סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 10:04 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דורסי לא יכול לקבל אזרחות ישראלית כי יש לו אזרחות יוונית ואמריקנית וכרגע הוא לא מסכים לוותר על האזרחות היוונית לטובת הישראלית
בקיצור עד להודעה חדשה יש למכבי 9 זרים ש4 יהיו על אזרחי במשחקי הליגה.פיצול חלקי :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 11:25 am 
Junior

איך יודעים ישיש היום דרבי?

לפחות בעיתון אחד יש ראיון מסית עם שמעון מזרחי. היום זה בישראל היום. בין היתר הוא טוען שהאוהד תקף את סופו (כמו שהוא טען שגל בק דרס מכונית).

האיש מסית שקרן או שיש לו אלצהיימר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 11:29 am 
Junior

לדעתי זה גם וגם, רמת אמינות של נתניהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 2:34 pm 
Junior

Red Sumo1 כתב:
איך יודעים ישיש היום דרבי?

לפחות בעיתון אחד יש ראיון מסית עם שמעון מזרחי. היום זה בישראל היום. בין היתר הוא טוען שהאוהד תקף את סופו (כמו שהוא טען שגל בק דרס מכונית).

האיש מסית שקרן או שיש לו אלצהיימר.

האוהד אכן תקף את סופו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 4:42 pm 
Junior

טוב ונראה שלא לקח הרבה זמן לגאונים מבאר שבע כדי להבין שאנתוני לורנס לא סחורה. לא שיש לי בעיה באופן עקרוני שיחתכו אותו, אבל אם כבר הבאתם אותו מהניילונים של הקולג', אז לפחות תיתנו לו זמן להתאקלם. לא ברור לי מה רמי הדר ראה עכשיו שלא היה ברור מהקלטות.

אתמול פטרוסלי, לינהארט ולורנס עם 0 מ-13 מהשדה. על המגרש הסתובבו מיני אייזנהראטים, ליישים והרץ התמהוני הזה. כשסקוורר, נסטרנקו ירדו ללאומית ומשעור ובורדיון על המדף.

מועדון מטורלל שאני מקווה שייעלם מהליגה ומהר. יהיה קשה, כי הם פגעו בול לצערי עם הרכז והסנטר.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:08 pm 
Hall of Famer

ישבתי אתמול איזה שתי דקות מול הבוקסקור ואתר המנהלת כדי לוודא עם עצמי מי הזרים של באר שבע. עם כל המתארחים והשורות הססטיסטיות הלא מרשימות של הזרים - זה לא ממש מובן מאליו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:26 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
טוב ונראה שלא לקח הרבה זמן לגאונים מבאר שבע כדי להבין שאנתוני לורנס לא סחורה. לא שיש לי בעיה באופן עקרוני שיחתכו אותו, אבל אם כבר הבאתם אותו מהניילונים של הקולג', אז לפחות תיתנו לו זמן להתאקלם. לא ברור לי מה רמי הדר ראה עכשיו שלא היה ברור מהקלטות.

אתמול פטרוסלי, לינהארט ולורנס עם 0 מ-13 מהשדה. על המגרש הסתובבו מיני אייזנהראטים, ליישים והרץ התמהוני הזה. כשסקוורר, נסטרנקו ירדו ללאומית ומשעור ובורדיון על המדף.

מועדון מטורלל שאני מקווה שייעלם מהליגה ומהר. יהיה קשה, כי הם פגעו בול לצערי עם הרכז והסנטר.

הגבוה מרשים?
לי הוא נראה לא מתאים לליגה, אבל אולי אני טועה, או שההתרשמות שלי לא הייתה משקפת את היכולות שלו.

מה שמדאיג זה שפטרוסלי לא מרשים בעליל עד כה במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:41 pm 
Junior

באמת תהיתי, לא הצלחתי לזהות קילוגרמים מיותרים והוא מנפק בצורה עקבית דאבל דאבל בכל משחק הכנה עד עכשיו. גם שחקן מאוד חכם ולא מנסה לעשות דברים שהוא חלש בהם.

פטרוסלי הוא טוני גפני של הגארדים. בקבוצה עמוסת כישרון הוא סבבה של זר שוליים נחמד שכזה. הבעיה שיש כרגע רק שני אסים וספנסר וייס (שבדרך לתת עונה..) וממש כלום חוץ מזה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:44 pm 
Junior

מה שיותר מטומטם זה לבנות את כל הקבוצה שלך סביב ההנחה שהזרים חייבים לשחק 125 דקות כל משחק..שחלקם רול פליירס, חלקם בוסריים וחלקם אולי ייפצעו מתישהו בדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:48 pm 
Hall of Famer

אם בחלק ניכר מהקבוצות יש "סנטרים שספק אם מתאימים לליגה" - אולי נשלב את כולם והכדורסל פה יקבל מימד שונה פשוט?
הכדורסל פה כל כך שונה ממה שראינו באליפות העולם, לא עניין הרמה אלא הסייז וההסתמכות על שחקני פנים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:49 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
מה שיותר מטומטם זה לבנות את כל הקבוצה שלך סביב ההנחה שהזרים חייבים לשחק 125 דקות כל משחק..שחלקם רול פליירס, חלקם בוסריים וחלקם אולי ייפצעו מתישהו בדרך.

תוכל להסביר?
לא הבנתי את ההקשר בדיוק
משהו מיוחד במספר 125?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 5:49 pm 
Junior

והנה מתומר ירון בראיון באוגוסט במקומון "שבע" : אחרי שבנינו את הצוות המקצועי, התחלנו להבין איך אנחנו רוצים לראות את הסגל של השחקנים, מתוך הבנה שהחוק הרוסי (2 ישראלים בכל רגע על הפרקט) הולך להתבטל. משמעות הדבר היא שארבעה זרים יכולים להיות על המגרש בזמן נתון, מה שאומר למעשה שאם יש 200 דקות משחק (5×40) ואנחנו ריאליים, יש משהו כמו 120 עד 133 דקות לזרים, מה שמותיר לישראלים פחות מ-70 דקות, שזה למעשה כ-2.5 שחקנים בכירים, שיכולים לשחק 25-20 דקות. כך רוב הקבוצות בונות את הסגל שלהן, וזה מצריך השקעה ב-2 שחקנים ישראלים מרכזיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 6:05 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אם בחלק ניכר מהקבוצות יש "סנטרים שספק אם מתאימים לליגה" - אולי נשלב את כולם והכדורסל פה יקבל מימד שונה פשוט?
הכדורסל פה כל כך שונה ממה שראינו באליפות העולם, לא עניין הרמה אלא הסייז וההסתמכות על שחקני פנים.

זה לא "ספק אם מתאימים לליגה", זה ספק אם מתאימים לכדורסל המודרני.
כל הכדורסל הולך לכיוונים של סמול בול וגיוון, קרי, כמה שיותר אתלטיות ויכולת לשמור מספר עמדות שונות. שחקנים מאוד גדולים משתלבים רק אם הם מספיק אתלטים וניידים, וכאלה לרוב יקרים מדי לכדורסל הישראלי.
ספציפית ווייטי של נס ציונה הוא שחקן חלש בעיני ואני אופתע אם הוא יסיים פה את העונה. את הבחור של ב"ש לא ראיתי מספיק כדי לחוות דעה אבל אתמול הוא נראה בינוני מינוס בדקות שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 6:15 pm 
Junior

אשדוד הביאה אחד כזה שנה שעברה וכאמור שיחקה עם 2.06-2.08-2.11 בעמדות 3-5. אין דרך אחת לעשות דברים ודרך אחת נכונה ואחת רעה.

קודם כל שקבוצות יצליחו להביא ארבעה זרים ראויים לא משנה מאיזה גודל וסוג. ספציפית אתמול, וויטי די נייד והיה לו אפקט משמעותי בהגנה כל המשחק ובהתקפה בתחילת המשחק ששיחקו עליו.

זאק באופן עקבי השחקן השני הכי טוב בבאר שבע מתחילת ההכנה, זה בדרך כלל סימן די טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 6:20 pm 
Junior

ברור שאין דרך אחת, אני מדבר בקווי מתאר. באופן כללי הכדורסל הולך לשם ובאופן כללי קשה להביא שחקנים ניידים עם סייז לכדורסל הישראלי. ברור שזה לא מחייב (וזה לא שאשדוד נתנה עונה מטורפת, סך הכל הצליחה להימנע ממאבקי ירידה).
לגבי ווייטי, לא ראיתי את המשחק אבל ראיתי אותו בשני משחקי הכנה ואני מכיר את השחקן. לא מחזיק ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 6:27 pm 
Junior

לגבי וויטי, זה יכול ללכת לכאן ולשם. אם הוא ייתן מה שהוא נתן אתמול, אז נס ציונה יכולה להיות מרוצה.

לגבי אשדוד, הם נתנו עונה גדולה שנה שעברה. אתה שכחת איזו הכנה הייתה להם, את דניאל שניידר, את זה שמילבורן עזב באמצע וזה שהחליף אותו היה פצוע כל שני וחמישי וזה שסטול היה המשוגע היחיד בקו האחורי בלי שום גורם מאזן.

עם כל זה הם היו קרובים לפלייאוף.

וזו כבר שנה שנייה ברציפות שגרינברג הולך גבוה מהמקובל בליגה, לא כזה מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 6:36 pm 
Junior

לא שכחתי, אני פשוט לא חושב שזו עונה גדולה.
בסוף מה שמפריד קבוצות במאבקי ירידה מקבוצות שהן סתם קבוצות תחתית זה פגיעה בזרים ואשדוד פגעו טוב בזרים.
כמובן שחלק לא מבוטל מזה זה גרינברג שהוא מאמן טוב סך הכל ומצליח להוציא לא מעט מהזרים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 7:56 pm 
מנהל פורום

החתול יובב כתב:
אשדוד הביאה אחד כזה שנה שעברה וכאמור שיחקה עם 2.06-2.08-2.11 בעמדות 3-5. אין דרך אחת לעשות דברים ודרך אחת נכונה ואחת רעה.

קודם כל שקבוצות יצליחו להביא ארבעה זרים ראויים לא משנה מאיזה גודל וסוג. ספציפית אתמול, וויטי די נייד והיה לו אפקט משמעותי בהגנה כל המשחק ובהתקפה בתחילת המשחק ששיחקו עליו.

זאק באופן עקבי השחקן השני הכי טוב בבאר שבע מתחילת ההכנה, זה בדרך כלל סימן די טוב.

המדד הוא לא הגובה. המדד הוא המהירות. אם השחקן גבוה אבל מהיר אז יש פה רק יתרון. בדרך כלל גובה בא על חשבון איטיות ואם פעם זה היה משתלם, אז בכדורסל של היום הרבה פחות (אם בכלל).
הגבוה של אשדוד מהשנה שעברה היה יחסית דקיק ומהיר. הגבוה של ב"ש היה נראה לי מאוד איטי באימון שראיתי אותו ואולי במשחקים מאז הוא נכנס לכושר. יש לו כדורסל ועכשיו ראיתי כמה דק' מהמשחק של אתמול והוא עושה עבודה טובה בהגנה, אבל נראה איך הוא יהיה בליגה בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 8:28 pm 
Junior

אני רואה כמה דקות ברבע הרביעי של חולון נגד נהריה ואני מניח שנפלתי עם כמה מהלכים לא מייצגים, אבל עם האדון מלאכי ריצ׳רדסון אמור להיות על תקן הכוכב של חולון השנה, אני חושש שהמצב קשה. הבנאדם נראה אהבל בקטע די יוצא דופן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 8:31 pm 
Junior

כי ברור שצריך לשפוט שחקן על פי המשחק הכמעט ראשון שלו בקבוצה, אולי ה"אהבלות" זה בגלל חוסר תיאום. חולון, כמו כל הקבוצות של דרוקר לא מתחילה חזק, אבל הם יהיו בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 8:58 pm 
Sophomore

יש ללא ספק בעיות.
למשל זה שאין לנו כלום הגנתית מתחת לסל. ג'ונסון משחק מעל הטבעת והולך על כל ריבאונד וגם מראה דברים יפים התקפית אבל הגנתית הוא וויליאמס וקליין (אפס, כמה לא התגעגעתי) זה שילוב רע מאוד.
פוסטר וריצ'רדסון עדיין לא מחוברים לכלום, יש להם הרבה יותר כדורסל ממה שהם מראים עד כה.
תומפסון נקודת אור.

הקבוצה הזו תהיה בסדר בהמשך, ההתחלה יכולה להיות קשה.
לטווח הארוך יהיה קשה מאוד להסתדר עם שלישיית הקו הקדמי, יצטרכו לעשות שם שינוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 9:15 pm 
Junior

arie כתב:
כי ברור שצריך לשפוט שחקן על פי המשחק הכמעט ראשון שלו בקבוצה, אולי ה"אהבלות" זה בגלל חוסר תיאום. חולון, כמו כל הקבוצות של דרוקר לא מתחילה חזק, אבל הם יהיו בסדר.

דווקא היה נראה לי שמספיק הסתייגתי והדגשתי שאלה הדקות הראשונות שראיתי את השחקן. אתה, לעומת זאת, טוען משהו די חד משמעי על ״כל הקבוצות של דרוקר״ בלי להביא רבע של נתון (כמה עונות אימן דרוקר? בכמה מתוך העונות האלה הקבוצה שלו לא התחילה חזק? בכמה מהעונות שבהן הקבוצה שלא לא התחילה חזק, היא המשיכה יותר טוב?). מילא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 9:52 pm 
Sophomore

כספי מתחיל להראות כמו שחקן מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 9:53 pm 
Junior

גריפין,פרוויס ורודריגז פשוט מזעזעים.

גריפין גם סחבה בהגנה שזה אמור להיות הטיקט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2019 9:58 pm 
Junior

אתה שיכור? רודריגז מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 162 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: