החתול יובב כתב:
מקניל לא רכז.
סטול כזאת הצלחה כבירה ? טוב.
גארי בראון רמירז הוא דוגמא טובה. היה צריך להשקיע בו שנה שנייה כדי שייהפך לאופציה נחמדה, כזאת שנעלמה בפלייאוף אגב, וזה אחרי שני סיבובים שבהם הסריח את המגרש והתלבטו אם לשחרר אותו או את החבר של גלן.
וולדן היה די בינוני בשנה הראשונה והיו פה אף כאלה שתמהו על ההחתמה שלו בתחילת שנה שעברה. בוא נשים דברים במקומם הנכון עם כל הכבוד לשיפור העצום (במקרה של וולדן) והשיפור הנחמד של בראון בסוף עונת 2017/2018.
ובוא נסקור את הכשלונות. חיפה נכשלה עם השנים במציאת תחליף לורגאס ואפילו ירדה בגלל זה ליגה. קצת מכמיר לב איך היא חוזרת אליו כל פעם כמו נרקוטית לא פלא אחרי כשלונות כמו פרז ורודריגז.
חוץ מהם : דאלאס מור, דיקסון ורובינסון בהרצליה, טיי מקי, קרון ג'ונסון, מרקיז רייט, המילטון, לוקאס קיצ'ן וטוריאן גרין. לא משהו.
חוצמזה אני כאמור לא מבין למה החוצפן נפל על נס צי מכל האפשרויות הקיימות. ולמה דווקא אצלם לימונד הוא מטרה ברורה לפציעות לעומת גריאטרים אחרים בעמדה ? יש להם בנוסף ללימונד, גם רכז זר וגם פורוורדים שיודעים לכדרר ולמסור.
לימונד ב-4 מתוך 6 העונות שלו בהפועל היה פצוע למשך תקופה לא קצרה (לפחות חודש וחצי) למרות ששיחקנו במסגרת אחת. לדעתי הסיכוי שבגיל 35 הוא ישרוד שני משחקים בשבוע בלי להיפצע הוא נמוך. וראיתי בדיוק את אותם פורוורדים שיודעים לכדרר ולמסור לפני שנתיים לא מצליחים לתפקד כשהיה רק גארד זר אחד. לא עבד להם במיוחד.
לגבי קבוצות אחרות:
ורגאס החתמה גרועה בעיניי אבל אמור להגיע לשם עוד גארד זר, ובכל מקרה הם משחקים משחק אחד בשבוע כך שהעומס פחות גדול. הנחתי שיפתח זיו יגיע לשם אבל אם הם יישארו רק עם ורגאס, גיל אמיתי ועוד גארד זר זה גם כן קו אחורי די דליל, ועדיין לא כמו של נס ציונה שכאמור משחקים בעוד מסגרת ועם לימונד שהוא מאוד פציע.
אוחיון גם כן פציע אבל חולון לא ממש תלויים בו, יש להם סגל ארוך מאוד וקומבו-גארד ברמה גבוהה כמו פוסטר יחד עם עוד רכז זר שאני מניח שיגיע.
בן שימול פחות פציע מלימונד, אילת משחקים פעם בשבוע, אין לי מושג איך הסגל שלהם ייראה, וגם התקציב אני מניח נמוך יותר, כך שיש להם יותר על מה להתפשר וגם השאיפות אמורות להיות פחות גבוהות.
לגבי אשדוד, לא הבנתי מה הבעיה לבנות על רכז/קומבו-גארד כמו ג'ונסון בעמדה 1. גרינברג כבר העמיד קבוצות סבירות מסגלים יותר מוזרים.
הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.