רק נבהיר שהמגבית נועדה לכסות (לפחות חלקית) את ההוצאות של השנה שעברה
אם נצליח להשיג כפיצוי אירוח ללא תשלום בשנה שנתיים הקרובות, לא נצטרך מגביות שנה או שנתיים
הנה ההתכתבות שלנו איתם כש Att מתכתב איתי במקביל ומדבר איתם בטלפון
1. מייל פתיחה
שלום
במידת הצורך נא להעביר את המייל לאחראי שיווק, או ניהול לקוחות
הדומיין שבכותרת משלם 3552 ₪ לשנה בנוסף קנסות על תעבורה עודפת המסתכמים במאות רבות של שקלים בשנה ובנוסף דמי אישום דומיין ב75 שקלים לשנתיים. סך הכל יותר מ4,000 ₪ בשנה
עבור אחסון של 400mb ותעבורה
את ה3552 אני משלם בתשלום אחד של 2352 ואז מוסיף 100 שקלים לחודש באופן אוטומטי לפני הקנסות על התעבורה העודפת
אני תוהה האם אני לא משלם הרבה הרבה מעבר למחיר השוק
ראו לינק שבו אתם מציעי איחסון גדול יותר ותעבורה גדולה ב...27 ₪ לשנה
https://www.livedns.co.il/%D7%90%D7%97% ... 7%A7%D7%A1
מבקש הסבר או זיכוי למפרע
נא לענות למייל הזה בדחיפות
הנושא מטריד ביותר
אוריאל
2. תשובה שלהם
שלום אוריאל,
ניתן לבצע שינוי חבילה, לחבילה של איחסון אתרים Windows 2008 R2 Basic שנתי בעלות של 765 ש"ח כולל מע"מ. חבילה זו כוללת: 330MB נפח שטח אחסון מוקצה , 20GB נפח תעבורה חודשי מוקצה.
להלן שימוש של החבילה כרגע: ניצול שטח דיסק 145 מגה מתוך 1100 מגה
ניצול תעבורה 7GB מתוך 25GB
3. תשובה שלנו אליהם
או קיי
חייב להודות שאני מבולבל כרגע
1. אם אני מנצל 145 מגה מתוך 1100 אז למה אני משלם 100 ₪ בחודש על הרחבת שטח איחסון כשאני לא מגיע ל20% מהשטח?
2. אם אני מנצל 7 מתוך 25 איך זה שאני מקבל כל חודש חיוב בגין חריגה מהתעבורה המותרת?
3. במידה ונחליט על ביצוע ההעברה לחבילה המוצעת, מי יבצע את ההעברה, האם זה כרוך בהתמחות מסויימת מצידנו בזמן ההעברה?
4. מדובר על מספר רב של שנים בהם אנחנו משלמים הרבה, הרבה מעבר למחיר השוק ומחיר חבילות אחרות המוצעות על ידכם, מבקשכם להציע בפיצוי על השנים בהם קופחנו בחיובי ייתר, פתוח להצעות שלכם
תודה
אוריאל
זה העידכון