הוקיץ' כתב:
אהרוני הוא גבולי ליגה לאומית אולי. שום דבר מיוחד אין בו.
גם מחיון אני לא כל כך מחזיק. הנתונים הבסיסיים נראים אחלה, בפועל הוא דורך במקום כבר שלוש שנים והוא לא פקטור משמעותי לא בנוער של מכבי ולא בנבחרת הזאת. אלא אם הוא יתן פתאום פריצה משום מקום זה לא נראה שהוא באזור חיוג של ליגת העל. מצחיק, אבל אני זוכר פה דיון שמישהו פה התבאס על השוואה שלו למתן נאור.
על גלעד לוי לא הייתי אומר שהוא גבולי ליגת העל כי פשוט הוא כל כך raw כרגע שלא ברור מה יצא ממנו. זה יכול להיות נבחרת ושחקן משמעותי ויכול להיות כלום. אגב, זה שהוא כמעט ולא משחק בטורניר הזה זו חתיכת בושה וחרפה. מראה מה שווה כל הבולשיט של פיני גרשון.
דורי סהר? לא יודע. שחקן חמוד, אבל לא רואה אותו עושה ליגת העל.
דברת אחלה, אין ספק.
מסכים לגבי אהרוני.
אאלט, אני הייתי זה שלא התלהב מההשוואה של חיון לנאור. אם איך שהוא נראה באותה אליפות קדטים (קליעה, אתלטיות, גוף) חשבתי שהוא יכול יותר, בעיקר אם יצמח עוד קצת. מאז, כמו שאתה כותב כאן, הוא לא סתם דרך במקום, אלא הלך אחורה.התכונה הכי טובה שלו באותה אליפות הייתה הקליעה הנקייה שקשה לחסום משלוש. אז הוא לא שיפר כלום במשחק שלו (חסר תחכום ואינטליגנצית משחק ברמות), לא גבה בכלל, והקליעה גם היא נעלמה (היו לו כמה החטאות בטורניר הזה שהוא ממש שבר את הקרש). מה שנשאר זה רק הגנה טובה, אבל לא ברמות של מתן נאור. קשה לראות איך יוצא מזה שחקן נורמלי.
אצל לוי יש ניצוצות שנותנים תקווה. מסכים שזה יכול גם לא להבשיל לכלום.
לסהר, כמו שכבר כתבתי, יש תקרה של שחקן מחליף בליגת העל, ועם האופי הטוב יכול להיות שזה גם יקרה.
הייתי מוסיף כאן את טל פלד אבל. כמו שכתבתי, בעיני הכי מבטיח מאחורי דברת ולוי. השלשות לא נכנסו לו באליפות הזו, אבל יש לו את היכולת להיות איזה גולן גוט כזה כשיגדל.