סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 7:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 3:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
idansha כתב:
עמוס לב כתב:
סילבר הוא שכיר של הבעלים. אין יחסים דו צדדיים. הבעלים לא חייבים לסילבר שום דין וחשבון. הוא המנכ"ל של חברת האן.בי.איי שבעלי הקבוצות הם גם בעלי החברה.

זה לא מדויק, אאלט מכירת הקבוצה האחרונה נעשתה ביוזמה חזקה של סילבר כלפי בעלים שהוקלט עם אמירות גזעניות.

בינתיים, הסינים נעלבו מסילבר, שטען שהוא התבקש ע"י הסינים לפטר את מוריי וסירב. הסינים מבטיחים נקמה
https://nba.nbcsports.com/2019/10/19/ch ... ing-china/

לא מפתיע, הוא מנסה לצבור נקודות בשוק האמריקאי
ולהחזיר לעצמו את הכבוד האבוד
על חשבונם של הסינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 3:58 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
Hacohen כתב:
אנשים שמדברים על התנשאות הם בדרך כלל אנשים שלא מבינים טיעון.

זה הזכיר לי את הדיאלוג הבא ששמעתי מתישהו:
"יש לך את זה ביותר מתנשא?"
"כן, אבל אתה לא תבין..."

תיארתי לעצמי שלא רק אני רואה את האירוניה.
התאפקתי לא לכתוב מ.ש.ל. אחרי כל הודעה של יובל ושל נדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:31 am 
Hall of Famer

Att כתב:
sir charles כתב:
Hacohen כתב:
אנשים שמדברים על התנשאות הם בדרך כלל אנשים שלא מבינים טיעון.

זה הזכיר לי את הדיאלוג הבא ששמעתי מתישהו:
"יש לך את זה ביותר מתנשא?"
"כן, אבל אתה לא תבין..."

תיארתי לעצמי שלא רק אני רואה את האירוניה.
התאפקתי לא לכתוב מ.ש.ל. אחרי כל הודעה של יובל ושל נדב.

אתה עוד מנסה להחזיר לעצמך משהו אחרי הדיון המביך הזה?

1) אין פה אירוניה, פעמים רבות כשאנשים לא מבינים טיעון-הם אומרים לצד השני "אתה מתנשא", פשוט כי הם לא מבינים מה אמרת ו/או לא מסוגלים לרדת לסוף דעתך. מפלט של חלשים.

2) ספציפית קיבלת הרבה בדיון הזה הרבה דוגמאות שסתרו את התאוריה המחורטטת, המנומקת חלש מאד, שהעלית פה על "קבוצת השמאלנים בתוך קבוצת היהודים" ש"שואבת תחושת ערך עצמי גבוה מביקורת עצמית והזדהות עם האויב". לא הצלחת להתמודד עם אף אחת מהן, בלשון המעטה.

3) ייתכן שיובל הכיר לראשונה את הפנומן שנקרא "דיון" איתך, אבל עכשיו הוא כבר יודע עם איזו רמה של לוגיקה, הבנת הנקרא ויכולת ניסוח טיעון הוא אמור להתמודד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:10 am 
Junior

אני לא מבין את העניין הזה של נדב, לריב עם אנשים באינטרנט, לפרוש, לחזור "אדם אחר" ואז לעשות את זה שוב מההתחלה.
עם כמה אנשים צריך לריב עד שאתה מפנים שהשיכור זה אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 10:50 am 
Hall of Famer

אולי השיכור זה אני, ובטח שאפשר לא לאהוב את הסגנון שלי, אבל היו פה טענות, הטענות נענו, ואתה מוזמן לעיין בת'רד ולראות מי הלך אישית בכל פעם שלא היה לו מה לענות לעניין. גם עכשיו הנושא הודלק מחדש כי Att סבר שאולי מישהו עוזר לו לטעון שאני מתנשא, ולא חס וחלילה כי היה לו משהו ענייני להגיד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 12:22 pm 
Hall of Famer

אני לא צריך שמישהו יעזור לי לטעון שאתה מתנשא.
לצערי, הנוכחות שלך מספיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 12:29 pm 
Hall of Famer

יופי. יש לך טיעון חדש לעניין?

ונשרף לי כבר הקאונטר של מספר ההודעות שהלכת אישית אל מול מספר הפעמים שניסית לטעון משהו לעניין. זה באמת לא מפתיע אותי, אבל בהחלט משעשע כשאחרי זה אתה מתלונן על סגנונות דיון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 2:07 pm 
Senior

תראה, אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך עם נדב, אבל אני מתקשה להבין איזה תוכן אתה מנסה להביא פה.

כתבת לפחות 15 הודעות שאין להן קשר לנושא הת׳רד או תוכן כלשהו למעט הניסיון לטעון ששמאלנים הם מתנשאים שמנסים לסכסך בין יהודים ומתכחשים לצורך הטבעי של יהודים לשנוא ערבים (נדמה לך שקראת על זה). לא הגבת לאף טיעון או הודעה שנכתבה אליך.

וכל זה כי לא הבנת למה ביקורת על הקפיטליזם המערבי, שהופיעה במאות תגובות ימניות לאירועי דריל מורי, היא, באופן אירוני, מאוד אירונית. ועל כן כתבתי בדיחה לא מאוד מוצלחת על הפגנת שמאל פיקטיבית, שנדמה כי הוציאה אותך מדעתך.

חבל שבדיון עם פוטנציאל מעניין הדבר היחיד שניסית לעשות זה ״להוכיח״ שאתה, כמו שאר היהודים שאינם מנסים לסכסך, טוב יותר מ״שמאלנים״. בעיני זו התנהגות מאוד מתנשאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 2:48 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
תראה, אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך עם נדב, אבל אני מתקשה להבין איזה תוכן אתה מנסה להביא פה.

כתבת לפחות 15 הודעות שאין להן קשר לנושא הת׳רד או תוכן כלשהו למעט הניסיון לטעון ששמאלנים הם מתנשאים שמנסים לסכסך בין יהודים ומתכחשים לצורך הטבעי של יהודים לשנוא ערבים (נדמה לך שקראת על זה). לא הגבת לאף טיעון או הודעה שנכתבה אליך.

וכל זה כי לא הבנת למה ביקורת על הקפיטליזם המערבי, שהופיעה במאות תגובות ימניות לאירועי דריל מורי, היא, באופן אירוני, מאוד אירונית. ועל כן כתבתי בדיחה לא מאוד מוצלחת על הפגנת שמאל פיקטיבית, שנדמה כי הוציאה אותך מדעתך.

חבל שבדיון עם פוטנציאל מעניין הדבר היחיד שניסית לעשות זה ״להוכיח״ שאתה, כמו שאר היהודים שאינם מנסים לסכסך, טוב יותר מ״שמאלנים״. בעיני זו התנהגות מאוד מתנשאת.

מה שעניין אותך והוביל אותך לשרשור הזה מלכתחילה זה איזשהו ניסיון לא ברור לחגוג צביעות אצל ימנים/רפובליקאים.
ובכלל, נראה שהעולם שלך מחולק לימין ושמאל, באופן דיכוטומי וקצת ילדי.
כמו שכבר כתבתי, נראה שזה מוסיף לך נקודות לתחושת הערך העצמית שלך על ידי זה שאתה מבדיל את עצמך מההמון. אני הערתי שלדעתי אתה לא מקרה יחיד ושזה משהו שמאפיין את מצביעי מרצ והמפלגות הערביות (שאינם ערבים). ואז כמובן קפץ נדב שמתעקש לאחרונה להוכיח כל נקודה שאני מעלה מעצם נוכחותו.
לגבי הירידה הקלושה על זה שנדמה לי שקראתי על ״הצורך הטבעי של יהודים לשנוא ערבים״, כמובן שזה לא הצורך הטבעי ואתה מעוות את מה שכתבתי. מה שאני כתבתי זה שלרוב מתעוררת יריבות, שנאה ופחד בין קבוצות אשר מתחרות ביניהן על משאבים מוגבלים. זה מצב שהוא טבעי. אני מבסס את זה על מחקרים בפסיכולוגיה חברתית.
לגבי זה שאני יותר טוב מ״שמאלנים״, אני לא חושב שאתה מאמין לזה בעצמך (או יודע מה ההשקפות הפוליטיות שלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 3:02 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה "קפצתי", זה פורום-זירת דיונים. בנאדם כותב משהו, שיהיה מוכן לתגובה לדבריו.

כתבת על מאפיין של מצביעי מרצ והמפלגות הערביות, ביקשו ממך להוכיח. פה נהיה ERROR, אלא אם פספסתי משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 5:21 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לא יודע מה זה "קפצתי", זה פורום-זירת דיונים. בנאדם כותב משהו, שיהיה מוכן לתגובה לדבריו.

כתבת על מאפיין של מצביעי מרצ והמפלגות הערביות, ביקשו ממך להוכיח. פה נהיה ERROR, אלא אם פספסתי משהו.

פספסת את התגובות שלך ושל יובל בת'רד הזה
ובכלל, כמו שעידן כתב קודם לכן, את הקונספט של מודעות עצמית. שם נמצא ה-error שחיפשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 5:28 pm 
Hall of Famer

זה מאד חמוד איך שאתה רץ להתחבא מתחת לסינר של מי שרומז לכך שאנחנו מתנשאים או למי שכותב שאני אוהב לריב, וזה עדיין אפילו לא זנב של תשובה עניינית או נימוק לעמדה המופרכת שלך שנענתה על ידינו לעניינה, המופרך.

והקאונטר שלי שרוף וכו'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 6:37 pm 
Hall of Famer

לא משנה כמה הודעות אני אכתוב או אחרים, אתה עדיין לא תסתכל במראה ותראה את הגיבנת שלך. זה מדהים.

לגבי תשובה עניינית, לא מבין איזו הוכחה אתה מצפה למצוא. אמרתי את דעתי ומאותו רגע זה רק הקצין את ההתנהגות שלך ושל יובל והפך אותה להמחשה יפה של (בדיוק) מה שאני מדבר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 8:27 pm 
Hall of Famer

אתה צודק, הייתי צריך לנתח נכון יותר את המידע המקדים, ולדעת שהמקסימום שתצליח להוציא זה "קבוצת השמאלנים בקבוצת היהודים שואבת את הערך העצמי הגבוה שלה מהזדהות עם האויב". שזה משהו שיובל ואני כמובן המחשנו יפה, או משהו כזה.

סליחה על הקרדיט המוגזם שנתתי לך, מקווה שלא יקרה יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 9:32 pm 
Senior

חוק הסבירות המתכנסת גרסת סלניוז:
בכל פתיל נתון, לאחר מעל מספר נתון של הודעות, הסבירות לעימות בין Att לנדב תגיע לרמה גבוהה כרצוננו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:01 pm 
Senior

Att כתב:
Yuval כתב:

מה שעניין אותך והוביל אותך לשרשור הזה מלכתחילה זה איזשהו ניסיון לא ברור לחגוג צביעות אצל ימנים/רפובליקאים.
ובכלל, נראה שהעולם שלך מחולק לימין ושמאל, באופן דיכוטומי וקצת ילדי.
כמו שכבר כתבתי, נראה שזה מוסיף לך נקודות לתחושת הערך העצמית שלך על ידי זה שאתה מבדיל את עצמך מההמון. אני הערתי שלדעתי אתה לא מקרה יחיד ושזה משהו שמאפיין את מצביעי מרצ והמפלגות הערביות (שאינם ערבים). ואז כמובן קפץ נדב שמתעקש לאחרונה להוכיח כל נקודה שאני מעלה מעצם נוכחותו.
לגבי הירידה הקלושה על זה שנדמה לי שקראתי על ״הצורך הטבעי של יהודים לשנוא ערבים״, כמובן שזה לא הצורך הטבעי ואתה מעוות את מה שכתבתי. מה שאני כתבתי זה שלרוב מתעוררת יריבות, שנאה ופחד בין קבוצות אשר מתחרות ביניהן על משאבים מוגבלים. זה מצב שהוא טבעי. אני מבסס את זה על מחקרים בפסיכולוגיה חברתית.
לגבי זה שאני יותר טוב מ״שמאלנים״, אני לא חושב שאתה מאמין לזה בעצמך (או יודע מה ההשקפות הפוליטיות שלי).

כתבתי הודעה אחת בדיון שנימקתי באופן מסודר, הסברתי לך אחרי ששאלת באריכות ובנימוס ומשם הגעת למסקנה ש-
א) אתה יודע איך אני 'מחלק' את העולם.
ב) אני ילדותי.
ג) אני חושב ככה כדי להוסיף לעצמי נקודות לערך העצמי.
ד) שמאלנים שמצביעים למרצ והמפלגות הערביות מתנשאים שמנסים לסכסך בין יהודים

אז א עד ג נשמע לי מתנשא ויומרני מאוד, בייחוד שמסתבר שאחרי 15 הודעות שלך בנושא אני לא יכול להבין את ההשקפות הפוליטיות שלך, אבל לך לקח הודעה אחת לדעת הכל.

ד' נשמע לי שהשקפת עולמך בנושא לא אינטיליגנטית במיוחד או לפחות מאוד לא מיודעת. גם זה עניין של יומרנות כנראה. הייתי אפילו מנסה להסביר לך שיש 0מולנים מחוץ לישראל, אבל לא רוצה להעמיס במידע ליום אחד או לשמוע תורות גזע אחרות.

בקיצור, ניסית להתנשא עלי. שזה בסדר, אני מעריך את הניסיונות. זה פשוט לא כל כך הצליח. מצטער :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:04 pm 
Senior

ציטוט:
השמאלנים יצרו קבוצה בתוך קבוצת היהודים, שבה הם מזדהים עם הקבוצה שמאיימת עליהם ועוסקים בהאשמה עצמית, הרבה פעמים תוך התנשאות על הקבוצה שלהם ויצירת בידול איכותי וחיץ על ידי דעות משותפות, שנשגבות יותר לכאורה מהדעות הפרימיטיביות של האחרים בקבוצה.

זה ציטוט פסיכוטי לחלוטין. כאילו הוא מאוד מאוד מטופש, אבל הטיפשות שבו מסתירה תפיסת עולם פסיכוטית לגמרי. הייתי מהמר על כסף טוב (ואני מתפרנס מזה) שמדובר באדם שמאמין בהמון תיאוריות קונספירציה אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:30 pm 
Hall of Famer

הוא מאמין שהינקי היה מנהל גאון ומוצלח במיוחד. זה לא מספיק?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:35 pm 
Senior

להגנתו בנושא הזה, ממיטב זכרוני הרעוע לפחות, הוא השקיע המון זמן ואנרגיה בלקרוא וללמוד על הנושא. ומאוד מעצבן אותו כשאנשים לוקחים שניה וחצי וחווים את דעתם הנחרצת על העניין.
אין לי דבר נגדו בעניין, זה רק קצת 'אירוני'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:43 pm 
Hall of Famer

אתה יודע כמה זמן ואנרגיה אנשים משקיעים בתאוריות קונספירציה? ע"ע קבוצת הדתיים בתוך קבוצת היהודים, וזה בלי לצאת לעולם הרחב וכו'.

אגב, תנוח דעתך. גם בדיונים האלה (נשבע בשם המקודש בן ארבעת אותיות האהו"י שלא נכנס לדיון הינקי עכשיו), הוא ברח/נאלם/ניסה לתקוף אישית כשהוצגו לו נתונים כמו הירידה הדראסטית בנתוני הקהל של פילדלפיה (הטיעון ההתחלתי הנגדי היה, כמדומני, שבפורום של רילג'יאם מאד תומכים בו ולכן הקהל של הסיקסרס איתו) או שסוכנים לא רצו לעבוד איתו או שהבעלים של הליגה פחות או יותר הטילו וטו על המשך העסקתו.

המציאות לא מאד חשובה, התודעה היא שקובעת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:48 pm 
Hall of Famer

התלבטתי אבל אני לא מוצא סיבה להגיב לכל כך הרבה אי דיוקים ועיוותים של דבריי ואמירות תמוהות כמו ׳זה ציטוט פסיכוטי לחלוטין׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 21, 2019 11:50 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אתה יודע כמה זמן ואנרגיה אנשים משקיעים בתאוריות קונספירציה? ע"ע קבוצת הדתיים בתוך קבוצת היהודים, וזה בלי לצאת לעולם הרחב וכו'.

אגב, תנוח דעתך. גם בדיונים האלה (נשבע בשם המקודש בן ארבעת אותיות האהו"י שלא נכנס לדיון הינקי עכשיו), הוא ברח/נאלם/ניסה לתקוף אישית כשהוצגו לו נתונים כמו הירידה הדראסטית בנתוני הקהל של פילדלפיה (הטיעון ההתחלתי הנגדי היה, כמדומני, שבפורום של רילג'יאם מאד תומכים בו ולכן הקהל של הסיקסרס איתו) או שסוכנים לא רצו לעבוד איתו או שהבעלים של הליגה פחות או יותר הטילו וטו על המשך העסקתו.

נדמה לי שפילי אחת המובילות בליגה בתפוסת קהל ובמחירי כרטיסים, כך שכנראה שהתפיסה שלי לא כל כך מנותקת מהמציאות :)
לגבי תיאוריות קונספירציה, אני מצטער לאכזב אבל אני לא עוסק בהן.
לילה טוב ותודה על ההשמצות. אתם מוזמנים להמשיך אם אתם נהנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 12:06 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

נדמה לי שפילי אחת המובילות בליגה בתפוסת קהל ובמחירי כרטיסים, כך שכנראה שהתפיסה שלי לא כל כך מנותקת מהמציאות :)
לגבי תיאוריות קונספירציה, אני מצטער לאכזב אבל אני לא עוסק בהן.
לילה טוב ותודה על ההשמצות. אתם מוזמנים להמשיך אם אתם נהנים.

סם הינקי התחיל את תפקידו בפילי לקראת עונת 13/14.

ב2012 הסיקסרס היו במקום ה14 בליגה בממוצע הקהל. ב2013 במקום ה17. ואז הוא התחיל לעבוד.

ב2014 הם היו במקום ה29. ב2015 הם היו במקום ה30 והאחרון. ב2016 הם היו במקום ה28. ב2016 הוא הלך בבית שלו.

ב2017 הם היו במקום ה18. ב2018 הם היו במקום השלישי. ב2019 הם היו במקום הראשון בליגה.

תודה.

והנה משתמש מוכר מדבר על מצב הקהל בתקופת הינקי (וכמובן מכחיש את הקשר הברור בין הנתון לתוצאה, אבל לפחות לא מכחיש את הנתון):

Att כתב:
האוהדים לא מגיעים למשחקים כי התוצר כרגע הוא לא טוב ולא מבדר. אין לזה קשר ישיר לאמון בהינקי או בתכנית שלו.

ביי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 12:17 am 
Hall of Famer

אתה חושב שאני לא מכיר את הגרף הזה?

אני כמובן עומד מאחורי הציטוט הזה, שלא ברור לי מה הוא מנסה להוכיח.
הינקי לקח את הקבוצה למטה באופן מכוון.
פילי סבלה מהווה מחורבן כדי שיהיה לה עתיד מבטיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 12:27 am 
Hall of Famer

לא נכנס לדיון הזה שוב, כי יש 7000 עמודים בארכיון שמכסים אותו (אגב, עם הרבה טענות כלפיך על סילוף נתונים, טיעונים שלא מתבססים על המציאות ועוד. פרטים, בין היתר, אצל צ'ונסי ועמוס לב). הציטוט מראה את חיבתך ל, איך נקרא לזה בעדינות, פרשנות סובייקטיבית מאד של נתונים. הנה כאן, עוד לפני הציטוט, כתבתי על נתוני הקהל בתקופת הינקי. ענית לי בנתוני הקהל בשנים האחרונות. זה קלאסי לאיך שאתה מתדיין, מדברים איתך x, אתה עונה על הy שנוח לך, וזה כשאתה בכלל טורח לענות ולא ללכת אישית.

אגב, יובל לא עיוות את דבריך. הוא ציטט אותך וסיכם את שאמרת, באופן די מדויק. ואני לא יודע אם "פסיכוטי" זה הביטוי המדויק למה שכתבת על השמאלנים היהודים, אז אתה יכול לבחור כל מילה אחרת שמביעה התייחסות לעמדה שהיא בה בעת מופרכת לחלוטין, מצוצה מהאצבע, נובעת מחוסר ידע ומניתוח שגוי ועקום של מציאות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 178 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: