Hacohen כתב:
Att כתב:
זה הרבה מאוד מלל מיותר בעיניי.
שחקנים בנתונים הגופניים והאתלטיים של מיטצ'ל צריכים להיבחר בסיבוב שני בהנחה שיש להם יכולת לתפוס כדור:) זה עדיף על פני ספלמנים למיניהם שיהיה (למרות שאני ממש לא רואה את זה ולדעתי גם אתה לא, אתה סתם נהנה להתווכח) לכל היותר רול פלייר בליגה.
בסופו של דבר, לא אמרת מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו.
אבל למה לא לעשות ניים דרופינג ולזרוק את בוזר לדיון?
מכל ההתחמקויות שלך, זו אחת המשעשעות.
"הרבה מאד מלל מיותר בעיניי"-
אין לך מה לענות על כל השאלות שנשאלת, כנראה אפילו לא על אחת.
"שחקנים בנתונים הגופניים והאתלטיים של מיטצ'ל צריכים להיבחר בסיבוב שני בהנחה שיש להם יכולת לתפוס כדור"-
נניח, אבל יש בסיבוב השני 30 בחירות. הויכוח לא היה על השאלה אם מיטצ'ל היה ראוי להיבחר בסיבוב השני, אלא על האמירה שלך "ההוקס היו צריכים לבחור אותו לפני ספלמן"."זה עדיף על פני ספלמנים למיניהם שיהיו לכל היותר רול פלייר בליגה"-
אזהו, שאני מנסה להסביר את זה שוב ושוב כמו לאיזה קיר: אתה לא יודע בזמן הדראפט אם ספלמן יהיה רול פלייר, אם יהיה נו פלייר, אם יהיה גוד פלייר, אם יהיה...? אתה לא יודע כלום על הקריירה המקצוענית שלו. אתה יודע נתונים גולמיים, ראית אותו בקולג', אתה רואה אותו מתאמן-אתה מהמר עליו. מקום 30 זה לא הימור יקר. מה יצא ממנו זה כבר סרט אחר לגמרי. אבל העובדה שבחרו את ספלמן 30 ואת מיטצ'ל רובינסון 36, והיו נימוקים טובים מאד למה לבחור את ספלמן 30. נימוקים לא בדיעבד. אתה בא בדיעבד, מצביע ששחקן אחר נראה כרגע עם יותר אפסייד מהאחר (אחרי עונה אחת, כן?), ומלמד את כולנו..מה בעצם?
"בסופו של דבר, לא אמרת מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו"-
דווקא כן אמרתי מה אני חושב עליו-מכיר מהקולג', יודע מה התכונות. לא ראיתי את אטלנטה העונה ואני פשוט לא מנסה לחזות מה יצא ממנו ביחס לרובינסון או ללטבי. הוא הרגע סיים עונת רוקי, הוא בן 21. מוקדם מדי לדעת. כדורסל יש לו. אני לא חייב לחזות לו שום דבר, אני יכול סתם להסתכל מהצד במידה כזו או אחרת של עניין (ואין המון) ולהתעורר אם הוא יראה משהו מעניין.
"אבל למה לא לעשות ניים דרופינג ולזרוק את בוזר לדיון?"-
הממ, אתה טורח לנסות להבין או סתם מתחמק אוטומטית? בוזר לא "סתם נזרק לדיון בניים דרופינג". בוזר ניתן כדוגמה לPF "כבד" עם יד מבחוץ בסגנון של ספלמן, שהיה כוכב של אלופת מכללות כמו ספלמן (יותר מספלמן למען האמת), ושנבחר נמוך בדראפט כי חשבו שאין לו תקרה גבוהה במיוחד. זה לא אומר שספלמן יהיה בוזר, חצי בוזר או רבע בוזר. זה השוואה בין תכונות מסוימות של שחקנים. לגבי ההשוואה לבוזר -
שנינו יודעים (הזכרת את זה פעמיים) שבוזר היה פי כמה יותר מוכשר מספלמן כך שההשוואה היא מיותרת.
כמו כן, פאואר פורוורד כבד בסגנון של ספלמן זה דבר שקצת פחות מתאים למשחק של היום.
אני מניח שבוזר היה מוצא את עצמו כי היה שחקן מאוד מוכשר אבל גם הוא היה מתקשה הרבה יותר.
מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו - סתם התחמקת.
כמו שאתה עצמך העדת, אין לך המון עניין בספלמן אבל אתה כן קופץ להדיין עליו כשאני אומר עליו משהו.
ספלמן כרול פלייר בליגה יכול להיות שאנחנו לא יודעים אבל בוא נגיד שספלמן יצטרך לחולל נסים כדי להיות יותר מרול פלייר בליגה.
למעשה, יש סבירות הרבה יותר גבוהה שהוא ימצא את עצמו באירופה בעוד שנתיים-שלוש.
עמוסלב כתב עליו שהוא גבולי לנ.ב.א. אני מניח שזו לא דעה חדשה בעקבות המשחק שלו באטלנטה אלא מתוך היכרות עם הליגה ואלו שחקנים שורדים בה ואלו שחקנים מככבים בה.
אתה חושב שאטלנטה חשבה שהוא יהיה יותר מרול פלייר כאשר בחרה בו?
אני ממש בספק.
כוכבים הם לרוב בעלי גוף יוצא דופן (רודי גובר) ו/או בעלי יכולות אתלטיות גבוהות במיוחד.
אם הם לא זה ולא זה, הם צריכים להיות מוכשרים באופן יוצא דופן.
אני מניח שלא תניח את ספלמן באף אחת מהקבוצות האלו.
כשיש לך את מיטצ׳ל לעומת ספלמן, לדעתי זה נו-בריינר. אתה הולך עם האפסייד הגבוה יותר.
אטלנטה כבר הודתה בטעות שעשתה.