סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:09 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אליפות העולם בג'ודו
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 1:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
שגיא מוקי עולה לחצי הגמר עם 4 איפונים מהירים בקרבות שלו. הוא צפוי לפגוש בגמר (או בקרב על הארד) את האיראני שמדורג ראשון בעולם ומעניין אם האחרון יעלה לקרב או כרגיל יבחר לפרוש כפי שנציגים ממדינות אויב עושים בד"כ מולנו.

אותי מעניין דבר אחר. כג'ודוקא לשעבר זכור לי שאיפון היה ניתן רק כאשר היריב מוטל ישירות על גבו, ואילו בקרבות שראיתי מהאליפות (למשל בהפסד של שלזינגר לצרפתיה) זה נראה שהרבה פעמים השופטים נותנים איפון גם כאשר היריב מוטל על הישבן ורק אחר כך (מהמשך התנועה) על הגב. אני תמיד חשבתי שבמקרה כזה נותנים רק וואזארי אבל מתברר שכל עוד היריב מוצא את עצמו בסיומו של התרגיל על הגב זה איפון. מישהו שמבין יכול להסביר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 2:52 pm 
Senior

מוקי עלה לגמר (ניצח מצרי שסירב ללחוץ את ידו), האיראני פרש לפני החצי כדי לא לפגוש בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 3:19 pm 
Senior

לקח זהב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 3:44 pm 
Junior

דומיננטי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 6:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
מוקי עלה לגמר (ניצח מצרי שסירב ללחוץ את ידו), האיראני פרש לפני החצי כדי לא לפגוש בו

בחיים אני לא אבין את הקטע הזה של לפרוש מול נציגים ישראלים. לא עדיף לכם לנסות לנצח ולהראות עליונות? מקסימום תפסידו ואז לא תלחצו יד. פאקינג לוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 6:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בכל אופן, אם נחזור לתהייה המקורית שלי - יש למישהו תשובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 9:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מי אמר שהאיראני פרש לפני החצי כדי לא לפגוש בו? איזה בולשיט של מי שכנראה לא ראה את הקרבות שלו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 9:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
מי אמר שהאיראני פרש לפני החצי כדי לא לפגוש בו? איזה בולשיט של מי שכנראה לא ראה את הקרבות שלו.

זה מה שנאמר בערוץ הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 28, 2019 11:51 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:

אכן. האיראני התאבד על חצי הגמר, שום סיכוי שניסה להפסיד. הקרב נכנס עמוק לתוך הגולדן סקור ולמעשה הוא עזר מאוד לשגיא מוקי בכך שהתיש את הבלגי. לא רק זה, הוא גם עלה לקרב בלי המאמן שלו, ככל הנראה תוך הפרה של ההוראות שניתנו לו מלמעלה. הוא כבר הביע בעבר את חוסר שביעות רצונו מהמדיניות הזו ורמז שאם זה יימשך הוא יעבור מדינה.
לבי עליו, סך הכל לחלק גדול מהאיראנים אין שום דבר נגד ישראלים או ישראל, בניגוד למצרים נניח שם 99 אחוז שונאים אותנו שנאת מוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 12:03 am 
Hall of Famer

אני ממש לא אוהב את הדאחקות והשמחה שלנו כנגד אותם ספורטאי מדינות ערב בסיטואצות האלו (שלום למירי רגב).
הספורטאים הללו די מסכנים בסופו של דבר, חלקם סופג פגיעה מקצועית וכלכלית משמעותית עקב החלטות פוליטיות המתקבלות מעליהם - וזה בעיקר סיפור עצוב ולא משהו לצהול ולגחך עליו מהצד שלנו.

בנימה האישית הצנועה, יוצא לי פה ושם להשתתף בתחרויות שחמט באירופה. לפני 3 שנים הוגרלתי באופן אקראי לחלוטין (ולכן הזוי) יום אחרי יום מול שתי אחיות איראניות שאכן לא התייצבו למשחקים (ואני קיבלתי ניצחון טכני, לצד הפסד להן כמובן), וזה ממש מבאס כי אני נוסע כחובבן בשביל ההנאה מהמשחקים - ולא כדי לצבור נקודות טכניות...
לפני כחודש בתחרות של משחקים מהירים (שם אין לך אפילו זמן לבדוק כמו שצריך מאיפה היריב שלך טרם המשחק...) שיחקתי מול האיראני השלישי בטיבו כיום, שכנראה לא ידע שאני ישראלי והמשחק התקיים כרגיל (הוא ניצח, זה לא ממש כוחות...).
אבל בגדול בתחום השחמט האיראנים כן מחרימים אותנו, לצד פה ושם סיפורים בודדים על שחקנים מחרימים ממדינות אחרות, אם כי יצא לי לשחק כעת עם רב אמן מאלג'יריה, ויש גם שחקן מהמאייה הראשונה בעולם מאיחוד האומות הערביות שלא רק משחק מול ישראלים, אלא אף מאוד חביב ופתוח כלפינו (כמו גם חלק מהאיראנים אגב, אבל "off camera") - כך שבסך הכל זה סיפור לא פשוט, שהלוואי וכלל לא היה מתרחש, אבל בוודאי שהספורטאים האישיים מהצד השני הם אינם האשמים, אלא בעיקר הקורבנות פה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 12:47 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא נאמר וכמובן גם לא היה. אמרו שיש "דיווח" שהוא יפרוש, או אולי יפרוש. כנראה לא נשארת לראות.

זה שהוא עלה לחצי הגמר, ועלה כדי לנצח ואל תאמין לשום בולשיט אחר - וזה שהוא עלה לשם בלי המאמן שלו - לי זה נראה כאילו הוא מרד בהוראות מלמעלה, ויחד עם ההודעה ההיא בטוויטר שבה הוא מחה נגד הפוליטיקה שדופקת איתו כולל תמונה של דגלי ישראל ואירן ביחד - בקיצור אני די בטוח שהוא התכוון להתייצב נגד מוקי בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 9:37 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
אני ממש לא אוהב את הדאחקות והשמחה שלנו כנגד אותם ספורטאי מדינות ערב בסיטואצות האלו (שלום למירי רגב).
הספורטאים הללו די מסכנים בסופו של דבר, חלקם סופג פגיעה מקצועית וכלכלית משמעותית עקב החלטות פוליטיות המתקבלות מעליהם - וזה בעיקר סיפור עצוב ולא משהו לצהול ולגחך עליו מהצד שלנו.

בנימה האישית הצנועה, יוצא לי פה ושם להשתתף בתחרויות שחמט באירופה. לפני 3 שנים הוגרלתי באופן אקראי לחלוטין (ולכן הזוי) יום אחרי יום מול שתי אחיות איראניות שאכן לא התייצבו למשחקים (ואני קיבלתי ניצחון טכני, לצד הפסד להן כמובן), וזה ממש מבאס כי אני נוסע כחובבן בשביל ההנאה מהמשחקים - ולא כדי לצבור נקודות טכניות...
לפני כחודש בתחרות של משחקים מהירים (שם אין לך אפילו זמן לבדוק כמו שצריך מאיפה היריב שלך טרם המשחק...) שיחקתי מול האיראני השלישי בטיבו כיום, שכנראה לא ידע שאני ישראלי והמשחק התקיים כרגיל (הוא ניצח, זה לא ממש כוחות...).
אבל בגדול בתחום השחמט האיראנים כן מחרימים אותנו, לצד פה ושם סיפורים בודדים על שחקנים מחרימים ממדינות אחרות, אם כי יצא לי לשחק כעת עם רב אמן מאלג'יריה, ויש גם שחקן מהמאייה הראשונה בעולם מאיחוד האומות הערביות שלא רק משחק מול ישראלים, אלא אף מאוד חביב ופתוח כלפינו (כמו גם חלק מהאיראנים אגב, אבל "off camera") - כך שבסך הכל זה סיפור לא פשוט, שהלוואי וכלל לא היה מתרחש, אבל בוודאי שהספורטאים האישיים מהצד השני הם אינם האשמים, אלא בעיקר הקורבנות פה.

סליחה שניצחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 11:16 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא נאמר וכמובן גם לא היה. אמרו שיש "דיווח" שהוא יפרוש, או אולי יפרוש. כנראה לא נשארת לראות.

זה שהוא עלה לחצי הגמר, ועלה כדי לנצח ואל תאמין לשום בולשיט אחר - וזה שהוא עלה לשם בלי המאמן שלו - לי זה נראה כאילו הוא מרד בהוראות מלמעלה, ויחד עם ההודעה ההיא בטוויטר שבה הוא מחה נגד הפוליטיקה שדופקת איתו כולל תמונה של דגלי ישראל ואירן ביחד - בקיצור אני די בטוח שהוא התכוון להתייצב נגד מוקי בגמר.

אני בנופש בחו"ל אז אכן לא ראיתי את כל התחרות אלא רק את התקצירים של הקרבות. לא צריך להתעצבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 11:42 am 
Hall of Famer

אני אגב לא אתפלא אם הוא יעבור לייצג מדינה אחרת או יתחרה כמתחרה חסר מדינה תחת סמל איגוד הג'ודו. הוא כבר רמז למשהו כזה, נראה שנמאס לו מכל החרא הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 12:46 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני אגב לא אתפלא אם הוא יעבור לייצג מדינה אחרת או יתחרה כמתחרה חסר מדינה תחת סמל איגוד הג'ודו. הוא כבר רמז למשהו כזה, נראה שנמאס לו מכל החרא הזה.

אני נותן לתרחיש הזה 80-90 אחוז. ברור שיש לו ביצים של שור, להעלות לאינסווש תמונה עם דגל ישראל ברקע אומר עליו הרבה.
לא נראה לי שהוא ירשה לעצמו לחרבן את האלימפיאדה בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 30, 2019 10:32 pm 
Sophomore

זה היה מהיר. דיווחים שהאיראני לא חזר הביתה, מבקש מקלט מדיני בגרמניה. שיהיה לו ולמשפחה שלו בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 31, 2019 10:07 am 
Hall of Famer

וצריך גם לומר ששגיא מוקי וההישג שלו הם עלה תאנה לאליפות חלשה מאד של ישראל. כמעט כולם הפסידו בקרבות הראשונים ואף אחד לא היה אפילו קרוב למאבק על מדליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2019 10:33 am 
Hall of Famer

דיווח רשמי באתר איגוד הג'ודו העולמי על מה שקרה בטוקיו עם סעיד מולאי, כולל שמות ותפקידים מפורשים של הבכירים האירנים שאיימו עליו - סגן שר הספורט וראש הוועד האולימפי, לא פחות.
https://www.ijf.org/news/show/the-true- ... t-for-life
בעולם מתוקן זה היה מעיף את אירן קודם כל מכל פעילות ג'ודו בינלאומית, ובשלב שני - בכלל מהאולימפיאדה. הרי מדובר בראש הוועד האולימפי שהולך במפורש נגד הצ'רטר האולימפי.
אני חושב שלגבי החלק הראשון, העפה של אירן מפעילות ג'ודו בינלאומית - זה בדרך לקרות. זו הודעה רשמית של איגוד הג'ודו העולמי בעצמו, אני לא רואה איך הוא משחרר הודעה כזו כולל הפניית אצבע לבכירים ספציפים - ועובר על זה בשתיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2019 12:57 pm 
Hall of Famer

מולאי גם מברך את שגיא מוקי בטוויטר ומקבל ממנו תודה ושבחים בחזרה.
https://www.one.co.il/Article/19-20/7,4 ... 42906.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2019 6:01 pm 
Hall of Famer

איגוד הג'ודו העולמי מפרסם ביוטיוב הרשמי שלו גם ראיון עם מולאי עצמו, מספר בקולו ובמילותיו את הסיפור.
זה נראה שגם למרכוס ויזר ולאיגוד העולמי נמאס מהשטויות האלה והם מתכוננים לעונש כבד על אירן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2019 9:06 pm 
Sophomore

הוא עקבי ונחוש מאוד בנושא הזה, כפי שכבר דיווחת בעבר. להסיר את הכובע.

viewtopic.php?f=2&t=17496

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 1:21 am 
Hall of Famer

ומה שחדש בנושא הוא תגובה ראשונה, לפחות ככל הידוע לי, של הוועד האולימפי הבינלאומי בכבודו ובעצמו. הוא ולא מלאך, הוא ולא שרף.
בהצהרה רשמית הוא מודיע: "לאחר שנודע המקרה, הוועד האולימפי הבינלאומי ביקש מאיגוד הג'ודו העולמי דו"ח מלא. בהסתמך על הדו"ח נעריך הלאה את המצב."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:27 pm 
Sophomore

והנה זה הגיע:
מכה לג'ודו האיראני
ציטוט:
פדרציית הג'ודו העולמית החליטה להשעות את איראן מתחרויות, פעילות מנהלתית ואת חבריה, זאת בעקבות האירועים סביב סעיד מולאי, הגו'דוקא האיראני שלפי טענות מארגני אליפות העולם בטוקיו אוים ונאלץ להפסיד את הקרבות שלו על מנת שלא יתמודד נגד המתמודד הישראלי מוקי שגיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:55 pm 
Hall of Famer

ההשעייה הזו היא רק ההתחלה. מקריאה של ההודעה של איגוד הג'ודו העולמי, מדובר על תחילת תהליך משמעתי, אבל לפי חוקי הוועד על עבירות קשות מהסוג הזה אפשר להשעות את האיגוד האיראני עד סיום הבירור.
ההחלטה הזו נתונה לאפשרות ערעור ל-CAS ויהיה מעניין אם האיראנים יערערו. אני מהמר שלא, זה יסכן אותם בענפים נוספים.

אבל אם תחזור להודעה הקודמת שלי, תראה שזה כבר הגיע למקומות גבוהים הרבה יותר, ושהוועד האולימפי הבינלאומי בכבודו ובעצמו ביקש מאיגוד הג'ודו דו"ח מלא על המקרה. לאור מה שאיגוד הג'ודו העולמי עושה עכשיו, ומה שהוא כתב על המקרה בהודעה הזו ובהודעות הקודמות שלו - אפשר כבר להניח מה יהיה כתוב באותו דו"ח. יכולות להיות פה השלכות על כל הספורט האיראני.

ואנקדוטה קטנה, נשיא איגוד הג'ודו האיראני הוא ג'ודאי עבר שהיה אלוף עולם, והוא בעצמו נמנע מלהיפגש עם ישראלי (לא זוכר מי) באולימפיאדת אתונה. הוא העלה משקל בכוונה כדי להיפסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2019 3:40 pm 
Hall of Famer

מפה ומשם, עבר לאיראנים הזמן שבו יכלו לערער ל-CAS על ההשעייה שלהם. למיטב ראייתי לא היה דיווח שהם הגישו ערעור, אז אני מניח שלא הוגש ערעור (וכפי שאמרתי זה הגיוני, הם היו לוקחים פה סיכון גדול מאד שישליך גם על ענפים אחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה