סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 11:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2019 4:02 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נבחרת ישראל הזו דלה בכישרון באופן מזעזע. פשוט כואב לראות את הצעירים שוברים את הטבעת עם אין סוף החטאות משלוש. 33 זריקות למשחק ב-19%! הייתי מציע שיפסיקו לזרוק מהטווח הזה, אבל האמת שבהתחשב בקבוצת הגמדים שהעמדנו כאן ובחוסר היכולת ליצור מצבי זריקה בצבע, אלה פחות או יותר הזריקות הנוחות היחידות שהנבחרת מקבלת (ומחטיאה). באמת שכמעט כולם נוראים בתחום הזה, אבל במיוחד בלט לי יותם שמול. לבחור יש את אחת הזריקות המכוערות שזכורות לי, אבל משום מה בכל פעם שהכדור מגיע אליו הוא מתעקש מיד לידות אותו לסל, עם זריקה שנראה כאילו יקרה נס כשתיכנס. בינתיים הוא עומד על 4 זריקות למשחק ב-8 דקות. קולע אותן ב-8% מפוארים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2019 5:03 am 
Hall of Famer

מה בעצם יכול להיות ההסבר לכך? (לאור הניגוד העצום לעומת מה שאנחנו רואים בכמה שנתונים רצופים למעלה)
סתם צירוף מקרים של שני שנתונים עוקבים לא מוצלחים? פציעות של כמה שחקנים מוכשרים?
הרי עוד הובא בדקה ה-90 מושיע מארה"ב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2019 6:04 am 
Sophomore

נראה לי שצריך להפריד. שנתון 2003 אכן נראה חסר כישרון באופן חריג. בן ממן, קצת אופק גול, וזהו פחות או יותר. 2004 לעומת זאת, מהמעט שיצא לי לראות, דווקא נראה מעניין. מעבר לשארפ ומנצ'ל שהזכרתי קודם, יש עוד כמה גארדים עם סייז, כמו יובל ברמן וניב אבידן, שמשום מה לא עשו את הסגל (לאור האלטרנטיבות, אני לא בטוח למה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2019 6:17 am 
Sophomore

ודים כתב:
אז בסופו של דבר איטליה מפסידה לרוסיה, וזה אומר שאנחנו מול קרואטיה מחרתיים.
לקרואטים יש תאומים 2.12 וכמובן גארדים גבוהים. יהיה משעשע. סביר להניח שנפסיד, אבל אז נקבל את בוסניה שמסתמנת כחלשה בטורניר.

נדמה לי דווקא שהפסד צפוי לקרואטיה ישלח אותנו למשחק מול אסטוניה. לא בוסניה, אבל גם היא נראית כמו אחת הנבחרות החלשות בטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2019 11:06 am 
מנהל פורום

כן, טעות שלי. המנצחת תשחק מול צרפת (מת שננצח רק כדי לראות איך זה יהיה) והמפסידה מול אסטוניה, אותה אנחנו בהחלט מסוגלים לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2019 3:37 pm 
Hall of Famer

מחר בשמינית ב22:00 מול קרואטיה......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2019 7:20 pm 
Sophomore

מסתמן שהנבחרת שובצה לבית מוקדם חלש באופן חריג. זה נראה ככה עוד קודם, אבל התוצאות היום מאשרות. גרמניה, שסיימה אחרונה בבית המקביל, מותחת את ספרד עד השנייה האחרונה. מקדוניה, שניצחנו בקושי אחרי שלוש הארכות, מובסת על ידי רוסיה. לא בדיוק מבשר טובות לקראת המשחק שלנו מול קרואטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2019 8:21 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:
כן, טעות שלי. המנצחת תשחק מול צרפת (מת שננצח רק כדי לראות איך זה יהיה) והמפסידה מול אסטוניה, אותה אנחנו בהחלט מסוגלים לנצח.

טוב, אז אסטוניה נראית כמו אחלה נבחרת (או שצרפת הרבה הרבה יותר חלשה ממה שחשבתי).
אם אני צריך להמר, אז סביר להניח שהערב נפסיד לקרואטיה ובמשחק 9-16 נפסיד לאסטוניה (או צרפת?!)... ואז כבר צריך לנצח את שני המשחקים הנותרים בשביל להישאר בדרג א'. יהיה מבאס אם נרד. שנה הבאה אמורה להיות נבחרת טובה, בתקווה שלי ששארפ כבר לא יהיה חלק ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2019 10:42 pm 
מנהל פורום

מחצית 36-32 אחרי שישראל כבר הובילו באזור 7 הפרש.
הקרואטים שיחקו הרבה דק' עם שני תאומים בגובה 2.12 בו זמנית. כ"א מהם נתן כמה דאנקים על הראש של השחקנים שלנו.

החתול יובב כתב:
אצל שארפ זה בעיקר בחירת זריקות ואינטילגנציית משחק זעומה. למרות זאת, לדעתי הוא לא סתם סמיטריילר שדורס בדרך לסל ורואים שהוא סקורר וכשרון לא קטן. יש לו סטפ בקס, כדרור ועבודת רגליים טובה. ולגבי הכותרות...חם ומשעמם ומישהו צריך להקליק על הכתבה כרגיל.

אין מצב שטאוב מתגנב לנבחרת הנוער. זה לא קרוב אפילו הוא 1.72.

היה עכשיו קטע מביך קצת - טאוב מצא את עצמו באזור העונשין עם כדור, פנוי לגמרי, ובמשך כ-5 שניות לא חשב בכלל לאיים לסל ובסוף כאשר החליט כן לזרוק, אז חטף גג משפיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2019 10:44 pm 
מנהל פורום

והפתעת המחצית מבחינתי - שארפ מסוגל להטביע... בערך. נתן סוג של דאנק במתפרצת. לא חשבתי שהוא מסוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2019 11:51 pm 
מנהל פורום

שלשה עם הבאזר של אופק גול רק מצמצמת לנקודה הפרש, ובסיום 66-65 לקרואטים שממשיכים לרבע הגמר.
שארפ עם 29 נק', 4/14 ל-3. עם כל הסלידה שלי מסגנון המשחק שלו, בלעדיו הנבחרת לא הייתה עוברת 40 נק' במשחקים. אופק גול עם 12 נק' (1/5 ל-3) וממן עם 11 (0/6 ל-3) ובסך הכל הנבחרת עם 8/42 ל-3 ו-16/33 ל-2.
לקרואטיה קלעו זבונומיר איביסיץ' (התאום השחיף והאתלט, מזכיר קצת את פורזינגיס) 27 נק' ו-11 ריב', טומיסלב איביסיץ' (התאום הרחב והמאסיבי) עם 9 נק', 19 ריב' ו-6 חס'.

ועוד לגבי שארפ - אחר כך היה לו עוד חטיפה ודאנק יותר מרשים. כנראה סתם זלזלתי כי הוא קצת שמנמן. עדיין אבל קשה לי להאמין שמישהו בארה"ב באמת מחשיב אותו כאחד הכשרונות של הכיתה שלו. יסיים תיכון בתור פרוספקט מכללות בינוני, ילך למכללה נחמדה, אחר כך סביר להניח יבוא לישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 7:35 am 
Sophomore

כמו שכתבת ודים, בלי שארפ (הצעיר בשנה, להזכיר), הנבחרת הזו היא קבוצת ההתקפה הגרועה בהיסטוריה של הנבחרות הצעירות שאני זוכר, וזה כולל את מחזור 99' הדל בכישרון. כמות ההחטאות מהשלוש, כולל של זריקות נוחות ופנויות, פשוט מביכה. אפשר היה לחשוב שאם כבר לקחו קבוצה של גמדים זה בגלל שהם לפחות קולעים טוב.

בכל מקרה, שוב די מדהים איך הם נשארו צמודים לקבוצה כל כך הרבה יותר גבוהה מוכשרת. המשחק הכי טוב של הנבחרת בטורניר הזה, שכמעט הספיק להפתעה גדולה (עדיין, קלעו בפחות מ-20% את 42 השלשות שזרקו). ונדמה לי שהפעם זה בעיקר הודות שארפ. הראה במשחק הזה יכולות יפות לסיים בצבע מול גודל, למרות שגם אני הייתי מעדיף שיחדור יותר ולא ישליך כל כך הרבה שלשות. אז נכון, הוא לא מוסר. אבל אם להיות פיירים, אין לו ממש למי וזריקה שלו היא בדרך כלל האופציה הכי טובה. לא ברור לי למה אתה מקווה שלא יהיה חלק מהנבחרת בשנה הבאה. חבל קצת להחליט שזה המקסימום או המוצר הסופי עבור שחקן בן 15 שמראה יכולות כאלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 10:02 am 
Junior

אופק גול עם 19 חטיפות בארבעה משחקים עד עכשיו. מקווה בשבילו שיפתח זריקה מבחוץ בשנים הקרובות, זה ממש קריטי לסיכוייו. גם אופציה ללכת ימינה תוסיף.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 10:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סאבוניס כתב:
לא ברור לי למה אתה מקווה שלא יהיה חלק מהנבחרת בשנה הבאה. חבל קצת להחליט שזה המקסימום או המוצר הסופי עבור שחקן בן 15 שמראה יכולות כאלו.

אני חושב שהתקווה של ודים היא לא בהיבט המקצועי. הוא כבר הודה שבפנייה לשארפ, בן של מתאזרח שלא גדל בארץ ושמעולם לא שיחק בארץ, כדי שישחק בנבחרת בזמן שבליגה הישראלית מתמרצים נגד העסקתו כישראלי - יש צביעות.
בהקשר הזה אם כבר נשאלת השאלה למה אתה כן מקווה שהוא יהיה חלק מהנבחרת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 11:24 am 
Hall of Famer

פיספוס מול קרואטיה
אבל ניצחון הערב 19-45 מול אסטוניה וישראל נשארת בדרג א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 11:24 am 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
לא ברור לי למה אתה מקווה שלא יהיה חלק מהנבחרת בשנה הבאה. חבל קצת להחליט שזה המקסימום או המוצר הסופי עבור שחקן בן 15 שמראה יכולות כאלו.

כי אני מאמין שסגנון משחק כזה בעייתי לקבוצה שהיא אולי כן אמורה להיות מוכשרת וטובה. קבוצה חלשה עוד מרוויחה משחקן כזה, אבל סגנון משחק כזה יהפוך קבוצה מוכשרת לקבוצה פחות טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 12:17 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
מה בעצם יכול להיות ההסבר לכך? (לאור הניגוד העצום לעומת מה שאנחנו רואים בכמה שנתונים רצופים למעלה)
סתם צירוף מקרים של שני שנתונים עוקבים לא מוצלחים? פציעות של כמה שחקנים מוכשרים?
הרי עוד הובא בדקה ה-90 מושיע מארה"ב...

גם אני כמובן תהיתי, וניסיתי לברר עם מאמנים שעבדו עם השחקנים בשנתון הזה. המסקנה היא ש... זה מה יש. לא היו פציעות, לא היו הברזות.
שני השחקנים היחידים שאולי עוד איכשהו היו יכולים לתרום ולא בסגל, אבל גם לא היו עושים איזה שינוי דראסטי בנבחרת הם:
מייקי אליאסדזה מנתניה, שחקן פנים בגובה של כ-2.05. יש לו כדורסל אבל הוא עדיין חלש. העדיפו לצאת עם הרכב גארדים מתוך הנחה (אני מנחש) שבשיטה של הנבחרת וביכולת הנוכחית שלו לא תהיה בו כרגע תועלת.
יובל לוין, גארד חיפאי 1.95 שעבר לפני שנה למכבי ת"א. קיבל לא מעט דק' בטורניר היורוליג לנוער עם בוגרים יותר, ואני אישית לא התרשמתי יותר מדי. הוא נחשב כבעל פוטנציאל מאוד גבוה, אבל כנראה שעדיפו שחקן מחויב יותר או בשל יותר על פניו. לא יודע מה היה מאחורי הקלעים.
שניהם היו בסגל עד ממש לפני היציאה לטורניר.

יש לציין גם שהנבחרת הזאת היא בעצם הראשונה שפיני יישם עליה את התוכנית שלו להכניס נבחרות לטורנירים אירופיים כבר מגיל 14. כלומר הסגל הזה, בשינויים כאלה ואחרים, כבר צבר שנתיים של ניסיון במסגרת אירופאית, מה שהיה אמור להביא את הנבחרת הרבה יותר מוכנה לאליפות הקדטים. אז או שזה עזר ובלי זה היינו עוד פחות טובים, או שזה לא ממש עזר.
אגב, בגיל 14 הנבחרת הזו השתתפה ואף זכתה בטורניר בסלובניה, שפיני והאיגוד מיהרו להכריז שזו אליפות אירופה הלא רשמית לבני 14 ולחגוג את ההישג. אולי אני מתבלבל, אבל נדמה לי שבאותו הטורניר הנבחרת שלנו גברה דיי בקלות על קרואטיה, שגם אז היה לה יתרון גובה גדול.

במקרה גם מצאתי את המשחק הוא מלפני שנתיים, מסתבר שזה היה משחק הגמר בטורניר וישראל ניצחה 74-59, וזה בלי אופק גול שהיה אז עם הנבחרת של גיל 15:
https://livestream.com/accounts/564247/ ... /161948196

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 5:13 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
סאבוניס כתב:

אני חושב שהתקווה של ודים היא לא בהיבט המקצועי. הוא כבר הודה שבפנייה לשארפ, בן של מתאזרח שלא גדל בארץ ושמעולם לא שיחק בארץ, כדי שישחק בנבחרת בזמן שבליגה הישראלית מתמרצים נגד העסקתו כישראלי - יש צביעות.

אם הבנתי נכון, ודים דווקא כן התכוון לפן המקצועי של שארפ. לעניינינו, שארפ גדל בארץ עד גיל 10 אם אני לא טועה. הוא טוען שהוא מרגיש שייכות ושמח לשחק בנבחרת. אם ישמח לבוא גם בשנה הבאה, אז למה לא? לא בדיוק מקרה סנדי כהן, שחפרו היטב עד שמצאו איזה שורשים יהודים בגיל 23.

מעבר לזה, כמו שכבר כתבתי, "חוק המתאזרחים" בסך הכל משווה תנאים מבחינת עלות מעסיק מול ילידי הארץ בגלל עיוותי המס הקיימים. מבחינתי, הלוואי והיו מעבירים חוק דומה גם לזרים עד שגם להם יהיו תנאי מיסוי דומים לאלו של ילידי הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 9:05 pm 
Hall of Famer

טוב לפחות הבטחנו הישארות בדרג א ולמעשה אחריי 3שנים כל הנבחרות הצעירות בדרג א......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 9:30 pm 
Junior

סיום עונת הצעירים היא הזדמנות להגיד תודה לודים.

האינפורמציה שהוא נותן כל קיץ מהווה את השלד לת'רדים המעניינים האלה שהופכים את הקיץ ל (קצת) יותר נסבל.

מעניין גם לחזור אחורה ולקרוא אותם וכך ללמוד מה הזמן עושה לשחקנים האלה לחיוב או לשלילה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 10:08 pm 
מנהל פורום

--- טעות בת'רד ---

נערך לאחרונה על ידי ציפה דריפה אלמדלסי בתאריך ה' אוגוסט 15, 2019 6:34 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 14, 2019 11:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סאבוניס כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
סאבוניס כתב:

אם הבנתי נכון, ודים דווקא כן התכוון לפן המקצועי של שארפ. לעניינינו, שארפ גדל בארץ עד גיל 10 אם אני לא טועה. הוא טוען שהוא מרגיש שייכות ושמח לשחק בנבחרת. אם ישמח לבוא גם בשנה הבאה, אז למה לא? לא בדיוק מקרה סנדי כהן, שחפרו היטב עד שמצאו איזה שורשים יהודים בגיל 23.

מעבר לזה, כמו שכבר כתבתי, "חוק המתאזרחים" בסך הכל משווה תנאים מבחינת עלות מעסיק מול ילידי הארץ בגלל עיוותי המס הקיימים. מבחינתי, הלוואי והיו מעבירים חוק דומה גם לזרים עד שגם להם יהיו תנאי מיסוי דומים לאלו של ילידי הארץ.

ודים הבהיר את כוונתו אחרי ההודעה שלי ואכן לא הבנתי אותו נכון. אבל את ההודעה על הצביעות שבזימונו של שארפ הוא כן כתב.

"חוק המתאזרחים" לא בא לתקן שום עיוות מס, זה סיפורי סבתא של ארגון טהורי הדם וליגת ההסתדרות. אפילו אם נניח לשם הויכוח שמתאזרחים משלמים מס כמו זרים, דבר שאני לא בטוח בו כלל וכלל בלשון המעטה - אין מתאם בין הקנסות לבין הפרשי המס בין ישראלים וזרים.
- למה לוקחים קנס הרבה יותר גבוה על המתאזרח השני? הרי הוא משלם את אותו מס כמו המתאזרח הראשון.
- בכלל, 200000 ש"ח זה בערך 55000 דולר, ו-300000 ש"ח זה בערך 80000 דולר, בוא וספר לי שמתאזרחים ברוב הקבוצות משלמים 80000 דולר פחות מס מישראלים. הרי אתה זה שטען שמביאים מתאזרחים לקבוצות הקטנות כי הם זולים, אז לשיטתך מה הפרש המס באמת?
- ולמה אין הבדלה בין מתאזרחים מארה"ב למתאזרחים ממדינה אחרת? אם הם משלמים כמו זרים, חוקי המס ביניהם שונים.
- אפילו אורך הזמן שבו משלמים מס מופחת הוא שונה.
- חוץ מזה למה (לפחות לפי הניסוח) ספירת ה-4 שנים מתאפסת עבור מתאזרח שעוזב את ישראל ומשחק מחוץ לה, וחוזר אחרי זה? ספירת שנות המס עבור זרים לא מתאפסת.
בקיצור, אפילו אם נניח לשם הויכוח שמתאזרחים משלמים קנס כמו זרים ולא כמו ישראלים - חוק המתאזרחים לא בא לתקן את זה. אלה קנסות שרירותיים לחלוטין לכל דבר ועניין, שמטרתם לנקות את הליגה ממתאזרחים לאורך זמן אחרי שהמתאזרחים הוותיקים יעזבו או יפרשו.

אשר לשארפ ספציפית, כמדומני אתה זה שאמר שהעיקר מבחינתך הוא רצון לראות שחקנים שגדלו בתכנית הכדורסל הישראלית, שיחקו פה בנוער וכו'. שארפ, אפילו אם נניח שגדל עד גיל 10, לא גדל בתכנית הכדורסל הישראלית. הייתי מצפה ממך ומאלה שמסכימים איתך להיות הראשונים לוותר על שירותיו. מה קשור שהוא "מרגיש שייך"? ממתי ישראליותו של מתאזרח, לשיטתך, נקבעת על ידי הרגשת השייכות שלו (או לפחות זו שהוא טוען שיש לו)? גם אמארה הרגיש שייך. גם ג'ייק כהן מרגיש שייך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2019 12:49 am 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
סיום עונת הצעירים היא הזדמנות להגיד תודה לודים.

האינפורמציה שהוא נותן כל קיץ מהווה את השלד לת'רדים המעניינים האלה שהופכים את הקיץ ל (קצת) יותר נסבל.

מעניין גם לחזור אחורה ולקרוא אותם וכך ללמוד מה הזמן עושה לשחקנים האלה לחיוב או לשלילה.

תודה, אבל הרבה קרדיט מגיע גם לסאבוניס ועוד כמה חבר'ה שתורמים פה לא מעט מידע.
אבל אולי בתמורה תעזרו לי להסתדר בתפקיד כמו של ירון ארבל ואני אהיה מבסוט :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2019 1:04 am 
מנהל פורום

אז ישראל מנצחת, בניגוד להערכות שלי... אבל מה אני מבין :du_ma_et: ואפילו מביסה את אסטוניה 83-53. דווקא את המשחק הזה לא ראיתי, למעט קטעים פה ושם. טאוב סוף סוף תקף את הסל והראה שכן יש לו מה למכור ברמות האלה: 15 נק', 3/6 ל-3, 9 ריב'! 8 אס', 4 חט' ופלוס-מינוס של פלוס 31 ב-32 דק' משחק שלו. אגב, למרות חוסר היכולת לעשות סלים במשחקים הקודמים, זה שישראל מאבדת הכי פחות כדורים מכל הנבחרות, למרות קצב משחק גבוה, ומקום 5 באס' למשחק, זה הרבה בזכותו והשליטה שלו בניהול המשחק.

שארפ אגב במשחק באמת מעולה, עם 27 נק' ב-21 דק' ואפילו באחוזים טובים: 9/14 מהשדה, כולל 3/5 ל-3.

ישראל כמובן חגגו את הניצחון ואת ההישארות בדרג א' כאילו לקחו את הגביע... אבל אולי בצדק, כי בכל זאת זו הייתה המטרה וזה גם לא היה מובן מאליו.

אבל עזבו את ישראל, היה ערב עם משחקים מותחים במיוחד על עליה לחצי גמר ולאליפות העולם לקדטים בקיץ הבא ובין השאר קרו שני הדברים הבאים:
1. ככה הסתיים המשחק בין ספרד לסרביה בהארכה:
https://youtu.be/MTYKeQIuCvw?t=7542
אחרי שלשת השיוויון של סרביה תדלגו לאחרי פסק הזמן ותראו איך שחקן צעיר נלהב מדי מפסיד לקבוצה שלו משחק באופן טיפשי... או שמא זו טעות בשיקול דעת של השופט?

2. ויקטור ומבניאמה, השרוך הצרפתי בן ה-15, 2.18 עם מוטת ידיים של לפחות 2.30 אם לא יותר. שיחק היום מול התאומים הקרואטים ועשה 12 נק', 21 ריב' ו-8 חס'.
הוא למעשה משחק רוב הזמן בעמדה 4, ומראה הרבה ניצוצות בהתקפה אבל כרגע הוא בעיקר משנה משחק הגנתית. אין סרטון שלו מהיום עדיין, אבל אלא חלק מהביצועים שלו ממשחקים קודמים:
https://www.youtube.com/watch?v=Kv_wfct_oOw

בחצי הגמר רוסיה תשחק מול ספרד, ואיטליה המארחת תשחק מול צרפת. נגד הירידה ישחקו בוסניה-גרמניה, אסטוניה-לטביה, כאשר רק אחת מהן בסופו של דבר תישאר בדרג א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2019 1:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ודים כתב:
ככה הסתיים המשחק בין ספרד לסרביה בהארכה:
https://youtu.be/MTYKeQIuCvw?t=7542
אחרי שלשת השיוויון של סרביה תדלגו לאחרי פסק הזמן ותראו איך שחקן צעיר נלהב מדי מפסיד לקבוצה שלו משחק באופן טיפשי... או שמא זו טעות בשיקול דעת של השופט?

מסכן השחקן הסרבי אבל בתכלס אין לו על מה לבוא בטענות לשופט, שרואים שהזהיר אותו לפני המהלך שלא לעבור את הקו. ברגע שבאה האזהרה אם השחקן עובר את הקו נראה לי שהשופט חייב לשרוק לטכנית ואני לא בטוח שיש פה שיקול דעת.

וואו... עכשיו הסתכלתי על הבוקסקור ומתברר שמרקוביץ, הגבוה הסרבי שדרך על הקו הוכנס למגרש לראשונה אך ורק בשביל להפריע להוצאת החוץ של הספרדים ולאחר שנשרקה לחובתו הטכנית והספרדים קלעו מהקו הוא הוחלף, זאת אומרת שלמעשה הוא לא שותף לשניה "חיה" במשחק... יכול להיות שזו הפעם הראשונה ששחקן מפסיד משחק לקבוצתו מבלי לשחק שניה.
באמת שאני לא מקנא בו ומהיכרותינו עם הטמפרמנט של המאמנים הסרבים אני לא בטוח שהוא יחזור הביתה בחתיכה אחת. איך אומרים בסרבית You had one fucking job?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 138 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה