סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 8:32 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:13 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
אני לא חושב שלקרוא לנדב קשקשן זה עלבון. אני חושב שזה תיאור מצב.

הוא יכול לקחת וויכוח שבו אין לו קייס בכלל (כל מי שראה את אורלנדו משחקת רואה קבוצה מאומנת היטב וההישג שלהם בעונה שעברה היה משמעותי) ולגרום לזה להיראות כאילו הוא אומר משהו סביר. זה סוג של כישרון אולי (באותה מידה שלשקר היטב זה כישרון) אבל לא אחד שאני מעריך במיוחד.

זה בוודאי לא עלבון כשזה בא ממך, וזה אפילו מצחיק כשזה בא מסוג של בוט שכבר X שנים מנסה לשכנע את עצמו שיש פרמטרים והגדרות קשיחות לבנייה וניהול של קבוצות ולדערוגי שחקנים, מתבלבל בהגדרות של עצמו בלי הרף, בורח מכל ויכוח שבו הוא צריך להוכיח עוד אקסיומה מבולבלת, משוכנע שהמנהל הכושל ביותר בספורט המקצועני אי פעם הוא סוג של משיח, נותן המלצות בדיעבד למנהלי קבוצות על סמך תוצאה בדיעבד אבל לא מוכן להעלות על דעתו שרווח בעסקה נמדד על פי תוצאה, באופן כללי נותן המלצות ניהול חד משמעיות כמי שנסיונו הניהולי מסתכם ב "?", וכמובן מפריז בלי שום סיבה בערכם של שחקנים, מנהלים ומאמנים בינוניים במקרה הטוב (אהלן הכשרון העצום טי ג'יי מקונל, שלום לצורך של כל קבוצה רוג'ר קובינגטון, העידן החדש של גרייסון רוסאס והמשפחה, סטיב קליפורד המדהים וכו').

אני כותב בפורום ובאתר מ2003 בערך, אני די מתפרנס מלחשוב בהגיון, והבנאדם האחרון שאני צריך שיאשר את קו המחשבה ואת הלוגיקה שלי זה בנאדם שלא הייתי מעביר קורס מבוא בהבנת הנקרא.

אבל, המציאות היא המציאות, וסטיב קליפורד עושה באורלנדו עבודה יותר טובה משל פרנק ווגל ללא ספק. מכאן ועד "עבודה מדהימה" יש פער בעיני כנראה כל מי שמבין את המשמעות המקובלת של המונח "מדהים", אבל היי-מי שמתלהב מטי ג'יי מקונל...

בכל מקרה, ובזה נסיים להפעם, ההתקרבנות מצחיקה במיוחד. היינו יכולים להשאר חלוקים בשאלת מדהימותו של סטיב קליפורד גם בלי להכנס לאישית. מי שזה מעניין אותו יכול לבדוק מי מצא לו את מילת החיבה "קשקשן" ומשתמש בה בכל פעם שעבדכם הנאמן מביע דעה שונה משלו. אז כן, כינויי סרק הם מפלטו של החלש, אבל לפחות ידיי נקיות בנקודה הזאת. אני לא מכנה אותו בשמות (אני כן נדהם לפעמים מהיכולת הפנומנלית שלו לא להבין כלום, לסתור את עצמו וכו').

עכשיו אפשר ללכת להשלים פערים על אומרי ספלמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:17 pm 
Sophomore

למישהו יש לינק ליוסטון-טורונטו ולשאר משחקי הנבא?
הנבא רדיט נפל :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 2:40 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Att כתב:
אני לא חושב שלקרוא לנדב קשקשן זה עלבון. אני חושב שזה תיאור מצב.

הוא יכול לקחת וויכוח שבו אין לו קייס בכלל (כל מי שראה את אורלנדו משחקת רואה קבוצה מאומנת היטב וההישג שלהם בעונה שעברה היה משמעותי) ולגרום לזה להיראות כאילו הוא אומר משהו סביר. זה סוג של כישרון אולי (באותה מידה שלשקר היטב זה כישרון) אבל לא אחד שאני מעריך במיוחד.

זה בוודאי לא עלבון כשזה בא ממך, וזה אפילו מצחיק כשזה בא מסוג של בוט שכבר X שנים מנסה לשכנע את עצמו שיש פרמטרים והגדרות קשיחות לבנייה וניהול של קבוצות ולדערוגי שחקנים, מתבלבל בהגדרות של עצמו בלי הרף, בורח מכל ויכוח שבו הוא צריך להוכיח עוד אקסיומה מבולבלת, משוכנע שהמנהל הכושל ביותר בספורט המקצועני אי פעם הוא סוג של משיח, נותן המלצות בדיעבד למנהלי קבוצות על סמך תוצאה בדיעבד אבל לא מוכן להעלות על דעתו שרווח בעסקה נמדד על פי תוצאה, באופן כללי נותן המלצות ניהול חד משמעיות כמי שנסיונו הניהולי מסתכם ב "?", וכמובן מפריז בלי שום סיבה בערכם של שחקנים, מנהלים ומאמנים בינוניים במקרה הטוב (אהלן הכשרון העצום טי ג'יי מקונל, שלום לצורך של כל קבוצה רוג'ר קובינגטון, העידן החדש של גרייסון רוסאס והמשפחה, סטיב קליפורד המדהים וכו').

אני כותב בפורום ובאתר מ2003 בערך, אני די מתפרנס מלחשוב בהגיון, והבנאדם האחרון שאני צריך שיאשר את קו המחשבה ואת הלוגיקה שלי זה בנאדם שלא הייתי מעביר קורס מבוא בהבנת הנקרא.

אבל, המציאות היא המציאות, וסטיב קליפורד עושה באורלנדו עבודה יותר טובה משל פרנק ווגל ללא ספק. מכאן ועד "עבודה מדהימה" יש פער בעיני כנראה כל מי שמבין את המשמעות המקובלת של המונח "מדהים", אבל היי-מי שמתלהב מטי ג'יי מקונל...

בכל מקרה, ובזה נסיים להפעם, ההתקרבנות מצחיקה במיוחד. היינו יכולים להשאר חלוקים בשאלת מדהימותו של סטיב קליפורד גם בלי להכנס לאישית. מי שזה מעניין אותו יכול לבדוק מי מצא לו את מילת החיבה "קשקשן" ומשתמש בה בכל פעם שעבדכם הנאמן מביע דעה שונה משלו. אז כן, כינויי סרק הם מפלטו של החלש, אבל לפחות ידיי נקיות בנקודה הזאת. אני לא מכנה אותו בשמות (אני כן נדהם לפעמים מהיכולת הפנומנלית שלו לא להבין כלום, לסתור את עצמו וכו').

עכשיו אפשר ללכת להשלים פערים על אומרי ספלמן.

משעשע שאתה כותב מגילה ארוכה בתגובה על זה שאני קורא לך קשקשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 5:03 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
ואם נחזור לענייננו: ציון לא פחות ממדהים. מעבר לזה שכל הזמן משגע אותי לראות פלג גוף עליון של זאק רנדולף מחובר לאקספלוסיביות של ג'ימי באטלר בואכה ווסטברוק, הבנאדם גם משחק ברמת בגרות של רכז בן 30. הוא פנומן.

כן, הוא משהו מיוחד.

משהו שאני רוצה להגיד בנוגע אליו, זה שאני תמיד דמיינתי אותו בנבא כסוג של דריימונד גרין משופר. בהמה אתלטית, גאון כדורסל (כי יש לו את זה ובענק), שומר קבוצתי גדול. סקורר הרבה יותר טוב.
בינתיים נראה שהתקפית הוא מצליח לייצר במשחק עומד כי הוא כזה מגודל עם כוח מתפרץ בלתי נגמר (ושליטה בגוף שאין לכל אחד, כמובן), אבל בעיניי זה ניצול לא מיטבי של האיכויות שלו. הוא צריך לקבל הזדמנויות במגרש פתוח, ושם גם ללונזו יהיה ערך גדול יותר לצידו.
הגנתית - בינתיים, נראה שהוא ממש לא שם. לא מצליח להישאר עם השחקנים שלו בהגנה אישית ולא מהווה פאקטור אמיתי בהגנה הקבוצתית. אין סיבה לחשוב ששחקן חכם כל כך, חזק כל כך ואתלטי כל כך לא יצליח גם להשתלב הגנתית ולהתבלט שם, אבל בינתיים זה רחוק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2019 5:22 pm 
Sophomore

בנוגע לאורלנדו... אני חושב שזה לא כזה ברור כמו שהייתם רוצים שזה יהיה (בשביל להצליח להכניע אחד את השני כאן). קשה להבין אם זאת עבודה ממש טובה של המאמן הנוכחי או עבודה מחורבנת של הקודם. יש להם סגל די חלש סך הכל מצד אחד, מצד שני כל המזרח על הפנים אז קצת קשה לזהות קבוצה יותר טובה מהם, מצד שלישי כל קבוצה שהייתה עושה פלייאוף אוטומטית היינו חושבים שיש לה שחקנים יותר איכותיים מלזו שלא עשתה פלייאוף. קשה להתנתק מהקונטקסט. כנראה שעד שפיל ג'קסון או פופ לא יאמנו את אורלנדו של שנה שעברה לא נדע אם היה אפשר לסחוט מהם יותר ממה שסחטו.
יכול להיות שגם פופוביץ' לא מוציא מהם יותר ממקום שישי נגיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:41 am 
Sophomore

פורטר ג'וניור נראה טוב במשחקי קדם עונה.
טפו טפו.
הוא מוכשר מאוד ויכול להיות חתיכה חסרה בשביל דנבר.
טפו טפו טפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 1:12 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
בנוגע לאורלנדו... אני חושב שזה לא כזה ברור כמו שהייתם רוצים שזה יהיה (בשביל להצליח להכניע אחד את השני כאן). קשה להבין אם זאת עבודה ממש טובה של המאמן הנוכחי או עבודה מחורבנת של הקודם. יש להם סגל די חלש סך הכל מצד אחד, מצד שני כל המזרח על הפנים אז קצת קשה לזהות קבוצה יותר טובה מהם, מצד שלישי כל קבוצה שהייתה עושה פלייאוף אוטומטית היינו חושבים שיש לה שחקנים יותר איכותיים מלזו שלא עשתה פלייאוף. קשה להתנתק מהקונטקסט. כנראה שעד שפיל ג'קסון או פופ לא יאמנו את אורלנדו של שנה שעברה לא נדע אם היה אפשר לסחוט מהם יותר ממה שסחטו.
יכול להיות שגם פופוביץ' לא מוציא מהם יותר ממקום שישי נגיד...

המטרה שלי היא לא להתווכח עם נדב או ״להכניע אותו״.
הוא קפץ כשכתבתי שהעבודה שקליפורד עושה באורלנדו היא מדהימה ואני עדיין חושב כך.

א. אני לא חושב שווגל הוא מאמן רע (נורטון אאל״ט מחזיק ממנו מאוד) ובכל זאת, עם אותה קבוצה, הוא הוציא מאזן של כ-20% פחות נצחונות.
ב. גם סקיילס לפניו לא הצליח הרבה יותר.
ג. שנה שעברה אורלנדו פתחה עם רוקי raw בחמישיה (אני האמנתי בו והתווכחתי עם נדב לגביו שבילה את שארית השנה בלגחך עליי ועליו אבל אין ספק שהוא פרויקט) ועם די ג׳י אוגוסטין כרכז הפותח שלה. אפשר לקרוא לו רכז סולידי. אפשר גם לומר שלפני אותה עונה סביר שאנשים היו מדרגים אותו כרכז הפותח החלש בליגה (או לפחות באזור הזה). מסביב יש את פורנייה שהוא, במקרה הטוב, 2 פותח ממוצע בליגה. ווצ׳ביץ׳ הוא אולי כישרון אבל אחד ששיחק בצד אחד בלבד ולא הוביל את הקבוצה לשום מקום, כאמור במקרה הטוב טופ15 באותו קיץ ואארון גורדון שהוא טופ10 בעמדה שלו (אולי מעט יותר). כלומר, אף לא שחקן אחד בטופ25 של הליגה לפני פתיחת העונה שעברה. אורלנדו הציגו יתרון (מול רוב קבוצות הליגה) בעמדה אחת בלבד בחמישיה וחסרון משמעותי בשתי עמדות אחרות. לדעתי, זה לא חומר לפלייאוף, גם לא במזרח החלש.
ד. אני התרשמתי מהעבודה שקליפורד עשה באורלנדו אחרי שראיתי אותם משחקים. הוא הצליח ליצור קבוצת הגנה חזקה שהגיעה למקום 8 בליגה ביעילות הגנתית (קפיצה ממקום 20) ועוד סביב ווצ׳ביץ׳ כסנטר. בהתקפה הם משחקים חכם ומסודר ונראים כמעט תמיד בשליטה (מקום 5 באיבודים; מקום 17 שנה לפני כן). אני לא יודע כמה משחקים של אורלנדו אתה או נדב ראיתם אבל אני התרשמתי מאוד לטובה וכתבתי על כך במהלך העונה שעברה. זו נראית כמו עבודה של מאמן.
ה. אורלנדו הגיעו פחות או יותר ל-best case scenario שלהם בשנה שעברה. אני לא חושב שפופ היה לוקח אותם רחוק יותר, כמו שכתבת אולי אולי מקום אחד נוסף במזרח (וזו מחמאה גדולה בעיניי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 2:42 pm 
Hall of Famer

הלייקרס נראים טוב. ההיצמדות לעמדת הפאואר פורוורד עושה לדיוויס רק טוב. מקגי והווארד בעמדת הסנטר זה אחלה (מקגי הוא שחקן כייפי ומוצלח בעיניי) וביחד עם לברון ודייוויס, זה מייצר צבע שלא קל לקלוע מולו. עד כה נראה שרונדו הגיע לשחק. בניגוד לשנה שעברה, נראה שהחלקים מסביב מתאימים והקבוצה נראית מפוקסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 2:49 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה בדיוק המשמעות של "שחקן מוצלח", כי יש כאלה שיגידו על מגי שהוא בזבוז גדול של כשרון ושיכל להיות שחקן דומיננטי בהרבה ואפילו כוכב.

מה שכן, גולדן שמה אותו בדיוק במקום שבו הוא יכול לתרום הכי הרבה: איש ארוך וקופץ שחוסם וחי מלובים ומשאריות, וכשיש כשרון כמו שהיה בווריירס-זה עבד מצוין. אותו דבר לעונה הקרובה בלייקרס, הכשרון של לברון ודיוויס ישים את מגי במקום של הפועל המשלים, ויחד עם הווארד ודיוויס עצמו יהיה להם קו קדמי שייתן חסימה, שתיים או עשר במשחק ויעשה את העבודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 4:58 pm 
Hall of Famer

אין קשר בין היותו של שחקן מוצלח לבין הפוטנציאל שלו.
מקגי הוא שחקן מוצלח כי הוא אחלה סנטר, שחקן משלים יעיל מאוד.
בזמנו היה כאן וויכוח האם הוא טופ15 בעמדה שלו. כנראה שלא אבל בטח לא רחוק משם.
במשכורת המינימום שבה הוא מגיע, הוא אחת המציאות היותר טובות בליגה.

אגב, לדעתי הוא היה אנדרייטד בג״ס.
לא השתמשו בו מספיק, לא סמכו עליו מספיק ולא צ׳יפרו אותו קצת במשכורת
כשהיה ניתן (כנראה) להשאיר אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 5:14 pm 
Hall of Famer

מה זה אומרת "אין קשר בין פוטנציאל להצלחה"?

מגי היה במגמת ירידה ברורה מאז שעבר מוושינגטון לדנבר, ואז במשך רוב הקריירה שלו נחשב לסתם שחקן (ולאולי השחקן הטיפש בליגה) ולפוטנציאל מבוזבז, כולל המון פציעות. גולדן היתה כפפה ליד בשבילו כי כל מה שהם היו צריכים בעמדה 5 זה איש ארוך עם דופק, לראיה זאזא ובוגוט שחזר מהגלות באוסטרליה. מגי הוא חוסם בחסד ואתלט אז הוא חסם והטביע פה ושם וזה היה טוב לו ולהם.

בעונה שעברה היה לו תפקיד מרכזי בלייקרס והוא נתן מספרים סבירים ותו לא בקבוצה שנכשלה קשות. העונה הוא יחזור למקום שעשה לו טוב בגולדן, משלים לשחקנים הבאמת טובים, תפקיד מוגדר למשימות מיוחדות, והוא כנראה יהיה בסדר.

מציאה בשכר מינימום? אולי, אבל "שחקן מוצלח"...לא יודייע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 5:34 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מה זה אומרת "אין קשר בין פוטנציאל להצלחה"?

זה לא מה שכתבתי.
כתבתי שאין קשר בין היותו של שחקן מוצלח לבין הפוטנציאל שלו.
התכוונתי ששחקן יכול להיות שחקן מוצלח גם אם לא מימש את כל הפוטנציאל שלו.
זה שם תואר שמתאר את ערך השחקן, לא את הערך ביחס לפוטנציאל שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 9:12 pm 
Hall of Famer

כן, הבנתי למה התכוונת, אבל נימקתי למעלה למה מגי נחשב לאורך הרוב הגדול של הקריירה שלו לשחקן לא מוצלח מכל בחינה, עד שהתברר שהוא רול פלייר טוב אם יש המון כשרון ברמה הסטורית מסביבו.

לא בדיוק ההגדרה המקובלת ל"מוצלח", אבל שיהיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 2:16 am 
Hall of Famer

בוסטון הורגת את אורלנדו בינתיים בפתיחת המשחק.
אורלנדו בלי ווצ׳ביץ׳, בוסטון עם הגנה חזקה מאוד. לקח לאורלנדו 4 דקות לקלוע סל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 2:45 am 
Hall of Famer

אמביד לא משחק מול ההורנטס. תוהה כמה הטנטנייטיס שלו עבר...
ההורנטס נראים הרבה יותר טוב משחשבתי שייראו. ככל הנראה הקבוצה הכי פחות מוכשרות בליגה אבל נראית כמו קבוצת כדורסל.
הורפורד מצוין בפתיחה וגם סימונס. האריס לעומת זאת נראה כמו הצרות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 4:41 am 
Junior

איזו מחצית בין דאלאס למילווקי.
יאניס נראה במוטיבציית שיא עם 27 נקודות, דונצ'יץ' עונה לו עם 20 נקודות כולל שתי שלשות מסוף העולם.
תענוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 9:44 am 
Junior

ופולץ הסריח את המגרש מול בוסטון. אני מניח שפחות יתאים לנראטיב הקאמבק שניסו לתפור כדי לסחוט עוד כמה קליקים יקרים.

טרמונט ווטרס. מקווה בשבילו שימצא את דרכו לאירופה מהר. הוא יהיה אדיר ברמות האלה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 3:18 pm 
Hall of Famer

עכשיו הנטס מול הלייקרס. שתי הקבוצות נראות עייפות וקצת חסרות חשק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 4:58 pm 
Sophomore

על פי התקצירים זיון נראה מדהים, חודר וקולע גם כשגובר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 5:51 pm 
Sophomore

הסל מול גובר אכן מרשים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2019 3:03 am 
Hall of Famer

אגב, מלבד ציון, יש לפליקנס את NAW שנראה מעולה בינתיים. יש סיכוי טוב שנראה את שניהם בחמישית הרוקי הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2019 5:41 am 
Hall of Famer

ציון הולך להיות מפלצת.
הייז הולך לקבל מלא לובים. אני חושב שללא פציעות הם יהיו בתמונת הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2019 11:46 am 
Hall of Famer

פיניקס מעיפה 134 נקודות על הראש של פורטלנד ששיחקה עם כ30 דקות ללילארד ומקולום כ"א, וזה כשאייטון, בוקר ורוביו לא שיחקו. 18 נקודות לרוקי קמרון ג'ונסון. כמו שזה נראה ממשחקי קדם העונה, הסאנס לא ישחזרו את הפיאסקו של העונה הקודמת ויראו התקדמות משמעותית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2019 12:30 pm 
מנהל פורום

ניו אורלינס ופיניקס מועמדות עיקריות לקבוצות המשתפרות של העונה הקרובה

פורטלנד הולכת לחטוף טונות של סלים
בטח שיוסוף לא משחק
מה לעזאזל חשבו לעצמם, מי ישמור כשהרקלס בקליפרס, אמינו במג'יק. חסן וויטסייד??
כל עונה מאז העזיבה של למרכוס ושות' אני בטוח שלא יעשו פלייאוף ומתבדה, הפעם זה באמת יקרה, הבלייזרס לא יעשו פלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2019 2:02 pm 
Hall of Famer

הסאנס בהחלט השתפרו. יש להם סגל סולידי בהשוואה לשנה שעברה. בדקות שראיתי, אוברה היה טוב.
מצד שני, זה רק משחק קדם עונה ואם כבר אפשר להסיק ממנו משהו, זה שפורטלנד לא ממש שומרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3 ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: