Att כתב:
Yuval כתב:
תראה, אני לא מכיר את ההיסטוריה שלך עם נדב, אבל אני מתקשה להבין איזה תוכן אתה מנסה להביא פה.
כתבת לפחות 15 הודעות שאין להן קשר לנושא הת׳רד או תוכן כלשהו למעט הניסיון לטעון ששמאלנים הם מתנשאים שמנסים לסכסך בין יהודים ומתכחשים לצורך הטבעי של יהודים לשנוא ערבים (נדמה לך שקראת על זה). לא הגבת לאף טיעון או הודעה שנכתבה אליך.
וכל זה כי לא הבנת למה ביקורת על הקפיטליזם המערבי, שהופיעה במאות תגובות ימניות לאירועי דריל מורי, היא, באופן אירוני, מאוד אירונית. ועל כן כתבתי בדיחה לא מאוד מוצלחת על הפגנת שמאל פיקטיבית, שנדמה כי הוציאה אותך מדעתך.
חבל שבדיון עם פוטנציאל מעניין הדבר היחיד שניסית לעשות זה ״להוכיח״ שאתה, כמו שאר היהודים שאינם מנסים לסכסך, טוב יותר מ״שמאלנים״. בעיני זו התנהגות מאוד מתנשאת.
מה שעניין אותך והוביל אותך לשרשור הזה מלכתחילה זה איזשהו ניסיון לא ברור לחגוג צביעות אצל ימנים/רפובליקאים.
ובכלל, נראה שהעולם שלך מחולק לימין ושמאל, באופן דיכוטומי וקצת ילדי.
כמו שכבר כתבתי, נראה שזה מוסיף לך נקודות לתחושת הערך העצמית שלך על ידי זה שאתה מבדיל את עצמך מההמון. אני הערתי שלדעתי אתה לא מקרה יחיד ושזה משהו שמאפיין את מצביעי מרצ והמפלגות הערביות (שאינם ערבים). ואז כמובן קפץ נדב שמתעקש לאחרונה להוכיח כל נקודה שאני מעלה מעצם נוכחותו.
לגבי הירידה הקלושה על זה שנדמה לי שקראתי על ״הצורך הטבעי של יהודים לשנוא ערבים״, כמובן שזה לא הצורך הטבעי ואתה מעוות את מה שכתבתי. מה שאני כתבתי זה שלרוב מתעוררת יריבות, שנאה ופחד בין קבוצות אשר מתחרות ביניהן על משאבים מוגבלים. זה מצב שהוא טבעי. אני מבסס את זה על מחקרים בפסיכולוגיה חברתית.
לגבי זה שאני יותר טוב מ״שמאלנים״, אני לא חושב שאתה מאמין לזה בעצמך (או יודע מה ההשקפות הפוליטיות שלי).
כתבתי הודעה אחת בדיון שנימקתי באופן מסודר, הסברתי לך אחרי ששאלת באריכות ובנימוס ומשם הגעת למסקנה ש-
א) אתה יודע איך אני 'מחלק' את העולם.
ב) אני ילדותי.
ג) אני חושב ככה כדי להוסיף לעצמי נקודות לערך העצמי.
ד) שמאלנים שמצביעים למרצ והמפלגות הערביות מתנשאים שמנסים לסכסך בין יהודים
אז א עד ג נשמע לי מתנשא ויומרני מאוד, בייחוד שמסתבר שאחרי 15 הודעות שלך בנושא אני לא יכול להבין את ההשקפות הפוליטיות שלך, אבל לך לקח הודעה אחת לדעת הכל.
ד' נשמע לי שהשקפת עולמך בנושא לא אינטיליגנטית במיוחד או לפחות מאוד לא מיודעת. גם זה עניין של יומרנות כנראה. הייתי אפילו מנסה להסביר לך שיש 0מולנים מחוץ לישראל, אבל לא רוצה להעמיס במידע ליום אחד או לשמוע תורות גזע אחרות.
בקיצור, ניסית להתנשא עלי. שזה בסדר, אני מעריך את הניסיונות. זה פשוט לא כל כך הצליח. מצטער