סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המחזור השני
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 2:13 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
של ליגתנו הקטנטונת בפתח כשחולון תתמודד מול אשדוד.

דרוקר, נרקוטי לחמישה זרים, הטביע את מלקאי הערס לתהומות שמחוץ לטופס.

הגיוני ? לטאביוס לבדו יהפוך את אליהו לקיסם שיניים ויבריח את נואה דיקרסון (רזה בקיץ) חזרה אל מעבר לוילון אמבטיה.

ועוד יש את ג'יילן ג'ונסון וטי ג'יי. בקיצור, תמוה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: המחזור השני
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 2:31 pm 
Hall of Famer

קודם כל לאור התרומות האדירות של ישראלים שאנחנו רואים במפעלים האירופיים עד כאן, ובכלל מה שאנחנו יודעים על כדורסל ישראלי, דרוקר מבורך על נרקוטיקות שכאלה ושרק ימשיך.

חוץ מזה, אם די ברור וגם אתה רומז שהשחקן בחוץ בגלל בעיות גישה/התנהגות, אז למה אתה תוהה על זה מקצועית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 2:44 pm 
Junior

מה שאתה "יודע" על הכדורסל הישראלי עומד להשתנות. למעשה, הוא כבר משתנה.

לגבי מלקאי, אני מראש כתבתי שאני לא אוהב אותו. לא ידעתי לגבי המבנה האישיותי שלו, אני פשוט לא אוהב את המשחק שלו. הוא קצת הרבה שכונה עם כישרון על לקבור שלשות על שמירה וכאלה שהרבה מעבר לקו ה-3.

בהנחה שחולון ידעו מה הם מקבלים (דרוקר גאון וזה..) אז לפחות הייתי מצפה שישקיעו בלחלץ אותו מהבור שנפל עליו. מול אשדוד זאת הזדמנות טובה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 2:52 pm 
Hall of Famer

ספר לי בבקשה מה משתנה בכדורסל הישראלי, ובפרט משתנה כך שיש ללעוג למאמן שבוחר לשחק עם סגל ישראלי של "רק" 7 שחקנים.

לגבי דרוקר ומלקאי, אני לא אומר שדרוקר גאון אבל כאמור התגלה שהשחקן הוא כנראה הדקייס. זה די עונה על התהייה מדוע הוא לא ישחק נגד אשדוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 3:41 pm 
Sophomore

מלקאי לא משחק נגד אשדוד כי עד שיחליטו על גובה הקנס חולון תשחק עם 4 זרים.
פוסטר לא ישחק שבוע שעבר, וויתור על לאטאביוס או טי ג'יי ישאיר אותך עם 2 גבוהים, אז האופציות הן או מלקאי או תומפסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 3:47 pm 
Junior

אתה משוכנע שתייגו אותו כ"הדקייס" וויתרו עליו. אני לא.

בכל מקרה, זה כמעט נער הפוסטר של התנהלות חובבנית גמורה אם :1) לא עשו עליו בדיקות רקע, בעיקר שהשקיעו עליו כסף ומסע שיכנועים לחון אותנו ולדרוך על אדמת ארץ זבת חלב ו..2) ממהרים לוותר עליו אחרי בקושי משחק רשמי אחד.

לגבי הנקודות שלי על מצבו של הכדורסלן הישראלי (ביקשת,קיבלת) בתמציתיות ובתקווה שאין לה קץ לא להעיק ולחטוף את הת'רד שודאי יגלוש לדיוני כדורסל מפליגים ומעניינים.

1) יש יותר כישרון ישראלי/מתאזרחי מפעם. פעם הדיון היה "אין עשרים שחקנים לליגה" היום יש הרבה יותר מזה. כבר כתבתי לגבי חולון שהיא עדיין חולמת בהקיץ ולא אוספת שחקנים טובים מהמחזור של 94-95 ואלה העוד יותר שווים שבאים אחריהם לא יהיו בפריזמה שלה. אז כן דרוקר "גונב דעת" אין דרך אחת לעשות דברים ולא בהכרח הוא צריך "חמישה זרים לאירופה כי להצליח". חולון אסטרטגית אימצו חלקית את האסטרטגיה של "להשקיע בזרים" בגלל איזו ראייה קצרת טווח וזה שהם תקועים עם החוזה של שמחון.

2) רמת הזרים יורדת. הסיכוי של חולון וראשון למצוא חמישה ואפילו ארבעה זרים נורמליים שואף לאפס. קבוצות התחתית אפילו פחות מכך. למקרה שאתה תוהה - אפילו נקבתי בשמות ספציפיים שבינתיים מתבררים כנכונים. לאור כך הייתי מצפה מחלק מהקבוצות לעשות קונסולידציה להשקעה ולהשקיע בפחות זרים שייתנו יותר איכות. זה אומר לנסות להשאיר מיני טוד ברונים, טוקוטוס , טאליב זאנס של העולם. הסיכוי להביא חמישה זרים טובים הוא אפסי. מאוד הפתיע אותי שחולון לא הלכה על ברון או טוקוטו - קיויתי לראות אותם כאן גם השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 3:57 pm 
Hall of Famer

נראה את מי ירושלים רושמת מחר בזרים
לתחושתי הם וחולון מנהלים קרב משותף מול המנהלת בכדי להוריד את סכום הקנס על 5 זרים, ועד שלא יתקבל מבוקשם - לא יירשמו את החמישי (וזו גזרה שהמנהלת כנראה לא תוכל לקבל - שכן היא "בנתה" על הכסף הזה אני מניח)

חולון מובילה 40-45 על אשדוד במחצית
עמית שמחון מפציע לו עם 15 נקודות ללא החטאה, לטאוויוס ממשיך בדומיננטיות
חולון לפחות בינתיים ברוב הדקות עם 3 ישראלים על המגרש
באשדוד 5 שחקני ספסל שותפו כל אחד למשך 2-4 דקות כ"א בלבד, כך שההיררכיה שם נראית בולטת לטובת החמישייה הפותחת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 4:55 pm 
Sophomore

לפחות יש קצת צחוקים עם החתול יובב.
אחלה חולוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 5:10 pm 
Junior

פוסטר שחקן אדיר אדיר. כמה רציתי שהפועל תביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 5:13 pm 
Sophomore

גם מכבי ת"א שיחקה עם ארבעה זרים בלבד במחזור הראשון.
בלאק בסוף לא התלבש.
קיצר, אולי נלך על זה וזהו??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 6:10 pm 
Junior

לא..חכה. יש לי הרגשה שג'יילן ג'ונסון יצעיד את חולון אל מעבר למשוכה הבאה. שמואל תיכף חוזר מהחופשה שלו ומאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 6:12 pm 
Junior

ו...אשדוד בצרות. הזרים נותנים תחרות לאלה של הפועל.

הנטון יודע רק לזרוק פחות או יותר. ג'ונסון חמוד אבל משחק כמו תרנגולת ללא ראש ודיקרסון בסייז החדש שלו לא בדיוק משלים את אליהו ומשאיר צבע פרוץ.

כנראה שבאר שבע לא תרד בכל זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 7:18 pm 
Sophomore

עוד בעיה של אשדוד היא שאין לה באמת אף ישראלי שאפשר להסתמך עליו...
עם כל הכבוד לשלשות של דאגלס/עבו/בן משה...אליהו חושך.

אצלנו דווקא הישראלים ממשיכים להיראות טוב,
הפעם השלישייה של שמחון-אוחיון-הרוש נראתה נהדר. מאוד מקווה שיוגב יצליח לעבור את העונה בלי פציעות רציניות.

ביום שלישי מבחן רציני ראשון מול טורק טלקום בבית...יהיה מעניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 9:03 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
ו...אשדוד בצרות. הזרים נותנים תחרות לאלה של הפועל.

הנטון יודע רק לזרוק פחות או יותר. ג'ונסון חמוד אבל משחק כמו תרנגולת ללא ראש ודיקרסון בסייז החדש שלו לא בדיוק משלים את אליהו ומשאיר צבע פרוץ.

כנראה שבאר שבע לא תרד בכל זאת.

מדהים שאתה מדבר על הזרים כשהישראלים נראים כלכך רע. ניסית לנמק בת'רד הזה למה חמישה זרים זה קונספט מוטעה. רוטציה סבירה של קבוצה סטנדרטית שמשחקת פעם בשבוע היא 9-8 שחקנים. נגיד 8.5. לגישתך, ונניח שאתה מדבר על 4 זרים ולא על 3 כפי שנדמה לי שאמרת פעם, אתה מדבר על 54 שחקני רוטציה ישראלים בליגת העל, לא כולל 36 זוטרים.

לא יודע מה אתה רואה בכדורסל הישראלי, אבל לדעתי יש הרבה פחות שחקנים שרמתם מגיעה או יכולה להגיע לרמה של ליגה מקצוענית סבירה, וזה עוד לפני שלוקחים בחשבון שחלוקת הכשרון לא שווה בין הקבוצות, אלא החזקות והעשירות מחזיקות יותר והעניות פחות. ויש כמובן את המעטים שמשחקים מחוץ לישראל.

רואים את זה מצוין כשראשלצ יוצאת לאירופה, והישראלים שלה מביכים. הישראלים של מכבי תל אביב, לכאורה הטופ, גם לא מבריקים בלשון המעטה ביורוליג. בר טימור יצא לאירופה וחזר עם זנב מקופל כלכך חזק שהוא שכח שאי פעם היה לו. רמת הישראלים היא בעיה הרבה יותר גדולה מרמת הזרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:08 pm 
Junior

סורי הכוהן. לא בא לי לחזור כאמור על דיונים/דעות שכבר נימקתי בתקופה שאתה כנראה לא ממש עקבת. חוצמזה שאתה נתלה בבעיות של ראשל"צ כמוכיחות משהו לגבי "רמת הישראלים" שבעצם היא בעיקר מוכיחה שאדם אריאל וטישמן לא ברמה ואולי גם מוכיחה את הטענה שלי שכן ראשון שיחקה דקות ארוכות עם ארבעה זרים וזה לא שינה הרבה כי אעפפס גם חלקם לא ברמה..

ואנחנו מערבבים בין יורוקאפ ויורוליג לצ'מפיונז עם לייקטיבילס, אוסטנד ושאר הירקות איפה שדרוקר נמצא.. אם הוא פשוט חייב חמישה זרים כדי להצליח, החוק תקף גם ליורוקאפ ? שאני אבין.

ואותו גנב דעת שהיה באילת מצא לנכון לבקר את מכבי על אי שיתוף ישראליים, אם אני זוכר נכון. בסך הכל עוד corporate guy

לגבי אשדוד. גרינברג אומר אחרי המשחק את המובן מאליו. הוא צריך סנטר ו"אנחנו רזים" - חבל לי על דיקרסון, אבל נראה לי שכל שינוי חייב להתחיל איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:20 pm 
Junior

ואגב חשבתי על זה לפני רמה ימים. מה שפלטת לגבי אדם אריאל שהוא שחקן "ליגה לאומית" מתחיל להיות נכון בעיקר בגלל עלייה במפלס הכישרון.

לפני שנתיים אדם היה במדיאן ואולי קצת מעליו. מאז, יש על העמדה שלו שחקנים ישראלים כגון : זוס, גוט, שוכמן, ווריק, וייס וקולשוב שעקפו אותו וטובים ממנו לצד שמחון ומנקו שגם לפני שנתיים היו טובים ממנו. עוד 2-3 שחקנים עקיפות כאלה ואדם באמת הופך להיות שחקן לאומית לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:43 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
סורי הכוהן. לא בא לי לחזור כאמור על דיונים/דעות שכבר נימקתי בתקופה שאתה כנראה לא ממש עקבת. חוצמזה שאתה נתלה בבעיות של ראשל"צ כמוכיחות משהו לגבי "רמת הישראלים" שבעצם היא בעיקר מוכיחה שאדם אריאל וטישמן לא ברמה ואולי גם מוכיחה את הטענה שלי שכן ראשון שיחקה דקות ארוכות עם ארבעה זרים וזה לא שינה הרבה כי אעפפס גם חלקם לא ברמה..

ואנחנו מערבבים בין יורוקאפ ויורוליג לצ'מפיונז עם לייקטיבילס, אוסטנד ושאר הירקות איפה שדרוקר נמצא.. אם הוא פשוט חייב חמישה זרים כדי להצליח, החוק תקף גם ליורוקאפ ? שאני אבין.

ואותו גנב דעת שהיה באילת מצא לנכון לבקר את מכבי על אי שיתוף ישראליים, אם אני זוכר נכון. בסך הכל עוד corporate guy

לגבי אשדוד. גרינברג אומר אחרי המשחק את המובן מאליו. הוא צריך סנטר ו"אנחנו רזים" - חבל לי על דיקרסון, אבל נראה לי שכל שינוי חייב להתחיל איתו.

זה כאילו לא בא לך, אבל אם באמת לא היה בא לך לדבר על ישראלים וזרים לא היית כותב כלכך הרבה על...ישראלים, זרים, מתאזרחים ומה שביניהם. אז בחרת להעיר על דרוקר הנרקוטי לזרים, וכתבתי לך את מה שאני חושב. יש לך משהו קונקרטי לענות על המספרים?

אני לא "נתלה בבעיות של רישון" ולמעשה לא נתלה בכלום, אלא נותן לך את הניתוח שלי, מגובה בדוגמאות ומספרים. הדיבור של על "אריאל וטישמן לא ברמה" הוא גם מוטעה וגם דמגוגי. משום מה לא ציינת את הישראלי הבכיר עוז בלייזר, את אלכס צ'וברביץ' ואפילו בשביל הפרוטוקול את נועם דברת שכן מקבל דקות. אלה הישראלים של רישון, קבוצה ישראלית בכירה לכל דבר ועניין, ובלי קשר לרמת הזרים הם נראים איום ונורא כשהם באים לשחק באירופה. אז זו הדוגמה הקונקרטית ואליה אתה אמור להתייחס.

אני לא מערבב בין מפעלים. נימקתי היטב למה 5 זרים זו גישה לגיטימית לחלוטין, בוודאי בקבוצה כמו חולון שרוצה תארים בישראל ולהופיע מכובד באירופה, אבל לא רק. אין מספיק ישראלים ברמה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:53 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
ואגב חשבתי על זה לפני רמה ימים. מה שפלטת לגבי אדם אריאל שהוא שחקן "ליגה לאומית" מתחיל להיות נכון בעיקר בגלל עלייה במפלס הכישרון.

לפני שנתיים אדם היה במדיאן ואולי קצת מעליו. מאז, יש על העמדה שלו שחקנים ישראלים כגון : זוס, גוט, שוכמן, ווריק, וייס וקולשוב שעקפו אותו וטובים ממנו לצד שמחון ומנקו שגם לפני שנתיים היו טובים ממנו. עוד 2-3 שחקנים עקיפות כאלה ואדם באמת הופך להיות שחקן לאומית לכל דבר ועניין.

קודם כל לא פלטתי, כתבתי את זה בפירוש ובמפורט מספר פעמים, תשאיר את הפליטות למקומות אחרים.

ואם אתה בא לספר לעצמך דרך אדם אריאל את סיפורו האופטימי של הכדורסל הישראלי, אין לי אלא לחמול. אדם אריאל נע בין רמת תחתית ליגת העל לליגה הלאומית בזכות עצמו-האיטיות, חוסר האתלטיות, חוסר היכולת לכדרר ביעילות יותר מפעמיים וחוסר היכולת לייצר לעצמו את אחד משני הדברים שהוא עושה טוב למדי: זריקה מבחוץ. זו היתה ונשארה הרמה שלו בלי קשר לשמות שהזכרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 1:57 am 
Junior

החתול, אני ממש לא מבין את הנקודה שלך.
קודם כל, זה הרבה יותר זול להביא זרים. כן, כל סיפור המס מבאס, אבל בשורה התחתונה זה המצב.
חוץ מזה אצל הזרים, בניגוד לישראלים, יש לך מאגר בלתי נדלה. אתה אומר שקשה מאוד לפגוע בארבעה זרים? יש לך אינסוף נסיונות ולאורך כמעט כל העונה. שוב, יכול לא לאהוב את זה, אבל זה המצב.
ולבסוף (וכנראה הכי חשוב), גם הזרים הכי מאכזבים ב-90 אחוז מהמקרים יהיו יותר טובים מכל ישראלי שאתה יכול להביא. כל עונה יש פה זרים שנחתכים כאשר אם הם היו ישראלים הם היו נחשבים מהטובים בליגה.
בקיצור, הטענות האלו לא מחזיקות מים.

לגבי אשדוד, שוקינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 9:03 am 
Junior

הנקודה שלי שבמקרים מסויימים כדאי לעשות קונסולידציה של נכסים ולהתחרות על זרים טובים ומוכחים. מקרה מסויים זה למשל הפועל שיש לה בסיס ישראלי, כולל כזה שהיא לא משלמת עליו הרבה ונכשלת שנה לאחר שנה בלמצוא שני זרים מתפקדים אפילו.

מיסוי זה פקטור. גם לחתוך שחקנים, לשלם להם את המסביבים, לפצות אותם ולא לקבל בונוס מהמנהלת (שכמובן לא בנו את התגמולים בצורה יעילה) מנטרלים חלק מההבדל הכספי.

החלפות הזרים זה לא כזו פריביליגיה של הקבוצות. קבוצה חכמה באמת רואה שמאגר הכישרון של הזרים רק צונח עוד יותר במהלך העונה (ואז הן מחכות כנרקוטיות לסיום הג'י ליג) ואז בכלל אתה מביא זרים בינוניים, באמצע העונה שההבדל בינם לבין ישראליים קל עד לא קיים, או שכירי חרב שיודעים מראש שבאו לחודש - חודשיים וככה זה גם נראה (אהלן בני הרצליה ).

וקשה עוד יותר למצוא מניפת זרים רחבה שתתאים כקבוצה. לא כל פרח מכללות בא לו להיות רול פלייר מהספסל. הוא רוצה דפוק וזרוק לשנה לחוזה הבא. כך יוצא שאפילו קבוצות מחפשות זרים עם כשרון מוגבל מראש (ראיין תומפסון, טוני גפני) ושוב ההבדל מהשוק הישראלי במקרה הזה זניח ורבלנטי רק לקבוצות ללא כישרון ישראלי גולמי מהנוער או בחוזים ארוכים.

למשל אשדוד, ברור שתצטרך זר רביעי. זה לא נכון לכל הסיטואציות.

וחזרה לחולון. ממה שקראתי התחנונים של "אנחנו משחקים באירופה" רלבנטיים רק להשנה כי "הם לא התכוננו". ומשנה הבאה הם הבטיחו להיות ילדים טובים ולעשות שיעורי בית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 9:26 am 
Junior

גארלון גרין יותר טוב מהרפי מנקו המצוי - אבל גארלון גרין שמראש בא לסיטואציה עם הרבה זרים לצידו וצריך להתרגל לסיטואציה קצת אחרת, שצריך להוכיח את עצמו תוך חמש שניות בערך אחרת..שצריך או רוצה כל שנה לעבור מקבוצה לקבוצה לקבוצה ומארץ לארץ הרבה פעמים לא יצליח להוכיח בהפועל כמו דאלאס מור של נאנטר, כמו אקון פרסל של אוקלהומה שהוא שווה יותר מהישראלי המצוי. העובדה הזו מחלישה את הטיעון שלך. כמעט בלתי אפשרי למצוא ארבעה זרים שישחקו ביחד בסינרגיה, לא יחמיצו פנים וימסרו מידי פעם. אני אפילו לא מדבר על כך שישקלו לחתום אצלך לעוד שנה. כי גם זה חוץ מדקוואן קוק ואדריאן ממש מחזה לא שכיח ולטווח הארוך מחליש את הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 10:12 am 
Sophomore

מתי הייתה פה רביעיית/חמישיית זרים שהתחילה וסיימה עונה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 1:39 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

דובראש כתב:
מתי הייתה פה רביעיית/חמישיית זרים שהתחילה וסיימה עונה ?

מכבי חיפה 2012/13- עונת האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 7:27 pm 
Junior

החתול יובב כתב:
הנקודה שלי שבמקרים מסויימים כדאי לעשות קונסולידציה של נכסים ולהתחרות על זרים טובים ומוכחים. מקרה מסויים זה למשל הפועל שיש לה בסיס ישראלי, כולל כזה שהיא לא משלמת עליו הרבה ונכשלת שנה לאחר שנה בלמצוא שני זרים מתפקדים אפילו.

מיסוי זה פקטור. גם לחתוך שחקנים, לשלם להם את המסביבים, לפצות אותם ולא לקבל בונוס מהמנהלת (שכמובן לא בנו את התגמולים בצורה יעילה) מנטרלים חלק מההבדל הכספי.

החלפות הזרים זה לא כזו פריביליגיה של הקבוצות. קבוצה חכמה באמת רואה שמאגר הכישרון של הזרים רק צונח עוד יותר במהלך העונה (ואז הן מחכות כנרקוטיות לסיום הג'י ליג) ואז בכלל אתה מביא זרים בינוניים, באמצע העונה שההבדל בינם לבין ישראליים קל עד לא קיים, או שכירי חרב שיודעים מראש שבאו לחודש - חודשיים וככה זה גם נראה (אהלן בני הרצליה ).

וקשה עוד יותר למצוא מניפת זרים רחבה שתתאים כקבוצה. לא כל פרח מכללות בא לו להיות רול פלייר מהספסל. הוא רוצה דפוק וזרוק לשנה לחוזה הבא. כך יוצא שאפילו קבוצות מחפשות זרים עם כשרון מוגבל מראש (ראיין תומפסון, טוני גפני) ושוב ההבדל מהשוק הישראלי במקרה הזה זניח ורבלנטי רק לקבוצות ללא כישרון ישראלי גולמי מהנוער או בחוזים ארוכים.

למשל אשדוד, ברור שתצטרך זר רביעי. זה לא נכון לכל הסיטואציות.

וחזרה לחולון. ממה שקראתי התחנונים של "אנחנו משחקים באירופה" רלבנטיים רק להשנה כי "הם לא התכוננו". ומשנה הבאה הם הבטיחו להיות ילדים טובים ולעשות שיעורי בית.

לא הבנתי מה הקשר בין הרצון ללכת על זרים טובים ומוכחים לבין ללכת על 3 זרים. גם אם תשקיע יחסית הרבה בשלושה זרים ברמה גבוהה, עדיין יותר זול להביא זר רביעי מאשר להביא ישראלי.
ואתה יכול להמשיך ולספר עד מחר על זרים שההבדלים ביניהם לבין הישראלים לא קיימים, רק שהסיפור הזה לא מחזיק מים. לדוגמה טוני גפני שציינת, בעיני הוא שחקן גמור ולא הייתי נוגע בו במקל, אבל הוא בטח לא נופל מאיתי שגב נניח, אולי הסנטר הישראלי הכי טוב כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 9:15 pm 
Sophomore

אז בסוף העומק של ראשל"צ מנצח את ב"ש שדווקא סיבה יפה עד סוף הרבע ה3.
סווינג עם שורה סטטיסטית של 0 נק' ו0 במדד, ב20 דק'.
מהעבר השני עמית זית עם 0 זריקות לסל ב20 דק'! ועם מדד 3.
ואיזה שורה לאלכס המילטון, 26 נק' (ב60% מהשדה אבל גם מהקו), 6 ריב' 5 אסיסיטים 2 חטי' 3 חס'. מדד 30.
ועד עכשיו שלושת הווילאמסים בליגה מספקים את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 104 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot], uriel17 ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה