סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 6:21 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 29, 2019 12:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
2 השחקנים הכי בכירים ללא קבוצה עדיין הם פאריד ולווינגסטון.....
לין חתם רישמית בליגה הסינית אחריי עשור בנבא.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 31, 2019 8:12 pm 
Junior

אריק גורדון חותם על הארכת חוזה של שלוש שנים 54 מליון, שתתחיל בעוד שנה.
אם במהלך החוזה יוסטון זוכה באליפות או שגורדון נבחר לאולסטאר, הוא מבטיח שנה רביעית ב20 מליון דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 31, 2019 9:48 pm 
Sophomore

יהיה מצחיק אם אוהדי היריבות יתארגנו בהצבעה המונית שתכניס את גורדון לאולסטאר בשביל לתקוע את יוסטון עם החוזה הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 31, 2019 11:47 pm 
Junior

במערב אין לזה אפילו קצהו של סיכוי. יהיו 12 גארדים יותר טובים ממנו, שלא לדבר על 12 שחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 2:31 am 
Hall of Famer

במסגרת מה שמוריי עושה (all in! ותחלופת כוכבים סביב הארדן) זו אולי החתמה הגיונית אבל....
אולי אתבדה אבל אני לא חושב שווסטברוק והארדן הם צמד טוב
ואני חושב שאמנם יש ליוסטון סיכוי לאליפות כל עוד הארדן בשיאו, אבל הוא לא גבוה.
הוא שם את כל הז׳יטונים שלו על השנה-שנתיים הקרובות וזה הימור לא קטן, בייחוד החוזה של ווסטברוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 1:36 pm 
Sophomore

אני לא מאמין שמוריי רצה בטרייד הזה. בטח לא במחיר המופקע שנאלץ לשלם. הארדן לחץ עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 2:21 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע. יכול להיות שאתה צודק אבל בראיון ששמעתי איתו הוא אמר משהו (די דבילי בעיניי) על זה שיש לו עכשיו שני MVP's והיסטורית זה מוביל לאליפויות.
אולי זה סתם משהו שהוא אמר כי תקשורת... אבל אני חושב שלמוריי, חדשני ומבריק ככל שיהיה, יש מגרעות מסוימות כמקבל החלטות וזה דווקא מסתבר לי לא רע עם ״חשדות״ שהיו לי לגביו. אני לא יודע אם הייתי שם את האחריות על הארדן, בין אם זה יצליח או לא.
בכל מקרה, מוריי נמצא שם כדי לקבל החלטות. מהמם ככל שיהיה, הארדן הוא לא זה שקובע בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 7:13 pm 
Junior

פעמוני האירוניה מצלצלים לי חזק מאוד באזניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 01, 2019 10:17 pm 
Hall of Famer

הממ, Att, אתה לא נהגת להסביר באדיקות למה כשרון זה כל מה שחשוב ולכן מוריי הוא גאון כי הוא תמיד מנסה להביא כשרון על כשרון, גם כשהשחקנים בעמדה דומה? אתה לא האיש מתאוריית ה"טופ x"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2019 12:10 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הממ, Att, אתה לא נהגת להסביר באדיקות למה כשרון זה כל מה שחשוב ולכן מוריי הוא גאון כי הוא תמיד מנסה להביא כשרון על כשרון, גם כשהשחקנים בעמדה דומה? אתה לא האיש מתאוריית ה"טופ x"?

בטח אבל אני לא מתלהב במיוחד משחקנים לא יעילים ו-ווסטברוק כרגע הוא שחקן לא יעיל, קלע חלש מרחוק, שחקן עם אינטיליגנציית משחק נמוכה ומישהו שנשען מאוד על היכולת האתלטית שלו ולכן עלול להפוך לשחקן יעיל אף פחות וחוזה רעיל (לא יודע אם ברמה של ג׳ון וול אבל קיים סיכוי כזה).

אם הייתי חושב שווסטברוק הוא סופרסטאר, הייתי עף על הטרייד הזה אבל ווסטברוק הוא כוכב לכל היותר (אני חושב שכרגע הוא בשולי הטופ25, לא חושב שיוסטון השתדרגה בהכרח מבחינת כישרון) ואני לא חושב שהוא יישאר לאורך רוב החוזה שלו במעמד הזה. אולי אני טועה ומוריי צודק.

יש להם סיכוי לקחת אליפות והוא מזהה את זה והולך all in, גם במקרה של כריס פול (הייתי יותר אופטימי לגבי השידוך הזה) וגם לגבי ווסטברוק (הרבה פחות אופטימי).
אחד הדברים שמאפיינים את מוריי, לטוב ולרע (לרוב זה לטוב) זה shuffling של הקלפים.
הוא הבין שעם פול זה לא יילך אז הוא מנסה משהו אחר והוא (כרגיל) לא מהסס להמר.

ולגבי מוריי הגאון, מעולם לא כתבתי שהוא גאון ולמעשה, מעולם לא הפרזתי בערכו או התלהבתי ממנו יתר על המידה (בניגוד למה שיוחס לי מספר פעמים בפורום הזה).
הוא לא ה-GM הטוב בליגה אלא מסתובב סביב המקום ה-5 ויש כמה הנהלות חדשות מעניינות שעשויות לעקוף אותו בעתיד, אבל הוא מנוסה, חדשני, אמיץ ויצירתי וזה לא מעט.
אחד הדברים שיותר מסקרנים אותי כרגע בנ.ב.א. באופן אישי זה כמה טוב הרוסאס הזה שעבד איתו ביוסטון.
בפעם האחרונה ש-GM חדש יצא מיוסטון זה היה סם הינקי אז יש אולי למה לצפות, לפחות מבחינת רמת עניין :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 02, 2019 6:56 pm 
Hall of Famer

יש לי הרגשה שזו העונה האחרונה של מורי.
הטרייד על פול היה מזעזע ואין לי ספק שאם היום הוא היה יכול לחזור בו, הוא היה עושה זאת. לו וויליאמס, בברלי והראל (ובחירה) זה המון עבור פול.
הטרייד על ווסטברוק לדעתי גם יהיה כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 12:02 am 
Sophomore

satriani כתב:
יש לי הרגשה שזו העונה האחרונה של מורי.
הטרייד על פול היה מזעזע ואין לי ספק שאם היום הוא היה יכול לחזור בו, הוא היה עושה זאת. לו וויליאמס, בברלי והראל (ובחירה) זה המון עבור פול.
הטרייד על ווסטברוק לדעתי גם יהיה כשלון.

הטרייד על פול לא היה מזעזע. הם היו קרובים רבע אחד לנצח את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה.
אבל הטרייד של ווסטברוק הוא אכן מזעזע שמצדיק פיטורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 12:25 am 
Hall of Famer

ברור שלא מזעזע. לכן הוא לא שם נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 5:48 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה הקשר, מותר להטריד שחקן אחרי שמיצה את התרומה שלו בקבוצה וזה לא אומר שהטרייד המקורי היה מזעזע. גם לא הייתי קורא לו טרייד נהדר. טרייד בסה"כ סביר שבנו עליו קונטנדרית מעניינת. לא הכל חייב להיות קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 6:27 am 
Hall of Famer

מבלי להתייחס לרגע לטרייד של פול, טוב, סביר או מזעזע, מוריי השיג את הנכסים שאתה מדבר עליהם סטריאני. לו וויליאמס היה בסביבה ואף אחד לא התרגש מזה, בברלי והראל הן מציאות של ההנהלה של יוסטון. מדובר בהימורים של מוריי שהצליחו והוא המיר אותם לכוכב. אולי זו הייתה טעות אבל צריך לתת לו קרדיט על זה שבכלל היו לו את הנכסים מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 8:23 pm 
Junior

היום קל מאוד להסתכל על מה שהשחקנים האלה תרמו בקליפרס, בלי אף כוכב שואב יוסג' וסגל שהיה בו מן הואקום בעמדות הפנים.
אם לא היה הטרייד ההוא, אז סטריאני היום היה מספר לנו שלו וויליאמס הוא סתם גאנר גנרי שעולה מהספסל לדקות שהארדן נח, בברלי לא מפסיק להיפצע ולא עזר ליוסטון לקחת אליפות אז הוא לא שווה הרבה, ומונטרז זה בסהכ המחליף הנחמד של קאפלה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 8:31 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
היום קל מאוד להסתכל על מה שהשחקנים האלה תרמו בקליפרס, בלי אף כוכב שואב יוסג' וסגל שהיה בו מן הואקום בעמדות הפנים.
אם לא היה הטרייד ההוא, אז סטריאני היום היה מספר לנו שלו וויליאמס הוא סתם גאנר גנרי שעולה מהספסל לדקות שהארדן נח, בברלי לא מפסיק להיפצע ולא עזר ליוסטון לקחת אליפות אז הוא לא שווה הרבה, ומונטרז זה בסהכ המחליף הנחמד של קאפלה.

יש מצב :)
למרות שנדמה לי שאני ביום הטרייד כתבתי שאני חושב שלהראל יש פוטנציאל מעניין מאוד להיות הקאפלה הבא.
ראיתי אותו משחק קצת ביוסטון והתרשמתי מאוד מאוד לטובה.
אני חושב שהם היו יכולים להשתלב ביחד בצורה יפה או לחילופין הראל או קאפלה היו יכולים להביא ערך גדול הרבה יותר בטרייד.

בכלל, הקליפרס עשו עבודה ניהולית לא פחות ממדהימה עד הקיץ הזה (ווסט הוא ה-GM/מקבל ההחלטות הבולט בליגה).
זה שקוואי בחר בהם קידם את הטיימליין שלהם אבל לדעתי הם היו מגיעים לעמדת קונטנדרית בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 10:16 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
Chauncey כתב:

למרות שנדמה לי שאני ביום הטרייד כתבתי שאני חושב שלהראל יש פוטנציאל מעניין מאוד להיות הקאפלה הבא.
אני חושב שהם היו יכולים להשתלב ביחד בצורה יפה או לחילופין הראל או קאפלה היו יכולים להביא ערך גדול הרבה יותר בטרייד.

בכלל, הקליפרס עשו עבודה ניהולית לא פחות ממדהימה עד הקיץ הזה (ווסט הוא ה-GM/מקבל ההחלטות הבולט בליגה).
זה שקוואי בחר בהם קידם את הטיימליין שלהם אבל לדעתי הם היו מגיעים לעמדת קונטנדרית בכל מקרה.

הקליפרס בחיים לא היו מגיעים לדרגת קונטנדרית אם קאווי או מישהו בלבל שלו לא היה מגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 03, 2019 11:21 pm 
Hall of Famer

לו וויל ובברלי היו טובים ביוסטון והראל הראה פוטנציאל.
טרייד גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2019 3:00 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
לו וויל ובברלי היו טובים ביוסטון והראל הראה פוטנציאל.
טרייד גרוע

אתה יודע שגם יוסטון קיבלו משהו בתמורה?
הם היו אחת הקבוצות המובילות בליגה אחרי הטרייד, כמעט וניצחו את אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה...
אני לא חושב שזה בהכרח היה טרייד טוב (מי שסחט את יוסטון לדעתי היה פול עצמו) אבל השטחיות שבה אתה מנתח את הטרייד מעוררת תמיהה
ואין לי ספק שלא היית מבקר את הטרייד לו היו זוכים באליפות בסופו של דבר באותה שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2019 3:20 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Att כתב:
Chauncey כתב:

הקליפרס בחיים לא היו מגיעים לדרגת קונטנדרית אם קאווי או מישהו בלבל שלו לא היה מגיע.

א. הוא לא הגיע סתם. הוא הגיע כי הקליפרס היו קבוצת רול פליירס מושלמת עם שלל בחירות מצוינות + קאפ ספייס לשני שחקני מקסימום + מאמן ששחקנים אוהבים.
ב. הבחירות של הקליפרס היו מעניינות מאוד.
ג. אני מאמין שהנהלה מבריקה כל כך הייתה משיגה סופרסטאר בסופו של דבר, בדרך כזו או אחרת. הקליפרס עשו את כל הדברים הנכונים לפני שקוואי בחר בהם ואם היו ממשיכים כך היו מצליחים לדעתי להשתדרג גם בדרך שונה.

מטבע הדברים בלי סופרסטאר הם לא היו בלבל הזה. לא מנסה לטעון אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 04, 2019 12:47 pm 
Hall of Famer

ננה סיכם ביוסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 17, 2019 11:16 am 
Hall of Famer

המג׳יק לוקחים את האופציות על חוזי הרוקי של מו במבה, ג׳ונתן אייזק ומרקל פולץ.
פולץ מעניין במיוחד. המג׳יק הימרו על האפסייד שלו (במחיר נמוך יחסית), שיצליח להתגבר על מה שזה לא יהיה שעובר עליו (כנראה פציעה משמעותית בכתף). אולי הוא מתקדם בכיוון הנכון. מעניין אם ישחק העונה ומה הוא יראה. שתי ההארכות האחרות הן ברורות מאליהן. במבה אמנם לא נתן עונת רוקי גדולה (נפצע בחלקה) אבל הוא היה פרויקט מלכתחילה ואייזק הוא שחקן שאני מחבב שמראה שיפור בצד ההתקפי לצד יכולות יפות מאוד בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 17, 2019 5:58 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
המג׳יק לוקחים את האופציות על חוזי הרוקי של מו במבה, ג׳ונתן אייזק ומרקל פולץ.
פולץ מעניין במיוחד. המג׳יק הימרו על האפסייד שלו (במחיר נמוך יחסית), שיצליח להתגבר על מה שזה לא יהיה שעובר עליו (כנראה פציעה משמעותית בכתף). אולי הוא מתקדם בכיוון הנכון. מעניין אם ישחק העונה ומה הוא יראה. שתי ההארכות האחרות הן ברורות מאליהן. במבה אמנם לא נתן עונת רוקי גדולה (נפצע בחלקה) אבל הוא היה פרויקט מלכתחילה ואייזק הוא שחקן שאני מחבב שמראה שיפור בצד ההתקפי לצד יכולות יפות מאוד בהגנה.

12 מליון לעונה לשחקן שלדעתי עוד עונה לא יהיה בליגה זה מלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 17, 2019 10:59 pm 
Hall of Famer

מה שחשוב כאן כמובן זו דעתך. גם אם פולץ יתגלה כשחקן סביר או אפילו טוב, החוזה שלו יהיה גרוע כי לדעתך הוא לא יחזיק שנה בליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: