סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 11:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2019 5:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
וינטרוב עורך סיבוב פרידה מהסבב ואוסף צ'קים ברחבי הגלובוס.
והפעם : טורניר וינסטון עם דאבל בייגל ב50 דקות וה4000 דולר הכי קלים שעשה בחיים שלו.
כשזה יסתיים אפשר יהיה לסכם קריירה לא זניחה בכלל,של טניסאי עם כשרון בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2019 5:47 pm 
Hall of Famer

לא יודע איפה זה הוינסטון הזה, אבל בהנחה שזה בארה"ב, אז הטיסה+מלון+הוצאות נלוות זה בכיף חצי מהסכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2019 5:50 pm 
Sophomore

נורת' קרוליינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 20, 2019 5:53 pm 
Hall of Famer

הבנתי, . כאמור, סבבה לטיול בשביל וינטראוב, אבל קשה להגיד שהוא עשה מזה כסף משמעותי.

חוץ מזה, ראיתי גם שדודי סלע הפסיד במוקדמות ארה"ב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2019 9:56 pm 
Hall of Famer

וינטרוב מגיב:
ציטוט:
שלום לכולם,
אני בדרך כלל לא מגיב או בכלל קורא את הטוקבטקים של אנשים..
אבל האמת שאהבתי לקרוא את הטוקבקים שלכם גם הטובים וגם הרעים וזכותכם לחשוב כרצונכם..
אבל אתן לכם נקודת מבט טיפה שונה שתעשה לכם סדר אולי תסכימו איתה ואולי לא וזאת גם זכותכם.
אני לפני שנתיים ב2/2/17 נפצעתי בגביע דיוויס מול פורטוגל כששיחקתי עבור מדינת ישראל שהייתה לי זכות גדולה לייצג במשך השנים.
נפצעתי בגב עם שתי פריצות דיסק קשות שעברתי ניתוח בגב בגללם ואמרו לי שאולי לא אוכל ללכת יותר בחיי.
אני אחסוך לכםרת השיקום ועלות השיקום ועצם העובדה שלא עבדתי שנתיים והוצאות וכל דבר אחר.
אף אחד לא היה שם בזמן הזה או אפילו טרח לשאול לשלומי או כל דבר אחר שזה גם בסדר..
פתאום היום כולם קופצים לראות כמה אני מרוויח ועיתונים רושמים סכומים נכונים תיאורטית אבל לא מדוייקים ורחוקים מאוד מהמציאות.
אמיר הפסיד ועשה 4000 דולר וואו ..
בואו נתחיל מזה שאסתי בכלל לשחק פה מוקדמות שזה 920 דולר ויש פה 34 אחוז מס שיורד על המקום עוד לפני שהעברה מגיעה לחשבון בנק שלי בארץ 30 אחוז מס בארצות הברית ועוד 4 אחוז למי שלא תושב צפון קרולינה.
קרה קטע מטורף והזוי מכל בחינה אפשרית הייתי כבר פה ביום חמישי והייתי 4 מחוץ למוקדמות ו30 מחוץ למיין דרו לא העלתי על דעתי בחיי הכי פרועים שמתקשרים אלי ביום שישי ב6 בערב שהמשחקים ביום שבת בבוקר שאומרים לי שנכנסתי למיין דרו כי הרבה פרשו בגלל יו אס אופן. פוקס מטורף שבכלל לא היה בתוכנית רציתי לשחק מוקדמות..
עם העיתונאים היו עושים קצת שיעורי בית היו רואים שלפני פחות מחודש הייתי גם בניופורט וקיבלתי שם 1400 דולר לפני 30 אחוז מס אמריקאי טיסות מלון ואוכל ככה שהפסדתי כסף וגם שם חטפתי בראש דרך אגב..וכמה שבועות לפני הייתי בatp250 בהרטנגנבוש בהולנד שלא נכנסתי למוקדמות ונשארתי 1 בחוץ ושילמתי שם טיסה מלון ואוכל וגם לא קיבלתי אגורה..
אז כן יצא פוקס מטורף לא מתוכנן שנכנסתי פה לא יודע איך קרה אבל אני די בטוח שלא יקרה שוב..
עכשיו למה אני משחק אם אני חוטף בראש כל הזמן..
בשבילי עצם היותי על המגרש זה ניצחון עד לא מזמן לא ידעו אם אני אלך כמו בנאדם רגיל יותר בחיי.
כן יש את עניין הדירוג המוגן אבל אם לא הייתי נפצע הייתי נכנס לכל התחרויות האלו גם ככה..
טניס זה אהבת חיי תמיד הייתה תמיד תיהיה מאז ומתמיד אהבתי למקצוע הייתה אין סופית ..
לא יודע איך להסביר לכם את ההרגשה של העליה למגרש בתחרות גדולה את הלחץ שלפני את ההתרגשות ואת הבקהנד ווינר האולי אחד שאני מצליח לעשות היום במגרש..
אין יותר מאוכזב ממני להפסיד 6-0 6-0 וכל המשחק נלחמתי להוציא גיים אחד זה גם תסכול וגם פאדיחות וגם כל דבר אחר שתרצו להגיד וזה ללא ספק חומר צהוב מאוד לעיתונאים שכל כך אוהבים להיכנס לי לכיס כל פעם מחדש כשמתאים להם אבל שאני משחק תחרויות ומפסיד כסף הם נעלמים...
יש לי 12 תחרויות בדירוג מוגן ולא אשחק את כולם לא כי אני לא רוצה לא כי אני שואל אותכם או לא כי כלום הגוף שלי לא נותן לי אני לא מרגיש את רגל שמאל אין לי תחושה באצבעות ברגל שמאל
יש לי הקרנות לכל אורך רגל שמאל.
לא צריך את הרחמים או כל דבר אחר מאף אחד אחר אני אחיה ואטפל בעצמי כל חיי ואחיה הכי טוב שאני יכול.
לא משחק בשביל הכסף צאו מזה ממש לא המטרה ובסהכ אם אני מחשב את ניו פורט הרטנגבוש וכאן ווינסטון סיילם נראה לי שאני בכלל בהפסד המקום היחיד שאני ברווח קטן הוא רולאן גארוס..
לא טס בשביל הכסף כל תחרות שאטוס אליה אפסיד כסף כי זה לא יכסה את ההוצאות..
שוב במקרה של פוקס מטורף נכנסתי כאן למיין דרו מי בכלל דמיין את זה...
טסתי לכאן בידיעה שאני הולך להפסיד כסף סיבוב ראשון מוקמות שווה 920 דולר לפני מס..
אתם יכולים להמשיך לרשום כרצונכם ולשפוט אותי כרצונכם..
המטרה שלי היא לשחק עוד 2-3 תחרויות ולסיים באוסטרליה שנה הבאה ..
מבין אתכם שאתם חושבים שזאת בושה שאני מפסיד ככה מבין אתהמצב הרעוע בטניס הישראלי כרגע והרצון שלכם לשחקן חדש שיפרוץ..
אבל בשבילי ה50 דקות האלו על המגרש זה ניצחון עצמי ענק בשבילי על הסבל והכאבים שעברתי בשנתיים האחרונות
האושר של הבקהנד ווינר אולי היליד במשחק החיוך שזה מעלה לי הפנים אין מאושר ממני..
אני עם אישה ושני ילדים קטנים בבית..
התמיכה מבת זוגתי המדהימה שנותנת לי לטוס ולהמשיך להחזיק את החלום חי לממש עוד קצת זמן כי לא יהיה עוד הרבה פשוט לא יהיה
בידיעה שאני טס להפסיד כסף ועדין תומכת בי אין כמוה!.
אני יכול להבטיח לכם דבר אחד שגם שהפסדתי אתמול 6-0 6-0 נתתי את נשמתי על המגרש כמה שזה עצוב לומר שזה המצב אבל זה המצב
ויכול להבטיח שגם בפעם הבאה שאשחק אם אשחק אתן את נשמתי גם ללא כל קשר לתוצאה כי תמיד נתתי ותמיד אתן גם אם וכנראה שזה לא יספיק להרבה.
אני יודע שאני לא חייב לאף אחד דין וחשבון ועדין אני רוצה להתנצל בפני מי שפגע בו או הפריע לו שעשיתי 3950 דולר לפני מיסים טיסות אוכל ומלון.

אני אוסיף כאן וידאו חוויתי שלא אזכה לחוות אותם עוד הרבה אבל אתם חייבים להבין שאלו היו חיי וקשה מאוד לשחרר אותם ..
תיהיו בטוחים שאתמול מישהו מאוד נחמד וחבר מילדות חטף ממני בראש שנינו כאן בקאמבק בידיעה שנינו כנראה לא נצליח לחזור אבל עוד לא מוכנים לוותר על האהבה שלנו.
לפחות בזה ניצחתי אתמול :)
שנינו כאן מחכים לעלות למשחק בזמן שיורד גשם בחוץ .
תודה לך אנדי מארי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 21, 2019 9:57 pm 
Hall of Famer

https://www.facebook.com/amir.weintraub ... =2&theater

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2019 6:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ויינטרוב הוא אחד מגיבורי נבחרת הדייויס של תקופת הקסם בין 2006 ל-2016 ואף אחד לא ייקח את זה ממנו. אבל בסבב הוא ייזכר בעיקר כיללן, הפסדים מביכים לצד אכלו לי שתו לי כל היום. וזה היה נכון גם לפני הפציעה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 8:41 am 
Hall of Famer

רד, מי זה אהרון כהן? בירור באתר ה-ITF מראה שהוא ישראלי בן 17, מדורג איזה 400 בעולם לנוער. איך הוא מקבל ויילד קארד לצ'לנג'ר מכובד של 80K במיורקה עם חסות של רפאל נדאל? הוא מתאמן באקדמיה שלו או משהו?
(אה, והוא הפסיד סיבוב ראשון כמובן, אין מה לכתוב הביתה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 8:52 am 
Junior

קטע מוזר. לפי חלק מאתרי התוצאות, לא מדובר באהרן כהן הישראלי אלא באחד דרום אפריקני. מניח שכן מדובר בישראלי, כי הדרום אפריקני לא שיחק שנה וחצי. לא איזה עילוי, אז אין לי מושג איך קיבל וויילד קארד.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 10:31 am 
Hall of Famer

בהגרלה הרשמית של הטורניר הוא מופיע כישראלי.

http://www.protennislive.com/posting/2019/7973/mds.pdf

אגב, יחד עם הכוכב אהרון כהן קיבל ויילד קארד גם אחד אנדי מארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 27, 2019 6:06 pm 
Hall of Famer

עוד אגב, אהרון כהן הנ"ל קיבל ויילד קארד גם לזוגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 3:45 pm 
Hall of Famer

סימני נפט בבעקבות שינוי שיטת הדירוג. עידן לשם לקח פיוצ'ר 25K בקזחסטן (היריבים בגמר ובחצי הגמר פרשו אחרי 4 גיימים...) ויחזור לטופ-400. ישי עוליאל לקח פיוצ'ר 15K בקריית שמונה וייכנס לראשונה לטופ-500.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 3:48 pm 
Hall of Famer

מריח כמו הודעה קרבה של מירי רגב בנושא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 7:07 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
סימני נפט בבעקבות שינוי שיטת הדירוג. עידן לשם לקח פיוצ'ר 25K בקזחסטן (היריבים בגמר ובחצי הגמר פרשו אחרי 4 גיימים...) ויחזור לטופ-400. ישי עוליאל לקח פיוצ'ר 15K בקריית שמונה וייכנס לראשונה לטופ-500.

לעוליאל, אגב, זו זכייה שלישית בפיוצ'ר השנה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 8:45 am 
Freshman

red כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לעוליאל, אגב, זו זכייה שלישית בפיוצ'ר השנה.

יש ניצני תקווה לטופ 50 בעתיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2019 7:22 am 
Junior

אז גם השנה פדרר ונאדאל לא ייפגשו בגמר בניו יורק, וכנראה לעולם לא. ויותר חשוב - רפא מקבל הזדמנות אדירה להיצמד לפדרר עם גראנד סלאם מספר 19 ועל הדרך לצמצם את הפער מג׳וקוביץ׳ בפסגת הדירוג ל600 נקודות כשאין לו בכלל נקודות להגן עליהן מכאן ועד סוף העונה בעוד לנובאק יש 2,600. הוא כמובן צריך לעבור בדרך את שוורצמן וכנראה מונפיס, ואז גמר מול השחקן בכושר הטוב בעולם בחודש האחרון - מדבדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2019 9:09 am 
Hall of Famer

מדהים איך המדבדבים האלה SNEAK ON YOU (ע"ע אנדרה שמאד אהבתי בזמנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2019 1:24 pm 
Hall of Famer

תנו כבר את הגביע לנדאל ותשחררו את ראבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 05, 2019 2:24 pm 
Sophomore

נדאל סבל מהתכווצויות בזרוע שמאל במהלך המערכה השלישית מול שוורצמן והזמין טריינר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 06, 2019 8:15 pm 
Hall of Famer

רד, מי זה יאיר סרוק? הפרופיל שלו ב-ITF אומר שהוא בן 18 וחסר דירוג, הגיע עכשיו לחצי גמר פיוצ'ר בסג'ור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 07, 2019 8:25 am 
Junior

שחקן חביב, מדורג בטופ 200 בנוער. לא מבריק. טורניר שלישי ברצף שהוא צובר ניקוד. לא ממש מתרשם כי מלבד שני שחקנים הרמה די נמוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2019 8:05 am 
Freshman

נדאל לקח את ארה"ב. כעת רק צריך להיות נוכח באיזור הארבעה רולאן גארוס ויהיה שיאן הגראנד סלאמס ללא חשש מעקיפה של פדרר/ דיוקוביץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2019 11:13 am 
Junior

משחק גדול. נאדאל ספורטאי על, ומגיע לו לעבור את פדרר. אף על פי כן, מדבדב הראה בחודשים האחרונים משהו שאף טניסאי מחוץ לביג 3 לא הראה בדור הזה - דומיננטיות אדירה, לאורך תקופת זמן. הבוקר הוא היה מדהים, שיחק לפרקים טניס חולני, ורק חוסר ניסיון במעמד הפריד בינו לבין גראנד סלאם ראשון. מניח שגם זה יגיע. יש לו טניס, ויש לו אופי. ואין בו פחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2019 11:50 pm 
Hall of Famer

האמת, מכל הרוסים הצעירים הוא דווקא היה האחרון שציפיתי שיפרוץ ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 09, 2019 11:55 pm 
Hall of Famer

וביקום מקביל, סימני החיים בישראל ממשיכים. דודי סלע אמנם מובס על ידי צונגה אבל נכנס לטופ-150 בחזרה. עוליאל לוקח עוד פיוצ'ר ובסוף השבוע הבא (נקודות מפיוצ'ר נכנסות בדיליי) יעלה למקום שיא מבחינתו, אזור ה-450. נדמה לי שבשבוע הבא יש דייויס אז הישראלים לא ישחקו בסבב.
נבחרת שבדיה לא דומה לנבחרת המסכנה שישראל ניצחה בפעמים הקודמות. האחים אימר התבגרו והם שחקני אזור ה-100, יהיה לישראל מאד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 203 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: