סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 11:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 9:50 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא צריך לנחש, כמובן שזו היתה הכוונה.
ועמוס, אתה מתעלם ממימד הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 10:07 am 
Hall of Famer

אז אם אתה מתכוון לקו התקפה משובח, אז תגיד קו התקפה משובח, אל תגיד הגנה.
לא הבנתי את ההערה על מימד הזמן? דווקא הגנה חזקה נותנת יותר זמן להתקפה על המגרש=שחיקה יותר גדולה של קיו.בי. אבל לאורך קריירה כל כך ארוכה עם הגנות שמשתנות ולא כל הקבוצות של הפאטס הצטיינו בזמן אחזקה של הכדור, כך שזה שולי בעיני.
וגם עם קו ההתקפה המשובח, קיו.בי. חוטף התעללות כל כך גדולה שהדרישות הפיזיות עצומות. בסטט' אנחנו רואים מספרים של סאקס, אבל זה לא כל הסיפור. בכל משחק יש מספר רב יותר של מהלכים של זריקה שהקיו.בי מוצא את עצמו על הגב על הדשא כשמעליו שוכב איזה 150 קילו של שחקן הגנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 10:28 am 
Sophomore

טום בריידי מדהים מעבר לכל סופרלטיב.

That being said,
זמן אחזקת כדור מיתרגם להרבה פחות זמן פעילות פיזית ממשית של ה-QB לעומת שחקן כדורסל. רוצה לומר - פר דקת משחק הכדורסלנים זזים הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 11:33 am 
Hall of Famer

אפשר היה לדון בנושא אם היה גודל מדגם גדול יותר. אני מכיר 2 קיו.ביז שהגיעו לשנות הארבעים שלהם ונשארו בטופ - טום בריידי כמובן ודרו בריז. שניהם מהשנים האחרונות. קיו.ביז נופלים בשנות השלושים שלהם, גג אמצע שנות השלושים.

פייטון מנינג הגדול בגיל 34 היה בשיאו ואז נפצע. חזר לדנבר לקבוצה שההתקפה נתפרה ליכולות שלו כמו שאף התקפה לא נתפרה לקיו.בי אי פעם. עונה ראשונה הייתה בינונית עם סימני שאלה לגבי חוזק יד. עונה שניה פנטסטית שבה ניפץ שיאים, אבל מי שראה אותו ידע שאמנם הוא מדהים, אבל הכלים הפיזיים לא מה שהיו פעם ורק ההתקפה, קו ההתקפה, הרסיברים כל כך טובים שממקסמים את מה שהוא יכול לתת. עונה שלישית בגיל 38 שבה הוא התחיל גם לרדת סטטיסטית ועונה רביעית שבה הברונקוס זכו בסופרבול אבל מנינג בגיל 39 היה קיו.בי שבור ומבחינת יכולות (לא שכל) אחד הגרועים בליגה. זה היה סופרבול של הגנה נטו.

מה שבריידי עושה בגיל 42 פשוט לא נתפס. הוא לא צריך להיות בכלל על המגרש, בטח לא להיות הקיו.בי הכי טוב בליגה ואולי השחקן הכי טוב בפוטבול. אי אפשר להשוות בכלל בינו לבין וינס קרטר. קרטר מחזיק מעמד בליגה רק בגלל מי שהוא, לא בגלל היכולת. זה עדיין מדהים שהוא יכול להתחרות באן.בי.איי בגיל שלו, אבל זה לא מתקרב למה שבריידי עושה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 1:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מה שקצת עצוב (או מדהים מהבחינה של קארטר) זה שגם היום או יותר אתלטי מכל שחקן ישראלי שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 2:05 pm 
Senior

ויכוח טיפה מוזר, הדרישות הפיזיות משחקן כדורסל ומקווטרבק הן כל כך שונות שאין מה להשוות (גם רצי מרתון מגיעים לשיא בעשור הרביעי לחייהם ומתעמלות בעשור השני ובכל זאת אף אחד לא יחשוד שהעומס על רץ המרתון נמוך מזה שעל המתעמלות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 2:52 pm 
Hall of Famer

בגדול הויכוח הוא על מה יותר מדהים. וינס קרטר בגיל 42 שמשחק עדיין באן.בי.איי או בריידי שבגיל 42 מחזיק בקייס לשחקן הפוטבול הכי טוב שיש.
אני לא חושב שיש בכלל ויכוח, עם כל הכבוד לוינס ויש המון כבוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 3:39 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
בגדול הויכוח הוא על מה יותר מדהים. וינס קרטר בגיל 42 שמשחק עדיין באן.בי.איי או בריידי שבגיל 42 מחזיק בקייס לשחקן הפוטבול הכי טוב שיש.

עם זה אני מסכים לגמרי.
וכמובן שהתכוונתי לקו ההתקפה שמגן על הQB, ברגע שהם טובים הוא חוטף פחות מכות. וימצא את עצמו פחות פעמים מופל או נדרס ע"י 150 קילו ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 6:19 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:

זה לא מעניין בכלל הוויכוח הזה. אני לא מכיר קייס לצד של קארטר.

אני בסך הכל טענתי ששחקני כדורסל (בטח אלה בסגנונו של וינס קארטר) רצים וקופצים יותר פר דקה במהלך משחק מאשר qb'ז (בטח ובטח אלה בסגנונו של בריידי, שמעולם לא התיימר לאיזושהי אתלטיות יוצאת דופן).
אני עדיין לא מבין איך אפשר להתווכח עם הטענה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 6:39 pm 
Hall of Famer

ג'ורג' פורמן התאגרף ברמות גבוהות יחסית עוד בגיל 50
אז מה, אגרוף משקל כבד הוא פחות פיזי? ממש לא, אבל כאמור הדרישות שונות לגמרי ואני לא רואה שחקן כדורסל משחק ברמה נורמלית בגיל 50 אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2019 8:03 pm 
Sophomore

אם בריידי היה בנבא הוא היה איזה דלבדובה...
סתם סתם. שעשע אותי הדמיון הפיזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 8:06 am 
Hall of Famer

תומר כתב:
ויכוח טיפה מוזר, הדרישות הפיזיות משחקן כדורסל ומקווטרבק הן כל כך שונות שאין מה להשוות (גם רצי מרתון מגיעים לשיא בעשור הרביעי לחייהם ומתעמלות בעשור השני ובכל זאת אף אחד לא יחשוד שהעומס על רץ המרתון נמוך מזה שעל המתעמלות)

אני די בטוח שהעומס אצל מתעמלות, בטח ובטח מבחינת אימפקט וסיכון לפציעות, גדול משמעותית מאשר אצל רצי מרתון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 11:11 pm 
Hall of Famer

76ers Hire Roy Hibbert As Player Development Coach
מישהו יודע להסביר את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 11:22 pm 
Sophomore

קורע. שחקן שרק הלך אחורה.

כמו לקחת את אייזיאה תומס כמאמן גבוהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 09, 2019 11:57 pm 
Hall of Famer

אם היה מפורסם שהוא מאמן לגארדים אז אולי כן....

ברמת הרכילות, הדיבור היה בזמנו שההתדרדרות של היברט הגיעה בסמוך לרגע שהוא גילה שפול ג'ורג' שכב עם ארוסתו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 12:31 am 
Hall of Famer

עדיין, לא בדיוק שחקן העבר הכי מוכשר, הכי תקשורתי, שביצע את הקפיצה הגבוהה ביותר בקריירה שלו (אם כי הקפיצה האנכית שלו די מרשימה).
אתם רואים אותו עובד עם סימונס על הזריקה שלו?
פשוט מינוי תמוה ומגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 10:36 am 
Hall of Famer

הבנתי. אז רק שחקן שהשתפר המון צריך להיות מאמן פיתוח שחקנים? ואם הוא לא שחקן עבר, אלא סתם בנאדם "מהרחוב"? גם כן תמוה? (ע"ע עידן רווין הזה שעשו עליו המון כתבות שאימן את קובי, לברון, דוראנט, הארדן ואחרים)

1. אני משער שהוא לא מאמן פיתוח שחקנים היחיד שלהם
2. דווקא אחד כזה, בגיל הזה ובגובה הזה, יכול להיות יריב אימונים מאוד חביב עבור אמביד

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 12:28 pm 
Sophomore

רוי היברט זה עציץ של 2.20. רוב הקריירה שלו היה עציץ מוגבל ורק הלך ודעך עם הזמן.
אילו היה מדובר בשחקן כדורסל עם סקילס אמיתיים שעושה את המעבר הזה, הייתי חושב שזה מעולה וטבעי.

יש משמעות לדרך שאדם עושה כאן. אילו רוי היברט היה מגיע לתפקיד הזה כמו סתם פלוני שאימן בתיכונים, שיודע איך מלמדים יסודות ואז התקדם למקומות נוספים, וחי את הדבר הזה שנקרא "פיתוח מיומנויות משחק", אז זה היה שונה בתכלית. זה די ברור שהוא לא עשה דרך כזאת. הוא כנראה בחור מאוד נחמד, והוא 2.20. האמת שסעיף מספר 2 שלך בהחלט הגיוני, ואז אני מקווה שמשלמים לו כסף ממש ממש טוב, כי גם ב-"שיאו" אמביד לועס ויורק אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 10, 2019 1:27 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאנו כתב:
אילו היה מדובר בשחקן כדורסל עם סקילס אמיתיים שעושה את המעבר הזה, הייתי חושב שזה מעולה וטבעי.

יש משמעות לדרך שאדם עושה כאן. אילו רוי היברט היה מגיע לתפקיד הזה כמו סתם פלוני שאימן בתיכונים, שיודע איך מלמדים יסודות ואז התקדם למקומות נוספים, וחי את הדבר הזה שנקרא "פיתוח מיומנויות משחק", אז זה היה שונה בתכלית. זה די ברור שהוא לא עשה דרך כזאת. הוא כנראה בחור מאוד נחמד, והוא 2.20. האמת שסעיף מספר 2 שלך בהחלט הגיוני, ואז אני מקווה שמשלמים לו כסף ממש ממש טוב, כי גם ב-"שיאו" אמביד לועס ויורק אותו.

לא בטוח כל כך. ע"ע הערת ה"I'm no homo" שלו בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:46 pm 
Hall of Famer

מייקל ביזלי חתם בפיסטונס לעונה (לא מובטח מסתבר).
הוא יבלה את 5 המשחקים הראשונים ״על אזרחי״, ריצוי עונש הרחקה על שימוש בסמים.
קלירלי בסקט קייס אבל לפחות יש לקייסי עוד קצת כישרון לעבוד איתו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוגוסט 12, 2019 2:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 2:58 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:

רוי היברט דווקא היה שחקן בכלל לא רע לטעמי, ממש לא "stiff" גבוה בלי כישורים, היה שחקן הגנה טוב וגם שחקן מטרה סביר בפוסט, היו לו גם כמה עונות די טובות באינדיאנה, אבל ברגע שעבר לביזיון שהייתה הלייקרס בעונה האחרונה של קובי, הכל התדרדר לגמרי. מה שהפיל אותו בסוף היה שילוב של פציעות, איטיות נוראית שלא התאימה למשחק שהלך ונהיה מהיר מעונה לעונה ועניינים מחוץ למגרש, גם נפשיים כולל מה שהתותח ציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 3:06 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
מאנו כתב:

רוי היברט דווקא היה שחקן בכלל לא רע לטעמי, ממש לא "stiff" גבוה בלי כישורים, היה שחקן הגנה טוב וגם שחקן מטרה סביר בפוסט, היו לו גם כמה עונות די טובות באינדיאנה, אבל ברגע שעבר לביזיון שהייתה הלייקרס בעונה האחרונה של קובי, הכל התדרדר לגמרי. מה שהפיל אותו בסוף היה שילוב של פציעות, איטיות נוראית שלא התאימה למשחק שהלך ונהיה מהיר מעונה לעונה ועניינים מחוץ למגרש, גם נפשיים כולל מה שהתותח ציין.

כן אבל מה בו גורם לך לחשוב שהוא יהיה מאמן התפתחות טוב?
הוא לא עבר הכשרה בנושא, לא התנסה בשטח, לא הוכיח את עצמו, אפילו לא הראה גרף התקדמות מרשים כשחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 3:50 pm 
Junior

למה? מה הוא נולד שחקן nba?
היה אולסטאר שנתיים, היה לו משחק פנים טוב, מגן טוב, שיחק עונות של 81 משחקים, כל עונה כמעט מעל 70 משחקים. אני בטוח שיש לאמביד מה ללמוד ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 5:56 pm 
Sophomore

הוא נולד 2.20, הייתי לו תקופה משונה שהוא נחשב בה "לברון סטופר" וחוץ מזה לא עשה כלום בליגה. אפשר להתרשם מהסטט שלו שהוא היה שחקן מאוד מאוד בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2019 6:00 pm 
Hall of Famer

אני בספק אם היברט יכול ללמד משהו את אמביד. אם כבר מישהו יכול זה אל הורפורד.
אמביד כבר עכשיו שחקן טוב פי כמה וכמה ממה שהיברט היה בשיאו (ואני הערכתי את היברט בזמנו וחשבתי שהיה צריך להיבחר גבוה יותר), גם בהגנה וגם בהתקפה.
מעבר לכך, אתה לא מביא מאמן התפתחות בשביל שחקן אחד...
ואם כבר אתה עושה את זה, עדיף שתביא מאמן כזה לבן סימונס, שיש פער גדול מאוד בין היכולת הנוכחית לאפסייד שלו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' אוגוסט 11, 2019 6:02 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Y.T, אוהד גליל ו 76 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: