סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 4:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 2:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ג״ס נראים לא טוב מול הלייקרס.
בחור בשם ספלמן (שלא נראה שייך לרמה) עולה כסנטר פותח ונאלץ להתמודד ביחד עם גרין עם מקגי + הגבה. לא כוחות.
הלייקרס נראים די טוב אבל מעט מוגבלים התקפית מסביב לצמד שלהם.
הם פותחים עם דגש הגנתי - אייברי בראדלי צפוי כנראה להיות שחקן מרכזי עבורם. הוא ביחד עם דני גרין זה קו אחורי מאוד מוגבל. מהספסל עולה רונדו..
מצד שני, ההגנה תהיה חזקה ולברון נראה מאוד חד. נראה שהמנוחה הארוכה עשתה לו טוב. הכימיה עם דיוויס כבר שם.
דיוויס, באופן טבעי וצפוי, התעורר לחיים אחרי שנת תרדמה ואפטיות.
מהמעט שראיתי, לא לקח על עצמו אלא פשוט השלים ברמה גבוהה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 3:54 pm 
Hall of Famer

אומרי ספלמן נבחר בדראפט של 2018 במקום האחרון בסיבוב הראשון ע"י ההוקס. לא ידעתי שהם העבירו אותו כבר. היה הסנטר של אלופת המכללות וילנובה. גבולי מאד לאן.בי.איי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:44 pm 
Hall of Famer

בחירה לא טובה, היו צריכים לבחור את קורוקס או את מיטצ׳ל רובינסון.
ראיתי אותו משחק רק כמה דקות אבל הוא לא נראה קשור לרמה, נמוך יחסית, לא מאוד אתלטי, החטיא זריקות חופשיות מבחוץ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 4:58 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
בחירה לא טובה, היו צריכים לבחור את קורוקס או את מיטצ׳ל רובינסון.
ראיתי אותו משחק רק כמה דקות אבל הוא לא נראה קשור לרמה, נמוך יחסית, לא מאוד אתלטי, החטיא זריקות חופשיות מבחוץ...

כלומר, אתה ממליץ להוקס בדיעבד לבחור לטבי אלמוני שהעביר את רוב העונה שקדמה לדראפט בקבוצת המילואים של ברצלונה ונבחר בפועל במקום ה40, או תיכוניסט אלמוני שנחתך מנבחרת הנוער האמריקאית ונבחר בפועל 36 על פני רוקי השנה בביג איסט שלקח אליפות מכללות כשחקן חמישייה והראה יד מבחוץ, ריבאונד ויכולת חסימה רק כי...שניהם נתנו בדיעבד עונת רוקי טובה משלו ונראים כרגע כפוטנציאל גדול יותר?

אגב, ספלמן הוא PF מובהק לגמרי. אם הוא משחק סנטר זה רק כי ממש אין סנטר אחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:13 pm 
Hall of Famer

אני ממליץ לבחור שחקנים עם אפסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:18 pm 
Junior

ספלמן נתפס כשחקן עם יותר אפסייד מקורוקס, שהוא יופי של רול פלייר ותו לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:41 pm 
Hall of Famer

לא נשכח שמדובר במקום ה30, איזור בו האפסייד מצומצם משהו.

ספלמן יושב על סוגת השחקנים של בסט-קייס-סנריו קרלוס בוזר, 2.06 מסיבי עם יד שהיה כוכב במכללות אבל נתפש כבעל אפסייד מוגבל.

קרלוס בוזר נבחר 35, התגלה כשחקן טוב והפך לכוכב. ספלמן נבחר 30 והוא שחקן פחות טוב, אבל כולה שחקן עונה שנייה בליגה. בואו נחכה קצת עד שנשפוט אותו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:54 pm 
Hall of Famer

אני לא מתפלא שהוא נתפס כבעל אפסייד מוגבל.
נתתי שתי דוגמאות לשחקנים עם אפסייד גבוה יותר, מעל המקום ה-30, בטח רובינסון שיש לו נתונים גופניים ואתלטיים יוצאי דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 5:59 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני לא מתפלא שהוא נתפס כבעל אפסייד מוגבל.
נתתי שתי דוגמאות לשחקנים עם אפסייד גבוה יותר, מעל המקום ה-30, בטח רובינסון שיש לו נתונים גופניים ואתלטיים יוצאי דופן.

רגע, ואפסייד מוגבל כמו של קרלוס בוזר זה רע? ופול מילסאפ, עוד שחקן בסגנון דומה שנבחר עוד יותר נמוך (יותר אתלט וזה, אבל אותו רעיון)?

ומה שאני מנסה להגיד על הדוגמאות שלך זה שהסיבה היחידה שאתה מדבר על השחקנים האלה היא שבפועל הם הראו משהו מעניין בעונה הקודמת, וזאת חכמת הבדיעבד הכי זולה שיש. אם היית בא בזמן אמת ואומר "וואלה חבר'ה, יש איזה לטבי בדראפט הזה, משחק במילואים של ברצלונה-ראיתי אותו כמה פעמים והוא נראה לי אפסייד ממש מעניין"-הייתי מוריד את הכובע. לא הבנתי מה הקטע לכתוב את השמות של 2 השחקנים שנראו יותר טוב מתחת לספלמן ולהגיד "הם היו צריכים לבחור אותם". על פי איזה פרמטרים? מי חשב כך בזמן אמת? מה אתה חשבת בזמן אמת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:03 pm 
Hall of Famer

אתה באמת חושב שלספלמן יש אפסייד כמו לבוזר ומילסאפ?
או שזה פשוט נוח לך לטיעון?

אני זרקתי חצי משפט ואתה מסתער כרגיל. מציע להירגע :)
אני התייחסתי למה שעמוסלב כתב (שהוא גבולי לנ.ב.א.).
הייתי צריך לצפות שאתה תגיע ותהרוס את הת׳רד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:10 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אתה באמת חושב שלספלמן יש אפסייד כמו לבוזר ומילסאפ?
או שזה פשוט נוח לך לטיעון?

אני זרקתי חצי משפט ואתה מסתער כרגיל. מציע להירגע :)
הייתי צריך לצפות שאתה תגיע ותהרוס את הת׳רד.

אני באמת חושב שאי אפשר לדעת בדיוק, ברגע הבחירה בדראפט, מה האפסייד של השחקן. אתה חושב שמישהו העריך שבוזר יהיה אולסטאר, ומטעמי נוחות בחרו אותו 35? וכנ"ל מילסאפ רק שאצלו חיכו עד 47? גם אצלם לא חשבו שיש אפסייד מעניין במיוחד, וזה לא שהם היו שחקני מכללות אלמונים. בוזר היה אלוף מכללות עם דיוק ומילסאפ היה מלך הריבאונד של המכללות במשך 3 עונות ברציפות.

ספלמן נבחר 30 כשחקן חמישייה תורם ומשמעותי באלופת מכללות, בעונת הרוקי שלו. 2.06 מסיבי עם יד מבחוץ וקריירת מכללות טובה, אתה אומר בסט-קייס-סנריו קרלוס בוזר. יהיה קרלוס בוזר? יהיה יותר טוב? יהיה חצי? יהיה לא-שחקן? המציאות תבוא ותגיד. אבל אתה מבין את ההגיון של הבחירה.

ואני לא מסתער, אני כותב. לא נוח לך, אל תגיב. גם לא רואה פה הריסת ת'רד בשום מובן שלה. הסתעפות מקצועית ברורה.

אבל תפסת את פוזת הקורבן הנעלב, מי שאני שאשחרר אותך ממנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:18 pm 
Hall of Famer

אגב, ספלמן היה ממש לא נורא ככה בעונת הרוגי
נגיד זאת כך, הוא היה בקלות בין שלושים הרוקים הטובים. אפילו 20

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:23 pm 
Hall of Famer

שמעו, לא מכיר את השחקן לעומק. ראיתי אותו לכמה דקות ונראה לא קשור בעליל לרמה הזו (וזו רמה של פרה-סיזן).
הוא לא נראה לי מספיק מוכשר כדי לשחק pf בנ.ב.א. ולא מספיק גבוה ואתלטי כדי לשחק סנטר בהצלחה
ואטלנטה, קבוצה בבנייה, נפטרה ממנו אחרי שנה אחת בלבד.

אני לא אומר בסט-קייס קרלוס בוזר. את זה אתה אומר.
אני לא רואה את האפסייד שלו.

אני כן רואה את האפסייד בבחירת שחקן כמו רובינסון ולו מעצם הנתונים שלו.
הוא גבוה, נייד, יש לו סטנדינג ריץ׳ מרשים, אתלט מצוין, אינסטינקטים טובים.

לגבי קורוקס, לא ראיתי אותו לפני שהגיע לנ.ב.א.
בפעם הראשונה שראיתי אותו במדי הנטס, הוא מיד סקרן אותי.
יש לו שילוב של גובה, חכמת משחק, תנועה טובה, מהירות, יכולת כדרור וקליעה.
סמול פורוורד של 2.06 הוא כמעט אוטומטית יותר מעניין מ-pf כבד ומסורבל באותו גובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:41 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
שמעו, לא מכיר את השחקן לעומק. ראיתי אותו לכמה דקות ונראה לא קשור בעליל לרמה הזו (וזה רמה של פרה-סיזן).
הוא לא נראה לי מספיק מוכשר כדי לשחק pf בנ.ב.א. ולא מספיק גבוה ואתלטי כדי לשחק סנטר בהצלחה

זאת אומרת, אתה לא מכיר את השחקן בכלל. ראית אותו עכשיו בכמה דקות של משחק פרה-סיזן לא טוב, מחוץ לעמדה שלו, והסקת כבר כמה אין לו אפסייד ומי היה צריך להבחר במקומו. נייס.

לגבי הבחירה בנתונים של רובינסון, האשים ת'אביט מוסר לך ד"ש.

לגבי מה שכתבת על קורוקס-עוד פעם, אולי הוא שחקן נהדר אבל זו חכמת בדיעבד זולה למדי והפעם עם איזה כלל אצבע לא ברור בסוף. אני יכול לתת לך בדקה רשימה ארוכה כגלות של SF בגובה 2.06 הרבה פחות מעניינים מPF כבדים באותו גובה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 6:47 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
שמעו, לא מכיר את השחקן לעומק. ראיתי אותו לכמה דקות ונראה לא קשור בעליל לרמה הזו (וזה רמה של פרה-סיזן).

לגבי הבחירה בנתונים של רובינסון, האשים ת'אביט מוסר לך ד"ש.

אילו להאשים ת׳אביט היו יכולות כדורסל (כפי שלרובינסון קלירלי יש) הוא היה יכול להיות אחלה בחירת סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 7:03 pm 
Hall of Famer

אתה יודע שהאשים ת'אביט היה כוכב מכללות ברמה הגבוהה, נכון?

ברמה גבוהה מספיק כדי להבחר שני באחד הדראפטים החזקים בהסטוריה, כן?

ושגם אם בזמן אמת רבים (כמו עבדך) פקפקו בהיותו חומר לבחירה שנייה בדראפט חזק כ"כ, אף אחד לא חשב שהוא חומר לסיבוב שני, כן?

ושמיטצ'ל רובינסון בזמן האמת של העמידה לדראפט לא היה קרוב לאיזור החיוג הבינלאומי של המעמד של ת'אביט, כן?

ואתה כתבת שהאפסייד של רובינסון הוא מעצם הנתונים שלו, אבל אצל ת'אביט פתאום אתה כבר שוב מדבר על יכולות כדורסל, נכון?

וכמה ידעת על יכולות הכדורסל של רובינסון בזמן אמת, אל מול מה שידעת על היכולות של ת'אביט בזמן אמת כדי לייצר השוואה אמיתית בין הערכות הכשרון/אפסייד שלהם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 9:45 pm 
Hall of Famer

זה הרבה מאוד מלל מיותר בעיניי.
שחקנים בנתונים הגופניים והאתלטיים של מיטצ'ל צריכים להיבחר בסיבוב שני בהנחה שיש להם יכולת לתפוס כדור:) זה עדיף על פני ספלמנים למיניהם שיהיה (למרות שאני ממש לא רואה את זה ולדעתי גם אתה לא, אתה סתם נהנה להתווכח) לכל היותר רול פלייר בליגה.

בסופו של דבר, לא אמרת מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו.
אבל למה לא לעשות ניים דרופינג ולזרוק את בוזר לדיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 10:11 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
שחקנים בנתונים הגופניים והאתלטיים של מיטצ'ל צריכים להיבחר בסיבוב שני בהנחה שיש להם יכולת לתפוס כדור:) זה עדיף על פני ספלמנים למיניהם שיהיה (למרות שאני ממש לא רואה את זה ולדעתי גם אתה לא, אתה סתם נהנה להתווכח) לכל היותר רול פלייר בליגה.

מכל ההתחמקויות שלך, זו אחת המשעשעות.

"הרבה מאד מלל מיותר בעיניי"-אין לך מה לענות על כל השאלות שנשאלת, כנראה אפילו לא על אחת.

"שחקנים בנתונים הגופניים והאתלטיים של מיטצ'ל צריכים להיבחר בסיבוב שני בהנחה שיש להם יכולת לתפוס כדור"-נניח, אבל יש בסיבוב השני 30 בחירות. הויכוח לא היה על השאלה אם מיטצ'ל היה ראוי להיבחר בסיבוב השני, אלא על האמירה שלך "ההוקס היו צריכים לבחור אותו לפני ספלמן".

"זה עדיף על פני ספלמנים למיניהם שיהיו לכל היותר רול פלייר בליגה"-אזהו, שאני מנסה להסביר את זה שוב ושוב כמו לאיזה קיר: אתה לא יודע בזמן הדראפט אם ספלמן יהיה רול פלייר, אם יהיה נו פלייר, אם יהיה גוד פלייר, אם יהיה...? אתה לא יודע כלום על הקריירה המקצוענית שלו. אתה יודע נתונים גולמיים, ראית אותו בקולג', אתה רואה אותו מתאמן-אתה מהמר עליו. מקום 30 זה לא הימור יקר. מה יצא ממנו זה כבר סרט אחר לגמרי. אבל העובדה שבחרו את ספלמן 30 ואת מיטצ'ל רובינסון 36, והיו נימוקים טובים מאד למה לבחור את ספלמן 30. נימוקים לא בדיעבד. אתה בא בדיעבד, מצביע ששחקן אחר נראה כרגע עם יותר אפסייד מהאחר (אחרי עונה אחת, כן?), ומלמד את כולנו..מה בעצם?

"בסופו של דבר, לא אמרת מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו"-דווקא כן אמרתי מה אני חושב עליו-מכיר מהקולג', יודע מה התכונות. לא ראיתי את אטלנטה העונה ואני פשוט לא מנסה לחזות מה יצא ממנו ביחס לרובינסון או ללטבי. הוא הרגע סיים עונת רוקי, הוא בן 21. מוקדם מדי לדעת. כדורסל יש לו. אני לא חייב לחזות לו שום דבר, אני יכול סתם להסתכל מהצד במידה כזו או אחרת של עניין (ואין המון) ולהתעורר אם הוא יראה משהו מעניין.

"אבל למה לא לעשות ניים דרופינג ולזרוק את בוזר לדיון?"-הממ, אתה טורח לנסות להבין או סתם מתחמק אוטומטית? בוזר לא "סתם נזרק לדיון בניים דרופינג". בוזר ניתן כדוגמה לPF "כבד" עם יד מבחוץ בסגנון של ספלמן, שהיה כוכב של אלופת מכללות כמו ספלמן (יותר מספלמן למען האמת), ושנבחר נמוך בדראפט כי חשבו שאין לו תקרה גבוהה במיוחד. זה לא אומר שספלמן יהיה בוזר, חצי בוזר או רבע בוזר. זה השוואה בין תכונות מסוימות של שחקנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 10:49 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:

מכל ההתחמקויות שלך, זו אחת המשעשעות.

"הרבה מאד מלל מיותר בעיניי"-אין לך מה לענות על כל השאלות שנשאלת, כנראה אפילו לא על אחת.

"שחקנים בנתונים הגופניים והאתלטיים של מיטצ'ל צריכים להיבחר בסיבוב שני בהנחה שיש להם יכולת לתפוס כדור"-נניח, אבל יש בסיבוב השני 30 בחירות. הויכוח לא היה על השאלה אם מיטצ'ל היה ראוי להיבחר בסיבוב השני, אלא על האמירה שלך "ההוקס היו צריכים לבחור אותו לפני ספלמן".

"זה עדיף על פני ספלמנים למיניהם שיהיו לכל היותר רול פלייר בליגה"-אזהו, שאני מנסה להסביר את זה שוב ושוב כמו לאיזה קיר: אתה לא יודע בזמן הדראפט אם ספלמן יהיה רול פלייר, אם יהיה נו פלייר, אם יהיה גוד פלייר, אם יהיה...? אתה לא יודע כלום על הקריירה המקצוענית שלו. אתה יודע נתונים גולמיים, ראית אותו בקולג', אתה רואה אותו מתאמן-אתה מהמר עליו. מקום 30 זה לא הימור יקר. מה יצא ממנו זה כבר סרט אחר לגמרי. אבל העובדה שבחרו את ספלמן 30 ואת מיטצ'ל רובינסון 36, והיו נימוקים טובים מאד למה לבחור את ספלמן 30. נימוקים לא בדיעבד. אתה בא בדיעבד, מצביע ששחקן אחר נראה כרגע עם יותר אפסייד מהאחר (אחרי עונה אחת, כן?), ומלמד את כולנו..מה בעצם?

"בסופו של דבר, לא אמרת מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו"-דווקא כן אמרתי מה אני חושב עליו-מכיר מהקולג', יודע מה התכונות. לא ראיתי את אטלנטה העונה ואני פשוט לא מנסה לחזות מה יצא ממנו ביחס לרובינסון או ללטבי. הוא הרגע סיים עונת רוקי, הוא בן 21. מוקדם מדי לדעת. כדורסל יש לו. אני לא חייב לחזות לו שום דבר, אני יכול סתם להסתכל מהצד במידה כזו או אחרת של עניין (ואין המון) ולהתעורר אם הוא יראה משהו מעניין.

"אבל למה לא לעשות ניים דרופינג ולזרוק את בוזר לדיון?"-הממ, אתה טורח לנסות להבין או סתם מתחמק אוטומטית? בוזר לא "סתם נזרק לדיון בניים דרופינג". בוזר ניתן כדוגמה לPF "כבד" עם יד מבחוץ בסגנון של ספלמן, שהיה כוכב של אלופת מכללות כמו ספלמן (יותר מספלמן למען האמת), ושנבחר נמוך בדראפט כי חשבו שאין לו תקרה גבוהה במיוחד. זה לא אומר שספלמן יהיה בוזר, חצי בוזר או רבע בוזר. זה השוואה בין תכונות מסוימות של שחקנים.

לגבי ההשוואה לבוזר -
שנינו יודעים (הזכרת את זה פעמיים) שבוזר היה פי כמה יותר מוכשר מספלמן כך שההשוואה היא מיותרת.
כמו כן, פאואר פורוורד כבד בסגנון של ספלמן זה דבר שקצת פחות מתאים למשחק של היום.
אני מניח שבוזר היה מוצא את עצמו כי היה שחקן מאוד מוכשר אבל גם הוא היה מתקשה הרבה יותר.

מה אתה חושב על השחקן או מה אתה חוזה לו -

סתם התחמקת.
כמו שאתה עצמך העדת, אין לך המון עניין בספלמן אבל אתה כן קופץ להדיין עליו כשאני אומר עליו משהו.

ספלמן כרול פלייר בליגה
יכול להיות שאנחנו לא יודעים אבל בוא נגיד שספלמן יצטרך לחולל נסים כדי להיות יותר מרול פלייר בליגה.
למעשה, יש סבירות הרבה יותר גבוהה שהוא ימצא את עצמו באירופה בעוד שנתיים-שלוש.
עמוסלב כתב עליו שהוא גבולי לנ.ב.א. אני מניח שזו לא דעה חדשה בעקבות המשחק שלו באטלנטה אלא מתוך היכרות עם הליגה ואלו שחקנים שורדים בה ואלו שחקנים מככבים בה.
אתה חושב שאטלנטה חשבה שהוא יהיה יותר מרול פלייר כאשר בחרה בו?
אני ממש בספק.

כוכבים הם לרוב בעלי גוף יוצא דופן (רודי גובר) ו/או בעלי יכולות אתלטיות גבוהות במיוחד.
אם הם לא זה ולא זה, הם צריכים להיות מוכשרים באופן יוצא דופן.
אני מניח שלא תניח את ספלמן באף אחת מהקבוצות האלו.

כשיש לך את מיטצ׳ל לעומת ספלמן, לדעתי זה נו-בריינר. אתה הולך עם האפסייד הגבוה יותר.
אטלנטה כבר הודתה בטעות שעשתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 10:55 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
א

אני רק אחדד, אני לא חושב שהוא בחירה רעה, כי בעיני מי שנבחר במקום ה-30 בדראפט הוא גבולי לאן.בי.איי.
בשנים 2000-2010, הנבחרים האחרונים בסיבוב הראשון היחידים שעשו משהו היו ג'וש הוארד ודיוויד לי (עד 2005 היו 29 מקומות בדראפט).
דווקא בעשור השני של המילניום בחירה 30 נותנת פירות יותר טובים (באטלר כמובן, אבל גם אוזילי, קייל אנדרסון, לוני וג'ונס של הווריירס שנראים נחמד וג'וש הארט) אבל זה מתאזן עם בחירה 29, כשבאופן מדהים, כל פעם שהספארס לא בוחרים במקום הזה בעשור הנוכחי, וזה קרה 6 פעמים בעשור הנוכחי, אין לשחקן עתיד בליגה. לעומת זאת הספארס בחרו 3 פעמים במקום ה-29 וסיימו עם קורי ג'וזף, דג'ונטה מארי ודרק ווייט.

בקיצר, לקראת סוף הסיבוב הראשןו, בטח בסיבוב השני, היכולת להעריך את הכישרון מאד מאד גבולית. יכול להיות שאטלנטה עשו טעות (בטוח עשו, אחרי שנה השחקן לא אצלם), אבל זה לא שהימור על שחקן אחר הוא משהו בטוח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:00 pm 
Hall of Famer

אני רק מניח את זה כאן לגבי הנתונים האתלטיים של מיצ'ל. כידוע אלוף ההטבעות 2018

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:00 pm 
Hall of Famer

בחיים לא חשבתי שיהיה תרד שלם על ספלמן.
בכל אופן הוא נתן עונת רוקי סבירה יחסית. 44 שלשות ב46 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:06 pm 
Hall of Famer

גם אני לא חשבתי. הכוונה שלי הייתה לרכז במקום אחד את כל משחקי הקדם-עונה.
במקרה ראיתי כמה דקות של ג״ס מול הלייקרס וכתבתי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:12 pm 
Junior

אני יותר עם ATT בדיון הזה - מיטשל רובינסון היה ראוי להיבחר גבוה יותר על סמך נתוניו הפיזיים והכישרון הגולמי, *לולא האספקט שטרם התייחסתם אליו*, והוא שמדובר בפרוספקט שדילג על המכללות ובניגוד לג'נינגס ומודיאיי בזמנם, פשוט לא שיחק כדורסל מקצועי. מעבר לכך שהיה מדובר אז בתקדים (שדאריוס בייזלי, בחירת הסיבוב הראשון של אוקלהומה בדראפט האחרון, חזר עליו בינתיים וכנראה שיהיו עוד כמוהם), הרי שגם נסיבות עזיבת הקולג'ים שהתחייב אליהם העלו סימני שאלה לגבי מידת המחויבות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2019 11:30 pm 
Sophomore

לא שאפשר לקחת הרבה מקדם עונה, אבל זוכר שהגליקטוס של הלייקרס (קובי, הווארד ונאש) נראו זוועה גם בקדם.
אז לפחות כאן זה נראה שיכול להיות חיבור לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], rony ו 124 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה