Att כתב:
אני לא חושב שלקרוא לנדב קשקשן זה עלבון. אני חושב שזה תיאור מצב.
הוא יכול לקחת וויכוח שבו אין לו קייס בכלל (כל מי שראה את אורלנדו משחקת רואה קבוצה מאומנת היטב וההישג שלהם בעונה שעברה היה משמעותי) ולגרום לזה להיראות כאילו הוא אומר משהו סביר. זה סוג של כישרון אולי (באותה מידה שלשקר היטב זה כישרון) אבל לא אחד שאני מעריך במיוחד.
זה בוודאי לא עלבון כשזה בא ממך, וזה אפילו מצחיק כשזה בא מסוג של בוט שכבר X שנים מנסה לשכנע את עצמו שיש פרמטרים והגדרות קשיחות לבנייה וניהול של קבוצות ולדערוגי שחקנים, מתבלבל בהגדרות של עצמו בלי הרף, בורח מכל ויכוח שבו הוא צריך להוכיח עוד אקסיומה מבולבלת, משוכנע שהמנהל הכושל ביותר בספורט המקצועני אי פעם הוא סוג של משיח, נותן המלצות בדיעבד למנהלי קבוצות על סמך תוצאה בדיעבד אבל לא מוכן להעלות על דעתו שרווח בעסקה נמדד על פי תוצאה, באופן כללי נותן המלצות ניהול חד משמעיות כמי שנסיונו הניהולי מסתכם ב "?", וכמובן מפריז בלי שום סיבה בערכם של שחקנים, מנהלים ומאמנים בינוניים במקרה הטוב (אהלן הכשרון העצום טי ג'יי מקונל, שלום לצורך של כל קבוצה רוג'ר קובינגטון, העידן החדש של גרייסון רוסאס והמשפחה, סטיב קליפורד המדהים וכו').
אני כותב בפורום ובאתר מ2003 בערך, אני די מתפרנס מלחשוב בהגיון, והבנאדם האחרון שאני צריך שיאשר את קו המחשבה ואת הלוגיקה שלי זה בנאדם שלא הייתי מעביר קורס מבוא בהבנת הנקרא.
אבל, המציאות היא המציאות, וסטיב קליפורד עושה באורלנדו עבודה יותר טובה משל פרנק ווגל ללא ספק. מכאן ועד "עבודה מדהימה" יש פער בעיני כנראה כל מי שמבין את המשמעות המקובלת של המונח "מדהים", אבל היי-מי שמתלהב מטי ג'יי מקונל...
בכל מקרה, ובזה נסיים להפעם, ההתקרבנות מצחיקה במיוחד. היינו יכולים להשאר חלוקים בשאלת מדהימותו של סטיב קליפורד גם בלי להכנס לאישית. מי שזה מעניין אותו יכול לבדוק מי מצא לו את מילת החיבה "קשקשן" ומשתמש בה בכל פעם שעבדכם הנאמן מביע דעה שונה משלו. אז כן, כינויי סרק הם מפלטו של החלש, אבל לפחות ידיי נקיות בנקודה הזאת. אני לא מכנה אותו בשמות (אני כן נדהם לפעמים מהיכולת הפנומנלית שלו לא להבין כלום, לסתור את עצמו וכו').
עכשיו אפשר ללכת להשלים פערים על אומרי ספלמן.