1. יש סרטונים מהמקרה, אבל מה זה אומר? נניח שצילמו, ונניח שנראית הסכמה בסרטונים, זה לא אומר שההסכמה לא נפסקה בהמשך.
2. אני אומר דבר פשוט, מכל מה שראינו מהפרשה הזו, ההתנהלות של הנערים הישראלים נראית כמו התנהלות מחרידה, היא לא בהכרח אומרת שהיה אונס, אבל אם הייתי צריך לשפוט מההתנהגות שלהם האם הם מסוגלים לבצע אונס, אז התשובה הייתה שכן, זה בהחלט אפשרי, ועצם העובדה שהם הצליחו לצאת מקפריסין למרות שהפצת הסרטונים, בניגוד למה שהבנתי בתחילת הפרשה, היא כן עבירה פלילית גם בקפריסין, מעידה על התנהלות מאוד בעייתית של המשטרה והתביעה בפרשה. לגבי הצעירה, אני חושב שהטיעון שהיא העלילה עליהם כנקמה על הפצת הסרטונים הוא לא בלתי אפשרי, אבל תנסה לדבר קצת עם נשים שהתלוננו על אונס ועל מדורי הגיהנום שרוב המתלוננות עוברות בהתמודדות מול המערכת, ותוסיף לכל זה את העובדה שאותה צעירה נאלצה לעבור את כל זה במדינה זרה, והתרחיש שבו הופעל עליה לחץ לחזור בה נשמע לי הרבה יותר סביר.
עוד לא יצא לי לראות את הסדרה "לא ייאמן", אבל היא מדברת על מקרה אמיתי של צעירה שהתלוננה על אונס, הואשמה והורשעה בתלונת שווא, ורק לאחר 8 שנים התברר שהתלונה שלה הייתה מוצדקת, מציע לך גם להכניס אותה לרשימת הצפיה שלך.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
|