סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 6:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 10:51 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אהרוני הוא גבולי ליגה לאומית אולי. שום דבר מיוחד אין בו.
גם מחיון אני לא כל כך מחזיק. הנתונים הבסיסיים נראים אחלה, בפועל הוא דורך במקום כבר שלוש שנים והוא לא פקטור משמעותי לא בנוער של מכבי ולא בנבחרת הזאת. אלא אם הוא יתן פתאום פריצה משום מקום זה לא נראה שהוא באזור חיוג של ליגת העל. מצחיק, אבל אני זוכר פה דיון שמישהו פה התבאס על השוואה שלו למתן נאור.
על גלעד לוי לא הייתי אומר שהוא גבולי ליגת העל כי פשוט הוא כל כך raw כרגע שלא ברור מה יצא ממנו. זה יכול להיות נבחרת ושחקן משמעותי ויכול להיות כלום. אגב, זה שהוא כמעט ולא משחק בטורניר הזה זו חתיכת בושה וחרפה. מראה מה שווה כל הבולשיט של פיני גרשון.
דורי סהר? לא יודע. שחקן חמוד, אבל לא רואה אותו עושה ליגת העל.
דברת אחלה, אין ספק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 11:15 pm 
Junior

עמדת הרכז מחליף זו שמורת הטבע הכי מוגנת לשחקן ישראלי. רמת הכישרון שם היא כמעט אפסית (ברנדווין, כהן סבן, מתאזרחים כושלים, גיל אמיתי). לא מוציא מכלל אפשרות שאהרוני יוכל לשרת בשמורה אם יצליח למצק את הקליעה שלו מבחוץ והשליטה בקצב המשחק בשנים הבאות.

לגבי חיון, יש לי חטאים גדולים יותר. בכל מקרה, לא הייתי שולל שאם הקליעה שלו תתייצב יש מה לדבר. רק לא בטוח שחזרה לאילת זה הדבר הנכון מבחינתו לעשות כעת.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 11:20 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
אגב אהרוני עם טורניר חלש להחריד ועדיין מקבל אינסוף דקות.

נכון. לפני שנתיים בקדטים טענתי שאהרוני האב לא נתן לו מספיק דקות, אולי כי פחד מה יגידו. אז השנה הוא נותן לו יותר מדי. היה משחק אחד שהוא נפצע ברבע השלישי ויצא (נדמה לי מול צ'כיה) ואחר כך הנבחרת נראתה יותר טוב. הוא חור התקפי ובגלל היעדר הגודל והאתלטיות גם לא במיוחד מועיל הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 11:29 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
אהרוני הוא גבולי ליגה לאומית אולי. שום דבר מיוחד אין בו.
גם מחיון אני לא כל כך מחזיק. הנתונים הבסיסיים נראים אחלה, בפועל הוא דורך במקום כבר שלוש שנים והוא לא פקטור משמעותי לא בנוער של מכבי ולא בנבחרת הזאת. אלא אם הוא יתן פתאום פריצה משום מקום זה לא נראה שהוא באזור חיוג של ליגת העל. מצחיק, אבל אני זוכר פה דיון שמישהו פה התבאס על השוואה שלו למתן נאור.
על גלעד לוי לא הייתי אומר שהוא גבולי ליגת העל כי פשוט הוא כל כך raw כרגע שלא ברור מה יצא ממנו. זה יכול להיות נבחרת ושחקן משמעותי ויכול להיות כלום. אגב, זה שהוא כמעט ולא משחק בטורניר הזה זו חתיכת בושה וחרפה. מראה מה שווה כל הבולשיט של פיני גרשון.
דורי סהר? לא יודע. שחקן חמוד, אבל לא רואה אותו עושה ליגת העל.
דברת אחלה, אין ספק.

מסכים לגבי אהרוני.

אאלט, אני הייתי זה שלא התלהב מההשוואה של חיון לנאור. אם איך שהוא נראה באותה אליפות קדטים (קליעה, אתלטיות, גוף) חשבתי שהוא יכול יותר, בעיקר אם יצמח עוד קצת. מאז, כמו שאתה כותב כאן, הוא לא סתם דרך במקום, אלא הלך אחורה.התכונה הכי טובה שלו באותה אליפות הייתה הקליעה הנקייה שקשה לחסום משלוש. אז הוא לא שיפר כלום במשחק שלו (חסר תחכום ואינטליגנצית משחק ברמות), לא גבה בכלל, והקליעה גם היא נעלמה (היו לו כמה החטאות בטורניר הזה שהוא ממש שבר את הקרש). מה שנשאר זה רק הגנה טובה, אבל לא ברמות של מתן נאור. קשה לראות איך יוצא מזה שחקן נורמלי.

אצל לוי יש ניצוצות שנותנים תקווה. מסכים שזה יכול גם לא להבשיל לכלום.

לסהר, כמו שכבר כתבתי, יש תקרה של שחקן מחליף בליגת העל, ועם האופי הטוב יכול להיות שזה גם יקרה.

הייתי מוסיף כאן את טל פלד אבל. כמו שכתבתי, בעיני הכי מבטיח מאחורי דברת ולוי. השלשות לא נכנסו לו באליפות הזו, אבל יש לו את היכולת להיות איזה גולן גוט כזה כשיגדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 11:44 pm 
Junior

לפלד יש נוקשות בפלג הגוף העליון, שהוא יתפתח פיזית זה עוד יכול להיות יותר גרוע. נראה כאילו הידיים שלו יוצאות מהצוואר.

גוט הרבה יותר מהיר ואתלטי מפלד. למרות השיפור שלו, קשה לי לראות איך יוצא מזה שחקן ליגת על.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2019 11:57 pm 
מנהל פורום

פלד הוא כרגע יותר צוף בן משה מאשר גוט.
מי אגב השחקן הישראלי האחרון שעשה קריירה נאה בליגת העל על תקן קלעי טהור נטו? יהוא אורלנד?

חיון זה תעלומה. במשחק היום אגב הוא לא קיבל שנייה. על פניו יש לו הרבה כלים - אתלטיות הרבה מעל הממוצע לישראלים, קליעה טובה, שליטה סבירה בכדור לשחקן בעמדה 2-3, אפילו פה ושם היה מראה ניצוצות של יכולת מסירה. בפועל משהו "התקלקל" אצלו מאז אותו טורניר קדטים לפני שנתיים.

עוד דבר ששמתי לב רק מהסטט', כי לצערי דווקא את המשחק הזה לא יכלתי לראות - אהרוני לקח 3 סנטרים לטורניר. הם שיחקו היום ביחד שלושתם 33 דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 12:09 am 
Junior

סטו דאגלאס..עכשיו אולי יעשה עמית גרשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 1:28 am 
Sophomore

ודים כתב:
פלד הוא כרגע יותר צוף בן משה מאשר גוט.
מי אגב השחקן הישראלי האחרון שעשה קריירה נאה בליגת העל על תקן קלעי טהור נטו? יהוא אורלנד?

חיון זה תעלומה. במשחק היום אגב הוא לא קיבל שנייה. על פניו יש לו הרבה כלים - אתלטיות הרבה מעל הממוצע לישראלים, קליעה טובה, שליטה סבירה בכדור לשחקן בעמדה 2-3, אפילו פה ושם היה מראה ניצוצות של יכולת מסירה. בפועל משהו "התקלקל" אצלו מאז אותו טורניר קדטים לפני שנתיים.

עוד דבר ששמתי לב רק מהסטט', כי לצערי דווקא את המשחק הזה לא יכלתי לראות - אהרוני לקח 3 סנטרים לטורניר. הם שיחקו היום ביחד שלושתם 33 דק'.

נחכה ונראה לגבי פלד. אני רואה בו משהו קצת יותר, אבל אולי אני טועה. צריך לזכור גם שהוא עוד לא בן 17 (הכי צעיר בנבחרת), כך שיש לא מעט עם מה לעבוד בעניין היכולות מעבר לקליעה.

לגבי הסנטרים, בדקות האחרונות המקדונים לחצו וחזרו קצת למשחק, אז אהרוני הלך עם חמישה שחקנים שמסוגלים לכדרר לפחות קצת. נראה לי כמו החלטה נכונה. ובלי קשר, כמו שכתבתי קודם, היתרונות של לוי כמעט ולא נוצלו בנבחרת הזו. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 12:38 pm 
Hall of Famer

היום ב20:45 משחק הגמר לפורטוקול מול פולין

בקשר לדוברת.פורסם שבראשלצ' מתכוונים לתת לו יותר דקות משחק העונה במסגרת הליגה הישראלית .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 9:26 pm 
Junior

דוברת מקבל גם קצת רסס ורוד ממכונת ההייפ אצל אריה ליבנת בהארץ. כתבה שהתחילה טוב ומסתיימת מוזר משהו כהרגלו של ליבנת.

החלק המעניין נובע מהיותו מחונן והפוקוס על הישגיו בלימודים. האמת, זה גם די ניכר שרואים אותו משחק ומתנהל במגרש.

לא כל כך קולט את ההשוואה לטפירו מה שכן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 11:25 pm 
Freshman

RREEDDTT. כתב:
היום ב20:45 משחק הגמר לפורטוקול מול פולין

בקשר לדוברת.פורסם שבראשלצ' מתכוונים לתת לו יותר דקות משחק העונה במסגרת הליגה הישראלית .

כמה נגמר? לא ראיתי איזכור בשום מקום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 11:29 pm 
Senior

ניצחו 81:79

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 1:52 am 
מנהל פורום

כמה דברים בקטנה -
כל הכבוד לשחקנים, לאורן אהרוני ולפיני, שעמדו במשימה. אני מהצד של אלה שחושבים שלהיות בדרג א' זה כן חשוב ומשמעותי.
כבר מההתחלה הערכתי שהשנה הרמה בדרג ב' ממש חלשה, ולעלות זה מאסט, ויצא שצדקתי. אולי הפרופורציות שלי עדיין מושפעות מנבחרת העתודה כנק' השוואה, אבל הנבחרת הזו דיי בינונית ובטח חלשה מנבחרת הנוער של שנה שעברה שנפלה למקום 9. בלי אבדיה עוד שנתיים מדובר בנבחרת שתילחם על הישארות בדרג א' בעתודה.

אני מקווה שלא יהיה גם הפעם את הקרקס של "תנו לילדים לשחק!!!1". מילא בעתודה אחרי זכיה באליפות אירופה עוד הייתה לזה טיפה הצדקה, אבל פה זה יהיה לגמרי מגוחך. רוב השחקנים האלה יהיו במקרה הטוב שחקני ליגה לאומית נחמדים.
יותר מ-2 שחקנים שיגיעו בשיאם לרמת רוטציה בליגת העל יהיה נס... ולא, לא בגלל זרים או מתאזרחים.

הסגנון של דוברת כל כך אלגנטי. פשוט תענוג לעיניים. הבעיה שלמרות ה-MVP הוא לא באמת נראה רמה מעל השחקנים האחרים. אולי ההשוואה למה שעשה אבדיה לפני שנה קצת עושה לו עוול, אבל אם אנחנו מנסים לשער איך הוא יהיה ברמת הבוגרים אז ציפיתי שיהיה קצת יותר בולט. מצד שני, יכול להיות שברגע שישחק לצד גבוהים אתלטיים ופורוורדים נורמליים, רז דווקא חלק מהיתרונות שלו יבואו יותר לידי ביטוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 2:33 am 
Hall of Famer

מה הטיעון של אלו שחושבים שלהיות בדרג א' זה לא חשוב ומשמעותי?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 4:06 am 
Sophomore

לגבי דברת, הוא בהחלט נראה לי רמה מעל היתר. חשבתי את זה עוד בקיץ שעבר עם הקדטים, למרות שאז זה היה פחות בולט, ומאז הוא עשה התקדמות יפה, בעיקר ביכולת ליצור לאחרים. אבל, צריך לסייג:

קודם כל, הוא נראה לי יותר שוטינג גארד או מקסימום קומבו מפוינט גארד קלאסי. בהחלט יכול גם ליצור לאחרים, אבל מבחינה אתלטית אין לו יתרון, כך שאולי יהיה קשה לו להגיע לצבע בבוגרים. הסגנון באמת אלגנטי ואינטיליגנטי, אבל יש לא מעט נקודות שצריך לשפר. הוא כמעט לא מראה משחק ביניים ומחטיא לא מעט לייאפים (שוב, נדמה לי שהאתלטיות קשורה לזה). בהגנה, הוא לא יותר משומר בינוני, אפילו לרמות הללו. עשה לא מעט טעויות וגם לא תמיד שיחק באינטנסיביות. כשמוסיפים לזה את האתלטיות הבינונית (נראה לי שיתקשה מול רכזים מהירים), לא נראה שזה הצד של המגרש שבו הוא ירוויח את לחמו. נקווה שהבנת המשחק הטובה לפחות תמנע ממנו להפוך לחור הגנתי. בקיצור, אני בהחלט מחבב אותו, אבל מוקדם לקבוע אם הוא יגיע לרמות של שחקן נבחרת מוביל. יצטרך להמשיך בקו השיפור הנוכחי, לקלוע באחוזים גבוהים (לא משהו בטורניר הזה), ולשפר עוד את השליטה בכדור, כדי שיוכל לחפות על החסרונות במהירות ובאתלטיות. ההייפ בהחלט מוקדם מדי במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 7:08 pm 
Freshman

סרטון של המהלכים של גלעד לוי:
https://www.youtube.com/watch?v=CrNLISehcWA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 8:25 pm 
מנהל פורום

אחד האתרים המסקרים כשרונות צעירים באירופה כתב קצת גם על טורניר דרג ב' של הנוער:
https://eurospects.com/?p=15916&fbclid= ... gSEml2N0Mk
ציין לרעה את הרמה בטורניר השנה וכמות מועטה של כשרונות. באופן מפתיע, או שלא... לא צוין אף שחקן מהנבחרת שלקחה מקום ראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה