Att כתב:
הוקיץ' כתב:
אני לא טענתי בשום שלב שהם יכנסו לפלייאוף. למעשה, אני בטוח שהם לא יכנסו לפלייאוף.
לונזו מעולם לא רץ על הטיקט של כישרון התקפי גדול. הוא מנהל משחק, אול אראונדר ושחקן הגנה מצוין.יחד עם זאת, כשהוא לא קולע הוא נטל על הקבוצה. קליעה קונסיסטנטית מבחוץ בהחלט יכולה לשנות את כל הסיפור.
להגיד על שחקן עם סט הסקילז של אינגרם, המבנה הפיזי שלו והמספרים שהוא נתן בגיל 21 שבסך הכל יש לו מזל שהוא דומה לדוראנט? נו, עם טיעונים כאלה קצת קשה להתמודד.
וברור שבשורה התחתונה ציון צריך להיות סופרסטאר כדי שהם יצליחו, זו לא בדיוק אמירה שערורייתית. בעיני יש להם בסיס צעיר שבהחלט יכול להתפתח בצורה מעניינת או לחילופין בעל מוניטין מספיק בליגה כדי להוציא משם משהו לא רע בטרייד.
כמה דברים לא ברורים -
אם הם לא הולכים על הפלייאוף, אז מה רדיק ופייבורס עושים שם מלבד לפגוע בסיכויי הדראפט שלהם?
האם הקבוצה מוכנה לתרחיש שבו ציון לא הופך לסופרסטאר?
האם לא כדאי היה להם לתת לצעירים לשחק ולכוון לבחירה גבוהה נוספת שתשחק לצד ציון?
בהנחה שלא ייפצע, כשציון יהיה בשיאו (בעוד 4-6 שנים), הולידיי יהיה גריאטרי למדי ולא יוכל להיות חלק מה-core של קונטנדרית.
ההערכה לגבי היכולות והאפסייד של אינגרם ולונזו צריכה להתבצע בזריזות, אם אני לא טועה.
הם כרגע על משכורות רוקיז אבל בקרוב זה לא יהיה המצב...
אם אתה טועה ומאנו צודק, הפליקנס עשויים להסתבך.
אממ...לא יודע איך קיבלת את הרושם שאני פה כדי לטעון לטובת ההתנהלות של הפליקנס, כי אני לא. סך הכל אמרתי שיש שם עתיד לא רע בעיני.
לגבי השאלות שלך, לדעתי אלו היו החלטות לא טובות להביא את רדיק ופייבורס. אני מניח שהם יצאו מנקודת הנחה שהם יכולים לדבר במערב כבר העונה (זה ההסבר היחיד שאני רואה), אבל לדעתי הם לא בכיוון.
לגבי ציון, אני לא לגמרי מבין את השאלה. כן, הם בונים עליו הרים וגבעות, שזה די מתבקש בהתחשב בסדר גודל הפרוספקט שהוא. אם הוא לא יהיה טוב אז הם ימשיכו להיות אחת החלשות במערב ואולי יקבלו צ'אנס נוסף בדראפט. לא ברור לי מה עוד הם אמורים לעשות.
לגבי הולידיי, אני לא בטוח שאתה צודק. אין סיבה שהולידיי לא יהיה שחקן משמעותי גם 3-4 שנים קדימה ואני בהחלט רואה איך בזמן הזה ציון כבר הופך להיות כוכב בליגה. כפי שציינתי קודם, אני חושב שלפליקנס יש מספיק כישרון צעיר כדי לייצר משהו ליד השניים האלה, או לחילופין למצוא משהו בטרייד. בכל אופן, גם טרייד על הולידיי בניסיון לאסוף עוד כישרון צעיר או בחירות דראפט הייתה בחירה סבירה בעיני.