סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 12:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

למי תצביע/י בבחירות
הליכוד 3%  3%  [ 1 ]
כחול-לבן 35%  35%  [ 13 ]
ימינה 8%  8%  [ 3 ]
המחנה הדמוקרטי 24%  24%  [ 9 ]
העבודה גשר 5%  5%  [ 2 ]
ליברמן 5%  5%  [ 2 ]
ש״ס 0%  0%  [ 0 ]
יהדות התורה 5%  5%  [ 2 ]
עוצמה יהודית 3%  3%  [ 1 ]
הרשימה המשותפת 5%  5%  [ 2 ]
לא מצביע 5%  5%  [ 2 ]
אחר (פרט) 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 37
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2019 4:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ביזאד סופריאן כתב:
הפעם קמפיין הגוועלד הוא בעיקר מהשמאל.
להערכתי אם עוצמה לא עוברת ומהצד השני מרץ והעבודה עוברות, לא רואה איך לנתניהו יש 61.
כמו שהיה לו בבחירות מועד א' 66 ממליצים ללא ישראל ביתנו, כאמור במידה והימין החדש וזהות היו עוברות (ועכשיו שתיהן לא קיימות...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2019 4:48 pm 
Junior

לא נכון, לא היו לו. אם היו מבטלים את אחוז החסימה, היו לו 62 בלי ליברמן.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2019 11:07 pm 
Junior

סבבה, 62. עדיין מספיק להקים קואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 12:16 am 
Sophomore

בע"ה :

תסריט א :
ליכוד - 35
ימינה - 7
חרדים 15
עוצמה 4.

תסריט ב:
ליכוד 37
חרדים 16
ימינה 8.

סביר לחלוטין. כל השאר לא חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 6:50 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
בע"ה :

תסריט א :
ליכוד - 35
ימינה - 7
חרדים 15
עוצמה 4.

תסריט ב:
ליכוד 37
חרדים 16
ימינה 8.

סביר לחלוטין. כל השאר לא חשוב.

בתסריט שלך, אם עוצמה לא עוברת, ארבעת המנדטים שלה מתחלקים רק בין מפלגות ימין. סטטיסטית, אם עוצמה לא עוברת, הסבירות היא ש-2 מנדטים שלך ילכו לגוש הימין ו-2 לגוש השמאל. זה יכול להיות גם 3 לימין ו-1 לשמאל או 3 לשמאל ו-1 לימין, תלוי בבאדר-עופר והסכמי עודפים, אבל התרחיש שבו עוצמה לא עוברת ורק מפלגות ימין "מקבלות" את המנדטים העודפים שהתפנו הוא תרחיש מאוד לא סביר סטטיסטית. להערכתי אם מתקיים תרחיש שבו עוצמה לא עוברת ומרצ והעבודה כן עוברת-לביבי אין שום דרך להקים קואליציה פרט לעריקה של מנדטים מגוש המרכז-שמאל (ליברמן הכי סביר, אבל גם פיצול בכחולבן או שהוא יצליח לפתות את עמיר פרץ עם תיק האוצר זה תרחישים שיכולים לקרות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 9:17 am 
Hall of Famer

סיכוי גבוה שפרץ הטיפש הכריע את הבחירות כאשר סירב לחבור למרצ ולאהוד ברק..... אני גם מהמר שהעבודה בחוץ.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ב' ספטמבר 16, 2019 9:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 9:17 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ננסה.
ליכוד 37
כחול לבן 32
משותפת 13
ש"ס 8
יהדות התורה 8
ימינה 8
ליברמן 6
מרצברק 4
עוצמה יהודית 4
העבודה בחוץ.

נשמע לי קצת פסימי מדי...... אפילו בהגזמה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 9:28 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
סיכוי גבוה שפרץ הטיפש הכריע את הבחריות כאשר סירב לחבור למרצ ולאהוד ברק..... אני גם מהמר שהעבודה בחוץ.

לגמרי. כל כך טיפש... ורואים את זה גם איך שהוא מכניס את כיפת ברזל לכל משפט שני... "כיפת ברזל ברווחה", "כיפת ברזל בחינוך", "כיפת ברזל בכלכלה", "כיפת ברזל על הז' שלי"... מי ישמע כאילו הוא פיתח את המערכת.
והגימיק המטופש הזה של להוריד את השפם... טוב שהוא לא עשה קעקוע של סוללת כ"ב בשידור חי.
גם לא שמעו לאורך כל הקמפיין אף אחד מאנשי העבודה חוץ ממנו ומאורלי, אפילו לא את שמולי הפופולרי שמופיע בחלק מהפוסטרים ובטח מתחרט היום שלא הצטרף לשפיר במחנה הדמוקרטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 9:54 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ננסה.
ליכוד 37
כחול לבן 32
משותפת 13
ש"ס 8
יהדות התורה 8
ימינה 8
ליברמן 6
מרצברק 4
עוצמה יהודית 4
העבודה בחוץ.

אם זה לא פסימי מידי זה לא ראי
;-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 10:02 am 
Hall of Famer

הקמפיין של העבודה היה כזה גרוע..... באמת שאני מתפלל שנשארו 4 מנדטים של זקנים שעדיין נאמנים למפא"י.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 10:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
ננסה.
ליכוד 37
כחול לבן 32
משותפת 13
ש"ס 8
יהדות התורה 8
ימינה 8
ליברמן 6
מרצברק 4
עוצמה יהודית 4
העבודה בחוץ.

אתה אמרת ליכוד 37, כחול לבן 30, והעבודה בחוץ. מה שאר התחזית שלך שהופכת את זה ליותר אופטימי מבחינתך?

וכן, אני באמת מקווה שזה פסימי מדי. אם יקרה מה שאני חושב, כלומר ממשלת +61 לביבי בלי ליברמן ועם בן גביר, זו תהייה קדנציית ה"בלי חרטות".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 12:24 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
הקמפיין של העבודה היה כזה גרוע..... באמת שאני מתפלל שנשארו 4 מנדטים של זקנים שעדיין נאמנים למפא"י.
רעיונות הקמפיין היה נהדרים לטעמי, אולם עמיר פרץ בתור המוביל/פרזנטור לא שווה פרוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 16, 2019 12:31 pm 
Hall of Famer

איזה רעיונות? איזה קמפיין ? מה היה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 12:12 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
מממ... מאיפה האמירה הכ"כ בטוחה שהליכוד מגיע ל-40 מנדטים חוץ מניסיון לנחס ?
רוב הסקרים מדברים על 32-33. 40 מנדטים נשמע די הזוי, במיוחד שבנט ושקד ועוצמה יהודית (ואולי גם פייגלין) זה קולות ימין שהתבזבזו בעבר ועכשיו ייתכן מאוד שלא.

הימורים שלי:
ליכוד 34
כחולבן 32
ליברמן 11
רשימה משותפת 10
ש"ס 9
יהדות התורה 8
ימינה 7
מחנה דמוקרטי 5
עבודה 4

לא רע. קצת הפרשים ימינה ושמאלה, אבל לעת עתה נראה פחות או יותר גג 2-3 מנדטים, אם לא קליעה בול בחלק מהמקרים.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 2:24 am 
Junior

נזכיר שהעבר מלמד שהגוש של ביבי מקבל 5 מנדטים לפחות יותר מן הסקרים.
נמשיך לחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 6:48 am 
Hall of Famer

כרגע מה שמסתמן זה שגוש הימין (כולל ליברמן) יעמוד על 65-63 מנדטים שזה דומה או טיפה פחות מאשר בבחירות הקודמות, אבל הכוח של ליברמן גדל משמעותית, עכשיו נשאר לראות כמה ליברמן נחוש שלא לשבת עם החרדים ולהעיף את נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 8:09 am 
Junior

בינתיים אמנם אין לביבי אפשרות הלקים ממשלת ימין, אבל יש לו יותר ממליצים שניתן לבנות על חיבור עמם מאשר לגנץ*. אני לא רואה יותר מדי אפשרות בהן ביבי לא מכהן כראש ממשלה, גם בממשלת אחדות (שתחזיק שנתיים בערך עד לבחירות הבאות).
הטוב שיצא מכל הבחירות האלה הוא שבמרצ ימשיכו לקשקש מהאופוזיציה, חרף קולות הצהלה נוכח "הניצחון הגדול".

*זאת בהנחה שגנץ לא ירד לשפל של כל הזמנים ויעז להכניס את אייכמן עודה ושות' לממשלה, דבר שאפילו ביבי לא מאמין שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 8:45 am 
מנהל פורום

שפל של כל הזמנים = ייצוג בממשלה לאוכלוסית המיעוט הגדולה במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:02 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
בינתיים אמנם אין לביבי אפשרות הלקים ממשלת ימין, אבל יש לו יותר ממליצים שניתן לבנות על חיבור עמם מאשר לגנץ*. אני לא רואה יותר מדי אפשרות בהן ביבי לא מכהן כראש ממשלה, גם בממשלת אחדות (שתחזיק שנתיים בערך עד לבחירות הבאות).
הטוב שיצא מכל הבחירות האלה הוא שבמרצ ימשיכו לקשקש מהאופוזיציה, חרף קולות הצהלה נוכח "הניצחון הגדול".

*זאת בהנחה שגנץ לא ירד לשפל של כל הזמנים ויעז להכניס את אייכמן עודה ושות' לממשלה, דבר שאפילו ביבי לא מאמין שיקרה.

הפוך גוטה. הטוב שיצא זה שרפי החומיניסט ובצלאל הפשיסט באופוזיציה והמפלגה הניאו נאצית לא עברה את אחוז החסימה.
והכי יפה שליברמן כמעט הכפיל את כוחו והרוב על חשבון הליכוד, שהרי בגללו ביבי יצא לבחירות מלכתחילה. העם הניף אצבע משולשת לביבי.

ולגבי ביבי, מאתמול ב-22:00 הוא כבר בידיים של מנדלבליט. נגמר הסרט של חסינות, נגמר הסרט של פירוק הדמוקרטיה, לא תהיה ארדואניזציה. התרחיש שהעלת כאן הוא לא ריאלי. אם ביבי ייאחז בקרנות המזבח המקסימום שיוכל להשיג זה ממשלת רוטציה והביתה. אבל אם יש לו שכל הוא סוגר עסקה עם היועמ"ש ועף לנו לתמיד מהחיים הפוליטיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:08 am 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
שפל של כל הזמנים = ייצוג בממשלה לאוכלוסית המיעוט הגדולה במדינה.

אוכלוסיית המיעוט הגדולה והעויינת במדינה אמורה להרשים מישהו?
מקומם באופוזיציה לנצח נצחים. הם בבחינת מצורעים, ואוי לפוליטיקאי שיעז לזהם את הממשלה בנוכחות מי מהם.

ביזאד סופריאן כתב:
הפוך גוטה. הטוב שיצא זה שרפי החומיניסט ובצלאל הפשיסט באופוזיציה והמפלגה הניאו נאצית לא עברה את אחוז החסימה.
והכי יפה שליברמן כמעט הכפיל את כוחו והרוב על חשבון הליכוד, שהרי בגללו ביבי יצא לבחירות מלכתחילה. העם הניף אצבע משולשת לביבי.

ולגבי ביבי, מאתמול ב-22:00 הוא כבר בידיים של מנדלבליט. נגמר הסרט של חסינות, נגמר הסרט של פירוק הדמוקרטיה, לא תהיה ארדואניזציה. התרחיש שהעלת כאן הוא לא ריאלי. אם ביבי ייאחז בקרנות המזבח המקסימום שיוכל להשיג זה ממשלת רוטציה והביתה. אבל אם יש לו שכל הוא סוגר עסקה עם היועמ"ש ועף לנו לתמיד מהחיים הפוליטיים.

מה עוזר לך ליברמן שבין כה וכה לא יאפשר לך להקים ממשלת שמאל?
ויקח זמן עד שביבי יעוף לך מהפנים; וגם אם וכאשר הדבר יקרה, אז לכל היותר יחליף אותו כראש ממשלה מישהו אחר מהליכוד.
כשלליכוד יש 56 - 55 ממליצים שאשכרה ניתן לשבת איתם בממשלה ולכחול לבן יש 44-43, אני לא רואה איזו עדיפות יש להם בהעמדת ראש ממשלה מטעמם. בכל מקרה, התמונה ברורה והיתה ברורה גם לפני הבחירות - כנראה הולכים לממשלת אחדות, כאשר סיכוי גבוה שביבי יעמוד בראשה.
אתה מדבר כאילו מעולם לא היו כאן ממשלות אחדות. אז נלך לאחת כזו, שתחזיק שנה וחצי-שנתיים, ואח"כ שוב בחירות ושם תקבל ממשלת ימין (כי מי יודע מה תהיה דעתו של ליברמן אז) או ממשלת אחדות נוספת בראשות הליכוד.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ד' ספטמבר 18, 2019 9:18 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:18 am 
Hall of Famer

רק אציין שתוצאות הבחירות מוכיחות בדיעבד שאין כל ארדואניזציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:22 am 
Junior

מעולם לא היתה. יתרה מזו, נתניהו על כל מגרעותיו, לא מדגדג את רמת הבולשביזם והשחיתות שנפוצו כאן בימי ממשלות השמאל של מפא"י.
אני אמשיך לטעון זאת: ביום שמרצ תהווה כוח פוליטי של ממש, או אז נראה רדיפה פוליטית מהי. המפלגה המשוקצת הזאת, שמתהדרת בנוצות של "דמוקרטיה", היא זו שבזמן אמת תקים גולאגים אליהם ישלחו כל "הסוטים מהדרך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:39 am 
Sophomore

אתה אולי תמשיך לטעון זאת, זה לא יהפוך את הטענה ליותר מבוססת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 9:46 am 
Senior

איך בדיוק זה מוכיח שאין 'ארדואניזציה'?
אלא אם כן אנחנו חלוקים על ההגדרה, מי שהואשם בארדואניזציה זה ביבי והכוונות שלו, ולא העם.
אז זה שביבי מנסה להפוך להיות ארדואן אבל לא מצליח מוכיח איכשהו שהוא לא רוצה להיות ארדואן?
הכשלון שלו בהשגת 61 ממליצים מוכיח איכשהו שהוא לא רוצה חוק חסינות? שהוא לא מסית נגד התקשורת (ומנסה לשלוט בה), נגד חלק גדול מהעם ונגד המשטרה כדי לשמור על הכסא? שהוא לא עובר על כל חוק קטן אפשרי ומנסה לכופף את החוקים בשביל זה?

זה כמו לטעון שזה שכרמלו אנתוני לא מצא קבוצה עדיין מוכיח שהוא לא רואה בעצמו שחקן מוביל. בפועל זה רק מוכיח שאחרים לא רואים בו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 18, 2019 10:10 am 
Junior

ido כתב:
אתה אולי תמשיך לטעון זאת, זה לא יהפוך את הטענה ליותר מבוססת

יש מיני אינדיקציות, בעיקר הבחישה הבלתי פוסקת של מרצ, הן בגלוי והן מתחת לפני השטח (בעיקר באמצעות תלונות בלתי פוסקות למשטרה וליועמ"ש שנסגרות או נדחות אחת אחרי השניה), להשתיק דעות שלא מקובלות עליה. גם העבר הבולשביקי של ממשלות השמאל בעבר מהווה מעין אינדיקציה לעתיד.
יחד עם זאת, סביר להניח שלא תהיה אפשרות לבחון זאת בזמן אמת (תודה לאל) ולכן דבריי ישארו בגדר תאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה