סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 772 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז סקאוט שמביא את ג'ייקובן בראון, דיאנג'לו הריסון, זאק לידיי, מרפי הולוואי, אריק גריפין, ג'ייסון סיגרס וגרג וויטינגטון לפיזדלוך כמו הגלבוע עם היכולות הכלכליות של הגלבוע הוא "סקאוט ב100 שקל" כי הוא נכשל עם זר אחד שנחתך בפרה-סיזן והביא במקומו זר שכבר מוכר בארץ. עושה חשק לשני דברים: 1. לתת לך איזשהו פרס ללוגיקה 2. לתת לך חוזה לכל החיים באיזה שכר שתרצה כסקאוט, כי אם זה "סקאוט ב100 שקל" אני מת לדעת כמה אתה שווה.

והערה קטנה, "ללא שלד ישראלי יציב שחתום לשנים רבות, מי שנופל בזרים יהפוך גם למועמד לנשירה ללאומית" זה: א. לא הברקה גדולה, בלשון המעטה. די ברור שקבוצות בנויות על הזרים שלהן, ואם הזרים לא טובים-צריך ישראלים טובים כדי לא ליפול ללאומית. זה קצת כמו להגיד "טוב עדיף מרע". ב. בולשיט הקטע של "חתום לשנים רבות", לגמרי הנפצה ממשאלת לבך.

ותענה ספציפית לגבי הסגל הישראלי הנוכחי של הפועל ת"א. מה רע בגינת, שוכמן, כדיר, מדר ובריסקר? אין במועדון מתאזרחים, אחת מהשריטות שלך. על מה אתה מלין?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:50 pm 
Junior

יש מתאזרח. אתה לא מעודכן.

זה ממש לא ברור. יש הרבה אנשים שגורסים שיש לקמץ בסגל הישראלי כמה שיותר ולהשקיע הכל בזרים. יו"רים ואוהדים כאחד. שוב, אתה לא כל כך מעודכן.

בולשיט. תסביר ? זה לא בהקשר של הפועל אגב. היא דווקא מחתימה ישראלים לטווח ארוך ויש לה מחלקת נוער שמתחילה להניב תוצרת.

לא אמרתי שרע. אני כותב על אלה שטוענים שלא צריך אותם בכלל ועל הנטייה של אוהדי הפועל והנהלתה לטנף על כל אחד שעוזב את המועדון.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:54 pm 
Junior

אני מתמחר את עצמי ב99 אגורות, אגב.

להביא כישלון מנטלי ב140 אלף דולר ולהשאיר בואכה תחילת עונה עם מרק ליונס, זו סיבה לפיטורים גם אם אתה מוצא גוף עבודה של אריק גריפין ומרק סיגרס ופאקינג מרפי הולוואי כמשהו נשגב.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:05 pm 
Hall of Famer

סליחה שפספסתי את אייזיה אייזנדורף.

לא הבנתי במה אני לא מעודכן בקשר לכך שאם אין לך זרים טובים, כדאי שיהיו ישראלים טובים שיגבו אותם. יש לך מין דחף מוזר לקבל קרדיט על אמירות שאין אובייס מהן.

הנה אני מסביר למה בולשיט: אין שום קשר מוכח, ולא יהיה, בין אורך חוזה של ישראלי בליגה לבין התפוקה שלו. אם אתה מסוגל להוכיח אחרת, עליך ההוכחה.

עזוב את הנטיות של אנשי הפועל ת"א לכאן או לשם, ועזוב טענות איזוטריות של אנשים הזויים. אני שמח שאנחנו מסכימים שיש להפועל ת"א סגל ישראלי סביר לגמרי.

לגבי זה:

החתול יובב כתב:
אני מתמחר את עצמי ב99 אגורות, אגב.

להביא כישלון מנטלי ב140 אלף דולר ולהשאיר בואכה תחילת עונה עם מרק ליונס, זו סיבה לפיטורים גם אתה אתה מוצא גוף עבודה של אריק גריפין ומרק סיגרס ופאקינג מרפי הולוואי כמשהו נשגב.

חבל שתמצב את עצמך כליצן. לא דיברנו על דברים נשגבים. ברור ומובן מאליו שאותו סקאוט (שאני אפילו לא יודע איך קוראים לו) עשה עבודה אדירה בגלבוע. אתה עושה עבודה די פאתטית בנסיון לשנמך מהותית את כל הדברים החיוביים שהוא עשה, ולהגדיל בלי פרופורציה כשלון אחד שזוהה בשלב מאד מוקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:10 pm 
Hall of Famer

אגב סטו דאגלס, שחקן שהיה במשך 4 שנים שחקן משמעותי במכללת פאר (אמנם בשנים פחות גדולות, אבל עדיין 3 הופעות בריקוד הגדול), מה הבעיה הגדולה לתת לו קרדיט על חשבון ילד בן 17 או 18? הוא פחות ישראלי כי הוא נולד בארה"ב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:13 pm 
Junior

שמע אתה דמגוג שאין דברים כאלה.
מתייחס רק לזרים ה"בינוניים" (הלוואי על כל קבוצה בליגה בינוניים כאלה) שגלבוע הביאה וגם שם מתעלם מזה שסיגרס נניח הגיע ללאומית בכלל. מתייחס לעונה האחרונה של פרוויס בג'י ליג ושוכח שעונה לפני זה (העונה הראשונה שלו כמקצוען, כן?) הוא קלע בג'י ליג 20 נקודות למשחק באחוזים אדירים וסיים את העונה במג'יק שם קלע 6 נקודות למשחק. מדבר על כמה רע מארק ליונס ושוכח שהבחור זכה פה באליפות, סיים פעמיים כמלך הסלים ושיחק ביורוקאפ.
איך אתה מצפה שאני אתייחס ברצינות לטענות שלך כשזאת רמת הדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:18 pm 
Junior

אני לא צריך להוכיח לך שום דבר. דוגמאות מהעבר לא יעזרו כי נטיות השוק היו שונות, מכבי עדיין שולטת בחלק מהמאגר ומניפת הכישרון היתה דלה יותר. יש היגיון ברור לטעמי בלהמר על כשרונות ישראליים לחוזים ארוכים במיוחד עכשיו שהם עומדים על העקבים.

מי שליצן, הוא מי שחושב שכל מרפי הולוואי הוא בינגו של סקאוט. העבודה של סקאוט יכולה לרדת לטימיון או להעלות גדולה מעוד אלף גורמים בדרך. סיגרס והולוואי וגריפין הם בעיקר תוצאה של המערכת, כימיה שנבנתה באותה שנה ולא שיחוק מדהים כללי. עובדה שהקריירה שלהם לא המריאה לאחר מכן. לעודד קטש ושרון דרוקר והמערכת בנס ציונה יש בשנים האחרונות הצלחות גם כן. שמישהו כמו קטש יזהה שחקן "בינוני" כמו טיישון תומאס שווה כפליים מכל דיאנג'לו האריסון ששולפים מהמכללות.

והוא נכשל גם שנה שעברה בגלבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:23 pm 
Junior

מה אכפת לי אם פרוויס עשה לפני שנה וחצי 20 נקודות בג'י ליג. היה ברור מעונת הג'י ליג האחרונה שהביטחון שלו באשפה ומדובר בשחקן שנכשל ולא עמד בציפיות וזה הנרטיב שלו. למה להתעסק איתו בכלל ?

לא שוכח כלום לגבי ליונס. שחקן שאני לא אוהב וספציפית נראית לי כמו התאמה רעה שמה שיש עכשיו בהפועל.

אתה מוזמן לעלות גבוה לענן הקרוב ולהתעלם, אם רמת הדיון לא לטעמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:24 pm 
Hall of Famer

סבבה, אז נסכם:

1) אתה מעלה בנחרצות טיעונים היפותטיים שאין לך כוונה אפילו לנסות להוכיח, משלל תירוצים

2) אתה מכסח ויורד על סקאוט שלכולי עלמא חוץ ממך עשה עבודה מצוינת לאורך שנים, כאילו הוא סתם אחד שכל אחד יכול להחליף אותו

3) אתה נכנס באנשי קש שלא משתתפים בדיון ("אנשי הפועל", "אוהדים קיצוניים של הפועל")

4) אתה מביא סכימות מאד לא ברורות מהבית ("מתאזרחים זה רע"!) ומתעלם ממציאות פשוטה (למה שסטו דאגלס לא יקבל קרדיט?)

בקיצור, אתה אלי סהר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:28 pm 
Junior

אף אחד לא כתב "מתאזרחים זה רע" מי שיוצא, ולא בפעם הראשונה קצת ליצן זה אתה. נכנס באמצע דיון למשהו שאתה לא מבין בו ויש לך אפס תובנות מעניינות במהלך השנים לקרוא מהם (אדם אריאל זו דוגמא טובה).

הוקיץ' טועה אבל לפחות אפשר לנהל איתו "דיון" עד שהוא מסתגר בד' טעויותיו. איתך ממש לא ברור מה אתה רוצה. רק בבקשה אל תמחזר לי שוב את השטות הזאת של המתאזרחים ותאלץ אותי לכתוב עוד דיסקליימר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:39 pm 
Hall of Famer

הממ, במה אני לא מבין בדיוק?

אני לא עכבר כדורסל ישראלי, רחוק מזה, ואני עוד פחות מזה מתעניין בנפשות הפועלות בהנהלות של קבוצות כדורסל. כל זה לא רלוונטי למה שעלה בדיון, כי אני קצת מבין בניהול ויש לי איזו פרספקטיבה, ואתה יוצא מגוחך לחלוטין כשאתה מנסה להכנס חזיתית באותו סקאוט וקורא לו "סקאוט ב100 שקל".

וזה פאתטי שאתה מדבר על הדקות שסטו דאגלס שתה מים מדר, וזה פאתטי שאתה קובע בנחרצות שצריך לתת לישראלים חוזים ארוכי טווח כי זה משפר את התפוקה שלהם אבל לא מתכוון להוכיח את זה בשום צורה (כי אתה לא יכול), וזה מאד פאתטי שאתה מסתובב עם חזה נפוח בקשר לאמירות הכי כלליות ומובנות מאליהן שיש.

אז במה אני לא מבין ומה זה רלוונטי?

והסליחה עמך על כך שאתה לא בדיוק חושב שמתאזרחים זה רע, אבל חושב שהפועל ב"ש זה מועדון שלא צריך להיות בליגה כי הוא מעדיף להשקיע במתאזרחים זולים מאשר בישראלים צעירים ושאוי ואבוי שסטו דאגלס שתה דקות מים מדר. אתה מוזמן לשטוח את משנתך בצורה יותר מסודרת.

וכן, אדם אריאל. שחקן גרוע שמתאים ללאומית או לכל היותר רול פלייר בקבוצה בינונית ומטה בליגת העל. סיים את הפלייאוף האחרון עם פחות מ5 נק' למשחק ב23 דקות, מדד 2.5. מהירות של סבתותיי המנוחות ויכולת יצירה מכדרור כמו שלהן. יש השגות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:42 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
מה אכפת לי אם פרוויס עשה לפני שנה וחצי 20 נקודות בג'י ליג. היה ברור מעונת הג'י ליג האחרונה שהביטחון שלו באשפה ומדובר בשחקן שנכשל ולא עמד בציפיות וזה הנרטיב שלו. למה להתעסק איתו בכלל ?

לא שוכח כלום לגבי ליונס. שחקן שאני לא אוהב וספציפית נראית לי כמו התאמה רעה שמה שיש עכשיו בהפועל.

אתה מוזמן לעלות גבוה לענן הקרוב ולהתעלם, אם רמת הדיון לא לטעמך.

זה הנראטיב שלו? מה זה אומר בכלל? כאילו אף שחקן בהיסטוריה לא התאושש מעונה רעה.
רק להזכיר, זה שחקן שאני הייתי מאוד נגד ההחתמה שלו, אבל כשרמת הטיעונים היא כזאת אני חייב "להגן" על ההחתמה.
תודה על ההצעה, אני בהחלט אנצל את ההזדמנות כדי להפסיק להתדיין עם בוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:47 pm 
Junior

רמת הטיעונים היא של אחד שראה את השחקן וצדק מהרגע הראשון לגביו. בעיה מנטלית בעיקרה.

נתראה בזר הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 3:44 pm 
מנהל פורום

שנייה, שנייה
הסקאוט של גלבוע עבר עם בית הלחמי לתל אביב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:34 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
שנייה, שנייה

אכן, קוראים לו עידן אוסטרייך, וזה מה שברק חקלאי כתב עליו בשנה שעברה:

זאק לידיי, דיאנג'לו הריסון, ג'ייסון סיגרס, אריק גריפין ומרפי הולוויי, אלה רק חלק מהזרים בהם פגעה גלבוע/גליל בינגו בשנים האחרונות. נראה כי גם העונה הקבוצה הצנועה מגן נר הצליחה להביא חבורת זרים מוצלחת (גרג וויטינגטון, בראיינט קרופורד, ג'יימס קלי ואיאן מילר), כאשר בכל אחד ממחזורי הליגה האחרונים שחקן אחר סיים כקלע המוביל. גלבוע/גליל כבר הספיקה לנצח העונה את עירוני נס ציונה, הפועל ת"א והפועל ירושלים.

על הגעת רשימת הזרים המרשימה הזאת אחראי עידן אוסטרייך. אם השם לא מוכר לכם, זה לא סתם. מדובר בדמות אלמונית למדי בכדורסל הבוגרים (אבל מוכרת מאוד בגילאי הנוער). אוסטרייך (40), בן קיבוץ אורטל ברמת הגולן, מאמן במחלקת הנוער של גלבוע/מעיינות כבר תשע שנים, הספיק לזכות באליפות המדינה וגם להגיע לגמר הגביע. במקביל, הוא מכהן כסקאוט של גלבוע/גליל.

אנשים שעובדים איתו מספרים על פריק של כדורסל מכללות, כזה שהולך לישון כל יום בחמש וחצי לפנות בוקר ואי אפשר לדבר איתו לפני הצהריים. אחת הסיבות לכך שהוא נשאר ברמות של קבוצות נערים ולא מתקדם לנוער קשורה בעיקר ברצונותיו. אוסטרייך נהנה מאוד מתפקיד הסקאוט ויודע שיהיה לו קשה לשלב את זה עם עבודת המאמן התובענית ברמות הגבוהות.

לא רק בגלבוע/גליל מתייעצים איתו, אוסטרייך מתחזק מערכת יחסים קרובה מאוד עם רמי הדר, שרון אברהמי ומאמנים בליגה הלאומית. לא מעט מהאמריקנים שיתרוצצו העונה בליגה השנייה הגיעו לישראל בהמלצתו, ככה זה שאתה רואה מאות משחקי קולג'ים ויש לך מאגר גדול של שחקנים פוטנציאליים שמתאימים לכל קבוצה בכל רמה.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 59,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2019 12:11 am 
Junior

כמה מרוויח מאמן במחלקת הנוער של גלבוע מעיינות?
אח הצרכניה של קיבוץ אורטל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2019 11:10 pm 
Junior

אנתוני לורנס עוזב את ב"ש, דשון באטלר יצטרף במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2019 11:12 pm 
Junior

שיחוק של באר שבע, באטלר נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2019 11:20 pm 
מנהל פורום

גלעד כתב:
uriel17 כתב:
שנייה, שנייה

אכן, קוראים לו עידן אוסטרייך, וזה מה שברק חקלאי כתב עליו בשנה שעברה:

זאק לידיי, דיאנג'לו הריסון, ג'ייסון סיגרס, אריק גריפין ומרפי הולוויי, אלה רק חלק מהזרים בהם פגעה גלבוע/גליל בינגו בשנים האחרונות. נראה כי גם העונה הקבוצה הצנועה מגן נר הצליחה להביא חבורת זרים מוצלחת (גרג וויטינגטון, בראיינט קרופורד, ג'יימס קלי ואיאן מילר), כאשר בכל אחד ממחזורי הליגה האחרונים שחקן אחר סיים כקלע המוביל. גלבוע/גליל כבר הספיקה לנצח העונה את עירוני נס ציונה, הפועל ת"א והפועל ירושלים.

על הגעת רשימת הזרים המרשימה הזאת אחראי עידן אוסטרייך. אם השם לא מוכר לכם, זה לא סתם. מדובר בדמות אלמונית למדי בכדורסל הבוגרים (אבל מוכרת מאוד בגילאי הנוער). אוסטרייך (40), בן קיבוץ אורטל ברמת הגולן, מאמן במחלקת הנוער של גלבוע/מעיינות כבר תשע שנים, הספיק לזכות באליפות המדינה וגם להגיע לגמר הגביע. במקביל, הוא מכהן כסקאוט של גלבוע/גליל.

אנשים שעובדים איתו מספרים על פריק של כדורסל מכללות, כזה שהולך לישון כל יום בחמש וחצי לפנות בוקר ואי אפשר לדבר איתו לפני הצהריים. אחת הסיבות לכך שהוא נשאר ברמות של קבוצות נערים ולא מתקדם לנוער קשורה בעיקר ברצונותיו. אוסטרייך נהנה מאוד מתפקיד הסקאוט ויודע שיהיה לו קשה לשלב את זה עם עבודת המאמן התובענית ברמות הגבוהות.

לא רק בגלבוע/גליל מתייעצים איתו, אוסטרייך מתחזק מערכת יחסים קרובה מאוד עם רמי הדר, שרון אברהמי ומאמנים בליגה הלאומית. לא מעט מהאמריקנים שיתרוצצו העונה בליגה השנייה הגיעו לישראל בהמלצתו, ככה זה שאתה רואה מאות משחקי קולג'ים ויש לך מאגר גדול של שחקנים פוטנציאליים שמתאימים לכל קבוצה בכל רמה.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 59,00.html

השאלה האם הוא עוזר לבית הלחמי בתל אביב או לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 9:04 am 
Junior

arie כתב:

אני מאוד מחבב את באטלר, אבל לגמרי לא בטוח שמה שהיה טוב (בערך) להפועל כזר משלים טוב גם לקבוצה כמו ב״ש שכל זר שלה צריך להיות, כמו שנהוג להגיד במקרים כאלה, בינגו. באטלר רחוק מלהיות שחקן מושלם כשהבעיה העיקרית שלו, בשלב הזה של הקריירה, זה חוסר אתלטיות עוצר נשימה. שחקן בעמדה 3 שלא מסוגל לנתק שתי רגליים מהרצפה בו זמנית, שלא לדבר על לעבור שחקן בכדרור, זה לוקסוס שלא הרבה קבוצות מסוגלות להרשות לעצמן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 11:04 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
arie כתב:

אני מאוד מחבב את באטלר, אבל לגמרי לא בטוח שמה שהיה טוב (בערך) להפועל כזר משלים טוב גם לקבוצה כמו ב״ש שכל זר שלה צריך להיות, כמו שנהוג להגיד במקרים כאלה, בינגו. באטלר רחוק מלהיות שחקן מושלם כשהבעיה העיקרית שלו, בשלב הזה של הקריירה, זה חוסר אתלטיות עוצר נשימה. שחקן בעמדה 3 שלא מסוגל לנתק שתי רגליים מהרצפה בו זמנית, שלא לדבר על לעבור שחקן בכדרור, זה לוקסוס שלא הרבה קבוצות מסוגלות להרשות לעצמן...

נכון, אבל אם יש תכונות שיכולות לפצות על חוסר אתלטיות כשל באטלר אלה תכונות שיש לו: חכמת משחק ונסיון. דווקא תחת רמי הדר חובב הסדר והמשמעת שחקן כמו באטלר יכול לבוא לידי ביטוי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 12:18 pm 
Hall of Famer

לא יודע
באטלר ולינהארט ביחד, בשילוב האפרוריות הידועה של הסגל הישראלי
אגב, אם ספרתי נכון יש להם 13 "שחקני סגל לגיטימיים" (כולל כל המתאזרחים ועמית זיס), כנראה מבוא לפציעות שצפויות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 12:30 pm 
Hall of Famer

לא כל קבוצת כדורסל צריכה להיות עם יכולות אתלטיות של הארלם גלובטרוטרס.

אני דווקא אוהב את בחירת הזרים של באר שבע, הרבה נסיון בליגות הביניים של היבשת סטייל גרמניה ובלגיה, לא מעט נסיון מקומי, נכון שלמעט טי.ג'יי ויליאמס אין שם פוטנציאל צעיר גדול-אבל זאת הפועל ב"ש ולהפועל ב"ש סבבה לגמרי להסתמך על שחקנים מנוסים שאמורים לספק סחורה ידועה פחות או יותר. בעיניי סגל הזרים שלהם מאוזן וטוב לרמה שהם שואפים להתחרות בה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 1:39 pm 
Junior

לא כל קבוצה צריכה להיות סופר אתלטית, אבל כל קבוצה צריכה שחקנים שישימו נקודות על הלוח.
בעונה שעברה היו להם שני שחקנים טובים מאוד בכנפיים, ועדיין אלמלא הנקודות שהם צברו בתחילת העונה (כשעוד היה להם את כריסטון) הם בסבירות גבוהה מסתבכים בתחתית.
כרגע זה נראה שהיחיד שמסוגל לייצר שם זה וויליאמס הנהדר ובטווח הארוך זה לא יספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 2:10 pm 
Junior

אני חושש שהוקיץ׳ צודק. ראיתי אותם בגביע ווינר נגד הפועל ומאוד מאוד לא התרשמתי. זאת נראית כמו קבוצה שתתקשה מאוד להגיע ל-80 נק׳ במשחק ובלא מעט משחקים תסתפק בהרבה פחות מזה. ההחתמות החדשות של אלטיט ובאטלר לא אמורות לשפר את המצב מהבחינה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 772 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, uriel17, נורטון ו 129 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: