קודי (יובל) כתב:
מסכים שהיו הקיץ לא מעט שחקנים שהיו יכולים להתאים, הבעיה שכרגע כמעט אין כלום בשוק ולכן כתבתי שאם דילייני או אדאמס הם אפשרות הייתי מביא אותם בלי להסס, גם אם הם לא פרפקט פיט לסגל הקיים. פשוט חיכו עד עכשיו אז לך תמצא מישהו שהוא בול מה שמחפשים. ג'ריאן גראנט יכול להתאים אבל אין לך מושג איך ואם בכל הוא יסתגל לכדורסל האירופי ולחיים בפעם הראשונה מחוץ לארה"ב. רבים וטובים ממנו נכשלו בנקודה הזאת.
לטעמי, יתר ההחתמות הקיץ היו לא רעות בכלל אבל המון תלוי ברכז שיגיע. אם יבוא איזה תואם ריי בשקל וחצי אז לא ממש משנות יתר ההחתמות.
אני חושב שאם מכבי היו יכולים לחזור לקיץ שעבר ולא להחתים את ווילבקין זה הדבר הראשון שהיו עושים. כשרואים את כמות הרכזים הטובים שהיו פנויים הקיץ מבינים את הטעות שעשו בלשים את הקבוצה בידיים שלו.
אין מה לעשות, הוא פשוט לא רכז. בפיקנרול הוא פעם אחר פעם היה מפספס את הרגע הנכון למסור ואז קורא לחסימה נוספת (כי אין לו באמת צעד ראשון מהיר והוא מתקשה לעבור שומרים טובים בכדרור) ומבזבז את השעון וגם ככה רוב הזמן היה מסיים בעצמו בין עם בעליה לשלשה או בזריקה מקרוב. הוא לא טוב בחדירה והוצאה, הוא מתקשה תחת לחץ והוא גרוע במתפרצות (חוץ משלשה במעבר הוא לא באמת יודע להריץ מתפרצת ואפילו לא תמיד באיזה מסלול לרוץ ותוקע את ההתקפה). יש לו מדי פעם מסירות נאות של זיהוי הזדמנות כי למרות הכל הוא כן שחקן התקפה מוכשר (בוידאו של בלאק שאראל הכין יש כמה דוגמאות טובות) אבל רכז שמניע התקפה ומזין את החברים (הרי יש עוד 4 שחקנים על הפארקט שצריכים להשתתף בחגיגה) הוא לא בשום מצב שהוא.
Having said that אם כבר אנחנו תקועים איתו אז כדאי למקסם את היכולות שלו עם שחקנים שיתאימו לצידו בהתקפה ויוכלו לחפות עליו בהגנה (כמו שהיו לו בדרושפקה), במקום להביא עוד רכז סקורר כמו אדמס או דילייני שידרוך לו על האצבעות וייכנס איתו למשחקי מנהיגות ואגו.
למרות כל מה שנכתב עליו (שאפשר להוסיף לזה גם את היכולת ההגנתית הבעייתית והכישלון במשחקים צמודים) הוא עדיין רק לפני שנה וקצת היה mvp היורוקאפ ורבים וטובים לפניו התקשו בעונה הראשונה במכבי אבל השתפרו בעונה השנייה (אידסון, פרקינס, שון ג'יימס) כך שאם מכבי יחליטו שאיתו הולכים למלחמה ומביאים את הגארד שהכי יתאים לשחק לצידו אני מאמין שהוא והקבוצה רק ירוויחו מכך.