סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 3:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 11:08 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
היה פה לא מזמן איזה קינזי אחד. עד שיוכח אחרת, מדובר בשומר הגדול ביותר שלבש אדום אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 11:12 pm 
מנהל פורום

את המשחקים בבית של הפועל משלימה אנטוורפן שמנצחת במשחק הפכפך את בנדירמה (באנוויט) 90:93
23 לרופניק וזה ממש יפה שאנטוורפן הצליחה להביא אליה את רופניק שחקן חביב מאוד עם לא מעט ניסיון באירופה
16 נק' גם לפל פיי שהוריד גם 10 ריבאונד וסנדרס שמסר 6 אסיסטים
לבנדירמה 23 חגיימי סמית' האזר חביבו של הוקיץ' עשה 10 נק'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 23, 2019 11:16 pm 
Junior

ג'ייקובן בראון הוא אחד השחקנים המהנים ביותר שדרכו בעיר הקודש ובריימו הוא הקשיחות שהייתה חסרה להפועל בשנים הקודמות. קטש ניהל רע מאוד את שלושת הרבעים הראשונים ומעולה את החצי השני של הרבע האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:11 am 
Sophomore

B.a.c כתב:
היה פה לא מזמן איזה קינזי אחד. עד שיוכח אחרת, מדובר בשומר הגדול ביותר שלבש אדום אי פעם.

מת על קינזי, אבל אתה קצת מבלבל בין אייקיו הגנה נדיר לבין האסל. האסל מבורך שכיף לראות, אבל בעיקר האסל. לוקט בחלקים גדולים מהמשחק שומר בשביל ארבעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:23 am 
Hall of Famer

כמה צופים היו במגרש? לא מצאתי באתר של פיבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:44 am 
Sophomore

על פי הודעת הדוברות 6167 צופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 2:03 am 
Junior

עידן שגיב כתב:

הרגיש הרבה פחות. לדעתי השנה יש ירידה דרסטית במספר המנויים. פחות מ-5000 להערכתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 7:23 am 
Junior

עידן שגיב כתב:
B.a.c כתב:

מת על קינזי, אבל אתה קצת מבלבל בין אייקיו הגנה נדיר לבין האסל. האסל מבורך שכיף לראות, אבל בעיקר האסל. לוקט בחלקים גדולים מהמשחק שומר בשביל ארבעה

ממקומי החדש ממש קרוב לפרקט, עשיתי עם הבן שלי מעקב צמוד במשך כמה פוזשנים על לוקט. היו לו אתמול 2-3 מהלכים שהוא חטף שלשות, אבל רק בגלל שהוא חיפה על אחרים. ברבים. ככלל, האיש שומר כמו שד. לפעמים אגרסיבי מדי, ומפוצץ בחסימות כמו בשכונה, אבל מעלה את האינטנסיביות של כל הקבוצה בהגנה. ביי פאר השומר הכי טוב שראיתי בארץ.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 8:56 am 
Hall of Famer

עידן שגיב כתב:

משחק בית ראשון באירופה. קבוצה באחלה מומנטום. נגד הקבוצה הכי נוצצת שתגיע לארנה שנה.
דאונר רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 9:19 am 
Junior

הקבוצה הכי נוצצת שתגיע לארנה השנה היא אחת, מכבי תל אביב, ובהתאם - כשהיא תגיע גם יבוא הרבה יותר קהל. לעניין עצמו - גם אני חושב שבכל מה שקשור לשיווק, הפועל עושה עבודה די חלשה בתקופה האחרונה. המעבר ממלחה לארנה היה מאוד מוצלח וזה שיש 5-6 אלף מנויים זה לגמרי לא מובן מאליו. אבל נראה שבשנה שנתיים האחרונות בהנהלה קצת ויתרו על הגדלה נוספת של הקהל, וכשמוותרים על הנסיון לגדול, בדרך כלל תהיה הצטמצמות. אולי גם פה, פיינל פור בירושלים יכול לעשות שינוי משמעותי של המגמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:17 am 
Hall of Famer

אני ממש לא מסכים עם האמירה שבהנהלה ויתרו. עושים מאמצים באמת גדולים. מנויי נוער ב450 שח. ביקורים בבתי ספר.
למרבה הצער,הבעיה היא כנראה בסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:21 am 
Hall of Famer

הסחורה של הקבוצה או הסחורה של המפעל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:31 am 
Junior

אני מכיר את הטענה הזו לגבי המפעלים. לדעתי, אם כבר יש בעיה באחד המפעלים, זה הליגה. מנוי של הפועל משלם כסף על איזה 20 משחקים שבהם 90% שהפועל תנצח. זה לעומת איזה 8-9 משחקי בית באירופה, שכל אחד מהם קריטי להמשך העונה. לי באופן אישי קשה להאמין שההבדל בין אא"ק, באנוויט וטנריף לבין קובאן, דרושפאקה וחובנטוד בדאלונה, זה מה שמרחיק את האוהדים. בשנים של אורי אלון היתה תחושה שהנה אנחנו בדרך למשהו גדול באמת. הדבר הזה מאוד התפוגג בשנה-שנתיים האחרונות, והתחלף בתחושה שמה שהיה הוא שיהיה, למרות שאובייקטיבית כבר שנתיים שיש להפועל אחלה קבוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:33 am 
Junior

כנראה שזה המפעל, למרות שאני באופן אישי לא ממש מסכים שהוא נחות באופן כל כך דרמטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 11:34 am 
Hall of Famer

לא רק שנראה שיש להפועל ירושלים אחלה קבוצה, גם מעל 6000 איש במשחק בית בשלב מוקדם של מפעל אירופי משני זה בהגדרה כמות יפה מאד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:25 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
הסחורה של הקבוצה או הסחורה של המפעל?

גם וגם, כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:26 pm 
Sophomore

מאוד ברור לי (בלי נתונים, כמובן. תחושה נטו ושיחות עם אוהדים וכאלו שלא) שאמרה סטודמאייר הביא לבד המון אנשים. גם כאלו שהגיעו כדי לראות אותו, וגם כאלו שהיו בגישה של "אם הוא פה, כנראה שהולך להיות פה משהו גדול"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 12:54 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אני מכיר את הטענה הזו לגבי המפעלים. לדעתי, אם כבר יש בעיה באחד המפעלים, זה הליגה. מנוי של הפועל משלם כסף על איזה 20 משחקים שבהם 90% שהפועל תנצח. זה לעומת איזה 8-9 משחקי בית באירופה, שכל אחד מהם קריטי להמשך העונה. לי באופן אישי קשה להאמין שההבדל בין אא"ק, באנוויט וטנריף לבין קובאן, דרושפאקה וחובנטוד בדאלונה, זה מה שמרחיק את האוהדים. בשנים של אורי אלון היתה תחושה שהנה אנחנו בדרך למשהו גדול באמת. הדבר הזה מאוד התפוגג בשנה-שנתיים האחרונות, והתחלף בתחושה שמה שהיה הוא שיהיה, למרות שאובייקטיבית כבר שנתיים שיש להפועל אחלה קבוצה...

לא ההבדל באיכות הקבוצות אלא ההבדל ב"שם" וב"מותג" של הקבוצות.
לאוהד הפשוט טנריף באנוויט ואפילו א.א.ק הם שמות לא מוכרים ונידחים, לעומת קובאן דרושאפקה וק"ו מלאגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 1:00 pm 
Hall of Famer

לא ירושלמי ולא רוצה להיות לעולם, אבל ההסבר של עידן הגיוני בהרבה בעיניי מהתזה של אבימאל ויוניק. היה אמארה, היה אורי אלון, תחושה של מלא כסף ושחקני יורוליג ואקס NBA שמסתובבים ואימפריה בהתהוות. זה עשה ארינה מלאה לפרקים וזה יפה מאד, ומנגד הגיוני ביותר שתהיה ירידה מסוימת כשההייפ הזה שוכך.

שוב, ירושלים אחלה קבוצה העונה. שוב, מעל 6000 איש למשחק שלב מוקדם במפעל אירופי משני זה מאד יפה. אני עוד זוכר את הויכוחים שהיו לי עם הפסימיסטיים שבאוהדי ירושלים הרבה לפני שבנו את הארינה, טענתי שירושלים יכולה להביא בכיף עד רבבת צופים במקרים הטובים וטענו כנגדי שהאולם יהיה ריק ויהיה בזיון. המצב של ירושלים נראה טוב כרגע גם מקצועית וגם מבחינת קהל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 1:12 pm 
Junior

גם האווירה יותר נעימה לאחר שהבריגדה פורקה למעשה ואין מי שמשרה אווירת אנטי באולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 2:35 pm 
Junior

בעונות היורוקאפ של הקבוצה, הגיעו שם לממוצעים של איזה 8,500 - 7,500 אוהדים למשחק, כולל במשחקים לא כ"כ מעניינים מהשלב הראשון. כיום להביא 6,000 נגד אחת הקבוצות הראויות הבודדות בבית (שלא לומר במפעל כולו) זה קצת מאכזב.
אני כן חושב שיש הבדלים משמעותיים ברמת המפעלים, אני כן חושב שדיבורי ה"צ'יפופו ליג" מדברים חזק לחלק מאוהדי הקבוצה. אני חושב שהעונה ליגת האלופות אפילו פחות טובה מהעונה שעברה במידה מסוימת. איבדו קבוצות איטלקיות טובות לטובת איטלקיות בינוניות, אאק נחלשה לדעתי, באמברג נראית רע, איבדו את פרומיתאס.
נקודת האור היחידה היא בספרדיות שהן ברמה טובה למדי.

בטרום העונה חשבתי שהפערים בין שני המפעלים הצטמצמו, בגלל שהיורוקאפ איבד כוחות משמעותיים ליורוליג, אבל בסופו של דבר הפער רק התרחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 3:11 pm 
מנהל פורום

בכל שקשור למיתוג, מסכים שיש ירידה
אבל כדורסל??? היי נו באמת, ראיתם משחקים מהיורוקאפ? מישהו מזהה בעין בלתי מזויינת הבדלי רמה בין פרומיתאוס נגד וירטוס לעומת ירושלים אאק?
נובמת
שתי ליגות בינוניות שצופה כדורסל אפילו מעל הממוצע לא יראה הבדל אם תמחק לו את כל סימני ההיכר של המועדונים והמפעל

רוב המשחקים שראיתי מהיורוקאפ עד עכשיו (סתם אני רואה כי יש ליגפאס של היורוליג והוא כולל גם את היורוקאפ) היו פחות טובים מאלה של אתמול בערב בארנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 3:29 pm 
Junior

מסכים, פשוט המיתוג של פיב"א לא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 3:44 pm 
Hall of Famer

בהתחלה חשבתי שמה שמעניין את האוהדים זה נצחונות, התברר שטעיתי. בעונה שעברה,כשירושלים די פרפרה את הצמפיונס באו פחות מבעונת הנפל של דני פרנקו,כשהקבוצה נתנה 6-0 ביורוקאפ.
ההחלטה ללכת לצמפיונס מתגלה כחוכמה בגרוש וטיפשות בשקל. בסוף,כמו שאמר עידן זאת היומרה. ואת זה האוהדים קוראים בקלות.
אם הפועל משחקת במפעל שממנו מגיעים ליורוליג,האוהדים חשים שהם חלק מהדבר האמיתי. הציפופו ליג היא החלטה גלויה ללכת בקטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2019 4:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בתור אחד שלא מאד מחזיק מפיב"א אני ממש לא חושב שהצ'מפיונס הוא צ'יפופוליג. מפעל נחמד מאד עם כמה קבוצות טובות. פחות טוב מהיורוקאפ עדיין לדעתי אבל לא משהו שצריך לזלזל בו.
ירושלים יכולה לחזור ליורוקאפ בכל רגע שתבחר והיא תתקבל בו עם שטיח אדום. בינתיים היא משחקת במפעל שמבטיח לה הכנסה נאה מהליגה, פלוס סיכוי גבוה למדי לארח פיינל פור אירופי ולהגיע לפרסים גבוהים מאד יחסית למפעל משני (לזוכה ולסגנית שלה יש פרסים גבוהים מהמקבילה ביורוקאפ).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 125 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 125 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה