סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 10:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 210  הבא

ובכן:
יהיו 71%  71%  [ 22 ]
לא יהיו 29%  29%  [ 9 ]
סך הכל הצבעות : 31
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות חוזרות
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2019 1:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
המפלגה של בן גביר ושל פייגלין לא יעברו את אחוז החסימה.

לא יהיה מנוס ממשלת אחדות אם לא רוצים ללכת שוב לבחירות כי לא הימין ולא המרכז שמאל יהיו עם 61 מנדטים וכמו בפעם הקודמת ליברמן יהיה הפוסק האחרון :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2019 1:50 pm 
Hall of Famer

על פי מה שליברמן אמר אצל רינה מצליח הוא אומר דברים קשים על ביבי שהוא לא כשיר כנראה לעמוד בראשות הממשלה בגלל הלחצים.הוא מעדיף את יולי אדלשטיין בראש הליכוד והמטרה הראשית שלו היא ממשלת אחדות בין כחול לבן והליכוד יחד עם המפלגה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2019 10:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

https://m.ynet.co.il/Articles/5564285
סמוטריץ הזה בנאדם הזוי. הכי הרג אותי המשפט הבא:
"כמו שאנחנו יודעים היום לקיים תעשייה עם קיימות מבלי לזהם את הסביבה, אנחנו גם יודעים לקיים מדינה מודרנית שחייבת להניח תשתיות ציבוריות בסדרי גודל בלי לחלל שבת".

הוא רציני?! אנחנו, במדינת ישראל, יודעים לקיים תעשייה ברת קיימה מבלי לזהם את הסביבה? פחחחחח... איפה הוא חי? אין לנו מתקן השבת אנרגיה אחד ויחיד במדינה, אנחנו ממחזרים 20% מפסולת הפלסטיק ומטמינים את כל השאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 10:19 am 
Junior

גנץ ממשיך לעשות לעצמו פדיחות, עם הניסיון הכושל שלו להביע תנחומיו על הנרצח דביר שורק. איזה מביך.
איך הוא היה רמטכ"ל? חשבתי שהתפקיד הזה אמור לשדר קצת כריזמה ויכולת הנהגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 10:53 am 
Sophomore

אז שכח את השם שלו. ביג דיל. העיקר שיש לנו ימין חזק ו"ראש ממשלה חזק מול החמאס". זה הרבה יותר מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 12:06 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
גנץ ממשיך לעשות לעצמו פדיחות, עם הניסיון הכושל שלו להביע תנחומיו על הנרצח דביר שורק. איזה מביך.
איך הוא היה רמטכ"ל? חשבתי שהתפקיד הזה אמור לשדר קצת כריזמה ויכולת הנהגה.
כן אה, עדיף ראש ממשלה שמדבר בביטחון שיא מול המצלמה, אבל משקר בכל מילה שנייה שיוצאת לו מהפה ("מה? מה פתאום").

אני מעדיף ראש ממשלה מגמגם ונכה טלוויזיונית אבל ישר ונקי כפיים ובעיקר כזה ששותפיו הטבעיים הם לא חרדים או דתיים קיצוניים. אתה כנראה מעדיף תותח ריאליטי אבל שזה בא בעסקת חבילה עם כל מה שהזכרתי וחבילת הטבות מפליגות של כספים קואליציוניים זה לא מזיז לך את קצה הציפורן.

כל אחד רואה את ראש הממשלה באור אחר :ne_vi_del:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 6:59 pm 
Junior

אני לא בעד זה ולא זה, אבל גנץ, כמי שרואה עצמו כמועמד טבעי לראשות הממשלה, לא מחמיץ אף הזדמנות לעשות לעצמו פדיחות. הוא לא סתם שכח את השם של הנרצח, הוא לא הצליח להשלים משפט. זה קרה לו כבר כמה פעמים.
אה, והוא גם לא נקי כפיים (ע"ע עסקת 50 המיליון שנרקמה בינו ובין אלשיך), ובטח שלא יהיה חזק יותר מול חמאס מביבי (החלש כשלעצמו).

חבל שהכי טוב שמצליחה האופוזיציה להעמיד מטעמה, זה בקושי קליפות של תפוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 9:09 am 
Junior

קליפת תפוז, שן של שום, סולייה של נעל, פקק של ריבה, תקרא לזה איך שרק תרצה.
כל דבר עדיף מאשר מושחתיהו ושותפיו הקואליצניים הטבעיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 3:16 pm 
Junior

זה אתה אומר.
אני מבין שהרגש מדבר אצלך, אבל אני אישית לא מבין מה הטעם להחליף אדם מושחת, חלש נגד חמאס, אך כריזמתי וסוחף, באדם מושחת, חלש נגד חמאס שבנוסף לכך הוא גם צנונית שלא מסוגלת להשלים משפט שלם.

לסיום ובנימה משעשעת זו, אציין שלגרעין הקשה של תומכי ביבי אני אומר את ההפך - ישעשע אותי לראות את גנץ מחליף אותו ושהמציאות בשטח תישאר אותו הדבר.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך א' אוגוסט 11, 2019 8:15 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 7:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאיפה החלטת שגנץ מושחת? טמבל זה דבר אחד, אבל מושחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 8:14 am 
Junior

עסקת 50 המיליון שסידר אלשיך לחברה של גנץ, ללא מכרז.
https://www.themarker.com/news/politics/1.7062404

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 9:41 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
עסקת 50 המיליון שסידר אלשיך לחברה של גנץ, ללא מכרז.
https://www.themarker.com/news/politics/1.7062404

עיסקה שנבדקה ע"י מבקר המדינה ולא העלתה חשד לפלילים, בטח שלא מצידו של גנץ. מי שמבוקר שם היא המשטרה על כך שהיא לא עומדת בנהלים הפנימיים של המשרד לבטחון פנים לגבי מכרזים. נגדיר את זה ככה, אם הכלום וחצי שיש בפרשה הזו נגדו מספיק כדי לשים תווית של מושחת על גנץ, אז מה שאנחנו יודעים על פרשת הצוללות (שאגב-לא נבדקה ע"י המבקר משום מה) צריכה הייתה להכניס את נתניהו לכלא בתור בוגד שמכר את בטחון המדינה בשביל בצע כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 9:56 am 
Junior

זה כן אני כתב:
זה אתה אומר.
אני מבין שהרגש מדבר אצלך, אבל אני אישית לא מבין מה הטעם להחליף אדם מושחת, חלש נגד חמאס, אך כריזמתי וסוחף, באדם מושחת, חלש נגד חמאס שבנוסף לכך הוא גם צנונית שלא מסוגלת להשלים משפט שלם.

לסיום ובנימה משעשעת זו, אציין שלגרעין הקשה של תומכי ביבי אני אומר את ההפך - ישעשע אותי לראות את גנץ מחליף אותו ושהמציאות בשטח תישאר אותו הדבר.

זורם איתך, נניח ומה שאתה אומר נכון, ואכן יווצר מצב שנחליף את מושחתיהו 1 במושחתיהו 2. סבבה.

אבל צריך לזכור שראש ממשלה לא מנהל פה את סדרי היומיום, יש שרים וראשי ועדות וכולי. אני מעדיף שמושחתיהו 2 (גנץ לפי דברייך) יהיה ראש ממשלה כי אז זה אומר שהחרדים והדתיים הקיצוניים עפים לנו מהקואלציה, מתפקידי השרים, ומכל הועדות שבהם מעבירים מיליארדים מתחת לשולחנות. זה יותר חשוב ורק בגלל זה שווה לי להצביע ל"מושחתיהו 2". כבר כמעט 10 שנים שהחרדים שולטים בועדת הכספים למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 11:17 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא הייתי ממהר לקבוע שגנץ לא יישב עם החרדים. עם הימין הקיצוני הוא כנראה שלא יישב אבל את החרדים הוא מאוד רוצה, אחרת לא יוכל להקים קואליציה. עדיין לא שמענו ממנו ציוץ לגבי ההאשמות של ליצמן.

אני כן מסכים שהוא לא ממש יודע לדבר. בראיון ברדיו מהשבוע שעבר הוא אמר "אם בארזים נפלה שלכת מה יגידו אזובי הקיר"... הוא פשוט כותב את הטקסטים של ארץ נהדרת לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 12:08 pm 
Junior

אגב, אני מוצא מקום להזדהות עם הקביעה שעדיפה ממשלת אחדות מאשר ממשלת ימין חרדים. למה?
ממשלת הימין-חרדים בלאו הכי הוכיחה את עצמה (כבר שנים ארוכות) כמסורסת, עלובה וחסרת יכולת להביא לשינוי אמיתי בנושאי הליבה שאמורים לאפיין ממשלת ימין. תוסיפו לכך סחטנות חרדית וקיבלתם הפסד מכל הכיוונים. ממשלת אחדות כמובן שלא תביא את השינוי לו אני מייחל, אבל לפחות הסחיטה החרדית תיפסק; גם זה משהו.

כל זה עדיין לא אומר שגנץ ולפיד הם לא צמד גלמים מביכים.

רוני, העובדה שהפרשה הזאת לא נחקרה היא תעודת עניות קשה לפרקליטות. גם הניסיון שלך לייחס הכל לאלשיך ולמשטרה, ולפטור את גנץ מכל אחריות הוא במקרה הטוב נאיבי. אני מנחש שאם לא היה מדובר בגנץ, אדם בעל עבר צבאי עשיר (מידיעה, בעלי הדרגות הגבוהות בכלל שירותי הביטחון בישראל הם לא אנשים זרים אחד לשני, בלשון המעטה), אז הרעיון לפטור ממרכז כלל לא היה עולה.
הנה מאמר מגלובס בנושא.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001280094

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 12:55 pm 
Junior

sir charles כתב:
לא הייתי ממהר לקבוע שגנץ לא יישב עם החרדים. עם הימין הקיצוני הוא כנראה שלא יישב אבל את החרדים הוא מאוד רוצה, אחרת לא יוכל להקים קואליציה. עדיין לא שמענו ממנו ציוץ לגבי ההאשמות של ליצמן.

מה זה משנה אם גנץ כן לוקח את החרדים או לא לוקח את החרדים?
גם עם החרדים לגנץ אין קואליציה. תהיה ממשלת כחול-לבן/ליכוד בראשות הראשונים, מושחתיהו ייאלץ לפרוש, וזה כרגע התסריט הכי אופטימי. אולי ליברמן יכפה עליהם לקחת אותו גם למרות שמבחינה מספרית אני משער שיהיה ל-2 המפלגות הגדולות 61 בלעדיו.

כל שאר המפלגות כולל החרדים יישבו באופוזיציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 1:11 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
רוני, העובדה שהפרשה הזאת לא נחקרה היא תעודת עניות קשה לפרקליטות. גם הניסיון שלך לייחס הכל לאלשיך ולמשטרה, ולפטור את גנץ מכל אחריות הוא במקרה הטוב נאיבי. אני מנחש שאם לא היה מדובר בגנץ, אדם בעל עבר צבאי עשיר (מידיעה, בעלי הדרגות הגבוהות בכלל שירותי הביטחון בישראל הם לא אנשים זרים אחד לשני, בלשון המעטה), אז הרעיון לפטור ממרכז כלל לא היה עולה.
הנה מאמר מגלובס בנושא.

ושוב, גנץ, במקרה הכי גרוע, ניצל את העובדה שיש לו קשרים ואולי גם הציג מצג שווא לגבי כמות הלקוחות שלו, זה בהחלט ראוי לחקירה גם לטעמי. אבל איפה זה ואיפה פרשת הצוללות? ביבי סוגר עיסקאות שחלקים משמעותיים ממערכת הבטחון מתנגדת לה כולל "סודות שלרמטכ"ל ולשר הבטחון אסור לשמוע" וגם מאשר למדינה אויב פוטנציאלית לרכוש נשק אסטרטגי וכל זה כשלו ולבן הדוד שלו (שמממן אותו, כזכור, ונתניהו ביקש גם שישלם עבור עורכי הדין שלו בפרשיות שוחד אחרות-עניין שלא אושר כמובן) יש מניות בחברות שמרוויחות מהעיסקה, ואיכשהו, החקירה מעלה שכל מי שהיה מסביבו של נתניהו כולל מקורבים בכירים "זוכים" לכתב אישום ורק הוא, שיה תמימה שכמוהו, לא ידע מכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אדום88 כתב:
sir charles כתב:

מה זה משנה אם גנץ כן לוקח את החרדים או לא לוקח את החרדים?
גם עם החרדים לגנץ אין קואליציה. תהיה ממשלת כחול-לבן/ליכוד בראשות הראשונים, מושחתיהו ייאלץ לפרוש, וזה כרגע התסריט הכי אופטימי. אולי ליברמן יכפה עליהם לקחת אותו גם למרות שמבחינה מספרית אני משער שיהיה ל-2 המפלגות הגדולות 61 בלעדיו.

כל שאר המפלגות כולל החרדים יישבו באופוזיציה.

מצחיק נורא. למה אתה חושב שבני גנץ, שגדל במושב דתי ולמד בישיבה תיכונית, שהכניס את "פקודת השילוב הראוי" לצה"ל, ייקח את ליברמן לפני החרדים?
אני אומר יותר מזה. גם גנץ וגם הליכוד, וגם שניהם ביחד אם יקרה הנס שאתה מצפה לו (והוא לא יקרה), יקחו את החרדים לממשלה גם אם יהיה להם רוב בלעדיהם. גם כי שניהם מעדיפים את החרדים על ליברמן, וגם (ובעיקר) כי גם הם יודעים שהחרדים יישארו הרבה אחרי ליברמן, ותמיד יש את היום שאחרי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:18 pm 
Junior

rony כתב:
זה כן אני כתב:
הנה מאמר מגלובס בנושא.

ושוב, גנץ, במקרה הכי גרוע, ניצל את העובדה שיש לו קשרים ואולי גם הציג מצג שווא לגבי כמות הלקוחות שלו, זה בהחלט ראוי לחקירה גם לטעמי. אבל איפה זה ואיפה פרשת הצוללות? ביבי סוגר עיסקאות שחלקים משמעותיים ממערכת הבטחון מתנגדת לה כולל "סודות שלרמטכ"ל ולשר הבטחון אסור לשמוע" וגם מאשר למדינה אויב פוטנציאלית לרכוש נשק אסטרטגי וכל זה כשלו ולבן הדוד שלו (שמממן אותו, כזכור, ונתניהו ביקש גם שישלם עבור עורכי הדין שלו בפרשיות שוחד אחרות-עניין שלא אושר כמובן) יש מניות בחברות שמרוויחות מהעיסקה, ואיכשהו, החקירה מעלה שכל מי שהיה מסביבו של נתניהו כולל מקורבים בכירים "זוכים" לכתב אישום ורק הוא, שיה תמימה שכמוהו, לא ידע מכלום.

שאלתם למה גנץ מושחת, לא למה ביבי מושחת.
לגבי ביבי, ממילא אין בינינו מחלוקת, לכן אין לי מה להוסיף על דבריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:37 pm 
Hall of Famer

אז אני שוב אדגיש, הנקודה שלי היא שהחשדות כלפי גנץ הם הרבה פחות משמעותיים מאשר אלו שעומדים כנגד נתניהו, אז קצת דמגוגי להגיד ששניהם מושחתים ושאין הבדל בין להחליף מושחת1 במושחת2. זה בערך כמו להגיד שלברון ג'יימס ועמרי כספי שניהם שחקני NBA ולכן זה לא משנה את מי מהם תביא לקבוצה שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 6:42 pm 
Hall of Famer

ירי בתוך הנגמש
https://www.israelhayom.co.il/article/681783

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2019 12:50 pm 
Hall of Famer

סקר ממוצע בין כל הערוצים

שיוויון 30 בין כחול לבן לליכוד
שיוויון 55 בגושים
ליברמן עם 10 מנדטים ידחוף לממשלת אחדות עם רוטציה ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2019 3:18 pm 
Junior

פיהוק...

הנה אותו סקר בחירות אפריל 2019, 29 ימים לפני (בדיוק כמו עכשיו)
הימין החדש בסקר הזה עומדים על 5. העבודה על 10. כחול לבן רק על 29. וכ'ו וכ'ו. אין מה להתייחס ברצינות לסקרים כה מוקדמים.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 19, 2019 3:30 pm 
Senior

א) כחול לבן עם 33 מנדטים, לא 29 (זה הליכוד)
ב) איך אתה מסביר את האיזור המסומן עם סימני השאלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2019 1:46 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
אז אני שוב אדגיש, הנקודה שלי היא שהחשדות כלפי גנץ הם הרבה פחות משמעותיים מאשר אלו שעומדים כנגד נתניהו, אז קצת דמגוגי להגיד ששניהם מושחתים ושאין הבדל בין להחליף מושחת1 במושחת2. זה בערך כמו להגיד שלברון ג'יימס ועמרי כספי שניהם שחקני NBA ולכן זה לא משנה את מי מהם תביא לקבוצה שלך.

נגד ביבי יש 3 כתבי אישום וחקירת הצוללות תתחדש באוקטובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 210  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: