stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:
לקחתי קשה זו הגזמה קלה
אבל אני לא אוהב שהקבוצה שאני אוהב מקבלת החלטות לא ברורות.
שחקן שהכשרון המרכזי שלו הוא הגובה שלו ושכבה בבת אחת ונעלם מהמפה בצורה משונה הוא לא הבחירה המתבקשת לתפקיד הזה.
https://www.basketball-reference.com/pl ... ero01.htmlאיזו מגמת עלייה מאוד מרשימה אתה רואה כאן?
לא רואה עליה ביכולת שלו. להיפך, מגיל 26 הוא רק הדרדר.
אני בפירוש כתבתי שהיה במגמת עלייה עד אמצע עונת 2014, רק אז התחילה הירידה שלו.
אם תסתכל על הספליטס של העונה הזו, תראה שעד חודש ינואר הסטט' שלו טובות מבשאר הקריירה (תסתכל הרייטינג ההגנתי המשוגע שלו) ומאמצע העונה, צניחה חופשית.
ובאמת שלפעמים מראה עיניים וזכרון עדיפים על סטטיסטיקות - במקרה של היברט ההוא נחשב כשהגיע לליגה כגבוה התקפי שחוסם טוב אבל רך מדי בהגנה, בחצי הראשון של עונת 2014 כשהפייסרס הובילו את הליגה הוא היה קונצנזוס למי שהולך להיות שחקן ההגנה של העונה, האימפקט שלו היה עצום, ובבת אחת הוא הפך לצל של עצמו.
בפירוש הייתה שם מגמת שיפור עד אז.
כלומר, העלייה ביכולת שלו הייתה במשך חצי עונה בלבד ואז הייתה הדרדרות חריפה?
מוזר שאף אחד לא חטף אותו קודם..
אשכרה עשית פה מאמץ גדול בכדי לא להבין את הטענה שלי, אה?
כמובן שהתכוונתי, ואני לא מבין איך אפשר להבין את זה אחרת, שהיברט היה במגמת עלייה לאורך כל הקריירה שלו עד לאמצע עונת 2014, אבל אני לא אפריע לך לסלף את דבריי.
בכל מקרה, לי אין ספק שאתה סתם מחפש לנגח את ההחלטה של פילי כי זה חלק מנראטיב שאימצת, לפיו היורשים של הינקי הורסים את חלקת האלוהים שהשאיר אחריו.
לעשות כזה עניין מהמינוי של היברט למאמן פיתוח שחקנים, כאילו יש איזושהי סיבה להניח שזה ייפגע בקבוצה זה על גבול הביזאר.
האמת היא שבניגוד לעידן של קולאנג׳לו, שם היה לי ברור שמדובר ב-GM נוראי בגלל היכרות קודמת מהתקופה בטוורנטו (ונדמה לי שהתברר באופן חד וחלק שכל מה שכתבתי עליו היה נכון), עדיין לא גיבשתי דעה ברורה על ההנהלה הנוכחית של פילי.
ביקרתי את מספר המשחקים שאמביד משחק והעומס שיש עליו (בעוד שקוואי מבלה 20 משחקים פלוס על הספסל ב-load management) ואת עמדת הסנטר המחליף העלובה במהלך העונה שעברה (ברגע הטרייד על בובאן היה ברור שיהיה לא רלוונטי מול יריבות טובות בפלייאוף וכתבתי את זה כאן בפורום) ואני חושב שזה היה עקב אכילס של הקבוצה בסדרה מול טורונטו, אבל לצד בעיות, עושים שם גם צעדים נכונים או כאלו שיכולים להתברר כנכונים.
אני לא יודע אם הם עושים מהלכים טובים או לא - חלק אהבתי יותר, חלק אהבתי פחות. אני לא בטוח שאני אובייקטיבי מספיק כדי לשפוט אותם כמו שצריך - אבל בגדול, זו נראית לי כמו הנהלה לא רעה ולא טובה אלא משהו באמצע. אני גם לא בטוח מה חלקו של אלטון ברנד בכל זה. יכול להיות שהוא דחליל ויכול להיות שהוא המנהיג שם.
אני אוהב את ההעזה ואת הפרואקטיביות, זה כן.
יש מהלכים קטנים שמעצבנים אותי כי הם אולי מצביעים (מרחוק, אולי אני טועה) על תהליך קבלת החלטות לא טוב או חוסר ידע.
הטרייד על בובאן היה כזה, גם על סימונס מאורלנדו שהגיע כחלק מעסקה והטריד אותי עוד יותר לשמוע את ברנד מדבר על השניים (דיבר על בובאן כעל נכס הגנתי), ההחתמה הזו של היברט גם נראית לי קצת תמוהה. מצד שני, יש להנהלה הזו גם מהלכים חיוביים שאני שמח עליהם, כך שאין לי משהו נגדה.
בסופו של דבר, הם דבקים בסימונס וזו כנראה ההחלטה הכי חשובה שאפשר לקבל בפילי.
ימים יגידו איך סימונס יתפתח, האם הערך שלו ינסק או ירד משמעותית והאם זו הייתה ההחלטה הנכונה.