סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 1:45 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 6:51 am 
Junior

כמות השליליות והיללות אחרי משחק טוב של מכבי..אין ספק שהאוהדים התאהבו בלצקצק ולהתלונן.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 8:20 am 
Hall of Famer

משהו חייב להאמר לגבי ה-"אנטי כדורסל" של מכבי לעומת המשחק הקבוצתי של ריאל מדריד וזה שפשוט אי אפשר לבלף כשמדובר בהמשכיות, גם אם למכבי היו גאוני כדורסל בכל עמדה (ואין לה), המשכיות היו יתרון גדול מאוד. לאסו מתחיל עונה תשיעית רצופה כמאמן, קארול עונה תשיעית, יול עונה 13, פרננדז עונה תשיעית, קמפצו עונה רביעית, טאבארז עונה שלישית, טיילור עונה חמישית, ראנדולף רביעית, קוזר שלישית, דק שניה ורק ג'ורדן מיקי חדש לגמרי. במכבי, לא צריך להרחיש, חצי סגל חדש ואלו שלא חדשים נמצאים גג עונה-שתיים, ספרופולוס גם עוד לא השלים עונה אחת מלאה בקבוצה.

ריאל היא לא קנה המידה של מכבי כרגע, כמובן שניצחון כאן היה יכול להיות בונוס אדיר והיה כאן פיספוס גדול של מכבי, אבל העונה האמיתית של מכבי מתחילה עכשיו, 4 משחקי בית מה-5 הקרובים מול הכוכב האדום, ולנסיה, פנר (שבינתיים על 0 ניצחונות מ-2 משחקים ומהמעט שראיתי נראית רע) ואלבה ברלין, משחק החוץ היחיד הוא מול אולימפיאקוס החצי מפורקת. אם מכבי חולמת על הצלבה, 4 ניצחונות בסטרץ' הזה זה המינימום מבחינתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:16 am 
Junior

וגם את זה צריך להגיד: אחרי שבמכבי, המועדון שעבורו ניצחון זה הכל וכו׳ וכו׳, למדו כמה מרגש זה להפסיד בכבוד ושמקום עשירי זה הרבה יותר מרשים ממקום 12, הבוקר נראה שהם לקחו את העניין הזה צעד נוסף קדימה (מכביסטים, כבר אמרנו) והם מציגים פיתוח מקורי וחדשני - אופוריה אחרי הפסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:32 am 
Junior

כצפוי לאחר שלא היה להם מה להפסיד אז מכבי ת"א באו משוחררים ונתנו משחק טוב מול קבוצה שרק רצתה לעבור את המשחק בשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:40 am 
Hall of Famer

אין שום דבר משמח בהפסד הזה. מכבי קבוצה טובה ומאומנת, הפסידה שני משחקי חוץ לקבוצות טובות.
כשנראה הפסדי בית נתחיל לשמוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 10:49 am 
Sophomore

מישהו חייב להעיר לגור שלף שהדורסי הזה שנמצא על המגרש הוא לא טוני דורסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 1:15 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מיכאל כתב:
מישהו חייב להעיר לגור שלף שהדורסי הזה שנמצא על המגרש הוא לא טוני דורסי

אם היינו עורכים משחק שתייה של כל הטעויות החוזרות של שלף (ושחקני מכבי בכלל) כל המשתתפים היו הופכים לאלכוהוליסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 3:43 pm 
Freshman

סרטון הייליטס של ווילבקין מהמשחק :

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2019 11:34 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
הדבר הכי גרוע שהיה קורה למכבי, זה אם היא היתה מנצחת את המשחק.
הדבר השני הכי גרוע קרה, זה שהם כמעט ניצחו, ובטח עוד יסחטו מחמאות על זה.

למה בדיוק היה יותר גרוע למכבי לנצח את המשחק? אופוריה? אל תדאג, האופוריה כבר כאן אחרי משחק שבו הם עמדו עד ה-2.4 שניות האחרונות מול אחת מ-4 הקבוצות הטובות באירופה בחוץ. הדבר הכי גרוע למכבי היה כמובן תבוסה של מעל 20 הפרש. שום דבר חיובי לא יכול לצאת מזה. עוד דבר יותר גרוע זה 3 רבעים שקולים פחות או יותר בצורה מקרית ואז בריחה של ריאל וניצחון לא דרמטי, אבל אחד כזה שיוציא את שופרות "המשחק שפוספס".
מכבי שיחקו יותר טוב מאשר מול חימקי וזה כבר דבר טוב.
ג'ון די היה נהדר. ווילביקין היה ביום טוב והזכיר לכולם שהוא סקורר נהדר. אם צ'רלס בארקלי היה רואה את המשחק הוא היה אומר על אלייז'ה בראיינט את האמירה האלמותית שלו על קוטינו מובלי - הוא אינסטנט אופנס...לשתי הקבוצות.
למי שמאוכזב מחוסר השימוש בבלאק, רצוי שייקח בחשבון כמה דברים.
1. בדיוק אחרי שגיל ברק שיבח את בלאק איך הוא הצליח להפסיק את הנטיה לעשות פאולים מטופשים, בלאק לא הפסיק לתת פאולים מטופשים שהוציאו אותו מהמשחק והוציאו אותו מהשטף.
2. רוב הדקות של בלאק היו מול טאברס. זה לא השומרים של חימקי הנחותים ממנו פיזית. טאברס גדול ממנו, חזק ממנו. בלאק לא שחקן מטרה, הוא פינישר אתלטי טוב. אבל כשאין לו יתרון מול השומר, קשה לו לבוא לידי ביטוי.

דווקא המשחק מול ריאל חשף והחביא את אחת הבעיות של מכבי וזאת עמדה מספר 3. זוסמן שיחק 10 דקות בהן לא עשה כלום ומכבי רוב המשחק שיחקה עם 3 גארדים (בראיינט הוא גארד וזהו). הבעיה של מכבי נחשפה. אין סמול פורוורד טוב בסגל, כך שצריך לשחק עם 3 גארדים. איפה היא הוחבאה? שמול ריאל ניתן לשחק עם 3 גארדים. ריאל מחזיקה ב-2 סמול פורוורדים בסגל. רודי וג'פרי טיילור. אבל אף אחד מהם לא משחק כמו סמול פורוורד. מבחינת המשחק, שניהם מתבססים כמעט בלעדית על הזריקה לשלוש. אין ניצוול של הסייז מול שומרים נמוכים. אין יכולת חדירה שתנצל את המאסה והפיזיות מול שומרים נחותים פיזית. מכבי הצליחה להתחמק במשחק הזה מהבור בעמדה מספר 3. לא ברור מול כמה קבוצות זה יכול לעבוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 2:26 am 
Sophomore

תמיד יש את האמירה הזאת של הדבר הכי גרוע היה לנצח, כביכול כי אז היו חושבים שהם קבוצה טובה ולא משנים כלום במקום להבין שהם גרועים ואז מה? כבר די מאוחר לשנות זה הסגל, ווליביקין ימשיך להיות סולו ופעם יפגע פעם לא, אז ביום שהוא פוגע זה פספוס גדול לא לנצח, והם מן הסתם יאבקו על הפליאוף וסבירות גדולה שיהיה צמוד אז כלכך היה עדיף לנצח על להפסיד שהאמירות האלה כבר יוצאות מגוחכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 6:06 am 
Sophomore

לדעתי מכבי צריכה לנסות ולשחק עם כספי בעמדה 3 ביחד עם אייסי ובלאק/האנטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 9:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:
דווקא המשחק מול ריאל חשף והחביא את אחת הבעיות של מכבי וזאת עמדה מספר 3. זוסמן שיחק 10 דקות בהן לא עשה כלום ומכבי רוב המשחק שיחקה עם 3 גארדים (בראיינט הוא גארד וזהו). הבעיה של מכבי נחשפה. אין סמול פורוורד טוב בסגל, כך שצריך לשחק עם 3 גארדים. איפה היא הוחבאה? שמול ריאל ניתן לשחק עם 3 גארדים. ריאל מחזיקה ב-2 סמול פורוורדים בסגל. רודי וג'פרי טיילור. אבל אף אחד מהם לא משחק כמו סמול פורוורד. מבחינת המשחק, שניהם מתבססים כמעט בלעדית על הזריקה לשלוש. אין ניצוול של הסייז מול שומרים נמוכים. אין יכולת חדירה שתנצל את המאסה והפיזיות מול שומרים נחותים פיזית. מכבי הצליחה להתחמק במשחק הזה מהבור בעמדה מספר 3. לא ברור מול כמה קבוצות זה יכול לעבוד.

אז מכבי משחקת בעמדה 3 עם זוסמן המתחבא בפינות, אבדיה הפעור ובראיינט שהוא גארד, בזמן שעל הספסל יושב לו באימונית אנג'לו קלויארו שמרוויח 500k. אז למה הוא לא משחק? כי מכבי רוצה שקבוצה אחרת (רצוי מהיורוליג) תיקח אותו ואת החוזה שלו.
איך הם מצפים שמישהו יקח אותו כשאף אחד לא יודע מה כושרו כי עדיין לא שיחק מתחילת השנה? אין לי מושג.
האם הם מתכוונים להשתמש בכסף שייכנס ממעבר שלו לקבוצה אחרת לחיזוק? אני בספק גדול מאוד.
שנה עוברת ואותן הבעיות צצות מחדש... חוסר החלטיות, קמצנות בלתי נסבלת, יוהרה שלא ברור על מה היא נסמכת שהם יודעים טוב יותר מכולם וכמובן אפס לקיחת אחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 9:47 am 
Junior

אתם כותבים יפה מאוד על החסרונות. אבל אני ימשיך לתהות על המצב הנפשי המאוד מעניין של אוהדי מכבי כאוהדים. אפשר למנות גם את הצעדים הנכונים של ההנהלה : ספרופולוס, אלייז'ה, וולטרס, דיברתולומיאו וכהן תורמים במשחק יורוליג. לא הכל רע.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 10:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

החתול יובב כתב:
אתם כותבים יפה מאוד על החסרונות. אבל אני ימשיך לתהות על המצב הנפשי המאוד מעניין של אוהדי מכבי כאוהדים. אפשר למנות גם את הצעדים הנכונים של ההנהלה : ספרופולוס, אלייז'ה, וולטרס, דיברתולומיאו וכהן תורמים במשחק יורוליג. לא הכל רע.

לא הבנתי, אתה מתייחס לכך שהקבוצה נאלצת לשחק עם כהן ודיבה כשחקני רוטציה כדבר חיובי? ומה בדיוק וולטרס תורם עד עכשיו? ומה עוזר שבראיינט משחק סביר כאשר הוא מתופקד בעמדה שלא מתאימה לו (כי החתימו יותר מדי sg ולא מספיק sf)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 11:06 am 
Sophomore

אני לא מצליח להבין כל כך מה מהללים פה כל כך את הכדורסל של שובה העין של מדריד ומסתלבטים על זה שמכבי הציגה

מדריד על כל תותחיה והסגל הבלתי נגמר שלה ניציה בזכות התעלות פסיכית וקידוש המהלכים לקרול, פעם אחר פעם אחר פעם באובססיה פסיכית וזה למרות אפשרויות לא מעטות לשחק פנימה ולבצע המון פעולות אחרות

עכשיו אני לא בא לומר שזה כדורסל טיפש או חסר מעוף, חלילה. כדורסל שהולך אל היתרונות היחסיים הוא משובח , אבל מצד שני במכבי עשו בדיוק את אותו הדבר,הלכו לווילבקין ובראיינט פעם אחר פעם באותה אובססיה מקודשת, סידרו להם חילופים נוחים ו-וואלה... יודעים מה? זה מאוד הלך להם מול מכונה משומנת של 40 מיליון יורו והמשכיות סגל חסרת תקדים בכל קנה מידה שהוא וגרמו לה להראות רע.

אני מסתכל על מדריד ונדהם איך זה שבלי קרול הם מאבדים 4-6 משחקים בעונה.

היה משחק כדורסל משובח,ברמה גבוהה. כל צד הבליט בצורה מעוררת כבוד את יתרונותיו ושיחק על חסרונות היריב והביאו הרבה כבוד לכדורסל האירופי. מכבי עשו את זה במחצית התקציב,במגרש חוץ בלי אחד השחקנים הכי משמעותיים בסגל וכן מה שיש לאנשים לומר פה זה שמכבי חרא קבוצה עם כדורסל טיפש וכמה שהם מחכים להפסד הביתי.

תתבגרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 11:14 am 
Junior

נראה לי שלא ממש ראית את ריאל בשנים האחרונות... המשחק הזה זו מלכודת פתאים למכבי ת"א וכלום לגבי ריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 11:17 am 
Sophomore

מה שעושה לך טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 1:14 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מישהו כתב כאן שרודי פרננדז זה השחקן הכי דוחה בהיסטוריה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2019 1:23 pm 
Sophomore

חפש ביויטיוב the invisible sniper - rudy Fernandez

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 70 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר