סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי 19/20
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 10:51 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
מה אתם אומרים על לין? ראיתי בספורט 5 שהוא מועמד... למרות שחצי אירופה לטענתם היו מועמדים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 11:25 pm 
Freshman

מכביתלאביביניו כתב:
מה אתם אומרים על לין? ראיתי בספורט 5 שהוא מועמד... למרות שחצי אירופה לטענתם היו מועמדים...

לא בא לצסקא ביותר כסף, יבוא למכבי בפחות?!
נו מה נגמרו השמות עוד מעט יגידו גארי פייטון או לחליפין שהשוק היה חלש ברכזים השנה

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 11:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכביתלאביביניו כתב:

לי נראה שהעיתונאי שכתב את הידיעה בערוץ הספורט פשוט קרא בפורום צהבת שם מריירים על לין כבר תקופה. בכלל כמעט כל שם שעולה שם מופיע באתרים השונים מיד אחר כך.
לא רואה הרבה סיכוי שלין יגיע לאירופה. הוא כבר דחה את צסקא ובסין תמיד יוכל להרוויח הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 11:29 pm 
Freshman

sir charles כתב:
מכביתלאביביניו כתב:

לי נראה שהעיתונאי שכתב את הידיעה בערוץ הספורט פשוט קרא בפורום צהבת שם מריירים על לין כבר תקופה. בכלל כמעט כל שם שעולה שם מופיע באתרים השונים מיד אחר כך.
לא רואה הרבה סיכוי שלין יגיע לאירופה. הוא כבר דחה את צסקא ובסין תמיד יוכל להרוויח הרבה יותר.

נראה לי שהוא מעדיף לא לשחק בסין בדי שתישמר לו ההילה של כוכב העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 11:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
איך אתה היית בונה?
האם הנטייה שלי להחתים שחקן (כמובן בהינתן מחקר מעמיק על יכולותיו והאופי שלו) כמו גראנט על חוזה של 3-4 שנים (כולל אופציות של קבוצה על חלק מהשנים) היא הכיוון הנכון?

אני קודם כל הייתי מתחיל בשחקני החמישייה ולא בספסל. הגיוני, לא?
דבר שני, הייתי מחתים שחקנים שמשלימים אחד את השני ולא כאלה בעלי תכונות דומות (בלאק/האנטר/אייסי, קלויארו/כספי). למרות שאם ספירופולוס מתכנן לשחק באותה שיטת משחק של חילופים בהגנה הגיוני ללכת עם סנטרים נמוכים שיכולים להחליף על שחקני חוץ, אך עדיין חסר לי איזה גבוה רציני בצבע כאשר לכל הקבוצות יש לפחות 7 פוטר אחד אם לא יותר. מאוד רציתי שינסו ללכת על מוסטפה פאל ששוחרר מקובאן.
בנוסף אין לנו כל כך אתלטיות בעמדות 1 עד 3 ואין שחקן שיכול לחתוך הגנה בחדירות, וכמובן שמתקרב סוף הקיץ ועדיין אין רכז פותח ברמה נורמלית.
בנייה עקומה כבר אמרתי?

לשאלתך, מכבי באופן קבוע חוששת להחתים שחקנים על חוזים של מעבר לשנתיים כי הסקאוטינג שם זוועתי וכך יוצא שאי אפשר לשמור על שחקנים שמצליחים כי הם נחטפים ע"י הקבוצות הגדולות. למשל יכלו להחתים את וויל קלייבורן בזמנו לחוזה של 3 שנים אבל פספסו אותו והיום הוא הסמול הטוב ביבשת ומשחק באלופת אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2019 11:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכביתלאביביניו כתב:
sir charles כתב:
מכביתלאביביניו כתב:

נראה לי שהוא מעדיף לא לשחק בסין בדי שתישמר לו ההילה של כוכב העל

אני חושב שהרכבת הזו כבר יצאה מהתחנה, ובכל מקרה בסין הוא יהיה סופר דופר סטאר, אפילו יותר מיי "מרטש הכיסאות" ג'ינליאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2019 4:23 am 
Junior

הוא טאיווני אז מהרפובליקה של סין.
https://www.ibtimes.com/jeremy-lin-chin ... ese-214102

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2019 8:41 am 
Hall of Famer

ירון25 כתב:
מכביתלאביביניו כתב:

לא בא לצסקא ביותר כסף, יבוא למכבי בפחות?!
נו מה נגמרו השמות עוד מעט יגידו גארי פייטון או לחליפין שהשוק היה חלש ברכזים השנה

העניין עם לין לדעתי זה לא הכסף אלא העובדה שהוא עדיין מנסה להשיג חוזה ב-NBA. אני לא חושב שזה תרחיש מופרך שהוא לא ימצא חוזה ב-NBA ובסוף ינחת במכבי אבל קודם כל, זה גם לא תרחיש סביר במיוחד, ושנית, אני מניח שגם אם זה יקרה, זה ייקח עוד כמה שבועות עד שהוא יתייאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2019 12:56 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
איך אתה היית בונה?
האם הנטייה שלי להחתים שחקן (כמובן בהינתן מחקר מעמיק על יכולותיו והאופי שלו) כמו גראנט על חוזה של 3-4 שנים (כולל אופציות של קבוצה על חלק מהשנים) היא הכיוון הנכון?

אתה מנסה להחיל בניית קבוצה באן.בי.איי על מכבי תל אביב. למכבי תל אביב יש כל שנה יעדים שהיא צריכה לעמוד בהם, אין לקחת שנתיים שלוש חלשות לבניית הסגל לשנים הבאות. בשוק האירופאי גם לא מקובל לתת חוזים מעל 3 שנים. לא הרבה שחקנים אמריקאים נשארים בקבוצות יורוליג לאורך שנים על גבי שנים וגם אם זה קורה (קייל היינס לדוגמא), אז מדובר על הארכות חוזה כל פעם, כלומר אין הבטחה שאחרי שנתיים שגידלת את השחקן, אתה גם תקבל את הדיווידנדים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2019 10:42 pm 
Freshman

https://sports.walla.co.il/item/3251634

וואלה מדווח ששבוע הבא כספי יחתום. אני מתאר לעצמי שהעיכוב הוא בגלל שמכבי באופן מסורתי לא עושה החתמות בתשעת הימים - בין ראש חודש אב לתשעה באב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 12:01 am 
Junior

וכידוע, זה שלא החתימו שחקנים בתשעת הימים בשנים האחרונות, מאוד עזר להצלחה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 12:03 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
איך אתה היית בונה?

אתה מנסה להחיל בניית קבוצה באן.בי.איי על מכבי תל אביב. למכבי תל אביב יש כל שנה יעדים שהיא צריכה לעמוד בהם, אין לקחת שנתיים שלוש חלשות לבניית הסגל לשנים הבאות. בשוק האירופאי גם לא מקובל לתת חוזים מעל 3 שנים. לא הרבה שחקנים אמריקאים נשארים בקבוצות יורוליג לאורך שנים על גבי שנים וגם אם זה קורה (קייל היינס לדוגמא), אז מדובר על הארכות חוזה כל פעם, כלומר אין הבטחה שאחרי שנתיים שגידלת את השחקן, אתה גם תקבל את הדיווידנדים.

בגלל זה אני שואל אבל אני לא חושב שגראנט הוא שחקן פחות טוב מלין כרגע. אני חושב שהוא בשל מספיק למכבי ושיש לו פוטנציאל להיות כוכב באירופה.

למה יש הארכות חוזה כל שנה? שחקנים לא מכבדים חוזים?
אם אני מכבי אני ריאלית לא יכול להחתים שחקן ל-3 שנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 12:07 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
איך אתה היית בונה?

אני קודם כל הייתי מתחיל בשחקני החמישייה ולא בספסל. הגיוני, לא?
דבר שני, הייתי מחתים שחקנים שמשלימים אחד את השני ולא כאלה בעלי תכונות דומות (בלאק/האנטר/אייסי, קלויארו/כספי). למרות שאם ספירופולוס מתכנן לשחק באותה שיטת משחק של חילופים בהגנה הגיוני ללכת עם סנטרים נמוכים שיכולים להחליף על שחקני חוץ, אך עדיין חסר לי איזה גבוה רציני בצבע כאשר לכל הקבוצות יש לפחות 7 פוטר אחד אם לא יותר. מאוד רציתי שינסו ללכת על מוסטפה פאל ששוחרר מקובאן.
בנוסף אין לנו כל כך אתלטיות בעמדות 1 עד 3 ואין שחקן שיכול לחתוך הגנה בחדירות, וכמובן שמתקרב סוף הקיץ ועדיין אין רכז פותח ברמה נורמלית.
בנייה עקומה כבר אמרתי?

לשאלתך, מכבי באופן קבוע חוששת להחתים שחקנים על חוזים של מעבר לשנתיים כי הסקאוטינג שם זוועתי וכך יוצא שאי אפשר לשמור על שחקנים שמצליחים כי הם נחטפים ע"י הקבוצות הגדולות. למשל יכלו להחתים את וויל קלייבורן בזמנו לחוזה של 3 שנים אבל פספסו אותו והיום הוא הסמול הטוב ביבשת ומשחק באלופת אירופה.

אי אפשר לצאת מתוך נקודת הנחה שאתה ממש גרוע :) ולהגיע לאנשהו.
בסופו של דבר, מכבי חייבת יתרון תחרותי כדי להגיע לטופ (היא לא באותה רמת משכורות אני מניח). הייתי משקיע בסקאוטינג טוב ובונה על זה עם חוזים ארוכי טווח (שלוש שנים לצורך העניין).

בנוגע למה שאמרת, כרגיל נשמע כמו ניהול מביך.
נשמע שהשחקן המרכזי בסגל נשאר בעצם לסוף הבנייה ועכשיו מקווים לטוב.

אני זוכר משנים עברו שמכבי בונה (או מתיימרת לבנות עם ידיעות מלאות תקווה על שחקנים שלא מגיעים) בשביל למכור מנויים. במובן מסוים, לסגור את הסגל ולקבל החלטות מקצועיות פרופר זה לא משהו שהם מרגישים כנראה שמשרת אותם. זו חשיבה עקומה מאוד שבגללה הפסקתי לראות את משחקי הקבוצה.
זו הנהלה שלא מעניין אותה באופן מיוחד לנצח.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוגוסט 07, 2019 12:20 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 12:19 am 
Hall of Famer

תשעה באב דחוי השנה (ראשון במקום שבת), כלומר יום פחות להחתים שחקנים ---> שוק קשה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 1:25 am 
Sophomore

זה מזכיר לי את העונה הראשונה של בלאט עם סופו ואידסון ופרקינס. בדיוק הבנייה החכמה והשקטה שהיא האנטיתזה למה שקורה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 2:18 am 
Hall of Famer

היה אז איש מקצוע ברמה גבוהה שניהל את הדברים
וגם אז, אם אני זוכר נכון, בלאט היה צריך להיאבק בהנהלה הנוראית של מכבי כדי שדברים יתנהלו באופן סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 8:00 am 
Hall of Famer

וגם היה את טורנס שקיבל התקף לב ובמקומו לקחו את פארגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 2:30 pm 
Sophomore

אגב, טוב שיש כאלה כמו דיליייני שמצייים על כל דבר וחושפים בפומבי את הפנים האמיתיות של מכבי, שכנראה לא באמת נותנת הצעות עתק לרכזי טופ יורוליג אלא בעיקר מדליפה את זה החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2019 7:26 pm 
Freshman

קודי (יובל) כתב:
אגב, טוב שיש כאלה כמו דיליייני שמצייים על כל דבר וחושפים בפומבי את הפנים האמיתיות של מכבי, שכנראה לא באמת נותנת הצעות עתק לרכזי טופ יורוליג אלא בעיקר מדליפה את זה החוצה.

מה צייץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

כתבה מעניינת על מאחוריי הקלעים במכבי
https://www.israelhayom.co.il/article/681085

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 12:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
רק בשביל הפרצוף של ההוא ממנהלת הליגה כשיכתוב את הצ'ק של הבונוס למכבי שווה ללכת למהלך הזה. ואם אפשר שיהיה מסך מפוצל עם הפרצופים של חברי ליגת ההסתדרות.
אני הייתי שמח אם היו משחקים גם במדים שונים ומארחים את משחקי הליגה באולם קטן יותר וזול יותר.
חבל שזה לא יקרה, גם לא בשנה הבאה וגם לא אחרי ספרופולוס.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 12:59 pm 
Hall of Famer

כן...
מפצלים לשתי קבוצות (שזה עוד משכורות לא מעטות לשלם) רק כי לא אישרו לרשום זר שישי של 15 דקות משחק לליגה
הגיוני מאוד סך הכל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 1:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
והקנסות על הזר החמישי והמתאזרחים גם, אני מניח.
לכן, אם הליגה מתמרצת משחק עם שלושה זרים ובלי מתאזרחים, כך צריך לשחק בה.
ואין סיבה שזה יהיה מי יודע מה עוד משכורות. שלושה מהזרים הקיימים, הצברים הקיימים (בעיקר הצעירים, רציתם שהם יקבלו דקות משחק ויובילו קבוצה, לא ככה?) ועוד צברים שוליים וזולים או שחקני נוער.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' אוגוסט 08, 2019 1:22 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 1:05 pm 
Hall of Famer

ניקולה וויציץ' אמר לפני כמה שבועות שלדעתו הגבלה של 5 זרים עם ישראלי אחד ב5 לא פחות גרועה מ6 זרים ו2 ישראלים ב5....

האמת שגם ירושלים תצטרך להושיב 2 זרים על אזרחי בזירה המקומית ....מכבי 3 זרים על אזרחי .....
אין ברירה 2 הקבוצות יעשו רוטציה.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 1:16 pm 
Sophomore

Dr. J כתב:
קודי (יובל) כתב:

מה צייץ?

צייץ שמכבי לא פנתה אליו הקיץ, לא נתנה לו שום הצעה, הוא לא ביקש שום דבר ואפילו לא היה שום סוג של מו"מ איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 839 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 34  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: