B.Grant44 כתב:
העונות הראשונות שלו בליגה עד להגעתו של לברון היו בקבוצה שנבנתה מחדש, ונבנתה מחדש די גרוע (ווייטרס, בנט), אז הן לא רלוונטיות לדיון.
זה שהיה לידו את לברון רק מוכיח שהוא מסוגל לשתף פעולה עם כוכב נוסף, הפעם זה יהיה דוראנט עם רצון הדדי ביניהם לשחק יחד.
כמו שכתבתי מקודם, הוא הוביל את בוסטון יפה מאוד בעונתו הראשונה שם עד שנפצע, וזה שהעונה הבאה לא התנהלה כמצופה זה לא רק עליו.
בשורה התחתונה, נלך על המבחן שביל סימונס משתמש בו: אתה צריך להרכיב חמישייה לקראת סדרת פלייאוף, או אפילו סדרת גמר to upper the stakes, מתחילים מעמדת הרכז וטרם ידוע לך אם בשאר העמדות תוכל לבחור סופרסטארים נוספים או לא. הטופ 3 לבחור מביניהם (בלי חשיבות לדירוג כרגע) הם קארי, לילארד וקיירי, לא חושב שיש קייס לאף שם אחר. אני רואה שגם נורטון דירג אותם כך בדירוג השנתי שלו.
והנה מה שהיה למנהל יריב לומר על הקיץ של הנטס:
Opposing Eastern Conference guard on the Nets: “They were already tough, now you’ve got to defend Kyrie and the others? C’mon man. And DeAndre (Jordan) will let you know he’s there by dropping you with a screen. They’re gonna be good. Really good. Then they get KD? That seems almost unfair.”
https://basketball.realgm.com/analysis/ ... mer-Leagueאם אני צריך להרכיב חמישיה לקראת סדרת פלייאוף נקודתית, כן, יכול להיות שהוא יהיה שלישית ברשימת הרכזים (לדעתי רביעי, כי אני מעדיף את הארדן עליו גם לעמדת הרכז ובטח לעמדה 2), אבל זה לא אומר כלום, עובדתית עם סגל מצוין ומאמן מצוין שהצליחו יותר כשהוא היה בחוץ הוא נכשל השנה בגדול. מילא היה מפסיד לקבוצה שלקחה אליפות או לפחות הגיעה לגמר, מילא היה נותן פייט, בוסטון די ניגפה בפני מילווקי שבתורה הפסידה לטורונטו (ולא על הקשקש). זה שג'י.אם יריב אמר משהו בעילום שם זה לא אומר כלום ושום דבר, אני מוכן לחתום שברוקלין השנה, במקרה הכי אופטימי, מגיעה לסיבוב שני במזרח גם עם קיירי, ואלא אם כן דוראנט חוזר ליכולת השיא שלו בשנה הבאה, אז אני גם לא רואה שום סרט שהפרוייקט הזה מגיע באיזשהו שלב לגמר המזרח, על גמר הליגה ואליפות בכלל אין על מה לדבר לדעתי.