם הם לא פרפקט פיט לסגל הקיים. פשוט חיכו עד עכשיו אז לך תמצא מישהו שהוא בול מה שמחפשים. ג'ריאן גראנט יכול להתאים אבל אין לך מושג איך ואם בכל הוא יסתגל לכדורסל האירופי ולחיים בפעם הראשונה מחוץ לארה"ב. רבים וטובים ממנו נכשלו בנקודה הזאת.
לטעמי, יתר ההחתמות הקיץ היו לא רעות בכלל אבל המון תלוי ברכז שיגיע. אם יבוא איזה תואם ריי בשקל וחצי אז לא ממש משנות יתר ההחתמות.

אני חושב שאם מכבי היו יכולים לחזור לקיץ שעבר ולא להחתים את ווילבקין זה הדבר הראשון שהיו עושים. כשרואים את כמות הרכזים הטובים שהיו פנויים הקיץ מבינים את הטעות שעשו בלשים את הקבוצה בידיים שלו.
אין מה לעשות, הוא פשוט לא רכז. בפיקנרול הוא פעם אחר פעם היה מפספס את הרגע הנכון למסור ואז קורא לחסימה נוספת (כי אין לו באמת צעד ראשון מהיר והוא מתקשה לעבור שומרים טובים בכדרור) ומבזבז את השעון וגם ככה רוב הזמן היה מסיים בעצמו בין עם בעליה לשלשה או בזריקה מקרוב. הוא לא טוב בחדירה והוצאה, הוא מתקשה תחת לחץ והוא גרוע במתפרצות (חוץ משלשה במעבר הוא לא באמת יודע להריץ מתפרצת ואפילו לא תמיד באיזה מסלול לרוץ ותוקע את ההתקפה). יש לו מדי פעם מסירות נאות של זיהוי הזדמנות כי למרות הכל הוא כן שחקן התקפה מוכשר (בוידאו של בלאק שאראל הכין יש כמה דוגמאות טובות) אבל רכז שמניע התקפה ומזין את החברים (הרי יש עוד 4 שחקנים על הפארקט שצריכים להשתתף בחגיגה) הוא לא בשום מצב שהוא.

Having said that אם כבר אנחנו תקועים איתו אז כדאי למקסם את היכולות שלו עם שחקנים שיתאימו לצידו בהתקפה ויוכלו לחפות עליו בהגנה (כמו שהיו לו בדרושפקה), במקום להביא עוד רכז סקורר כמו אדמס או דילייני שידרוך לו על האצבעות וייכנס איתו למשחקי מנהיגות ואגו.
למרות כל מה שנכתב עליו (שאפשר להוסיף לזה גם את היכולת ההגנתית הבעייתית והכישלון במשחקים צמודים) הוא עדיין רק לפני שנה וקצת היה mvp היורוקאפ ורבים וטובים לפניו התקשו בעונה הראשונה במכבי אבל השתפרו בעונה השנייה (אידסון, פרקינס, שון ג'יימס) כך שאם מכבי יחליטו שאיתו הולכים למלחמה ומביאים את הגארד שהכי יתאים לשחק לצידו אני מאמין שהוא והקבוצה רק ירוויחו מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 7:13 pm 
Hall of Famer

שואל מתוך בורות - יכול להיות שאירופה לא עובדת ככה ולא מכבדים חוזים כמו בנ.ב.א. אבל למה בעצם מכבי לא הולכת על 2-3 זרים צעירים - כדוגמת ג׳ריאן גראנט או בלאק או טים פרייזר שהסתובב שנים בין הסגלים השונים, שחקנים עם עבר מסוים כשחקני רוטציה בנ.ב.א. שלא הראו הבטחה גדולה אבל עשויים להיות טובים מאוד באירופה - ורצה איתם שנתיים-שלוש, לצד שחקנים מנוסים יותר. אני מניח שבדי-ליג יש עוד שחקנים כאלו שבולטים אבל לא קוטפים אותם בנ.ב.א. בגלל ממדים, גיל מתקדם או חששות אחרים. האם אי אפשר לבנות לטווח זמן ארוך יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 8:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
שואל מתוך בורות - יכול להיות שאירופה לא עובדת ככה ולא מכבדים חוזים כמו בנ.ב.א. אבל למה בעצם מכבי לא הולכת על 2-3 זרים צעירים - כדוגמת ג׳ריאן גראנט או בלאק או טים פרייזר שהסתובב שנים בין הסגלים השונים, שחקנים עם עבר מסוים כשחקני רוטציה בנ.ב.א. שלא הראו הבטחה גדולה אבל עשויים להיות טובים מאוד באירופה - ורצה איתם שנתיים-שלוש, לצד שחקנים מנוסים יותר. אני מניח שבדי-ליג יש עוד שחקנים כאלו שבולטים אבל לא קוטפים אותם בנ.ב.א. בגלל ממדים, גיל מתקדם או חששות אחרים. האם אי אפשר לבנות לטווח זמן ארוך יותר?

לא ממש קשור לאיך שעובדים באירופה, יותר לאיך מכבי בונה קבוצות, שזה אם להשתמש במילים עדינות, בצורה העקומה ביותר האפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 8:15 pm 
Hall of Famer

איך אתה היית בונה?
האם הנטייה שלי להחתים שחקן (כמובן בהינתן מחקר מעמיק על יכולותיו והאופי שלו) כמו גראנט על חוזה של 3-4 שנים (כולל אופציות של קבוצה על חלק מהשנים) היא הכיוון הנכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 8:26 pm 
Hall of Famer

אז ג'ריאן חתם בסין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 8:34 pm 
Hall of Famer

טוב, נו. זה לא שבאמת ציפיתי שמכבי תביא אותו :?
כמה הוא מקבל בסין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, B.Grant44, Google [Bot], uriel17, סאבוניס ו 143 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: