סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יורוליג 3
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2019 9:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בסקוניה ופנר צמודים בטורקיה
חימקי רודפת אחרי צסקא מההתחלה ללא הצלחה עם רבע ראשון שהוא כנראה שיא או בנקודות או בנקודות מדד לג'יימסאן
קובנה מנצחת את ריאל, כי לא כל יום מכבי
יתרון 4 באתונה פאו מול מילאנו, עם סל גדול של רול סוף רבע ראשון
באיירן מחזירה את וילרבאן לחור שלה...בנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יורוליג 3
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2019 10:51 pm 
Hall of Famer

דה קולו עם 39 נקודות בנצחון של פנר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2019 11:13 pm 
Hall of Famer

מסינה חוזר עם נצחון מאתונה, וואלק מעניין היורוליג השנה.

באיירן מבצעת בוילרבאן מעשה מגונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 12:07 am 
Junior

Hacohen כתב:
דה קולו עם 39 נקודות בנצחון של פנר

היה מאוווד קרוב ל40
הסל האחרון שלו היה אנד 1 והוא החטיא את העונשין (שחקן של כ98% מהקו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 11:47 am 
Hall of Famer

איזה כיף להסתכל על טבלת היורוליג, צסקא היחידה ב0-3 (ברצלונה 0-2 משחקת הערב נגד אלבה), ו14 קבוצות שכבר הספיקו לנצח משחק אחד או שניים. היחידות ללא נצחון עד כה, ושתיהן עם 2 משחקים בלבד, הן זניט שתשחק הערב מול אולימפיאקוס ו-ולנסיה שתשחק מול אפס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 3:29 pm 
Junior

פנאתינייקוס נפילה די קשה. גם מילאנו לא נראו טוב במיוחד.
משהו רע עובר על היורוליג עם ריבוי העצירות האלה בכל משחק, זה מבריח צופים וזה מדהים אותי איך ליגה שמתיימרת לעשות קפיצת מדרגה כלכלית לא פועלת בכל הכוח לתקן את הדבר הנוראי הזה.
בזמנו, ממש מזמן, הייתה כתבה על כך שביורוליג קיבלו ייעוץ מאנשי מקצוע מעבר לים בנוגע לשיפור העניין בליגה, ואחת המסקנות העיקריות הייתה למגר את תופעת האוברקולינג הנוראי הזה וההשתלטות המוחלטת של השופטים על המשחק. לא רק שלא יישמו את ההמלצות אלא הוסיפו לכך גם את המוניטורים (אמצעי מבורך כשלעצמו) ונתנו לאותם שופטים ששורקים על כל שטות חופש מוחלט לנתח כל חצי נגיעה במשך דקות ארוכות מול המסך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 9:54 pm 
מנהל פורום

אולימפיאקוס פתחה ב 0:12 פסק זמן של פלאסה איזן את המשחק
מה שבטוח הם משחקים הרבה יותר יותר טוב מאשר תחת בלאט, אולי יצמח מאמן יורוליג מהסיפור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 10:25 pm 
מנהל פורום

אז ממינוס 12 פתיחה עולה זניט לפלוס 2 במחצית
ספנוליס צריך לשחק פחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 11:02 pm 
מנהל פורום

משהו התקלקל באפס העונה, עם לארקין ובובייה ובלי חיסורים אחרים היא מפגרת בולנסיה
בהפרש קטן אומנם, אבל מה שראיתי מולנסיה עד עכשיו, זו לא קבוצה שאפס צריכה להתקשות מולה
צמוד גם בברצלונה, אלבה אם אאיטו נותנת פייט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 11:20 pm 
מנהל פורום

פאפאניקולאו
משווה בשלשה 6.5 שניות לסיום
זניט לא עשו פאול, מתבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 11:43 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

וזניט מנצחים בהארכה.
כמו שחשבתי - שתי היווניות חלשות השנה, ומכבי תעבור את שתיהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2019 11:50 pm 
Hall of Famer

קללת הרכזים בבאסה נמשכת .אחריי תומאס הרטל שיחזור בינואר.פנגוס שיחזור במהלך החודש הבא גם דילייני נפצע הערב ולא ברור כמה זמן ייעדר.ברסה עם היגנס והנגה בתור רכזים מול אלבא זה מספיק לניצחון קליל .....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 7:25 am 
Junior

אולימפיאקוס קבוצת יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 9:14 am 
מנהל פורום

אם מקבלים את החלוקה הזו אז גם וילרבאן, זניט, ולנסיה ואלבה
כמה קבוצות יורוליג יש באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 9:57 am 
Junior

בעיניי אין הרבה הבדלים, אם בכלל, בין קבוצת יורוליג חלשה וקבוצת יורוקאפ טובה עד מצוינת. במובן הזה, ולנסיה, זניט, וילרבאן (למרות הפתיחה היחסית מפתיעה) ואולימפיאקוס בהחלט קבוצות יורוקאפ.
אגב, אלבה בעיניי היא קבוצת יורוליג לא רעה בכלל, טובה מאלה שלעיל. יש שם שחקנים מצוינים.

אגב, זה ממש בסדר שיהיו מעט קבוצות יורוקאפ כאלה ביורוליג, כי אין תחרות שבה כל המשתתפים טובים. רק מצער שאחת מהן תהיה אולימפיאקוס. נדמה לי שמדובר במועדון די גמור, ומעניין לראות איך הוא שורד כלכלית את העונה הזאת. לא יפתיע אותי אם הקריסה שם תהיה מוחלטת ואני מקווה שבמצב כזה של קריסה כלכלית של אחת מהמשוריינות, ביורוליג השאירו לעצמם את האופציה לבטל את השריון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 10:22 am 
Junior

רק מראה איזו קבוצת פח בנה בלאט וכמה הפיטורים שלו היו מוצדקים, גם בכסף שאין להם ניתן היה להביא שחקנים מתאימים יותר ולא עב"מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 10:24 am 
Hall of Famer

arie כתב:
רק מראה איזו קבוצת פח בנה בלאט וכמה הפיטורים שלו היו מוצדקים, גם בכסף שאין להם ניתן היה להביא שחקנים מתאימים יותר ולא עב"מים.

אתה יודע כמה כסף היה להם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 10:31 am 
Junior

לכל אורך הדרך שלו בכדורסל האירופי בלאט לא הצטיין במיוחד בבניית קבוצות. הוא אימן את אפס פילזן, בנטון טרוויזו, אולימפיאקוס ומכבי. רק במכבי הוא הצליח לבנות קבוצה טובה באמת. ולא, אני לא מדבר על זו שזכתה ביורוליג באחת העונות הכי לא ניתנות להסבר שזכורות לי, אלא על הקבוצה של פרקינס ופארגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 10:37 am 
Junior

זהו בדיוק, בלאט טוב להגיע כאנדרדוג ולא מסוגל להוביל קבוצה שמצפים ממנה לגדולות, בייחוד קבוצות עם שחקן דומיננטי, שאמור להיות הכוכב של הבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 1:21 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
arie כתב:

אתה יודע כמה כסף היה להם?

קודם כל ברור שהוא לא יודע, אבל יש לו התניה פבלובית לכתוב "פח", "חרא" או "זבל" על כל מה שלא נראה לו, אז הוא קופייץ.

כמו שכבר כתבתי, הסגל של אולימפיאקוס ברמת השחקנים סביר לגמרי. ספאנוליס כבר מבוגר ובוודאי הרבה אחרי שיאו, גם שיאו של פרינטזיס מאחוריו, אבל מילוטינוב כוכב אירופי לכל דבר, פאפאניקולאו שחקן טוב, קוזמינסקאס שחקן טוב, הזרים הם ברמה שאתה מצפה ממועדון יורוליג לא עשיר. לא בנייה פח ולא קרובה להיות פח, אולימפיאקוס מועדון עם לא מעט בלגאן בימינו והסיפור עם הבריאות של בלאט בטח לא עזר, אבל זה לא עיי חורבות ובלאט לא עשה שם טעויות רציניות בבניית הסגל.

arie כתב:
זהו בדיוק, בלאט טוב להגיע כאנדרדוג ולא מסוגל להוביל קבוצה שמצפים ממנה לגדולות, בייחוד קבוצות עם שחקן דומיננטי, שאמור להיות הכוכב של הבוצה.

בוא נשמע איפה ציפו ממנו להוביל קבוצה שמצפים ממנה לגדולות והוא נכשל. חוץ מזה שלא רע להגיע כאנדרדוג ולזכות בכל מפעל אירופאי אפשרי בערך+אליפות אירופה לנבחרות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2019 1:30 pm 
Junior

Hacohen כתב:
כמו שכבר כתבתי, הסגל של אולימפיאקוס ברמת השחקנים סביר לגמרי. ספאנוליס כבר מבוגר ובוודאי הרבה אחרי שיאו, גם שיאו של פרינטזיס מאחוריו, אבל מילוטינוב כוכב אירופי לכל דבר, פאפאניקולאו שחקן טוב, קוזמינסקאס שחקן טוב, הזרים הם ברמה שאתה מצפה ממועדון יורוליג לא עשיר. לא בנייה פח ולא קרובה להיות פח, אולימפיאקוס מועדון עם לא מעט בלגאן בימינו והסיפור עם הבריאות של בלאט בטח לא עזר, אבל זה לא עיי חורבות ובלאט לא עשה שם טעויות רציניות בבניית הסגל.
.

הבסיס של הקבוצה הוא כזה שגם היום, למרות שהוא הרבה מאחורי שיאו בחלקו, ניתן לעשות איתו דברים טובים. הכל בסופו של דבר מתחיל ונגמר באיכות הזרים, ושם נראה שהייתה לבלאט נפילה ענקית, בעיקר עם וייד בולדווין ובעיקר ברנדון פול שנראה כמו כלום למרות שבלאט לפי הפרסומים בקיץ די נלחם עליו; אבל גם ההתעקשות על קוזמינסקס, שהוא בבירור על הצד היורד של הקריירה כבר 3-2 שנים, מתבררת כיום כצעד לא ברור. פאנטר היחיד שאני עדיין לא מספיד סופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 20, 2019 2:48 am 
Hall of Famer

בעמדות 3-5 אני חושב שאולימפיאקוס היא בהחלט ברמה של קבוצה הצלבה מובהקת, ובפרט עם שחקנים עדיפים למשל על מכבי. אם על עמדה 5 אפשר עוד להתווכח (כי מכבי באמת חזקה שם) , אז בעמדות 3-4 זה לטעמי יתרון ברור ליוונים (גם בשחקנים הפותחים וגם בספסל).
לצד ספאנוליס הובאו 4 גארדים אמריקאים חדשים. קודם כל מספרית זה כבר יותר מדי להבאה במקביל, ובמילא גם בכסף לא גדול אפשר להביא שחקנים סבירים עם תרומה סולידית, ולקוות שאת הטון יתנו בעיקר השחקנים (הטובים) שיש בעמדות האחרות. אני לא מכיר את הגארדים הללו, אבל אפילו אם נדמיין אותם נניח מביאים את וולטרס, וולדן ובראיינט (שזה סך הכל ממש זול ולכאורה ממש החתמות אפורות) לצד ספאנוליס - אני לא חושב שזאת קבוצה רעה במיוחד פרסונלית, כמובן שגם צריך חיבור וכו', אבל כ"חומרי גלם" זה בסדר גמור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 10:11 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
אבל אפילו אם נדמיין אותם נניח מביאים את וולטרס, וולדן ובראיינט (שזה סך הכל ממש זול ולכאורה ממש החתמות אפורות) לצד ספאנוליס - אני לא חושב שזאת קבוצה רעה במיוחד פרסונלית, כמובן שגם צריך חיבור וכו', אבל כ"חומרי גלם" זה בסדר גמור.

להציג ככישלון את הבניה ולטעון מדוע בלאט לא הביא את X וY, זו חוכמה קטנה מאוד בדיעבד. בראיינט ווולטרס נותנים במכבי מעל המצופה ונתפסים כהפתעות וסוג של גניבה. אז לדעתי לא הוגן להאשים את בלאט מדוע הוא לא הביא אותם? תמיד היו ותמיד יהיו גניבות, אי אפשר לכעוס על מאמן "למה לא אתה היית זה שגנב את השחקן X שנבחר לתגלית השנה בקבוצה האחרת?". בלאט דווקא לאורך השנים היה אולי הטוב שבמאמני היורוליג הבכירים בכל הקשור לפיתוח שחקנים אמריקאים אלמוניים לדרגת כוכבים: פארגו, פקינס, מוריס, קלייברן, ווילבקין ועוד. אפילו בשנה שעברה הוא ניסה מהלך מוצלח חלקית על טרל לידיי ושחקנים נוספים.

הוא צריך להישפט ביחס למה שיש לו ביד, ומה הוא עשה עם זה. מה שיש לו ביד זו קבוצה עם תקציב נמוך ממילא, שחלק גדול ממנו משועבד לשחקנים ותיקים- מה שמשאיר לו מרחב תמרון כלכלי מהנמוכים ביורוליג. בשנים האחרונות הוא לא היה בעמדה להתמודד על אף שחקן אירופי בכיר!!! מאולימפיאקוס נשאר רק השם והאוהדים- היכולות הכלכליות הצריכו הימורים וגניבות בלי סוף על מנת ליצר בכלל סגל יורוליג ראוי. חלקם הצליחו, חלקם לא. תוסיף את הבלאגן שמייצר לו הבעלים מול הליגה המקומית והצורך לייצר שתי קבוצות שונות- וקיבלת מראש סיכוי נמוך להצלחה.
אני לא רואה כאן טעויות פטאליות בבניית הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2019 10:41 pm 
Hall of Famer

לא הבנת את כוונתי
אני פשוט באמת ובתמים לא מכיר את הגארדים שיש שם, ולכן בונה "מציאות מקבילה" עם קו אחורי שכן מוכר לנו, חלילה לי מסתם להאשים את דיוויד בלאט עם טיעונים דמגוגיים (בפרט כאמור שאיני בקיא ברמת השחקנים שהוא הביא בפועל, ברזומה שלהם וכו').
בסופו של דבר היה פה דיון מה רמת השחקנים בקבוצה הזו ולאן אפשר להגיע איתם. הטיעון שלי הוא שהשחקנים (אלו שאני מכיר - שזה יוצא עמדות 3-5 למעשה...) הם ברמה מספקת פלוס, ואם בלאט נכשל בהבאת האחרים - הרי שזוהי האחריות שלו.
ועדיין, התקציב של אולימפיאקוס הוא לא כה נמוך, נכון שחלקו הארי כבר מושקע - אבל זה בשחקנים לא רעים כלל וכלל, ולמשל להביא את קוזמינסקאס לספסל (הגם שהוא על פניו הרבה "אחרי שיאו") זה לחלוטין לא רע ומראה על מעמד מסוים של הקבוצה (ואולי אף המאמן).
למעשה לכאורה רוב הפסקה השנייה שכתבת יכולה להיאמר גם על מכבי כביכול. האם ממכבי לא "נשאר רק השם והאוהדים"? האם מכבי מתמודדת על שחקנים אירופאיים בכירים? האם שם לא צריך להתמודד עם "הבלאגן שמייצר הבעלים מול הליגה המקומית" (אם כי במידה פחותה בשנה האחרונה מן הסתם, אל מול המקבילה היוונית...)? "הצורך לייצר שתי קבוצות שונות" - מנטרה שאנו שומעים מדי יום.
בקיצור זו המציאות, של יותר מקבוצה אחת - ועם זה צריכים להתמודד. כל קבוצה והקשיים שלה.

אגב, וולטרס "נחשב כסוג של גניבה"?
מוזר לי מאוד, לאור היותו שחקן מוכח בקבוצה שהייתה בדיוק ברמות אליהן מכבי מכוונת. אני טענתי עוד בקיץ (לא בדיעבד!) שזו החתמה אדירה בהתחשב בעלות, ושהוא יהיה הגארד הטוב בקבוצה ובכלל מהשחקנים היותר יעילים ומועילים - ולמרות שהוא לא ממש מלהיב אותי עד כה, אני עדיין פחות או יותר באותה הדעה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 12:06 am 
Freshman

shmueliki כתב:
לא הבנת את כוונתי
אני פשוט באמת ובתמים לא מכיר את הגארדים שיש שם, ולכן בונה "מציאות מקבילה" עם קו אחורי שכן מוכר לנו, חלילה לי מסתם להאשים את דיוויד בלאט עם טיעונים דמגוגיים (בפרט כאמור שאיני בקיא ברמת השחקנים שהוא הביא בפועל, ברזומה שלהם וכו').
בסופו של דבר היה פה דיון מה רמת השחקנים בקבוצה הזו ולאן אפשר להגיע איתם. הטיעון שלי הוא שהשחקנים (אלו שאני מכיר - שזה יוצא עמדות 3-5 למעשה...) הם ברמה מספקת פלוס, ואם בלאט נכשל בהבאת האחרים - הרי שזוהי האחריות שלו.
ועדיין, התקציב של אולימפיאקוס הוא לא כה נמוך, נכון שחלקו הארי כבר מושקע - אבל זה בשחקנים לא רעים כלל וכלל, ולמשל להביא את קוזמינסקאס לספסל (הגם שהוא על פניו הרבה "אחרי שיאו") זה לחלוטין לא רע ומראה על מעמד מסוים של הקבוצה (ואולי אף המאמן).
למעשה לכאורה רוב הפסקה השנייה שכתבת יכולה להיאמר גם על מכבי כביכול. האם ממכבי לא "נשאר רק השם והאוהדים"? האם מכבי מתמודדת על שחקנים אירופאיים בכירים? האם שם לא צריך להתמודד עם "הבלאגן שמייצר הבעלים מול הליגה המקומית" (אם כי במידה פחותה בשנה האחרונה מן הסתם, אל מול המקבילה היוונית...)? "הצורך לייצר שתי קבוצות שונות" - מנטרה שאנו שומעים מדי יום.
בקיצור זו המציאות, של יותר מקבוצה אחת - ועם זה צריכים להתמודד. כל קבוצה והקשיים שלה.

אגב, וולטרס "נחשב כסוג של גניבה"?
מוזר לי מאוד, לאור היותו שחקן מוכח בקבוצה שהייתה בדיוק ברמות אליהן מכבי מכוונת. אני טענתי עוד בקיץ (לא בדיעבד!) שזו החתמה אדירה בהתחשב בעלות, ושהוא יהיה הגארד הטוב בקבוצה ובכלל מהשחקנים היותר יעילים ומועילים - ולמרות שהוא לא ממש מלהיב אותי עד כה, אני עדיין פחות או יותר באותה הדעה.

ברשותך, אתייחס קודם כל לפיסקה האחרונה שלך: אני חושב שהדעה שלך על וולטרס (שדרך אגב, הייתי שותף לה גם אני ולא הבנתי את המרמור בקרב חלק מהאוהדים כלפיה)- זו בדיוק ההגדרה לגניבה. שחקן שאיכשהו (סוכן לא אסרטיבי?) בשכר של יורוקאפ נותן מספרים ויכולת של גארד יורוליג סביר פלוס. לכן מבחינתי אני לא חושב שאפשר לכעוס על דייויד בלאט למה הוא לא מצליח להוציא מים מן הסלע ולהחתים ב300 אלף דולר שחקנים שיתנו אימפקט ביורוליג.- תמיד נחמד למצוא גניבות כאלו, אך לא ניתן לכעוס על מאמן שלא מצליח להביא אותם באופן קבוע. אם שחקנים שבלאט היה מחתים בסכומים המקובלים לשחקני יורוליג טובים (מיליון יורו ומעלה) היו כושלים, היה מקום לבוא אליו בטענות. זה ששחקנים שהוא מחתים מחוסר ברירה ברבע מהסכום שמשלמות הקבוצות הבכירות כושלים, זה אך הגיוני.
להערה שלך שהמצב זהה גם במכבי, מסכים איתך!!! כל רכבת המאמנים המפוטרים בשנים האחרונות זה ניסיון עלוב של ההנהלה לחפות על כך שהם לא העמידו תקציב של קבוצת יורוליג בכירה, ומתוך התקציב המצומק הזה נגזרו עוד ועוד נתחים על טעויות ניהוליות. בשנים האחרונות מכבי השיגה פחות או יותר מה ששווה שכר השחקנים שלה...
ומה מצב ההישגים במכבי? בערך כמו אולימפיאקוס... מעבר לזה, אני חושב שבאולימפיאקוס המצב התקציבי גרוע אף יותר ממכבי!!! אם למכבי יש לפחות החתמות נוצצות מדי פעם (ווילבקין, בלאק, כספי) בשביל המנויים , באולימפיאקוס לא זוכרים מתי החתימו לאחרונה שחקן יורוליג מבוקש. (עצם העובדה שאתה מחפש החתמה נוצצת שלהם ומציין את קוזמינסקאס במצבו הנוכחי, אומרת הרבה...)
אני חושב שהשנה זו השנה הראשונה מזה תקופה שיש במכבי בכלל חבורת שחקנים ראויה. לא במונחי כדורסל/ עמדות/ היררכיה/ התאמה לשיטה וכו' אלא קודם כל נבנתה קבוצה שמבחינת מעמד ואיכות שייכת איכשהו ליורוליג עם חמישה שחקני יורוליג לגיטימיים ומוכחים (וולטרס, ווילבקין, האנטר, בלאק, כספי) שני שחקני NBA גבוליים (אייסי ובלאק) שני צעירים מטופ הכישרון האירופי לגילם (אבדיה וזוסמן) ורק בהשלמה סוללה של הימורים (בראיינט, סנדי כהן) ומחליפים לספסל עם וותק והיכרות עם תפקידם כשחקני סגל משלימים (קלויארו, ג'ייק כהן, דיבה)- לכן אם נושא הרכז יתוקן אני דווקא אופטימי לגבי קפיצת המדרגה שמכבי יכולה לעשות השנה.
אם אני מסתכל על אולימפיאקוס: בשנה שעברה, למרות ההחתמות הדלות, היא לא איבדה את מעמדה הספורטיבי כאחת משתי הקבוצות הטובות ביוון. גם בעונה בה אאק לקחה את הצמפיונס היא לא הראתה עליונות על אולימפיאקוס ותפסה את מקומה בצמרת. ענייני הויכוח עם הליגה חירטשו לגמרי את מקומה של הקבוצה ביוון- אך זה כמובן לא קשור בכלל לבלאט. ביורוליג, אני לא רואה שום סיבה הגיונית לכך שבעלי אולימפיאקוס כבר שנים לא רכש שחקן מבוקש שיש עליו תחרות יעשה רכש של שחקנים לא מוכחים כמו אוגוסטין ראביט ווויל צ'רי איתן האפ וקוזמינסקאס קשישא, ויכעס על המאן במידה והם לא ישתחלו לטופ 8 של מפעל שבו יש לפחות שמונה קבוצות שכמעט כל שחקן שהן מחתימות מרוויח מליון פלוס ( צסקא, ריאל, ברצלונה, אנדולו, פנר, פנתינאיקוס, מילאנו, חימקי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה