סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 6:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:50 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
אריק גורדון הולך לתת עונה מצוינת. בכלל, סטיב קליפורד עושה שם עבודה מדהימה.
סגל האימון שהיה סביב פופוביץ׳ בספרס מאמן כרגע כמה מקבוצות הצמרת במזרח (מילווקי, פילי, אורלנדו).

מניח שהתכוונת לאארון גורדון, ובתור חובב ותיק של הבחור אני יכול להגיד לך שיש לו את המשחקים שהוא נראה כמו אחד השחקנים הטובים בעולם (לא פחות), רק כדי לתת אחרי זה רצף של 3/21 מהשדה והחטאות של ליי אפס. אם הוא היה יציב הוא היה אולסטאר לפחות. הוא לא, וגם לא יהיה כנראה, למרבה הצער.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:54 am 
Hall of Famer

כן, אארון גורדון :)
בוא נראה מה יהיה השנה.

לגבי החבר׳ה של ההוקס סביב יאנג, לא הייתי שופט אותם על פי המשחק הזה. ההגנה של המג׳יק היא כנראה מהטובות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:54 am 
Hall of Famer

וסטיב קליפורד, עם כל הכבוד, לא עושה שם עבודה מדהימה או לפחות לא משהו שאפשר לדבר עליו כרגע.

הוא בסך הכל יתחיל עונה שנייה עם המג'יק, בעונה שעברה הם סיימו 7 במזרח החלש ועפו בסיבוב הראשון ללא תנאי מול האלופה טורונטו. עכשיו אנחנו כולה בקדם עונה. מה מדהים?

וגם הרזומה שלו עם שארלוט, בלשון המעטה ממעיטה במיוחד, לא ממש מרשים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:55 am 
Hall of Famer

Att כתב:
כן, אארון גורדון :)
בוא נראה מה יהיה השנה.

לגבי החבר׳ה של ההוקס סביב יאנג, לא הייתי שופט אותם על פי המשחק הזה. ההגנה של המג׳יק היא כנראה מהטובות בליגה.

לא שופט אותם לפי המשחק הזה, פשוט אין שם כשרון רציני. השחקן היחיד חוץ מטריי הוא ג'ון קולינס, כל היתר מבוא ליורוקאפ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:58 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
וסטיב קליפורד, עם כל הכבוד, לא עושה שם עבודה מדהימה או לפחות לא משהו שאפשר לדבר עליו כרגע.

הוא בסך הכל יתחיל עונה שנייה עם המג'יק, בעונה שעברה הם סיימו 7 במזרח החלש ועפו בסיבוב הראשון ללא תנאי מול האלופה טורונטו. עכשיו אנחנו כולה בקדם עונה. מה מדהים?

וגם הרזומה שלו עם שארלוט, בלשון המעטה ממעיטה במיוחד, לא ממש מרשים.

אורלנדו לא הייתה אמורה לסיים במקום ה-7 במזרח בשנה שעברה.
היא לא השתפרה באופן מיוחד מעונות קודמות בהן הייתה עמוק בלוטרי.
השיפור המרכזי שם היה בעמדת המאמן והוא זה שהביא אותם לפלייאוף.

תראה איך הם משחקים.
הגנה חזקה מאוד + התקפה בשליטה.
לדעתי הוא אנדרייטד, עושה שם עבודה מדהימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:00 am 
Junior

Att כתב:
הוקיץ' כתב:
אני לא טענתי בשום שלב שהם יכנסו לפלייאוף. למעשה, אני בטוח שהם לא יכנסו לפלייאוף.
לונזו מעולם לא רץ על הטיקט של כישרון התקפי גדול. הוא מנהל משחק, אול אראונדר ושחקן הגנה מצוין.יחד עם זאת, כשהוא לא קולע הוא נטל על הקבוצה. קליעה קונסיסטנטית מבחוץ בהחלט יכולה לשנות את כל הסיפור.
להגיד על שחקן עם סט הסקילז של אינגרם, המבנה הפיזי שלו והמספרים שהוא נתן בגיל 21 שבסך הכל יש לו מזל שהוא דומה לדוראנט? נו, עם טיעונים כאלה קצת קשה להתמודד.
וברור שבשורה התחתונה ציון צריך להיות סופרסטאר כדי שהם יצליחו, זו לא בדיוק אמירה שערורייתית. בעיני יש להם בסיס צעיר שבהחלט יכול להתפתח בצורה מעניינת או לחילופין בעל מוניטין מספיק בליגה כדי להוציא משם משהו לא רע בטרייד.

כמה דברים לא ברורים -
אם הם לא הולכים על הפלייאוף, אז מה רדיק ופייבורס עושים שם מלבד לפגוע בסיכויי הדראפט שלהם?
האם הקבוצה מוכנה לתרחיש שבו ציון לא הופך לסופרסטאר?
האם לא כדאי היה להם לתת לצעירים לשחק ולכוון לבחירה גבוהה נוספת שתשחק לצד ציון?
בהנחה שלא ייפצע, כשציון יהיה בשיאו (בעוד 4-6 שנים), הולידיי יהיה גריאטרי למדי ולא יוכל להיות חלק מה-core של קונטנדרית.

ההערכה לגבי היכולות והאפסייד של אינגרם ולונזו צריכה להתבצע בזריזות, אם אני לא טועה.
הם כרגע על משכורות רוקיז אבל בקרוב זה לא יהיה המצב...
אם אתה טועה ומאנו צודק, הפליקנס עשויים להסתבך.

אממ...לא יודע איך קיבלת את הרושם שאני פה כדי לטעון לטובת ההתנהלות של הפליקנס, כי אני לא. סך הכל אמרתי שיש שם עתיד לא רע בעיני.
לגבי השאלות שלך, לדעתי אלו היו החלטות לא טובות להביא את רדיק ופייבורס. אני מניח שהם יצאו מנקודת הנחה שהם יכולים לדבר במערב כבר העונה (זה ההסבר היחיד שאני רואה), אבל לדעתי הם לא בכיוון.
לגבי ציון, אני לא לגמרי מבין את השאלה. כן, הם בונים עליו הרים וגבעות, שזה די מתבקש בהתחשב בסדר גודל הפרוספקט שהוא. אם הוא לא יהיה טוב אז הם ימשיכו להיות אחת החלשות במערב ואולי יקבלו צ'אנס נוסף בדראפט. לא ברור לי מה עוד הם אמורים לעשות.
לגבי הולידיי, אני לא בטוח שאתה צודק. אין סיבה שהולידיי לא יהיה שחקן משמעותי גם 3-4 שנים קדימה ואני בהחלט רואה איך בזמן הזה ציון כבר הופך להיות כוכב בליגה. כפי שציינתי קודם, אני חושב שלפליקנס יש מספיק כישרון צעיר כדי לייצר משהו ליד השניים האלה, או לחילופין למצוא משהו בטרייד. בכל אופן, גם טרייד על הולידיי בניסיון לאסוף עוד כישרון צעיר או בחירות דראפט הייתה בחירה סבירה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:03 am 
Hall of Famer

מה זאת אומרת "לא היתה אמורה"?

הם סיימו באותו מאזן של ברוקלין ועם נצחון אחד יותר משל דטרויט, רק כדי להבין את רמת המזרח. הקבוצה במקום התשיעי במזרח, שארלוט, כבר היתה במאזן שלילי של 4 הפסדים.

קבוצה שיש לה אולסטאר בקו הקדמי, שחקנים לא רעים בכנפיים (גורדון, טרנס רוס והחבר שלך איזק), סקורר סביר בקו האחורי (פורנייה) ורכז סולידי כבר יובלות כמו אוגוסטין...למה לא פלייאוף ממקום נמוך במזרח, זה הצפי הסביר בעיניי.

לא אומר שקליפורד רע, אבל "עבודה מדהימה"? מה הקטע להאדיר על ריק?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:10 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה זאת אומרת "לא היתה אמורה"?

הם סיימו באותו מאזן של ברוקלין ועם נצחון אחד יותר משל דטרויט, רק כדי להבין את רמת המזרח. הקבוצה במקום התשיעי במזרח, שארלוט, כבר היתה במאזן שלילי של 4 הפסדים.

קבוצה שיש לה אולסטאר בקו הקדמי, שחקנים לא רעים בכנפיים (גורדון, טרנס רוס והחבר שלך איזק), סקורר סביר בקו האחורי (פורנייה) ורכז סולידי כבר יובלות כמו אוגוסטין...למה לא פלייאוף ממקום נמוך במזרח, זה הצפי הסביר בעיניי.

לא אומר שקליפורד רע, אבל "עבודה מדהימה"? מה הקטע להאדיר על ריק?

כן, עבודה מדהימה.

42 נצחונות (מעל 50%), כדורסל טוב.

שנתיים לפני כן סיימו במקום ה-13.
שנה לפני כן סיימו במקום ה-14 (ניצחו 30.5% מהמשחקים)

אתה טוען שהסגל שלהם התחזק משמעותית באותו קיץ או שהמזרח נעשה חלש פי כמה?

בעיניי ההבדל בתוצאות הוא ברור וגם הסיבה לכך. יכולות האימון של סטיב קליפורד שהחליף את ווגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:16 am 
Hall of Famer

לא מתווכח שקליפורד שיפור על ווגל בהקשר של המג'יק, אבל למג'יק יש סגל לפלייאוף במזרח וזה די טריוויאלי להשיג את זה, וגם השנים שלו בהורנטס לא בדיוק מספרות סיפור של גאון שטרם התגלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:24 am 
Hall of Famer

אגב הדיבור שהיה פה על אינגרם, אני מת על הכשרון שלו אבל הוא השחקן שנראה הכי מסטול בליגה מאז מייקל ביזלי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:29 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

די טריוויאלי להגיע ממקום 14 למקום 7 בעונה אחת?!

עדיין מחכה שתסביר מה גרם לקפיצה הזו.

בציטוט למעלה אתה מדגים את מה שאני טוען לאורך כל הדרך, שלכל קבוצה (טוב, אולי לא שארלוט של השנה) ניתן לזרוק כמה שמות לאוויר ולנסח את הדברים באופן שיישמע טוב.
המג׳יק נכנסו לשנה כאשר ווצ׳ביץ׳ לא היה אולסטאר בקו הקדמי אלא שחקן בשנה האחרונה של החוזה שלו, שהיה די ברור שלא ימשיך בקבוצה (הרגע בחרו את המחליף שלו בבחירה גבוהה בדראפט) ודורג בדירוגים היותר מחמיאים אאל״ט לקראת סוף הטופ15 של העמדה שלו או ב-HM, אף אחד לא חשב על טרנס רוס שעלה מהספסל משהו חיובי במיוחד, אתה עצמך זלזלת באייזיק :roll: והקו האחורי של הקבוצה נחשב לאחד הפחות טובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:36 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

די טריוויאלי להגיע ממקום 14 למקום 7 בעונה אחת?!

עדיין מחכה שתסביר מה גרם לקפיצה הזו.

בציטוט למעלה אתה מדגים את מה שאני טוען לאורך כל הדרך, שלכל קבוצה (טוב, אולי לא שארלוט של השנה) ניתן לזרוק כמה שמות לאוויר ולנסח את הדברים באופן שיישמע טוב.
המג׳יק נכנסו לשנה כאשר ווצ׳ביץ׳ לא היה אולסטאר בקו הקדמי אלא שחקן בשנה האחרונה של החוזה שלו, שהיה די ברור שלא ימשיך בקבוצה (הרגע בחרו את המחליף שלו בבחירה גבוהה בדראפט) ודורג בדירוגים היותר מחמיאים אאל״ט לקראת סוף הטופ15 של העמדה שלו או ב-HM, אף אחד לא חשב על טרנס רוס שעלה מהספסל משהו חיובי במיוחד, אתה עצמך זלזלת באייזיק :roll: והקו האחורי של הקבוצה נחשב לאחד הפחות טובים בליגה.

אתה מכיר את המונח "יחסיות"?

אין ספק שפרנק ווגל נכשל באורלנדו. זה לא אומר שאין שם כשרון. ווצ'ביץ' תמיד היה מוכשר מאד, גורדון תמיד היה מוכשר מאד (ולא יציב, אמנם), פורנייה היה ספק נקודות סביר מהקו האחרון לפחות 3 עונות לפני קליפורד. לא אומר שקליפורד לא עשה עבודה טובה יותר מווגל, זה די ברור שכך היה. אבל אין שום דבר מדהים בלסיים עם הסגל של אורלנדו במקום השביעי במזרח החלש, זה טריוויאלי, זה מתבקש, זה סביר, זה צפוי. אם היה משיג יתרון ביתיות או מאזן חיובי מובהק ולא 40-42, הייתי שמח לפרגן לו. אין לי שום דבר נגדו. הוא פשוט לא עשה "עבודה מדהימה" בשום מובן מקובל של המונח "מדהים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:37 am 
Hall of Famer

מכיר את המונח קשקשן?

אתה בעצם מסכים שההבדל היחידי בין העונות של המג׳יק היה תחלופת המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:42 am 
Hall of Famer

בהתעלם מהערתך הנובעת מהמצוקה הרגילה שאתה נתקל בה כשהמציאות טופחת על עולמך, אז כן-אני מסכים שאורלנדו נראו הרבה יותר טוב בגלל תחלופת המאמן.

ועכשיו אני אחסוך לעצמי עוד שיעור ארוך ומייגע בלוגיקה שייגמר בדפיקת ראש בקיר, כי אתה הרי לא תבין שהעובדה שמאמן X עשה עבודה יותר טובה ממאמן Y (כלומר, עשה עבודה טובה באופן יחסי) לא אומרת שהוא עשה עבודה "מדהימה" לכשעצמה (כלומר, עבודה מרשימה/מדהימה/מצוינת באופן מוחלט).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:47 am 
Hall of Famer

ואם נחזור לענייננו: ציון לא פחות ממדהים. מעבר לזה שכל הזמן משגע אותי לראות פלג גוף עליון של זאק רנדולף מחובר לאקספלוסיביות של ג'ימי באטלר בואכה ווסטברוק, הבנאדם גם משחק ברמת בגרות של רכז בן 30. הוא פנומן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:47 am 
Hall of Famer

יופי, אני שמח שהסכמנו על כך שסטיב קליפורד הוא הסיבה לכך שהמג׳יק עלו בקיץ אחד מהמקום ה-14 למקום ה-7 במזרח.
אתה מוזמן לחשוב שזה טריוויאלי, מתבקש, צפוי או מה שתרצה לגבי זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 3:51 am 
Hall of Famer

ובשיקגו, קובי ווייט שחקן מגניב ביותר וגם פורטר נראה יותר אסרטיבי מהרגיל. משחק מהנה בסך הכל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 4:16 am 
Hall of Famer

בשיקאגו זו בעיקר ההצגה של זאק לאווין עם 20 נק׳ (4-6 מהשלוש) במחצית אבל נראה שיש סביבו קבוצה חביבה השנה.
אוטו פורטר גם נראה טוב היום.
לא יודע אם זה יספיק לפלייאוף אבל מגמה חיובית בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 5:06 am 
Hall of Famer

קדם עונה והכל, אבל קצת פדיחה מה שהבאקס עושים לג'אז. 76-114 עם 8 דקות לסוף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 5:25 am 
Hall of Famer

למרות שבגדול אני מסכים עם הלוגיקה של att כאן (ולמרות שלא הזיקה עונת חוזה של ווצ'ביץ') חובה גם לציין ששרלוט לא נראתה פחות טוב בלי קליפורד. למעשה פחות או יותר אותו חרא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 6:14 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ובשיקגו, קובי ווייט שחקן מגניב ביותר

לא יודע, אני מתקשה להתלהב ממנו בינתיים.
פה ושם הוא מראה ניצוצות, כך שאני מקווה שאני טועה לגביו
אבל אני מעריך ששיקאגו תתחרט על הבחירה הזו.
פשוט לא רואה את האפסייד.

הלילה, עם כל המגניבות (היו לו כמה דקות טובות במחצית הראשונה), הוא עם 6-15 מהשדה ופלוס-מינוס שלילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 6:25 am 
Hall of Famer

טרה יאנג שוב עם 8 איבודים. הוא חייב לנקות את החלק הזה במשחק שלו.
סך הכל ההוקס איבדו 27 כדורים במשחק מול אורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 7:54 am 
Senior

יצא לי לראות את קובי וייט דיי הרבה שנה שעברה כשעוד גרתי בצ'אפל היל.
יש לו מלא סוואגה והוא מלהיב, אבל הוא לא כל כך מרשים במשחק עומד (UNC בעיקר רצו), הוא לא שומר טוב והוא מאוד אוהב לזרוק את הכדור.

הוא יהיה סוג של אינסטנט אופנס מהספסל לדעתי, קשה לי לראות איך הוא מסתדר עם זאק לווין בחמישיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 9:54 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נדב וAtt, אני חייב להגיד שאתם יודעים לבנות מתח. הצלחתם להחזיק מעמד לא פחות מ-18 הודעות ברצף!! לפני שהתחילו ההעלבות... אני לא ישבתי ככה על קצה הכיסא מאז שברוס וויליס וסיביל שפרד החליפו עקיצות בבלשים בלילה, ואני אומר לכם את מה שאמרתי לטלוויזיה בזמנו: תמצאו חדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 12:28 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שלקרוא לנדב קשקשן זה עלבון. אני חושב שזה תיאור מצב.

הוא יכול לקחת וויכוח שבו אין לו קייס בכלל (כל מי שראה את אורלנדו משחקת רואה קבוצה מאומנת היטב וההישג שלהם בעונה שעברה היה משמעותי) ולגרום לזה להיראות כאילו הוא אומר משהו סביר. זה סוג של כישרון אולי (באותה מידה שלשקר היטב זה כישרון) אבל לא אחד שאני מעריך במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: